Søg
Close this search box.

Elektriker Roskilde

Norh elektriker Roskilde, vi kører nu i hele Roskilde og omegn.

Skal du bruge en elektriker i Roskilde? Hvis så er tilfældet så har du kommet det rette sted! Norh elektriker Roskilde er en elektriker i Roskilde der tilbyder service til både det private og til erhverv. 

Vores elektriker Roskilde tilbyder alt i el

Søger du en dygtig elektriker i Roskilde?

Norh elektriker Roskilde, har nu udvidet og kører derfor i Roskilde. Norh elektriker København er glade for at tilbyde samme gode service i Roskilde som i Storkøbenhavn.

Som elektriker i Roskilde får vi op i at levere pålidelig lokal el service til priser der er fair både overfor dig som kunde og vores ansatte. 

Elektriker Roskilde og omegn monterer el.

Norhs el-firma i Roskilde hjælper både privat og erhverv med alt i el installation

Uanset om du har brug for en elektriker i Roskilde til en mere omfattende opgave som f.eks. en el-renovering eller kun har brug for en hjælpende hånd til lampe opsætning så kan vi hjælpe. 

Vi tilbyder de meste indenfor el heriblandt:

 • Fejlsøgning af elektriker Døgnvagt
 • Service elektriker
 • Diverse elinstallationer
 • Duka One pro
 • Ventilation
 • Belysning
 • El renovering
 • Ny eltavle
 • Nyt el
 • Reparationer
 • Låsesmed
 • Entreprise
Belysning opsættes af elektriker

Ska vi opsætte din lampe i Roskilde?

Brug en lokal elektriker Roskilde og spar penge på kørsel. Hvem siger at de skal koste en formue at få belysning opsat og planering af dette? Du kan med fordel få et tilbud af Norh elektriker Roskilde via vores kontaktformular på lampeopsætning her. 

Vores elektriker Roskilde forstår at de nogle gange kan være rart at ikke være den der opsætter den nye designerlampe til tyve tusind kroner, når du hyrer en elektriker i Roskilde til opgaven, så kan du være rolig og sikker på at din ny lampe vil sidde lige der du ønsker at den skal sidde. 

Vi har stor erfaring med belysning både til privat og belysning til f.eks. kontorer og butikker. 

Byggefirma København med autoriseret elinstallatør og elektriker

Udendørs belysning

Flere og flere bruger sin tid i haven og det ved Norh Elektriker Roskilde, vores elektriker har derfor taget kursus i udendørsbelysning.  Drømmer du om en flot belyst have, så kan vi hjælpe dig med din vision til et hyggeligt udendørs værested. 

Akut døgnvagt elektriker Roskilde 

Selvom at vi arbejder fra 7 til 16 almindelige hverdage med opgaver som el renovering, belysning diverse reparationer, så står vi til rådighed for dig når du har brug for os som mest, ved et strømsvigt! Vores elektriker Roskilde ved at der intet værre er når strømmen lige pludseligt går og hverdagens rutiner stopper. 

Ingen stress dog, vi kommer og hjælper dig, indenfor en time så er problemerne løst i 9 ud af 10 tilfælde, ring til os og vi sender en lokal elektriker ud til dig i Roskilde ved akut behov af døgnvagt elektriker, du når os nemmest på telefon: 22 22 28 68

El-renovering i Roskilde

En el renovering kan være alt fra en reparation af lampe, ny el tavle til komplet nyt el. Vores dygtige og erfarne elektriker har stor erfaring indenfor det hele mht. til renovering. Vi er eksperter i at udskifte gammelt el til nyt el, ønsker du er tilbud på dette så kontakt os idag og få en pris på lige præcis din opgave. 

Ny eltavle Roskilde

Vi både flytter og afmonterer eltavler i Roskilde og omegn. Norh elektriker Roskilde med samarbejdspartnere er autoriserede og ved hvad der kræver mht. til at arbejde med el tavler. Som autoriseret på du aldrig selv arbejde på eltavler mere end at udskifte en sikring i sikringsboksen. At udskifte HPFI relæ må kun autoriserede elektriker lave, lige som Norh Entreprise. 

1 i 3 løsning ved Norh elektriker Roskilde

Norh elektriker Roskilde tilbyder ikke kun el ydelser, vi har også andre dygtige håndværkere på holder som kan hjælpe med lidt af hver. F.eks. hvis du står og skal bruge en låsesmed eller en tømrer til en byggeprojekt, så er du også velkommen til at tage kontakt til os. Jo mere du skal bruge at de forskellige fag jo mere mængderabat kan vi give. Gør det nemt for dig selv og saml at et sted hos os. 

El-renovering elektriker Roskilde

står du og skal renovere din lejlighed eller din villa og måske overvejer en el renovering,  kontakt os og få et fast pris for hele projektet. Norh elektriker Roskilde er nemlig eksperter i el-renoveringer i Roskilde. 

Hvad kan jeg forvente hos Norh elektriker Roskilde?

Norh Elektriker Roskilde er Sjællands mest anmeld rosende elektriker og låsesmed, 99% af alle tidligere kunder giver os 5 stjerner af 5 mulige. Vi vil gøre vores bedste for at du også skal være en af vores mange tilfredse kunder. Når du ringer til og og får hjælp af vores elektriker Roskilde så kan du forvente en pålidelig og loyal elektriker service i Roskilde. Er dit ærinde akut, så kommer vi altid indenfor en time. Det synes vi er god service.

Norhs værdier og el-service

Kommunikation er vigtigt hos os og vi har faste regler som vi er glade for at følge mht. til kommunikation mellem kunder og medarbejdere. 

Vi går nemlig op i at aldrig love for meget og at holde alle vores aftaler. Vi taler med respekt overfor hinanden, både kunder og kollegaer og vi prøver at hjælpe så godt vi kan, altid. Vi er overbeviste om at de er takke være vores gode værdier og vores vision at vi har tilfreds kunder overalt på hele Sjælland og i Roskilde. 

Så hvis du skal bruge en elektriker Roskilde, tøv ikke med at kontakte os. Eller at indhente et tilbud, det er nemlig altid 100% uforpligtende hos os af få. 

Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Ofte stillede spørgsmål og svar

Passer det at i kan komme ud samme dag og hjælpe?

Ja, det kan vi, vi kører også på vagt udkald i dagtimerne i Roskilde.  

Kører i ud og kigger når de skal laves tilbud

Ja, nogle gange, nogle gange er det ikke nødvendigt, ring og hør

Hvad koster en elektriker i Rosklide? 

Norh elektriker Roskilde udarbejder tilbud på de fleste opgaver, drejer de sig om en lille opgave, så arbejder på på timepris. Du kan læse om vores elektriker priser Roskilde her på hjemmesiden eller så kan du tage kontakt til os for at få en fast pris. 

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi tilbyder fleksible betalingsløsninger alt efter opgavens omfang, små serviceopgaver samt vagt udkald betales som regel ved besøg via MobilePay, faktura er også OK efter aftale med elektrikeren. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.