Søg
Close this search box.

Elektriker Vejle

Elektriker i Vejle der tilbyder alt indenfor el service og elektriker

Norh autoriserede elektriker Vejle tilbyder alt indenfor elektriker og el-service i Vejle og omegn. Du kan for eksempel ringe til os ved strømsvigt eller hvis du skal bruge en ny el installation eller en el-renovering.

Autoriseret elektriker Vejle

Elektrisk installation på en sikker og sikker måde Hos Norh elektriker Vejle

Som privatperson uden autorisation ved sikkerhedstyrelsen, er der meget lidt el-arbejde, som du  selv må udføre i hjemmet. Fejl i el -installationer kan have store konsekvenser, som i de værste tilfælde kan føre til både brand og personskader.

Derudover kræver forsikringsselskaber, at mere kompliceret elektriker arbejde skal udføres af en professionel elinstallatørvirksomhed for at du kan få erstatning ved tilfælde af uheld. Norh elektriker Vejle er autoriserede, og du kan med sikkerhed ringe til os med både store og små opgaver i Vejle, Fredericia og Kolding og omegn. 

Vores elektrikere i Vejle påtager sig alle former for opgaver med professionalisme, uanset om det drejer sig om en lille opgave der nogle lamper skal hænges op eller en el renovering. Vores elektrikere er vane til fejlsøge ved akut opstående problemer og derfor kan du også ringe til os ved akutte ærinder. 

Ud kørende elektriker ring til Norh elektriker

Elektriker København S services

Vores kompetencer

Kvalitet og service

Malerarbejde 

Elektriker Priser

Tryghed

Energioptimering

Belysning

Elinstallatør ydelser

Døgnåbent

Byggeentreprise

El-tavle

Elektriker Vejle – et bredt vifte af ydelser indenfor el


Hos Norh elektriker Vejle  kan tilbyde en bred vifte af elektriker tjenester. Det sker tit at privatpersoner hyrer og til minde el-arbejde såsom installation af ny stikkontakter og spotlights. Vi bliver også hyret ind af både privat og erhverv til at udføre større el renoveringer til lejligheder, huse og bygninger. For os er det meget vigtigt at arbejde efter de regler og forskrifter der findes i vores branche, for at opretholde et højt niveau i forhold til sikkerhed.

Når du kontakter os for et større projekt for eksempel en el renovering, så finder vi tid sammen på den adresse, hvor arbejdet skal foregå. Vi deler med glæde vores erfaringer og giver dig gode råd om, hvordan dit projekt kan løses på en realistisk måde.

 

El installationer i hos Norh elektriker Vejle

Når du ønsker at få udført en autoriseret el-installation, uanset hvad det drejer sig om, skal dette ske af autoriserede elektrikere for at være lovligt. Et forsøg på at udføre en el-installation selv kan være forbundet med livsfare, og det er også grunden til, at vi hos Norh elektriker Vejle er glade for at leverer service, når du skal  benytte vores viden, som autoriserede personale har. Vi kan påtage os el-opgaver fra både  private, virksomheder og organisationer.

El-installationer i badeværelser, vægge og udendørs

Vi arbejder omhyggeligt med alle vores el opgaver og med at følge de nuværende regler fastsat af sikkerhedstyrelsen og KLS. Det betyder også, at du kan henvende dig til os med sikkerhed og tillid, når du skal trække el og når du skal udføre en komplet elektrisk installation i et hus fra bunden af. Ved nye installationer dokumenterer vi omhyggeligt med, hvad der er blevet udført at arbejde. 

Vores elektrikere tager sig af alle former for el-installation i Vejle, ring til os eller anmod om et tilbud i vores kontakt formular. 

Er dit ærinde akut så får du altid hurtigst hjælp gennem at ringe til os på 22 22 28 68

Vi glæder os til at høre fra dig og at hjælpe dig med din el opgave i Vejle!

Ring Norh elektriker Vejle og få et gratis tilbud
elektriker vejle og omegn tilbyder el-renovering og mindre el installationer
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Kontakt Norh elektriker Vejle og få hjælp med el-installationer uanset størrelse

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.