Menu

Bygentreprise København - Norh total og byg entreprise København kan klare hele opgaven

Vi på Norh er byg totalentreprenør og arbejder med virksomheder, privatpersoner og foreninger. Norh udfører fuldt byg entreprise København og omegn. Udarbejder kontrakter, hvor vi bærer hovedansvaret og samarbejder med vores egne håndværkere det vi kompletterer med underleverandører med den højeste kompetence. Norh bygentreprise Københavns underleverandører dækker alle arbejdsgrupper som malere, VVS-installatører, elektrikere, tømrer flise lægger, murere, ventilering osv.

bygentreprise kbh og omegn

Byg entreprise København med fuldt service, projektstyrning og ansvar

Vidste du, at elektriske installationer i f.eks. diskoteker, resturanter, biografer mm. til over 150 mennesker skal have et lovpligtigt tjek hvert andet år af en autoriseret elinstallatørvirksomhed? Vi på Norh hjælper dig med at få styr på lovgivningen. Norh elektriker København har en erfaren elinstallatør på teamet til at lave eleftersyn i København. 

Byg hovedentreprenør København og fuldt bygentreprise tilbydes kunder i Storkøbenhavn, til både privat og erhverv

Norh er et rent byggefirma København med værkstedslokaler og base på Vesterbro i København. Vi hjælper privatpersoner og virksomheder med alt inden for tømrerarbejde, møblering, elektriker flisebelægning og entreprenørarbejde i Storkøbenhavn.

Norh bygentreprise København ejes af entreprenøren Nicolai E. Silver, der startede forretningen for 10 år siden. Norh byg entreprise København er vokset støt gennem årene ved hjælp af fornyet kundetillid og gennem bland andet anbefaling privat og online. Virksomheden har i øjeblikket en række beskæftigede tømrere, elektriker, låsesmed og maler og samarbejder tæt med andre faggrupper såsom VVS, murer, osv.

Byg entreprise København - intet opgave er for stor eller lille, kontakt os så finder vi sammen en løsning på dit byggeprojekt

Intet job er for lille eller stort for Norh bygentreprise København, og vi påtager os hele byggekontrakter med omfattende renoverings- og forlængelsesarbejder som bygge totalentreprenør, hvor Norg byggefirma håndterer koordinering og projektstyring for enkel og klar kommunikation til vores kunder, private såvel som erhverv.

Norh bygentreprise København har lang brancheerfaring med elektricitet og fuld renovering af gamle huse, lokaler og lejligheder. Virksomheden er med i Tekniq,, garanterer veludført byg entreprise arbejde og bruger kvalitetsmateriale fra de førende leverandører til langsigtede løsninger.

 

Norh bygentreprise København - udfører følgende ydelser i Storkøbenhavn