Elektriker Holte

Ring til Norh Elektriker Holte hvis du har brug for akut døgnvagt elektriker Holte eller i Bistrup

Norh Elektriker Holte er kendte for en meget fleksibel el-service. Vi kører på døgnvagt og fejlsøger og reparerer på elinstallatoner akut lokalt i Holte og i Bistrup. Udover vores fleksible døgnvagt elektriker Holte, kan du få det meste af elinstallation hos os, heriblandt almindelige boliginstallationer, montering af DUKA One, rillefræsning, byggestrøm og meget mere, kontakt os endelig for mere info og tilbud. 

Akut døgnvagt elektriker Holte

I Holte og i Bistrup er vi på din adresse indenfor en time bed behov af akut døgnvagt elektriker Holte. Det er sjælden det tager længere tid end så. Vi prioriterer nemlig altid akutte el-opgaver, som det er vigtigt at løse hurtigst muligt for alles sikkerhed. 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt det er brug for en akut elektriker Holte, ring os og hør ad. Det koster ikke noget. 

Elektriker Holte har døgnåbent også i weekenden, lørdag og søndag - Norh elektriker Holte og Bistrup samt elinstallatør tilbyder alt elinstallation

Autoriserede Elinstallationer hos Norh Elektriker Holte

Vi er selvfølgelig autoriserede og det er vi ikke kun fordi at det er et lovkrav. Kvalitetssikring er en stor del af vore arbejde og målsætning; at være det sikreste valg af elektriker Holte.  Som kunde hos os, kan du forvente elinstallationer af højeste kvalitet og at der bliver udført kvalitetssikring på alle opgaver uanset størrelse og omfang. 

Udover at være autoriserede hos Sikkerhedsstyrelsen så er vi forsikrede hos Adis A/S installatørforsikring samt så er vi medlem af Tekniq, vi er en del af elektriker overenskomsten. 

Ydelser i Holte og Bistrup

Almindelige ydelser i Holte er nyt el og el-renovering, der er mange smukke ældre huse som ikke har fået udskiftet el indenfor de sidste 30-50 år. Vi har derfor stor erfaring med udskiftning af el i Holte. 

Selvom at man ville kunne sige at udskiftning af el og akut døgnvagt elektriker Holte er vores kerne kompetence så tilbyder vi mange flere ydelser, da vi samarbejder med dygtige el-installatører i Holte. 

Her er et lille udpluk af ydelser i Holte som vores elektriker Holte tilbyder:

 • Montering af DUKA One
 • Låsesmed
 • Hoved entreprenør
 • Byggestrøm
 • El-renovering
 • Montering af ekstra stikkontakt
 • Lampeopsætning
 • Udskiftning af el-tavle
 • Montering af HPFI/RCD relæ
 • Montering af KNX smart-home
 • Energioptimering
 

Som sagt ovenstående er ikke en udtømmende liste af hvad vi tilbyder, data og IT og mange andre ydelser kan du også få løs hos os i Holte!

Elektriker Holte har døgnåbent også i weekenden, lørdag og søndag - Norh elektriker Holte og Bistrup samt elinstallatør tilbyder alt elinstallation
Elektriker Holte har døgnåbent også i weekenden, lørdag og søndag - Norh elektriker Holte og Bistrup samt elinstallatør tilbyder alt elinstallation

Akutte el-fejl og reparation af vores elektriker Holte

Hvis du står i en situation hvor du mangle strøm, så kan det være trygt at vide at du altid kan ringe til os så kommer vi med det samme og får strømmen til at fungere igen hurtigst muligt. 

Nogle gange kan det være et mere omfattende projekt f.eks. hvis der er behov af en akut udskiftning af el-tavle fordi at der simpelthen opstået en brand i el-tavle.

I dette tilfælde så dækker sandsynligvis din forsikring. Så selvom at det koster mange penge at få udskiftet en el-tavle, så er det sjælden dig som står med regningen i hånden i den sidste ende (hvis du er forsikret).

Hvis en støtte akut fejl opstår så et proceduren den af vores elektriker Holte sørger for en middeltidelig løsning. Og så sørger vi for en komplet reparation i dagstimerne, hvor det er billigere. 

Brug for elektriker Bistrup, Søllerød og Trørød? 

Hvis du bor i omkringliggende områder nær Holte, f.eks. i Bistrup, Søllerød og Trørød, så kan du også bruge vores elektriker døgnvagt Holte. Du kan selvfølgelig også bruge os til alt af elinstallation i disse områder.

Kontakt os nu for mere info, vi ser frem til at høre fra dig!

På arbejde i Holte, elektriker til opsætning af PH lampe.
Har du spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen hos Norh Elektriker Bistrup, Søllerød, Tørørød og Holte

Starte med at tjekke dine sikringer, hvis fejlen ikke skyldes er en sikring der er sprunget så se om din nabo har strøm, hvis de har ringer du til en elektriker Holte.

Det tager for vores elektriker Holte ca. 30 minutter til at gøre os klar og komme- alt efter trafikken, til de vi kører og til vi er fremme hos dig

Ja det gør vi som regel. I travle perioder holder vi fri efter 00.00 til morgentimerne.