Søg
Close this search box.

Ny el installation København

Investere i din ejendom

Ny elinstallation København – Vil du have mere styr på eller kontrol over dine lokaler eller dit hjem? Vil du vide, om de er sikre og lovlige? Norh elektriker København tilbyde eftersyn, intelligente bygning installationer (IBI), renovation & udskiftning til nyt el i boliger og erhvervs bygninger. Få et tilbud på renovering eller forlængelse af jeres el installationer af autoriseret elinstallatør.

EL EFTERSYN KØBENHAVN
tilstandsrapport København
el-tjek københavn power og el-eftersyn København hos Norh.. Også udlejning af byggestrømstavle samt duka one.
Tilstandsrapport og fejlsøgning hos norh døgnvagt København
elektriker københavn arbejds udstyr og byggestrømstavle til udlejning og opsætter duka one pro s6..
Ældre el-installationer er langt fra så sikker, som de nye installationer, der udføres idag. Gamle el-installationer er ofte årsagen til brande, og risikoen for stød er større.
Det er ibland svært at vurdere hvor grænsen går, vi vilanbefale dig at få en autoriseret elinstallatør til at vurdere din nuværende installation.
Gamle stofledninger bliver slidt og ødelagt over tid, hvilket kan resulterer i kortslutninger og andre problemer som f.eks. strømsvigt. I værste tilfælde kan de blive årsagen brande.
Når ny el-installation skal foregå i gamle huse bør du også overveje om el-tavlen skal udskiftes. Ofte er udgifterne til en el-tavlen meget små i forhold til den samlede installation.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Ny el installation

Nyt el eller renovering

Ny elinstallation København

Nyt eller renovation?
El-installationerne i mange danske huse ser pæne og ordentlige ud, hvis man kigger udefra. Men i mange gamle huse kan vægge og lofter gemme på et sandt rod af farlige ledninger. Vi anbefaler at få elinstallationerne i din bolig skiftet ud, hvis de er mere end 60 år gamle.

 Du tænker måske, at nye el-installationer vil koste dig hele din økonomi. Nye el-installationer behøver dog ikke at vælte hele dit budget. En el-installation udført af vores autoriserede elinstallatør tager udgangspunkt i de priser, vi giver dig, når vi udarbejder et tilbud. Det vil sige, at du kan få en ny el-installation til en pris og en aftale, som du kan føle dig tryg med. Elektrikerprisen er altid inkl moms for private kunder.

Ny stikkontakt?

Regler i relation til ny elinstallation

På Sikkerhedstyrelsens hjemmeside kan du læse alle regler omkring ny el installation som f.eks. ny stikkontakt, el-renovering og andre ændringer og undvigelse indenfor ny el-installation.
Det kan være noget lang og hård læsning, ved svære begreb. Derfor har vi valgt at samle de vigtigste regler. Så at du nemt og hurtigt kan få et overblik på ny el installation.

Den dag du skal udvide eller gøre om på en eksisterende el- installation, så betyder det at du bibeholder en del af den tidligere op satte el- installation. Man må gerne ændre eller udvide en gammel el-installation bare den opfylder de nye krav i installations-bekendgodtgørelsen. Det betyder at du gerne må, bare arbejdet bliver udført af en autoriseret elinstallatørvirksomhed. Man skal selvfølgelig også overholde alle de krav om ekstra beskyttelse med RCD, som er det nye begreb for HPFI, HFI-relæ.

El-renovering, fjernelse af gammelt el opsætning af ny

Når det handler om en renoverings entreprise, hvor alt gammelt el skal fjernes og nyt skal sættes op. Så er der også flere regler i installations-bekendtgørelsen, som der skal tages stilling til. Du skal f.eks. være opmærksom på, at beskyttelses lederen i bygninger fra før 1. april 1975 nu kan udelades.

Altid når det skal installeres en ny el installation så skal gruppen være beskyttet med en RCD med en hvis niveau på mærkeudløsestrøm. Dette kender vi hos Norh elektriker København til meget godt. Vi har derfor styr på alle disse regler ved en el-renovering med nyt el.

Nyt stikkontakt, eller flytning af stikkontakt?

Når en stikkontakt rykkes fra et stede til et andet, er der også tale om en ny stikkontakt. Hvilket betyder, at hvis den nye installationen skal være lovpligtig så skal den fælge reglerne i installations-bekendtgørelsen. Materieller og udførelsen af arbejdet skal være i orden og udført af en autoriseret elektriker. Der efterfølgende skal udarbejde en rapport i forhold til kvalitetssikring.

Ny el installation, el-renovering af lejlighed København
En el-renovering er et stort projekt, men også en god investering.

Ny elinstallation eller El-renovering København

Vi hjælper med flytning af stikkontakt og ny stikkontakt

Uanset om det drejer sig om en lille opgave som f.eks. flytning af en stikkontakt eller et lampeudtag. Eller om det drejer sig om en fuld el-renovering i lejlighed eller i huse så kan vi hos Norh elektriker hjælpe. 

Så har det intet betydelse for os om opgaver en på Amager eller i Charlottenlund. Vi kører i alle Københavns bydele og udfører diverse el opgaver. Hvis selv er presset med tid så har vi også nogle under entreprenører som leverer el-arbejde som vi kan stå indenfor.  

Hvorfor skal du vælge Norh elektriker København til udførelsen af ny el-installation?

Vi er en autoriseret elektriker i København der går meget op at at yde meget høj service og høj kvalitet hver eneste gang vi er ude ved en kunde. Vores referencer taler til vores fordel i dag har vi ca. 650 anmeldelser over hele nettet med et gennemsnit på ca. 4.9.  Vi er derfor et trygt valg når du er på udkig efter en elektriker.

I periodevis har vi god nemlig travl. Men vi har altid dygtige underleverandører der kan hjælpe. Så hvis du ringer eller skriver til os så kan din opgave blive løst af os, eller ud af en av vores dygtige underleverandører. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.