Låsesmed Amager

Lokal låsesmed på Amager

NORH låsesmed Amager er en professionel & pålidelig autoriseret låsesmed på Amager, med lave priser, ring nu for hurtig service. Norh låsesmed Amager er en erfaren låsesmed med 15 år i låsesmeds branchen . VI betjener både institutioner, kommuner, private kunder og erhvervskunder på hele Amager. Norh låseservice Amager er også autoriserede som elektriker ved Sikkerheds styrelsen, til fordel for erhvervskunder der skal bruge en låsesmed til forsikringsager der el er involveret. Søger du en låsesmed til en oplukning af dør, og det er akut, ring nu, vi bestræber derefter at være ved dig indenfor 30 minutter.

Låsesmed Amager døgnåben låsesmed

15 minutter

Norh låsesmed Amager -Både bor og har værksted i København S. Derfor kan vi være hos dig allerede indenfor 15 minutter.

Højeste Kvalitet

Norh låsesmed Amager bruger sig af de bedste leverandører på markedet og installerer kvalitets låse fra Ruko.

Elektriker ydelser

Norh låsesmed Amager er også udlært elektriker og kan derfor udføre akutte ærinde indenfor både el og låseservice.

Dette siger kunderne om
Norh låsesmed Amager

674 anmeldelser gennemsnittet 4.9

5/5

Vi er super glade for alle anmeldelser vi får og vores gennemsnit på 4.9. Norh låsesmed Amager går meget op i kundeservice og at bearbejde feedback.

"Anbefales

Kan absolut anbefales De er fantastisk nem at få fat i Kommer lynhurtigt og til tiden Plus er første klasses arbejde En helt igennem positiv oplevelse”

Lisbeth Pilegaard

"Fin pris!

Hurtig hjælp til Amager, fra jeg ringede og låsesmeden kom ca. 15-20 minutter. God service  og til en billig pris! Rigtigt godt intet at brokke sig overhovedet, mange tak Norh”

Sisse Dodd

Service 24/7 København S

Norh din låsesmed Amager
-Kører på hele øn

NORH låsesmed Amager leverer låseservice til tiden, vi bestræber at være hos dig indenfor 30 minutter, altid!
Norh låsesmed Amager tilbyder øjeblikkelig låseservice døgnet rundt 365 dage om året. Vi uheldet er ude og du bare gerne vil hurtigt videre, ring Norh. Vi spiller ikke din tid og rykker ud med desamme. Vi laver dog ikke kun oplukninger af døre. Uden vi udfører alt indenfor sikring. Vi er en del af Norh Sikring. Nogle af vores andre ydelser vi klarer for både privat, erhverv, institutioner og kommuner er;

Alarmsystemer

Vi laver alt fra indkøb til montering af alarmsystem til private kunder og erhverv på hele Amager. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen og finder sammen med dig den bedste alarm løsning, til dit behov.

Låsesystemer

Det er oftest nemmest at have så få nøgler som muligt. Vi laver låsesystemer og om-koder alle dine låse så at du kun skal bruge en enkelt nøgle til alle dine låse.

Renovering

Vi renoverer gamle låse som er gået i stykker med som kan reddes. Hvis de ikke kan reddes installerer vi nye låse med højere sikkerhedsklass på hvis det er det som ønskes.

Opsætning af ekstra låse

Vil du have en ekstra låse på for at stå stærkere mod indbrud. Så installerer vi på Norh også ekstra låse på din dør. Vi har mange forskellige typer du kan vælge iblandt.

Døgnservice og hurtig udrykning 

Norh låseservice Amager rykker ud hurtigt og effektivt. Vores værksted ligger midt på Amager og vi kommer derfor rundt hurtigt på hele øen, når uheldet er ude og du har kommet til at miste din nøgle eller har smækker dig ude.

Elektronisk Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol er en ny måde at lave sine låse på. Elektronisk adgangskontrol findes både til erhverv og private kunder. Plug and play og avancerede systemer, det klarer vi!

Overvågningskamera

Overvågringkamene er en meget effektivt måde at holde tyverne væk på. Vi installerer alt indenfor overvågning. Vi rådgiver dig gerne og har en elektriker med TVO-eksamen på teamet.

Låsesmed Amager til nybyggeri

Det findes ikke noget projekt, der er for stort eller for småt til Norh låsesmed Amager. Vi støtter bygge herrer og laver låse til store boligkomplekser.

Autolåsesmed Amager

Smækket dig ude fra din bil? Vi har låsesmed bil Amager. Vi laver biloplukninger på de fleste bilmærken. Ring os og spørg om vi åbner din bil op.

Norh låsesmed Amager, hurtig låsesmed med døgnvagt

Du skal have tillid til din låsesmed mener vi på Norh låsesmed Amager.Vi skaber tryghed for vores kunder på den Københavnske øen. Norh låsesmed og Autolåsesmed Amager kommer både med rådgivning og fuld færdige løsninger til dig. Vi udarbejder også altid tilbud ud over telefonen og via mail gratis. Hos Norh får du ikke nogle ubehaglige høje regninger. Du kan nemt indhente et tilbud her.

SERVICE HOS NORH LÅSESMED AMAGER

Norh elektriker & el-installatør København er et familie drevet og ejet ApS-selskab der startedes op når tre venner-par fra Jylland besluttede sig for at flytte til Storkøbenhavn. Norh Entreprise ApS er nu vokset og udvidet sig til et selskab der leverer alt inden for elektrikerfaget. Norh entreprise ApS udbyder også det meste indenfor byg og sikring til kunder i hele Danmark. I dag arbejder Norh aktivt for at skabe os en god miljø både intern og eksternt for både miljø, medarbejdere og kunder. Norh har en tydelig vision på hvor vi forsat skal hen.

Om Norhs elektriker København & låsesmed Amager Vision

MANGFOLDIGHED

Forskellighed, ligestilling, ligebehandling og mangfoldhed vigtige principper hos os.
Norh låsesmed Amager​ lægger vægt på anerkendelse og accept, derfor forventer vi altid, at medarbejder og ledere arbejder sammen med ligeværdighed og respekt overfor hinanden. Norh låsesmed Amager er med i de forskellige branchernes arbejdsgiverforening for håndværkere.

MILJØEPOLITIK

Vi er låsesmedsfirma på Amager, der tager ansvar i at beskytte vores miljø. og alle de forskellige naturlige ressourcer der findes.. Norh arbejder til dagligt på systemer til at genbruge, styreovervåge, ​ og formindske det væsentlige miljøpåvirkninger.

AUTORISATION

Det er Sikkerhedsstyrelsen, som ansvarer og udsteder autorisationer. Det findes ikke noget autorisationskrav indenfor låsesmedens fag, men Norh er stadigt autoriserende indenfor elektrikerbranchen. Hvilket betyder, at vi må udføre det meste inden for elinstallationer og er meget vane til at arbejde med elinstallationer. Vores låsesmede er også lige som vores elektriker højt uddannede med eksamen i TVO og AIA m.fl., Derfor kan også erhverv bruge os i forsikringsager.

LÅSESMED PRISER AMAGER

Det er mange forskellige faktorer, der er med til at påvirker låsesmeds priserne på Amager. Bland andet kørsel, erfaring, kundskaber der kræves og tidsforbrug.
En uddannet låsesmed har gennemgået ca. 4 års uddannelse på erhvervs skole. Og praktik i en låsesmeds firma. Vil du have prisen på din opgave så kan du altid ringe til os på 22 22 28 68, eller så kan du indhente et tilbud via mail. Det er altid gratis at få. Og hundrede procent uforpligtigende.

VORES ANBEFALINGER

De fleste af os der er bekendt med internet og computere ved at det i dag er nemt og lige til at skrive anmeldelser og dele sine erfaringer, uanset om det er dårlige eller gode. Norh går meget op i service og yder altid den absolut bedste service, hver dag, det spejler sig i vores kunde bedømmelser på nettet. Norh har i alt næsten 400 følgere på fb, 251 fb stjrner med et gennemsnit på 4.9 og ellers også mange stjerner og meget ros online på de forskelige kanaler som håndværker.dk, Yelp m.fl. Læs mere her. Norh låsesmed Amager har altid stort fokus på at give alle kunder hos Norh den absolutbedste oplevelse. Hvis det aligivel er noget som ikke lever op til dine forventninger så må du gerne give os feed back. Gennem at udfylde vores feedback formular.

Norh låsesmed Amager udfører gratis sikkerheds tjek i Storkøbenhavn

Hvis en indbrudstyv gerne vil indenfor, så kan han nok lykkes uanset hvad. Det er dog masser af tiltag du kan gøre, for at stille dig mere sikker og stå stærkere og for at få en bedre sikring af dit hjem. F.eks. indbrudstyven har ikke meget tid, til selve udførelsen. Det skal meget gerne gå hurtigt, fordi så er der en meget mindre risiko for at han eller hende bliver opdaget og fanget.

De mere erfarne og professionelle og vane indbrudstyve vil gå efter de svage punkter din bolig eller dine lokaler

Vurderer tyven at det er meget svært at bryde sig ind er det forbundet med en stor risiko at blive taget. Derfor vil han ofte gå videre til næste og tage et kig. Derfor jo mere du investerer i sikring og jo sværere du gør det for indbrudstyven, jo mindre risiko er der for at blive ramt af et indbrud.

Sikring af boligen eller dine lokaler behøver ikke bare være en installation af et alarmsystem eller overvågningskamera. Det kan også være en ekstra låse, en sikkerhedsdør, gitre m.fl. Norh låsesmed Amager tilbyder alle disse forskellige muligheder. Der er dog to steder du skal sikre fremfor alt og det er indgange og flugtveje.

Få hjælp af en dygtigt låsesmed Amager, til udførsel af et sikkerheds tjek

Via mail og telefon deler vi altid os med ud af vores råd gratis. Ved en seriøs henvendelser udfører vi også gratis sikkerhedtjek hjemme ved private kunder eller til virksomheder. Vi er altid til at tale med og vi vil rigtigt gerne hjælpe vores kunder, til at få et trygt og sikkert hjem. Hvis du bestiller sikkerheds løsninger og låse af Norh låsesmed Amager. Så kan du forvente produkter og service af høj, modern kvalitet. Vi tør derfor give alle vores kunder helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Hvis du vil vide om låsesmedbranchen kan du læse mere på låsesmeds foreningens hjemmeside her.

Norh låseservice & låsesmed Amager giver dig  nogle gratis tip på hvad du selv kan gøre for at forbedre din sikkerhed i hjemmet imens du er på f.eks. ferie;

  1. Undgå høje plankeværk og hække fremfor dine døre og vinduepartier. De vil give indbrudstyven arbejdsro og en dejlig mulighed for at gemme sig for omverdenen. Norh låseservice & låsesmed Amager anbefaler et højt hegn med en låst låge, så tyven ikke kan komme ind til din have, en hæk bør også suppleres med et trådhegn.
  2. Lad vær med at rydde op for meget. Ser et hjem for rydeligt og pænt ud, kan tyven få mistanke om, at der ingen er hjemme. Norh låseservice & låsesmed Amager anbefaler derfor at man for eksempel lader nogle par sko stå fremme. Udenfor dørren eller roder lidt i haven ved at lade børnenes legetøj flyde lidt rundt omkring i haven eller indenfor.
  3. Lås have-redskaber eller andre værktøj inde. En spade eller et koben til og med en gade kost, kan være et perfekt arbejdsredskab for tyven. Fordi det kan bruges til at bryde ind i huset eller i garagen med, derfor burde man låse diverse værktøj inde. Små værktøj og redskaber der ikke kan bruges til at bryde sig ind med kan sagtens stå ude for at undgå, at huset ser forladt ud.
  4. Tænk på hvad du viser offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med menneskers ferie opdateringer. Og laver planer der efter. Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner på sociale medier så som facebook og indtagram. Det kan nemlig være med til at bespare dig selv et indbrud.
  5. Vær opmærksom på dine vinduer. Er et vindue særligt udsat. Kan en stor busk med fordel plantes lige foran eller overvej at installere gitter, til dine kældervinduer. Kældervinduer er en gave til indbrudstyve.
  6. Mærk dine værdifulde ting. Det kan være en god ide at give værdigenstande et personligt mærke, det vil mindske tyvens mulighed for videresalg. Derudover vil det også være en rigtigt god idé, at tage billeder af alt dit indbo, så man ved, hvad der mangler, hvis uheldet skulle komme ved et eventuelt indbrud.

Kontakt Norh Låsesmed Amager – Forvent God Service Og Høj Kvalitet

Norh låsesmed Amager har går efter at være Københavnernes foretrukne valg af sikringudbyder. Vi yder altid den bedste service og leverer produkter af høj kvalitet fra bland andet Ruko og Daloc.

Vi er også en døgnåben låsesmed, som kører på selve nytårsaften

Er dit æreinde akut så bestræber vi at være hos dig indenfor 30 minutter på hele Amager. Vi har også afdelinger på bland andet Nørrebro og Østerbro samt Frederiksberg.

+45 22 22 28 68
Info@norh.eu

overvågningskamera København og Amager.

Norh låsesmed Amager installerer IP-kameraovervågning til både privat og erhverv

Hvad er et så keldet IP-kamera?


“IP” står for Internet Protocol, som er en protokol til transmission af data over et netværk. Et IP-kamera eller et netværkskamera er en overvågningkamera. Der laver en forbindelse direkte til din netværksrouter og ikke afhænger af, hvilken computer der fungerer. Data fra IP-kameraet transmitteres via netværket og kan ses fra et fjerntliggende sted.

Hvad skal så til for at man skal kunne bruge et IP-kamera?


Et IP-kamera kræver i hvert fald en internetforbindelse, en router og et så kaldet Ethernet-kabel (Hvis du selvfølgelig ikke ønsker et trådløst kamera). En computer er nødvendig for at se data, som kameraet fungerer uafhængigt af computeren.

Kort info om IP-kameraets netværks diagram

Hvad er det for fordel ved at bruge et IP-kamera i forhold end et USB-webcam?
Et IP-kamera er ikke afhængig af en computer og kræver ikke et specifikt program til at køre og sende billeder. Et USB-kamera afhænger af en computer og kræver, at computeren er tændt og logget ind.

Hvorfor vælge et IP-kamerasystem i stedet for en normal standardkamera?


Et IP-kamera giver dig mulighed for at se billeder på din lokale computer og fra fjerntliggende placeringer live – det synes vi hos Norh låsesmed Amager er smart

Disse kameraer er lette at installere og konfigurere og kan placeres hvor som helst, hvor et netværkskabel kan tilsluttes. (Eller hvor dit trådløse netværk kan nå ud)

Hvad kræver det at se overalt i verden?  Og kan Norh låsesmed Amager hjælpe?


For at få vist billeder fra kameraet eksternt, skal det konfigureres korrekt i dit interne netværk. For at få vist billederne eksternt, skal routeren være konfigureret til at tillade portvideresendelse.

Computere, IP-kameraer og andre enheder i det interne netværk kan kun kommunikere direkte med hinanden på det interne netværk. Off-the-net computere og systemer kan ikke kommunikere direkte med disse enheder. Når et system på det interne netværk skal sende eller modtage information fra et system uden for netværket (dvs. fra Internettet), sendes informationen til routeren.

Når en computer på det eksterne netværk (Internettet) sender data til dit interne netværk, sendes disse data til den eksterne IP-adresse på routeren. Routeren skal derefter beslutte, hvor de skal sende disse data. Det er her portvideresendelse bliver vigtig.

Videresendelsen fortæller den router, hvilken enhed på det interne netværk, der skal sendes data til. Når du opretter vpn videresendeles på din router. Tager det data fra den eksterne IP-adresse: portnummer og sender disse data til en intern IP-adresse: portnummer (dvs. router ekstern IP for IP-kameraets interne IP port).

Er mit overvågningkamera system sikkert?


Billederne er krypterede og adgang gives kun ved at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Dette vil hjælpe med at forhindre fokerte personer i at få adgang til dit kamera.

Har jeg brug for en statisk IP-adresse?
En statisk IP-adresse er ikke påkrævet for at oprette forbindelse til kameraet.

En statisk IP-adresse er nyttig til at forhindre forbindelsen til dit kamera. (DDNS-service synkroniseres med den nye IP), men det er meget almindeligt. At internetudbydere passerer din IP-adresse i et bestemt tidsrum og derefter frigiver en ny IP -Adresse.

Hvad er det der hedder DDNS?


DDNS er den dynamiske domænenavnetjeneste. En Domain Name Service (DNS) oversætter domænenavne (dvs. www.IPcam-shop.dk) til en statisk IP-adresse (84.176.57.75). En Dynamic Domain Name Service (DDNS) vil kunne oversætte et domæne til en ikke-statisk IP-adresse (en IP-adresse, der ikke er fast og kan ændres ofte).

Hvordan kan jeg se, om jeg har en statisk eller dynamisk IP-adresse?
Prøv og hør med din internetudbyder – de kan fortælle dig, om din IP-adresse er statisk eller dynamisk. De fleste internet udbydere bruger dynamiske IP-adresser.

norh elektriker amager og låsesmed nicolai

Nicolai - Norh låsesmed Amager

Sisse Dodd
Sisse Dodd
09:55 12 May 18
Hurtig hjælp til København K. Og til en billig pris!
David Andersen
David Andersen
11:05 04 May 18
God service kan klart anbefales
Lisbeth Pilegaard
Lisbeth Pilegaard
18:06 16 Apr 18
Kan absolut anbefales De er fantastisk nem at få fat i Kommer lynhurtigt og til tiden Plus er første klasses arbejde En helt igennem positiv oplevelse
Martin Hansen
Martin Hansen
07:33 15 Apr 18
Det ser godt ud drenge! 👍😃🔑

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->