Søg
Close this search box.

Elektriker Solrød strand og Karlslunde

Autoriseret akut døgnvagt elektriker Solrød strand og Karlslunde

Søger du er dygtig og erfaren elektriker Solrød strand eller en elektriker i Karlslunde? Så kan du ringe til Norh Entreprise, vi har en elektriker lokalt i Solrød kommune som kan hjælpe dig både med akutte elektriker opgaver som skal klares på samme dag og så kan vi hjælpe dig med din næste el-opgave når det passer dig, på tidsbestilling. Ring vores elektriker Solrød strand og Karlslunde nu for tilbud. 

Elektriker Solrød strand og Karlslunde priser

Få et uforpligtende tilbud på elektriker Solrød Strand og el service Karlslunde

De fleste kunder vil gerne vide en pris på forhånd, når de bestiller en elektriker hos os, det er forståeligt. For at gøre det nemmere for vores kunder så har vi åbnet op for muligheden at sende og en besked eller en mail med nogle billeder, så vender vi tilbage med et i princippet fast tilbud elektriker Solrød Strand. Du er også velkommen til at bruge vores formular her: 

Søger du autoriseret el-installatør og elektriker Hillerød? Norh elektriker Hillerød tilbyder alt af el udført med høj kvalitet af erfarne elektrikere

Norh Elektriker Solrød strand og elektriker Karlslunde ydelser

Er du privatperson så kan du sandsynligvis få alle dine behov af elektriker Solrød Stand og elektriker Karlslunde dækket hos os. Vi er nemlig eksperter i bolig elinstallationer, her er nogle af vores tjenester som du kan bestille hos os i Solrød og Karlslunde;

Montering og opgradering af el-tavle – Komplet udskiftning af gammel el-tavle til montering af ny, samt opsætning af ny el-tavle i nyt hus.
Montering af både indendørs og udendørs stikkontakter, det klarer vi i et ryk hos Norh Elektriker Solrød Strand og Karlslunde.
Nyt el, el-renovering, vi står for god kommunikation og fleksibel service ved el-renovering, vi ved at en el-renovering kræver flere håndværkere, derfor er vi yders fleksible for vores kunders bedste.
Opsætning af lampe – Belægning og opsætning af lampe er en almindelig elektriker ydelser, vi har en elektriker Solrød Strand som er superdygtig i lampeopsætning.

Akut elektriker Solrød stand og Karlslunde med elektriker døgnvagt 365 dage om året. Ring til os og vi hjælper dig akut uanset hvilke problemer med strømmen du har eller hvad du har brug for en akut elektriker til.
Byggestrøm – Lej vores byggestrømtavle og få hjælp til os med etablering af byggestrøm indenfor kort tid så at du kan komme i gang med dit byggeprojekt. 
Montering af Duka One – Vi er blevet mere beviste om vores klima indenfor, montering af Duka One er med til at vi får bedre luft indenfor og dermed bedre helbred.

og elektriker Solrød Strand Norh elektriker Solrød og Karlslunde tilbyder alt af el af erfarne

Norh elektriker Solrød Strand og Karlslunde

Solrød Kommune er en kommune i Region Sjælland i Danmark. Kommunen har 21.156 indbyggere og et areal på 40,49 km². Den grænser op til Greve, Køge og Roskilde kommune og ligger ved Køge Bugt cirka 30 km sydvest for København. Kommunens størrelse ændrede sig ikke under kommunalreformen i 2007.

Norh Elektriker Solrød Strand og Karlslunde kører i følgende byer i nærheden af Solrød kommune:

Elektriker Kalstrup akut – Hvis du bor i Kalstrup så kan du defektivt ring til Norh uanset om de er tele om en akut opgave eller om det er på tidsbestilling. 

Elektriker Havdrup døgnvagt – Vi kører også til Havdrup og omegn. hvis du søger efter hjælp til en elinstallation i Havdrup. 

Elektriker Lille Skensved  – Bor du i Lille Skensved, ring til Norh, vi kan hjælpe dig med det meste af el. 

 

 

Ring Norh Entreprise og vores elektriker Karlslunde og Solrød Strand – forvent den bedste el-service

Ring til os nu og få hjælp med netop din opgave. Vi prioriterer alle opgaver lige så højt, så det er lige meget for os om det er en lille sikring som skal udskiftes akut eller om det er tale om en komplet el-renovering. 

Tilbud på store opgaver tilbyder ved personlige besøg og de helt små kan du få tilbud af os på gratis via mail og telefon. Send os gerne nogle billeder så er det nemmere for os at give dig en fast pris.

Fast pris på vagtudkald er nogle gange mere kompliceret at give. Vi vil gerne gøre et forsøg, så tøv ikke med at ringe til os hos Norh Entreprise elektriker Solrød Strand og elektriker Karlslunde. 

Ofte stillede spørgsmål

Elektriker Solrød Strand og Karlslunde døgnvagt | Alt i el

Tilbyder Norh elektriker Solrød Strand og Karlslunde døgnservice, også om helligdage?

Ja, Norh elektriker Karlslunde og Solrød Strand kører også på lørdage, søndage og helligdage, for at hjælpe kunder med en akut problem med el. 

Hvornår hurtigt kan i komme ud i hverdagene?

I perioder er vi fuldt bookede, men hvis du skal bruge en elektriker Solrød Strand akut så tilbyder vi at køre ud alligevel og det betyder at vi smider alt hvad vi har i hænderne eller ringer ind  en elektrikere på deres ledige tid.

Hvad er en autorisation?

En autoriseret elinstallatør/elektriker er en person eller virksomhed som opfylder betingelserne i loven om autoriseret arbejde. (installatørloven).

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Norh elektriker Solrød Strand modtager bankoverførsel, kontakt betaling samt faktura betaling. 

Hvilke ydelser tilbyder Norh ellers?

I princippet alt inden for elektrikernes fag f.eks. el-renovering, nye el installationer, fejlsøgning, belysning og meget mere. Vi tilbyder også låsesmed hvor vi  samarbejder med de med anerkendte låsesmede i København. 

Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen – Ring Norh Elektriker Solrød og Karlslunde for hurtig service

Solrød Center, 2680 Solrød Strand

Tel: 22 22 28 68 

Mail: info@norh.eu

5/5 – 22 anmeldelser 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.