Søg
Close this search box.

Nyt el i køkken København & Nordsjælland

Autoriseret køkken elinstallation

Norh Entreprise tilbyder montering og opdatering af el i køkken, tilføjelse af ekstra gruppe i el tavle og ny fejlstrømafbrydere er almindeligt når der skal installeres nye køkken elinstallationer. Da nutidens køkken apparater bruger flere volt på en gang og de kræves at elinstallationerne er lovlige efter dagens lovkrav. En ekstra gruppe i el tavle og tjek af fejlstrømafbrydere sørger Norhs elektriker København for som en del af projektet: Nyt el i køkken. 

Nyt el i køkken hos Norh elektriker København - Se priseksempel

Nyt el i køkken regler

Vores elektriker kender reglerne vedrørende nye elinstallationer i køkken

Det er en række regler som man skal forholde sig til når det skal laves nyt el i køkken, f.eks. at der i køkkenet skal som minimum være 3 stikkontakter, der er fordelt på minimum 2 grupper på din el tavle. Hvis dele af dit el i køkken skal skiftes ud og den elektriske installation ændres, er der forskellige krav, afhængig af hvor omfattende udvidelsen eller ændringen er. Vores elektriker København og i Nordsjælland hjælper dig hele vejen rundt. Du kan med fordel danne dig et overblik på hvad du tænk dig af køkkenudstyr i fremtiden… Miniovn, elkedel osv. før du kontakter en elektriker for tilbud på nyt el i køkken. 

Du kan også læse mere om regler: nyt el i køkken her

Ny gruppe i eltavle - Nogle gange en nødvendighed når de skal nyt el i køkken
Ny gruppe i eltavle - Nogle gange en nødvendighed når de skal nyt el i køkken

El i køkken pris

Hvad koster en elektriker og i i nyt køkken?

Hvad det koster at installere nyt el i køkken afhænger en hel del faktorer. Du kan f.eks. læse på nettet at priserne er fra 10.000 kr, 10.000 kr rækker kun til få materialer og 2 elektriker i ganske så kort tid. Så hvis det skal være den pris på el i nyt køkken, skal det virkelig være lige til.

Her er et priseksempel på el i nyt køkken hos Norh Entreprise, elektriker København;

Estimeret timeforbrug elektriker 25 timer, 25 x 640k = 16.000 + moms = 20.000 kr

Materialer inkl. moms: 8995 kr

Pris el nyt køkken = 28.995 kr

Hvis det kræves yderligere ting udover en standard køkkenelinstallation så kommer der ekstra gebyr på. F.eks. hvis det skal udskiftes et HPFI-relæ osv. Hvis du har brug for en fast pris på el i nyt køkken tilbud, så kan du få det hos os i hele København og i Nordsjælland. 

Vedhæft gerne nogle billeder og send til os, så vender vi tilbage med et prisestimat som det første. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.