Søg
Close this search box.

Kan en ulovlig elinstallation lovliggøres

Kan en ulovlig elinstallation lovliggøres

Måske spørger du sig selv om en ulovlig elinstallation kan lovliggøres? Svaret på dette spørgsmål er simpelt. Ja, en ulovlig elinstallation kan rettes op og gøres lovlig gennem at du hyrer en autoriseret elinstallatør som tjekker op på elinstallationen og retter op de eventuelle fejl der er lavet ulovligt og ikke opfylder danske standarder mht. elinstallationer. 

Fordelene med lovliggørelse af ulovlige elinstallationer

Lovliggørelse af ulovlige installationer kan spare dig for afslag på prisen ved et salg af en bolig. Derfor kan det være en fordel at investere i at lade os eller en anden autoriseret elektriker til at komme ud og rette og og skrive under på boligen eller bygningens elinstallationer.
Når Norh elektriker lovliggør el installationer, tager vi udgangspunkt som autoriseret elinstallatør udgangspunkt i den udarbejdede elinstallationsrapport og sikrer dermed, at sælger over for køber kan dokumentere udbedring af fejl og mangler, inden huset sælges.

Hvad koster det at lave ulovlige elinstallationer lovlige? 

Selvfølgelig så varierer udgifterne fra gang til gang at få lavet sine ulovlige elinstallationer lovlige, 9 ud af 10 gange så kan det betale sig at få en autoriseret elinstallatør som os til at udbedre de dokumenterede fejl eller mistænkte fejlet og mangler i forbindelse med de ulovlige og uautoriseret el arbejde. Hvis ikke du får gjort noget ved problemerne, vil fremtide købere  have gode og velbegrundede argumenter for at kræve erstatning og det er derfor lovliggørelse af ulovlige elinstallationer oftest er en meget god investering. 

Nederst kan du se en video fra Dansk el-forbund om de nye regler omkring boliginstallationer. 

Brug for mere viden omkring; om en ulovlig elinstallation kan lovliggøres

Vi håber nu at du har fået svar på dine funderinger og dit spørgsmål; Kan en ulovlig elinstallation lovliggøres. Hvis du alligevel er i tvivl om hvad der kan lade sig at gøres i dit tilfælde eller om du er i tvivl om dine elinstallationer faktisk er ulovlige så er du velkommen til at kontakte os med alle dine spørgsmål omkring ulovlige elinstallationer. 

Vi løser alle opgaver indenfor lovliggørelser af elinstallationer!
Kan en ulovlig elinstallation lovliggøres

Ring for spørgsmål

Vi er her for at hjælpe

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.