Elektriker Valby

Pålidelig & professionel Elektriker firma i Valby
Med Konkurrencedygtige Priser

Leder du efter en elektriker firma i Valby? Norh elektriker Valby, er din lokale elektriker/elinstallatør. Vi tilbyder fuldt udbud af el-service. Udført på den bedste måde af professionelle, erfarne og uddannede elektriker. Norh elektriker Valbys mål er at være kundernes foretrukne valg indenfor elektriker arbejde i Valby.

Grundelig elektriker Valby

Døgnåbent med døgnservice

Hvis du bruger en av Norh elektriker Valbys elektriker. Så kan du være sikker på at arbejder bliver udført på et korrekt og sikker måde. Og hvis det skulle opstå noget fremover så har vi altid 6 års garanti på vores almindelige opgaver. Så i kan altid ringe til Norh elektriker Valby igen. Norh udfører el arbejde og el installationer hos både privat og erhverv. Og hvis du søger en elektriker København så står vores elektriker altid klar til at hjælpe med både prisforespørgsel og vejledning.
Norh elektriker og elinstallatør i Valby arbejder.

Døgnåbent

Energioptimering

Belysning

Elinstallatør ydelser

Hvidevare service

Tilbyder det meste indenfor el

Hvad kan Norh elektriker Valby gøre for dig? Hos Norh elektriker Valby arbejder vi både med private og erhverv. Samt institutioner, og vi laver tilbud på alle opgaver indenfor elektrikerfaget, store som små. Vi er et autoriseret elinstallatør elektrikerfirma og vi må udføre ydelser som kræver elektriker autorisation.

Norh elektriker Valby er med i Tekniq og vi tager de seneste kurser indenfor el

Gennem at gå diverse kurser og uddannelser bland andet indenfor alarm og diverse indbrud systemer. Vi har også et tæt samarbejde med vores leverandører og følger med af hvad der et nyt som på markedet. Norh elektriker Valby´s tætte samarbejde med leverandørerne hjælper os også med at holde priserne nede for vores kunder. 

Norh elektriker Valby sørger for at efterløbende uddanne vores elektriker, så at de forbliver med på beatet i et hav af trende. Med vores erfaring kan vi også bidrage med de det følger med en installation af data og dør telefon anlæg. Vi gør alt til at trække kabler og installere anlægget. Når vi er færdige har vi en ansat tømrer og maler ansatte til at afslutte og sørge for den sidste finish. Det bliver derfor ikke bare nemmere uden også billigere at få udgaven udført hos os. Då alt laves ved samme firma.

Skal du bruge en dygtig elektriker Valby akut?

Vi har døgnåbent 365 dage om året. Norh elektriker Valby har mange års erfaring omkring sikring. Og består af et komplet team der klarer alt indenfor sikring af lokaler og boliger. Norh elektriker Valby kan derfor være behjælpelige uanset om du kigger efter en alarmløsning, overvågningskamera. Skalsikring med ekstra låse eller en sikkerhedsdør. Igennem en sikkerheds tjek fra os vil du være sikker på at du for præcist den bedste løsning til dig. Då vi laver det hele vil vi ikke prøve at sælge dig den enkelte løsning vi kan lave. Norh elektriker Valby holder sig løbende opdaterede indenfor elektriker og sikkerheds faget.

Hos Norh elektriker Valby tilbyder vi det nyeste på markedet

Norh elektriker Valby har mange års erfaring i bagagen indenfor vores fagområde. Og vi har under de mange år varetaget og udført opgaver, fra start og hele vejen til dørs. Vi har udført både store og små opgaver for både privat og erhverv. Fx elektronisk adgangskontrol er ny modern måde at håndtere adgang til lejligheder, huse og lokaler. Elektronisk adgangskontrol fungerer præcist som almindelige nøgler. Man bruger bare et chip, sin mobil eller en kode i stedet for. Læs mere om elektronisk adgangskontrol her. Læs mere.

Norh elektriker Valby mission er at være de bedste indenfor faget

Når Norh elektriker Valby laver en el installation, så kan vi garantere at vi laver en pris effektiv løsning for dig, på kort og lang sigt med at spare el. Norh elektriker Valby markeds-fører sig mest og bedst i gennem dig, vores kunder. Det bedste ros for os er at få en ny kunde gennem en gammel. For at det overhovedet kan lade sig gøres kræver det service ud over det sædvanlige og ikke kun praktisk. Vi går også meget op i den menneskelige faktor i hvad god service indebærer og den service vil vi gerne give til dig. Derfor opfordrer vi dig til at tage kontakt til vores vagt telefon, når du skal bruge en lokal elektriker Valby.

Norh elektriker Valby vejleder og giver rådgivning

At arbejde med el er ikke noget man bør tage let på, det er vigtigt at arbejder bliver udført korrekt. Er el arbejder ikke udført korrekt kan det lede til døden med følge hvis man er uheldig eller hvis installationen er rigtigt dårligt lavet. Hvis du bruger Norh elektriker Valby så er du sikker på at arbejder bliver udført korrekt. Hvis du selv foretager en installation som senere brænder sammen. 

Bliver du selv skyldig for ulykken så er du ikke heller berettiget erstatning for de skader som opstået. Hvilket er yderligere en grund til at overlade arbejder til en uddannet elektriker Valby. Norh elektriker Valbys elektrikere har gennemført en uddannelse indenfor faget. Og har også det rigtige udstyr, bland andet det sikkerhedsudstyr som skal til at lave el installationer på et forsvarligt vis.

Inge spørgsmål er dårlige eller dumme

Hos Norh elektriker Valby tager vi alle kunder seriøst og uanset om du går i tanker om at investere i ny el til din lejlighed. Eller i tanker om at installere et sikkerhedsystem. Og er i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til din bolig eller dine lokaler. Så kan vores rådgivning være behjælpelig. Norh elektriker Valby vil gerne tage et kig på dine lokaler og skræddersy en løsning for dig. Herefter vil vi udarbejde et tilbud til dig. Norh elektriker Valbys tilbud er altid uforpligtende frem til den dag vi går igang med at udføre arbejdet. Vi har autoriseret elinstallatør , til at udføre opgaver som enligt lov kræver autorisation. Du kan nemt og hurtigt komme i kontakt med os her.

Norh elektriker og elinstallatør Valby tilbyder sikring af lokaler

Norh elektriker og elinstallatør Valby tilbyder sikring af lokaler
Norh elservice og elektriker er specialister indenfor sikkerhed. Der ibland overvågning og tyverialarmer her er vi altid med på de seneste trende, uddannelser og ekspertise. Norh el service har også en ansat en installatør der kender alle varianter på markedet. Også forpligtelser i forhold til love og regler indenfor bland andet overvågningskamera. Norh elektriker Valby vil anbefale at få installeret et alarmsystem som den første elektroniske løsning i et række af sikring.

Då det har størst beviset en stor skræmmende præventiv effekt på tyver, helt op til 70 %. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af alarmer fx alarm med vagt, alarm uden en vagt og alarm med kun lyd. Prisen og behovet på alarm plejer at være forbrugerens vigtigste faktorer i valg af tyverialarmer. Norh elektriker Valby installerer og monterer i samarbejde med vores låsesmed/ sikkerheds tekniker. Alle typer af tyverialarmer alarmer på det nuværende market. Vi forhandler bland andet Ajax alarm.

elektriker københavn, en elinstallatør

Norh Elektriker Valby Serviceaftaler

Norh elektriker Valby, samarbejder sammen med boligforeninger
Vi kan tilbyde et nær og bredt samarbejde indenfor alt vedrørende sikkerhed. Og el tekniske løsninger til din boligforening eller dit boligselskab. Et fast samarbejde og et fast aftale mellem os ville f.eks. kunne indebære følgende

Norh elektriker Valby boligforening service

At have en elektriker fast tilknyttet til en boligforening giver tryghed i og med at i aldrig behøver ende ud i den situation at strømmen går. Og i ikke vil kunne få fat i akut hjælp til en rimelig pris. Norh har døgnservice alle helligdage. Også på selve jul og nytårsaften. I vil også sikre er mod andre uforudsete problemer med jeres installationer. Driftsikre el installationer er en vigtig faktor og en nødvendighed i et boligselskab, og giver tryghed i en boligforening.

Fast mængderabat ved installationer

  • Kontinuerlig vedligeholdelse & installation af indendørs belysning samt trappebelysning.
  • Konniuterlig vedligeholdelse& installation af dørtelefoni.
  • Nye installationer i forbindelse med renovering & ombygning med rabataftale.
  • Udskiftning & vedligeholdelse af kabler & ledninger.
  • Installation & eftersyn af brandalarm & andet sikkerhedsudstyr.
  • Gennemgang af el installationer ved ind og udflytning.
  • Fast døgnservice til en fast pris.

Norh er en autoriseret elinstallatør firma i Valby

Du kan ikke få el til din bolig uden en el tavle. El tavler er uundværlige idet de forsyner vores lokaler og boliger med strøm. Hvad mange ikke tænker over er at en el tavle. Også kan være dødfælder hvis det ikke er fuldstændig styr på sikkerheden i installationen af tavlen og omkring el tavlen. Hvis du ikke har styr på hvorvidt din el tavle er med i tidens tendenser eller om din fejlstrømbrydere fungerer som den skal? Så er de selvfølgelig noget de færreste kan tjekke. Og her har du brug for professionel hjælp indenfor elektriker faget. I skal her bruge en el installatør. Vi har autoriseret elinstallatør, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Lovpligtig autorisation 

Man skal også tage stilling til at enligt dansk lovgivning så skal alla el installationer i danske boliger være beskyttet med en sk. HFI- afbryder. Eller hvis det skal være endnu mere sikker så en HPFI- afbryder. HPFI- afbryderen er en nyere version af HFI- afbryderen. Fejlstrøm opstår hvis styrken af den elektriske strøm der går ind i installationen ikke er lige så stor som den der løber ud igen. Hvid det opstår en forskel i mængden af strøm på den måde betyder det at strømmen ikke har fundet en vej ud. Og kan derfor være til en stor fare. Og det er derfor fejlstrømbryderen går. Vi holder altid det vi har aftalt når det kommer til priser på opgaver og mødetidspunkter.

Vores Producenter:

Præcist lige så meget som vi går op i kvaliteten på vores arbejde går vi op i vores producenters kvalitet.
Vi Køber bland andet ind fra Philips, AO, Hikvision og Ajax systems.

Vi på Norh elektriker Valby svarer på alle dine spørgsmål indenfor elektriker faget

Norh elektriker Valby, en elektriker der klarer alle el -opgaver i din bolig. Uanset hvad du skal bruge en elektriker i Valby til. Så klarer Norh elektriker Valby opgaven. Vi har kompetencer indenfor alle varianter av boliginstallationer. Hvis du skal bruge et eller flere nye stikkontakter eller hvis du blot har brug for en hjælpende hånd med at hænge op din nye designer lampe. Så løser Norh elektriker Valby opgaven for dig og ikke mindst til en god pris! Norh elektriker Valby udarbejder altid gratis tilbud til vores private kunder udover telefon. Alt inklusive.Kommunikationen imellem dig og os som arbejder for Norh elektriker Valby er selvfølgelig meget vigtigt. Vi lytter til dine behov og du kan stole på at vi bryder os om dine specifikke behov og ønsker.

elektronisk adgangskontrol en del af opgaverne.
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Kontakt Os

Strømmer går og en udskiftning af sikring ikke er nok. Så kan vi hjælpe. Og hjælpen er ikke langt væk. Norh elektriker Valby laver fejlsøgninger uanset tidspunkt på døgnet. Og i langt de fleste tilfælde klarer vi opgaven hurtigt og smertefrit. Vi har en elektriker på døgnservice i Valby. Derfor er vi ofte ikke mere end en halvtimes tid væk fra dig. Så tøv ikke med at ringe til os hvis du har blevet ramt af et akut elektriker problem. I kan hurtigt komme i kontakt med os ved telefon eller mail.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke åbningstider har i hos Norh elektriker Valby?

Norh har døgnåbent og kører ud på vagtudkald både i dagstimerne, om søndage og helligdage. 

Er Norh elektriker Valby medlem af Tekniq?

Ja, vi er medlem af Tekniq og  vores kunder er derfor dækket igennem Tekniqs garanti på 150.000;-

Er Norh elektriker Valby et autoriseret el-firma?

Ja vi har autorisation, og må derfor lovligt udføre det meste indenfor el-arbejde. 

Hvilke ydelser tilbyder i?

Vi tilbyder det meste indenfor elektrikernes fag. Norh har samarbejdpartnere der tager sig af mange af de unikke område der findes indenfor el.

Jeg har blevet ramt af strømsvigt, kan i hjælpe?

9 ud af 10 gange, løser vores erfarende elektrikere problemet på første besøg.