Søg
Close this search box.

Service aftaler til forretninger

Vi tilbyder fordelagtige serviceaftaler med et bredt udbud af håndværkerydelser til butikker, forretninger, kontorfælelskaber med mere.  Det findes mange fordele med at have en fast partner indenfor håndværker og sikring knyttet til dit erhverv.  Gensidig tillid mellem kunde og håndværker er grundlaget for et effektivt og smidigt samarbejde. Når håndværkeren på førhånd kender lokalerne godt så  kan eventuelle misforståelser nemt undgås.

service aftaler til butikker

Norh tilbyder alt under et og samme tag

Vi har valgt at samle flere faggrupper, for at gøre det nemmere for vores kunder. Når du vælger at indgå i et service aftale med Norh ApS, kan du være sikker på at få løst opgaverne hurtigt og professionelt. Ved os kan du akut 24/7 få hjælp til;

Autoriseret elektrikere
Alt indenfor låsesmed
Tømrer og murer
VVS - service
malermester
Vagt

Få nemt et service aftale hos Norh, og spar 10 % på alle ydelser

Det er nemt at blive service kunde hos Norh. Alt du behøver gøre er at tage kontakt til os, så vil vi sammen finde et tidspunkt der vi kan komme forbi dig og præsentere os og vores ydelser. Ved samme tidspunkt vil vi sætte op en seddel men kontaktoplysninger og diverse informationer som i skal bruge fra os af. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.