Menu

Ny elinstallation København

Vil du have styr på eller  kontrol over dine lokaler eller dit hjem? Vil du vide, om de er sikre og lovlige? Norh elektriker København tilbyde eftersyn, renovation & udskiftning til nyt el i boliger og erhvervs bygninger. Få et tilbud på renovering eller forlængelse af jeres el installationer af autoriseret elinstallatør.

elektriker københavn

Nyt eller rennovation?

Elinstallationerne i mange danske huse ser pæne og ordentlige ud, hvis man kigger udefra.  Men i mange gamle huse kan vægge og lofter gemme på et sandt rod af farlige ledninger. Vi anbefaler at få elinstallationerne i din bolig skiftet ud, hvis de er mere end 60 år gamle. Du tænker måske, at nye elinstallationer vil koste dig hele din økonomi. Nye elinstallationer behøver dog ikke at vælte hele dit budget. En elinstallation udført af vores autoriserede elinstallatør tager udgangspunkt i de priser, vi giver dig, når vi udarbejder et tilbud. Det vil sige, at du kan få en ny elinstallation til en pris og en aftale, som du kan føle dig tryg med. Elektrikerprisen er altid inkl. moms for private kunder.

sikkerhedstyrelsen dk

Sikkerhed er en supervigtig ting når det kommer til. Vores arbejde kontrolleres af sikkegedstyrelsen. Vi er en autoriseret el installatør virksomhed. Se vores autorisation på sikkerhedstyrelsens hjemmeside.