Søg
Close this search box.

Energioptimering København

Investere i fremtiden

Energioptimering København Hos Norh elektriker København. At investere i energioptimering er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Vil du have miljømæssig kontrol over dine lokaler eller dit hjem? Norh elektriker København tilbyder renovation & udskiftning til nyt el i boliger og erhvervs bygninger. Få et tilbud på renovering af jeres el installationer af en autoriseret elinstallatør.

Vi passer på vores Klode, Energioptimering København

100 % uforpligtigende tilbud på

Energioptimering København

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering København
Vedvat energioptimere er du med til at nedbringe CO2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling, som der er meget fokus på i dag. Ved klimavenlige løsninger som for eksempel solceller og jordvarme kan du både sænke CO2-udslippet og dine el- og varmeregninger væsentligt. Vi laver energioptimering i hele Storkøbenhavn. Udfyld formularen, så vender vi tilbage ved første givne lejlighed

Tilskud til vedvarende løsninger

Energioptimering København

For at nedbringe CO2-udledningen i Danmark, kan du få/søge tilskud fra staten til energioptimering i din bolig. Du kan få tilskud bare gennem at skifte en pære til LED, hvilket kommer bag på mange. Du kan få tilskud i forhold til, hvor meget energi du sparer, efter du har købt noget nyt eller investeret i miljøet i, fx solceller. Du kan på nuværende tidspunkt blandt andet få energitilskud for energioptimering til følgende;

 • Udskiftning af glødepærer til LED-pærer.
 • Efterisolering &
  Isolering af hulrum i ydervægge.
 • Isolering af vægge, gulv og loft i kælder.
 • Skift af vinduer til mere isolerende.
 • Skift af yderdør til mere isolerende.
 • Udskiftning af gammelt gasfyr til nyt.
 • Skift fra elvarme til ny og mindre forbrugende varmekilde f.eks. luft til vand varmepumpe (også i dit sommerhus).
 • Nye termostater til radiator.
  Læs mere om energioptimering her;
Energioptimering billed på solcelle.

Solceller og Service

Norh udfører energioptimering København af erfaren elinstallatør med 35 års erfaring
Norh har en elinstallatør på teamet med 35 år erfaring inden for blandt andet soler energi og energioptimering. For et lille beløb kommer vores elinstallatør gerne ud til det sted, du ønsker at få et overblik over.

Energioptimering København

Rådgivning

Norh Entreprise ApS giver altid råd og vejledning gratis over telefon. Vi førsøger altid at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Du er også velkommen til at sende os en mail med nogle billeder og en forklaring på det, du tænker på at opdatere. Du kan nemt gøre det her på denne side, og vi svarer inden for et par dage. Har du travlt? Ring, vi er altid ved telefonen 24/7.

Energioptimering, spar penge på elektriker og tømrer!

Energioptimering

Indhent Tilbud

På denne side kan du få et aldeles gratis og ufopligtigende tilbud på en elektriker ydelse eller energioptimering hos Norh.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.