Søg
Close this search box.

Låsesmed Ørestad

Din lokale låsesmed Ørestad

Låsesmed Ørestad -Erfaren låsesmed Ørestad, som kan hjælpe dig med at installere, udskifte og åbne låse i Ørestad og omegn. I alt er der 2 forskellige låsesmede i Ørestad på Amager. Som du kan kontakte, når du har brug for hjælp til låse, f.eks. skifte låse ud, installer og installer nye låse eller oplukning af bil. Hvis du er blevet låst ude. For at finde ud af den bedste pris, når du vil have hjælp til en oplukning af dør Ørestad, anbefaler vi, at du bede om tilbud på det arbejde, du vil have så at du på forhånd kender prisen.

Norh låsesmed Ørestad tilbyder hurtig service

15 minutter -

Norh låsesmed Ørestad -Har både bolig og værksted i København S. Derfor kan Norhs låsesmede være hos dig indenfor 15 minutter på Amager.

Højeste Kvalitet

Norh låsesmed Ørestad bruger sig kun af de bedste produkter af de bedste leverandører på markedet. Som f.eks. Ruko, Assa og Daloc.

Elservice

Norh har også elektriker på holder. Norh er en autoriseret elektrikervirksomhed. Der findes på Amager.

Kunder synes godt om os
Norh låsesmed Ørestad

674 anmeldelser og 4.9

5/5

Hos os på Norh låsesmed Ørestad arbejder vi altid med at blive bedre. Hver eneste dag vurderer vi vores indsats ude bandt kunder og opgaver. Hvis du har nogle meninger om vores arbejde. Så tager vi mod feedback med kyshånd her. 

"Anbefales

Jeg fik smækket mig ude af min lejlighed og ringede først til en anden låsesmed som ikke kunne varetage opgaven fordi han mente, at låsen skulle bores op (firkantet Ruko nøgle) så jeg ringede videre og fik fat i Norh. Kommunikationen var i top ! Behagelig, humoristisk og professionel tone, – rigtig god energi. Han ankom hurtigt, og fik døren åbnet på mindre end 2 min. med en bankenøgle Hvilket var en rigtig dejlig ting, da jeg så skulle af med mindre penge ! For 4 mdr. siden skulle min nabos dør åbnes, deres lås er identisk med vores, det tog politiet samt låsesmed 30 – 40 min. at komme ind i boligen ! God stil, god energi, venlige, professionelle, hurtige og effektive. Kan varmt anbefale Norh !

Payana Diamante Albeck

"Super!

Jeg fik for 2 uger siden lavet en ny el installation af Nord Entreprise.Jeg havde været ude og indhente tilbud en masse steder og endte så med at gå med deres tilbud. Jeg må eddermane sige det var lækkert arbejde. De pillede hele den gamle installation ned og indsatte en ny, desuden arbejdede de i et par timer ekstra ganske gratis, eftersom det hastede lidt for mig, hvilket ellers ikke var en del af aftalen. Men super venlige og hårdt arbejdende som de er, nåede de faktisk i mål til tiden fordi de gav den en ekstra skalle. Jeg syntes det har været alletiders valg at bruge Norh Entreprise, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Mads Berg

Låsesmed Ørested 15 min ankomst på Amager

Norh din låsesmed Ørestad
-Vi Kører på hele øn

Norh låsesmed Ørestad – Hurtig låseservice som har døgnåbent

Vi har også elektriker Ørestad. Norh låsesmed Ørestad er et firma, der arbejder inden for låsesmedbranchen og har flere låsesmede, der arbejder med f.eks. alarmer, overvågning, at udskifte, installere og åbne låse af forskellige slags. Du kan også kontakte Norh låsesmed Ørestad for at se, om de tilbyder sikkerhedsprodukter som du søger f.eks. pengeskabe, dørtelefon, vindue låse og sikkerhedsdøre. Hvis du skal bruge hjælp til noget i låse og sikkerhed i Ørestad. Kan du kontakte Norh låsesermed Ørestad for at finde ud af vores udvalg af tjenester og produkter inden for alarm, elektriker, låse og sikkerhed.

Norh låsesmed Ørestad kan hjælpe med følgende:

  • Åbning af låse og anden hjælp til at åbne låse.
  • Hjælp med at åbne bile og billåse.
  • Udskiftning af låse.
  • Reparation efter indbrud.
  • Norh låsesmed Ørestad kan hurtigt at reparere og sikre døre, håndtag og låse efter indbrud, så man kan sove sikkert.
  • Norh låsesmed kan også hjælpe med ikke-nødinstallationer af sikkerhedsdøre, alarmer, kodelåse, pengeskabe og lignende låse relaterede installationer.
    Elektriker og elservice.

    Norh låsesmed Ørestad Vi er;

Tilgængelige. Hvis låsesmeden ikke har døgnservice, vil han ikke gøre noget godt, hvis du finder ud af, at du har mistet nøglerne ved midnat en fredag aften, Norh har døgnåbent.
Prisen. Du er i en meget sårbar position, når du øjeblikkeligt lejer en låsesmed og vær forsigtig med ikke at betale for meget.
Professionelle. En god låsesmed gør minimal skade på din dør eller bil, er hurtig og god til at installere en ny lås, så du kan komme ind og være sikker i dit hjem igen så hurtigt som muligt.
P.s Vidste du at du som erhvervsdrivende kan leje en håndværker hos os? Se mere her. Lej vikar.

Bankenøgle åbner dør låsesmed Østerbro og låsesmed Kbh hjælper.

Norh låsesmed Ørestad

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.