Søg
Close this search box.

Elektriker Døgnvagt

Akut døgnservice elektriker København

Kontakt Nors akut elektriker døgnvagt i København og i Nordsjælland når du er blevet ramt af strømsvigt eller andet akut elektriker problem. Hjælpen er nemlig sjælden lagt væk hvis du er i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland. Norh døgnservice elektriker med akut døgnvagt el København rykker nemlig ud med det samme på døgnservice udkald i hele København og Sjælland. Vores døgnåbne elektriker døgnvagt, arbejder til dagligt med diverse el-fejl og fejlfinding af disse, for efterfølgende reparation.  Så hvis du søger en engageret pålidelig døgnvagt elektriker København, som står klar til at hjælpe dig i enhver tid og situation så ring til os nu;

Hurtigt ud kørende elektriker døgnservice København, din døgnvagt elektriker der har åbent 24 timer om døgnet.
Akut elektriker døgnvagt København hjælper en der gravet stikledning over - Få akut el-service

Hvorfor vælge os som din døgnvagt elektriker København?

Vores mål og vision er at være Københavnernes fortrukne valg af døgnservice elektriker og 24 timers åbne akut elektriker døgnvagt København og omegn. med akut el-service. Norhs elektrikere og autoriserede elinstallatører går derfor op i at yde et højt service niveau og kvalitet på alle opgaver vi påtager os, uanset tidspunkt på døgnet, altid. 

For at kunne leverer en høj kvalitet på en effektiv måde så sender vi vores døgnvagt elektriker København på de seneste efteruddannelser og kurser. Så at de bliver godt klædt på til opgaven effektivt, den dag du skal bruge en dygtig udlært døgnservice elektriker København akut.

Vores hårde arbejde har også givet os ros og gode anmeldelse. Dette gør os meget stolte og får os til at holde motivationen på top, vi brænder for vores yrke og glæder os allerede til næste spændende fejlsøgning og udfordrende fejlfinding som vi møder som elektriker døgnvagt i København og i Nordsjælland.

Norhs akut elektriker døgnservice og elektriker døgnvagt København samarbejder med autoriserede elektriker virksomheder, dette betyder at alle at vi til dagligt arbejder med det lovpligtige KLS-system der findes. Dette er en grund til at priserne hos os er som de er på vagtudkald i København.

 

Du skal ringe til vores akut elektriker døgnvagt, hvis du vægter højt kvalitet og hurtig hjælp. Lige som mange af vores andre af vores kunder. Norh døgnservice elektriker med 24 timers døgnvagt elektriker København og vores andre afdelinger har i dag over 650 anmeldelse over netter med et gennemsnit på 4.9. 

Dækker min forsikring ved akutte el fejl og brugen af døgnvagt elektriker akut?

Når man bliver ramt af strømsvigt så dækker hjemforsikringen som regel. Dette vil selvfølgelig vores elektriker døgnvagt hjælpe til med at få styr på. Så at du ikke skal behøve betale unødvendigt mange penge for dit uheld med strømsvigt eller anden el-skade. Det kan f.eks. være;

 • Brand i el-installationer
 • Sikringer der går i stykker gang på gang
 • En sikring på gaden der er gået
 • Nogen har gravet et kabel over
 • En kabel der blevet boret over
 • RCD-relæ der slidt eller i stykker
 • Overbelastning på dine elinstallationer
 • Strøm  i en vandhane
 • Våde ledninger eller vand i eltavle
 

Nogle af disse problemer er selvfølgelig mere akut end andre. Når det drejer sig om brand er det meget vigtigt at du ringer til en døgnvagt elektriker København med det samme. Hvis man ikke gør kan det have store og farlige konsekvenser. Brand kan nemlig nemt sprede sig og hvis det er kommet brand et sted i en bygning er risikoen stor at det opstået andre steder på samtid. I Danmark udvikles livstruede brænder i bygninger på grund af fejlagtig elinstallation og el-fejl ca. 300-500 gange om året. 

De tal ønsker vi selvfølgelig bliver lavere med de forebyggende tiltag vi tager i Danmark i forhold til kvalitetssikring osv. 

Så hvis du mistænker el-fejl på grund af brand ring din lokale døgnvagt elektriker nu. Hvis skaden og behovet af døgnservice i København så kan du ringe til Norh på:

Elektriker døgnvagt københavn

El døgnvagt og døgnservice

Indhent Tilbud

Hvid dit ærinde ikke er akut, då kan du indhente et tilbud på vores indhent tilbud side i steder for at ringe til en døgnvagt elektriker København. Hvis det er akut og skal løses hurtigt så kører vores elektriker døgnservice og elektriker døgnvagt 24/7 både om aftenen og om dagstimerne samt weekenden og helligdage.

Brand i stik vi af hjælper problemet hos Norh elektriker døgnvagt og døgnservice København. Hvis man ikke udfører en el renovering på 50 år er det dette der kan ske.

Brand i stikkontakt og eltavle

Hvis du oplever en brand i en stik kontrakt eller i din el-tavle så er det antigen et lokalt el fejl eller et alvorligere problem der kræver ud-beredning. Ved nogle tilfælde skyldes brand gamle og slidte stofledning og her ville en ny el- renovering være den med fremtids sikreste løsning. 

Det koster selvfølgelig lidt penge og tid, at få lavet nyt el. Nogle gange er det desværre den eneste løsning. Men det er også en god investering at lave nyt el i bygninger.  Ved brand er det meget vigtigt at du kontakter akut elektriker med døgnvagt. 

Døgnvagt elektriker og døgnservice København tilbyd

Ødelagt HPFI/RDC- relæ

Hvis din strømmer bliver ved med at gå og fejlen skyldes dit HPFI/RCD-relæ. SÅ drejer det sig sandsynligt om en overbelastning eller at de er gammel og slidt. Hvis du ringer til Norhs døgnvagt elektriker i København så kan vi løse dette problem på plads. 

Vores akut elektriker døgnvagt København findes i alle brokvarter i hovedstaden

Den dag du skal bruge en akut elektriker døgnservice København så er hjælpen sjælden mange minutter væk fra dig. Norh Entreprise har nemlig en elektriker i  nærheden af de fleste bydele i København;

 • Amagerbro,
  Her kører vores elektriker døgnvagt København S ud fra Amagerbrogade, vores døgnservice dækker hele øen, det vil sige at vi kører hele vejen ud til Dragør. På Amager kører vi i alle område så som Christianshavn, Tårnby, Kastrup og Søvang. Læs mere om elektriker Amager døgnvagt her.
 • Nørrebro,
  Spænende bydel i København der det sker meget. At det sjælden findes en parkering at finde inde i centrale Nørrebro er intet problem for vores døgnvagt elektriker Nørrebro. Vi rykker ud med desamme og kører på hele Nørrebro Inkl København N, Mjølnerparken, Bispebjerg og Nordvest.  Læs mere elektriker døgnservice Nørrebro.
 • Østerbro,
  En bydel med mange hyggelige butikker. Norh elektriker døgnvagt Østerbro rykker tid ud til butikker på akutte ærinde i butikker. F.eks. virker ikke butiksbelysningen som den burde, eller så virker ikke alarmen. Hvis alarmen ikke virker forsvarligt så dækker forsikringen ikke i de fleste tilfælde. Derfor ringe mange butikker til os på Østerbro når de skal bruge en elektriker døgnvagt København Ø. Læs mere om Østerbro her.
 • Vesterbro,
  Vi har vores hovedkontor på Vesterbro, lig ved søerne på Sankt Jørgens allé, derfor er de største dele af døgnet lige til at køre ud til dig på Vesterbro der skal bruge en elektriker døgnservice Vesterbro. Ring til os så er vi hos dig indenfor 20 minutter og hjælper dig med dit el-problem. Læs mere døgnvagt elektriker København V, Vesterbro. 
 

Udover elektriker døgnvagt København, så kører vi også ud på låsesmeds opgaver. Vi er også en del af Norh Sikring.  Hvis du søger en låsesmed, så kan læse mere om Norh sikrings største afdeling her;

Norh elektriker rykker hurtigt ud på døgnservice og døgnvagt indenfor elektriker i København.

Elektriker døgnservice og de bydele vi kører akut i

Vores elektriker døgnvagt dækker hele Nordsjælland og København

Norh elektriker akut, kører selvfølgelig ikke kun i de Københavnske brokvarterer selvom at de er dem vi hurtigst kan rykke ud til. Det tages os kun 15 minutter at komme rundt i de Københavnske brokvarterer. 

Hvis du skal bruge en døgnservice elektriker så rykker vores elektriker døgnvagt ud i hele Storkøbenhavn og omegn bland andet;

 

Som du nu kan læse dig til rykker vi hos Norh ud som akut elektriker døgnvagt i hele Storkøbenhavn. Hvis du ikke kunne finde din bydel, så ring 22 22 28 68. Vi vil hjælpe dig alligevel.  Du kan også med fordel nemt indhente et tilbud hos os på denne side, klikke på knappen; 

Læs mere om Strømafbrydelse København her. 

2 reaktioner

  1. Hej Kristine

   Mange tak for din kommentar, hvis der opstår et behov af en akut elektriker så er du altid velkommen til at ringe, eller at skrive til os igen!

   Vh. Nicolai, Norh Entreprise døgnvagt elektriker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.