Menu

Om Norh

Hos Norh arbejder vi med en tydelig vision og et klart værdigrundlag

Vores virksomhed fokuserer til dagligt på at udvikle og levere produkter & løsninger, der giver vores kunder sikkerhed & kvalitet i vardagen. For at opnå dette arbejder alle vores medarbejder og samarbejdspartner med en tydelig vision og et klart værdigrundlag.

Mission, vision & service

Norh er primært et elektrikerfirma. Dog har vi på Norh også et team af forskellige håndværkere bag os. Vi kan derfor realisere, vejlede og udfører dit drømme projekt, uanset karaktær. Norh entreprise er o store træk et team som består af rådgiver indenfor forskellige byggetekniske og håndværkernæssige område. Vi laver alle varianter af entreprise -løsninger på kryds og tværs og vi har tidligere erfaring med både større & mindre virksomheder. Samt private kunder. Norh har sit hovedsæde i København men findes også på Jylland og Fyn. Og vi har i dag tusindtals tilfredse kunder over hele Danmark. 

Vi ønsker at drive vores virksomhed gennem medarbejder der er glade og stolte overfor sit arbejde. Og har lysten fra hjertet af. At give dig den bedste og mest ærlige service på markedet indenfor sikring, byg og elektriker -branchen. Vores personale skal udvikles i takt med tidens krav. Og derfor årligt få de seneste kurser der tilbydes indenfor låsesmed, el og bygningarbejde. Sammen klarer vi det du ønsker for dig, sammen med dig eller så kommer vi med forslag på dine muligheder og arbejder selvstændigt for at opnå resultater begrundet på din vision. Det er kun din fantasi der sætter grænserne på hvad det er der skal opnås.

Kontakt os

Gulvafslibning