Menu

Energioptimering København

At investere i energioptimering er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Vil du have miljømæssig kontrol over dine lokaler eller dit hjem? Norh elektriker København tilbyder renovation & udskiftning til nyt el i boliger og erhvervs bygninger. Få et tilbud på renovering af jeres el installationer af en autoriseret elinstallatør.

energioptimering København

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering i København

Vedvat energioptimere er du med til at nedbringe CO2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling, som der er meget fokus på i dag. Ved klimavenlige løsninger som for eksempel solceller og jordvarme kan du både sænke CO2-udslippet og dine el- og varmeregninger væsentligt. Vi laver energioptimering i hele Storkøbenhavn. Udfyld formularen, så vender vi tilbage ved første givne lejlighed.

Vidste du, at du kan få tilskud til energioptimering?

For at nedbringe CO2-udledningen i Danmark, kan du få/søge tilskud fra staten til energioptimering i din bolig. Du kan få tilskud bare gennem at skifte en pære til LED, hvilket kommer bag på mange. Du kan få tilskud i forhold til, hvor meget energi du sparer, efter du har købt noget nyt eller investeret i miljøet i, fx solceller. Du kan på nuværende tidspunkt blandt andet få energitilskud for energioptimering til følgende;

  •  Udskiftning af glødepærer til LED-pærer.
  •  Efterisolering & 
    Isolering af hulrum i ydervægge.
  • Isolering af vægge, gulv og loft i kælder.
  • Skift af vinduer til mere isolerende.
  • Skift af yderdør til mere isolerende.
  • Udskiftning af gammelt gasfyr til nyt.
  • Skift fra elvarme til ny og mindre forbrugende varmekilde f.eks. luft til vand varmepumpe (også i dit sommerhus).
  • Nye termostater til radiator.

Læs mere om energioptimering på sparogenergi.dk

Norh udfører energioptimering i Storkøbenhavn af erfaren elinstallatør med 35 års erfaring

Norh har en elinstallatør på teamet med 35 år erfaring inden for blandt andet energioptimering. For et lille beløb kommer vores elinstallatør gerne ud til det sted, du ønsker at få et overblik over. Norh Entreprise ApS giver altid råd og vejledning gratis over telefon. Vi førsøger altid at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Du er også velkommen til at sende os en mail med nogle billeder og en forklaring på det, du tænker på at opdatere.

Du kan nemt gøre det her på denne side, og vi svarer inden for et par dage. Har du travlt? Ring, vi er altid ved telefonen 24/7.