Søg
Close this search box.

Duka One Pro 50 montering pris komplet inkl. diamantboring og moms fra 7995kr

Duka One Pro 50 en model som har et lavt energiforbrug. Duka One Pro 50 stormskærmen har luftindtag og -afkast i bunden. Duka One pro 50 betjenes enten via knapper på inde delen eller fjernbetjening. Læs om pris på montering Duka One Pro 50 her.

Duka One Pro 50 er velegnet mange steder f.eks. som til udluftning i fugtige kældre og andre værelser.

Montering af Duka One Pro 50 så får du;

 • En alt-i-en-løsning inkl. styring,
 • Du reducerer risikoen for radon og fugt
 • Minimalistisk design
 • Frisk luft og et lavt varmetab
 • 3 års produktgaranti
Duka One Pro 50 montering pris komplet inkl. diamantboring 7995kr

Duka One Pro 50 komplet montering pris

Ø 160 boring samt montering

Vi borer også huller i København og i Nordsjælland du kan derfor få den bedste pris i København på montering Duka One Pro 50 , inkl. boring af ø 180 samt en stor sum tilbage i form for håndværkerfradrag.

Hvis dit hjem er standard og det er lige til for os at bore, dvs. det ikke er 1 sal. et badeværelse eller lignende, så kan vi nogle gange tilbyde en pris fra 7995 inkl. moms og boring af hul.

Anmeldelser Duka One Pro 50

Det kan være en udfordring af finde produktanmeldelser på nettet gældende Duka One Pro 50 plus. Hos Norh følger vi op på kunder som vi har installeret Duka One Pro 50 plus og vi hør kun godt om produktet og at det lever op til vores kunders forventninger, derfor anbefaler vi montering af Pro 50 anmeldelser som vi får fra tidligere kunder bekræfter at denne anlæg er anbefalingsværd.

Duka One Pro 50 test

Præcis så udfordrende det er at finde Duka One Pro 50 anmeldelser online er det svært at finde Duka One Pro 50 test, som ikke er interne. Det interne test Duka One Pro 50 mv. som er lavet ude hos danske familier, kan du læse om på Dukas hjemmeside.

Et test Duka One Pro 50 er lavet hos en familie i Syddanmark viste en reduktion på 90 % af radonniveauet på kun 19 dage. Familien fik installeret to Duka One Pro 50 ventilationsløsninger i kælderen. Det blev sat tre digitale radonmålere, som hurtigt viste, at radonniveauet faldt drastisk i deres kælderen.

Duka One Pro 50 plus Pris

Indhent Tilbud

Indhent pris Duka One Pro komplet montering, indkøb og ventilation på denne side. Vi kan tilbyde både diamantboring, autoriseret elektriker og indkøb.

Controlling ventilation with a smart phone at home
Duka One Pro 50 Plus pris montering 7995kr inkl. m. & boring

Hvordan virker Duka One Pro 50 plus?

Ved montering af Duka One Pro 50 plus får du en en meget høj udluftningskomfort. Du kan også vælge mellem 4 forskellige udluftningsprogrammer,
og disse kan vælges hundrede procent individuelt pr enhed og værelse, såfremt der er installeret flere enheder i et hjem. Dette giver stor fleksibilitet og mange kombinationsmuligheder.

Pro 50 plus gør det muligt at indstille 3 fugtighedsniveauer (45%/55%/65%), så kan modellen selv automatisk køre et trin op, når det valgte fugtigheds niveau overskrides.

Der er også mulighed for at vælge natsænkning. I denne funktion køre enheden fra det indstillede niveau til trin 1 om natten. Når det bliver lyst igen går enheden tilbage på det indstillede niveau.

Indblæsning af friskluft det sørger Pro 50 plus for 

Om sommeren kan det være behageligt at blæse friskluft ind i boligen uden at den bliver forvarmet af veksleren. Om natten opnås der yderligere en behagelig kølende effekt.

I denne funktion anvendes enheden kun til udsugning af boligens brugte luft. Kan med fordel anvendes hvis man ønsker at opnå en hurtig udluftning.
Har man flere enheder installeret i boligen, er det en fordel om sommeren at kombinere indblæsning og udluftning. Dette kan gøres ved at vælge indblæsning på værelser og soverum og udsugning i stuen. Herved opnås en kølende effekt om natten.

Nogle andre fordeler Duka One Pro 50 plus er;

 1.  Øget effektiv og energivenlig udluftning
 2. Kan anvendes i hjem, villaer lejligheder og kontorer og andre bygninger
 3. Indbygget keramisk veksler med en virkningsgrad på 91%
 4. Ventilator med et lavt energiforbrug på max 6,5 W
 5. Styring af 4 forskellige driftsfunktioner.
 6. Kan betjenes nemt via fjernbetjening eller direkte på enheden.
 7. Lydløs drift
 8. Filtrering af udeluften gennem indbyggede G3 filtre
 9. Kræver kun rørføring udvendigt
 10. Modeller i forskellige størrelser.
 11. Modellerne skal monteres i væggen ikke i loftet, for nemmere at kunne servicere veksleren og filtrene.
 
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.