Ny el installation København

Investering i ejendom

Ny elinstallation København Vil du have styr på eller kontrol over dine lokaler eller dit hjem? Vil du vide, om de er sikre og lovlige? Norh elektriker København tilbyde eftersyn, renovation & udskiftning til nyt el i boliger og erhvervs bygninger. Få et tilbud på renovering eller forlængelse af jeres el installationer af autoriseret elinstallatør.
EL EFTERSYN KØBENHAVN
Solarx (2)
el-tjek københavn power og el-eftersyn København hos Norh.
TEKNIQ-garanti-ordning (4)
transparency (1)
Ældre el-installationer er langt fra så sikker, som de nye installationer, der udføres idag. Gamle el-installationer er ofte årsagen til brande, og risikoen for stød er større.
Det er ibland svært at vurdere hvor grænsen går, vi vilanbefale dig at få en autoriseret elinstallatør til at vurdere din nuværende installation.
Gamle stofledninger bliver slidt og ødelagt over tid, hvilket kan resulterer i kortslutninger og andre problemer som f.eks. strømsvigt. I værste tilfælde kan de blive årsagen brande.
Når ny el-installation skal foregå i gamle huse bør du også overveje om el-tavlen skal udskiftes. Ofte er udgifterne til en el-tavlen meget små i forhold til den samlede installation.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Ny el installation

Nyt el eller renovering

Ny elinstallation København

Nyt eller rennovation?
Elinstallationerne i mange danske huse ser pæne og ordentlige ud, hvis man kigger udefra. Men i mange gamle huse kan vægge og lofter gemme på et sandt rod af farlige ledninger. Vi anbefaler at få elinstallationerne i din bolig skiftet ud, hvis de er mere end 60 år gamle. Du tænker måske, at nye elinstallationer vil koste dig hele din økonomi. Nye elinstallationer behøver dog ikke at vælte hele dit budget. En elinstallation udført af vores autoriserede elinstallatør tager udgangspunkt i de priser, vi giver dig, når vi udarbejder et tilbud. Det vil sige, at du kan få en ny elinstallation til en pris og en aftale, som du kan føle dig tryg med. Elektrikerprisen er altid inkl. moms for private kunder.