Søg
Close this search box.

Elektriker Amager

Din Elektriker Amager med Akut Elektriker og elinstallatør med døgnvagt

Norh elektriker Amager en autoriseret akut døgnvagt elektriker på Amager, som leverer kvalitetsmæssigt elektrikerarbejde til fornuftige priser. Professionelt elektrikerarbejde udføres af elinstallatør og elektriker Amager og omegn. Vores uddannede og faglærte svende og autoriserede el-installatører løser alle opgaver inden for elektrikerens fag. Vi udfører blandt andet planlægning og installation ved nybyggeri og renovering af gammelt el. Norh Elektriker Amager udfører alle elinstallationer og energioptimeringer til privat og erhverv samt giver alle vores kunder rådgivning og service. 

Norh elektriker Amager, seneste projekt

I denne video så kan du se hvordan det typisk kan se ud på en byg og el arbejdsplads i København. Her laver Norh elektriker Amager fuldt el entreprise med ny el tavle og nye kabler gennem hele lokale. Gamle slidte stof ledninger bliver erstattet med nye sikre ledninger i plastik. Se video på vores el-arbejde her.

Vi skifter også ud gamle ustabile el tavler til nye funktionelle el tavler som er nemme at vedligeholde. Dette gør vi for både privat erhverv samt byggepladser. Hos vores elektriker Amager er alle erfarne med denne form for opgave.

Norhs dygtige elektriker Amager din elinstallatør på amager og omegn.

Elektriker Amager som leverer elektrikerydelser på hele øen som et døgnåbent elektrikerfirma

Norh elektriker Amager tilbyder vores kunder på øen øjeblikkelig akut elektrikerhjælp hele døgnet rundt, alle dage om året. Norh elektriker Amager er altid klar til at hjælpe kunder på den Københavnske ø, uanset om det skal planlægges til nye elinstallationer til et nybyggeri, hjemmerenovering eller om der skal bruges en elektriker akut til en fejlsøgning. Norh elektriker Amager tager sig af alle typer af elopgaver, både de store byggeprojekter og små elopgaver til private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn og omegn. Norhs elfirma og elinstallatør Amager bruger kun faglærte, erfarne og dygtige elektrikere. Hermed et lille udvalg af de ydelser, som vi tilbyder;

Udskiftning af el-tavle Amager

Vi udskifter din gamle el-tavle til en ny moderne. Ifølge dansk lovgivning skal alle danske boliger og lokaler være forsynet med et testet og fungerende HPFI-relæ, som er en del af en el-tavle. Relæet sikrer mod elektriske stød og brand udvikling ved en elektrisk fejl. Hvis dit HPFI ikke virker, som det skal, så kan vi hjælpe og skifte den ud til et nyt.

Hvidevareinstallationer i København S

Skal du bruge hjælp til at installere nye hvidevarer i dit køkken eller badværelse? Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner og andet udstyr. Norh elektriker Amager er en autoriseret elinstallatør og kan derfor lovligt montere nye stik, hvis det mangler.

El-tjek eller el-eftersyn på Amager

På eftersyninfo.dk kan du læse mere om el-eftersyn og el-tjek. Det er kun autoriserede elinstallatørvirksomheder, der må lave el-eftersyn & el-tjek. Norh elektriker Amager er en autoriseret elinstallatørvirksomhed, så du kan roligt bruge os til kontrol ved hus-salg med mere.

Elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol er ikke kun for virksomheder, kontorer og institutioner. Det kan også være en mulighed for private hjem. Her har vi små adgangs systemer, som er ”plug and play”; en chip erstatter en klassisk nøgle, og du kan lave præcist så mange chip-nøgler, du ønsker. Hvis du mister en chip, kan det gamle fjernes i systemet og nemt erstattes med en ny.

Energioptimering på Amager

Norh elektriker Amager arbejder med energioptimering hos både private og erhvervskunder. Vi analyserer energiforbrug, opsætter mål for energibesparelser og udfører optimering. Der er flere områder, der med fordel kan arbejdes med. Læs mere om energioptimering hos Norh her.

Hvad er elektriker priserne på Amager? Hvad kan du forvente af pris på el-service?

Akut elektriker Amager, ingen ventetid

24/7 om natten og i aftentimerne har vi en elektriker klar på stand by, som skal have løn for at tage telefonen og være klar til udrykning. Derfor koster det lidt mere at få bestilt en elektriker akut. Men mange gange vil det kunne svare sig at få problemet løst hurtigt, specielt hvis det er et farligt problem, som blandt andet brand i et elskab eller livsfarlig stød gennem vandet i hanen. Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis man ikke tager action og gør noget hurtigt ved problemet.

Hvad bestemmer prisen på en elektriker ydelse?

Det er ikke kun en enkel faktor, som afgør el-service priser Amager. Den største betydning for prisen på en elektriker er kørsel, uddannelse, erfaring og tid. Hvis det er et elektrisk problem, som er opstået, skal der først bruges tid på at lave en såkaldt fejlsøgning. Her kan det være svært at vide på forhånd, hvor lang tid fejlsøgningen kommer til at vare fra start til slut. Det er derfor ikke muligt for os at udarbejde et tilbud på forhånd, når det kommer til fejlsøgning af elfejl.

Mængderabat på el-service Amager 

Skal du i gang med et støre projekt med megen planlægning på Amager, kan vi udarbejde et fast tilbud til dig. Således ved du på forhånd, hvad du skal regne med i pris, og du kan lave et budget. Hvis du også skal bruge f.eks. en maler eller en tømrer oveni, så kan vi også bidrage med det. Jo mere du får lavet ved os, jo mere rabat vil vi kunne give dig.

el-installatør og elektriker København

Norh Elektriker Amager står for kompromisløs kvalitet og et højt service niveau

Norh elektriker Amager er en elektriker, som altid kommer til aftalt tid og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde. Hvis du bestiller en elektriker af os, kan du forvente et samarbejde, der ikke går på kompromis med kvalitet. For at nå derhen arbejder vi med at evaluere tidligere kunders erfaringer med vores udførte arbejde. Hvis du er tidligere kunde hos os, vil vi blive meget glade for, hvis du vil bruge et par minutter på at give vores elinstallatør amager feedback.

Giv feedback – gør os bedre som elektrikere på Amager

Norh elektriker Amager –  et el firma på Amager med internt stærke serviceprincipper, ingen kunde skal få en dårlig oplevelse hos Norh. Vores elektriker Amager fokuserer på fleksibilitet, høj kvalitet, hurtige tilbud og tidsbestilling.

Fleksibilitet, hurtige tilbud, høj kvalitet på udført arbejde og ingen unødig ventetid. Det er den service, vi på Norh elektriker Amager ønsker at give til vores kunder. Vi ved, at når uheld og problemer som f.eks. en el-fejl dukker op i hverdagen, så vil man bare gerne hurtigt få problemerne løst, så man kan komme videre med alt det sjove.

Vi er friske og energiske elektrikere og elinstallatører Amager som motiverer hinanden!
Vores elektriker Amager består af tre elektrikere, der har kendt hinanden og arbejdet sammen i mange år. Vi holder motiverende møde og evaluerer hver dag, hvad vi kan gøre for at løse vores kunders opgaver bedst muligt. Her finder vi frem til, hvem der er mest kvalificeret for præcist din opgave. Vi motiverer også hinanden og holder energien kørende i dagligdagen. Vi mener, det smitter af på vores kunder og gør vores elektrikerarbejde meget effektivt.

Norh elektriker Amager tager altid telefonen
Norh elektriker Amager tager altid telefonen

Norh elektriker Amager, elinstallatør virksomhed med stort fokus på dine behov og din tryghed

Pris og kvalitet hænger sammen det ved vores elektriker Amager, og et godt håndværk bygger på kvalitet og tillid. Norh elektriker Amager har valgt at ligge i den mellemste prisklasse, vi går nemlig meget op i kvalitet, garanti og uddannelse. Det er vigtigt for os, at du som kunde trygt skal kunne stole på, at når du vælger os som elektriker, har du valgt den bedste elektriker, uanset størrelsen og formen af din elinstallatør og el-opgave.

Norh elektriker Amager er med dig hele vejen igennem i arbejdsprocessen. Vi starter med det uforpligtende tilbud og afslutter, når installationen er klar til brug og for øjet er flot at se på. Vi går efter, at du vil anbefale os videre til dine bekendte og at bruge os igen, næste gang du skal bruge en elektriker. Vi giver dig gerne merværdi i form af gratis tips og råd på vejen. Vi arbejder også til dagligt med sikring og har et tæt samarbejde med Norh Sikring. Vi kan også rådgive dig inden for sikring af dit hjem og dine lokaler.

Tryghed – Vi arbejder med tryghed skabende indsatser i hjemmet, alt fra tyveri til brandsikring

Man kan tale om forskellige former for utryghed. I det forebyggende arbejde har vi fokus på den utryghed, der relaterer sig til indbrud og anden fysisk sikring i hjemmet. Vi installerer blandt andet overvågning og sørger for, at hjemmet er sikret bedst muligt mod brand.

Bestil en elektriker Amager og gør dit hjem mere sikkert

Vi tilbyder flere løsninger end hvad det sædvanlige el-firma i København S gør i dag år 2022. Her er nogle alternative ydelser som du kan få hos os!

Sikkerhedsdøre

En sikkerhedsdør gør det stort set umuligt at bryde ind for en indbrudstyv. Den kraftige konstruktion stopper ikke kun tyvene, men også brand, støj, træk og ubehagelige lugte.

Overvågningskamera

Beskyt dit hjem med et overvågningskamera. Du kan få overvågning, der kan styres fra din smartphone. Med et overvågningskamera kan du beskytte dit hjem mod blandt andet uvelkomne gæster.

Fjernelse af Stofledninger

De gamle stofledninger som man brugte før er som sådan ikke ulovlige, men de kan blive de rene brandfælder, ligesom mørnede stofledninger kan skabe risiko for brand i hjemmet. Vi kan hjælpe dig med ny el.

Alarmsystemer på Amager

Tyverialarm er en nem og effektiv løsning mod indbrud. Alarmer nedbringer risikoen for indbrud med 70 %. Vi har en uddannet AIA-ekspert på teamet til at installere alarm til private og til erhverv.

Fra gaskomfur til el

Under visse uheldige omstændigheder kan gas lække ukontrolleret. I yderst sjældne tilfælde kan der være en risiko for eksplosion. Derfor vil vi på Norh anbefale et elektrisk komfur, hvis man ønsker at være mest muligt sikker.

Låsesystemer på Amager

Låsesystemer med høj sikkerheds-grad kan øge sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

Brandalarm

Med en røgalarm i boligen kan du reagere hurtigt og gribe ind, før røg eller varme udvikler sig til en livstruende brand. Moderne røgalarmer er væsentligt mere effektive end de gammeldags.

Børnesikring

I de fleste baby/børnebutikker kan man finde børnesikring. Nogle gange er det bare omstændeligt og svært at få tid til at gøre noget ved det. Det hjælper vi på Norh elektriker Amager også gerne med, da vi har tømrere ansat.

Sikkerhedsgitre

Vi installerer gitre til døre og vinduer til både butikker, lager og private hjem. Gitre anbefales til kældervinduer og andre vinduer, der er lettilgængelige.

Bliv tryg – få et gratis sikkerheds-tjek af vores elektriker Amager

Et sikkerheds tjek er en form for tryghed skabende arbejde. Teknologien inden for sikring og dine muligheder udvikler sig hele tiden, og det stiller store faglige krav til en elektriker, der arbejder med alarm og overvågning samt en låsesmed. God rådgivning og planlægning giver større sikkerhed, men også en flot, smart og funktionel installation. Med hjælp fra en låsesmed eller en elektriker kan kriminaliteten minimere. Undersøgelser viser, at jo længere tid det tager for tyven at bryde ind, jo hurtigere giver tyvene op og forsvinder.

Norh Elektriker Amager er en autoriseret elektriker og låsesmed i København S postnummer 2300

I dag er det ulovligt at udføre el-arbejde uden autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Norh elektriker Amager er autoriserede hos Sikkerhedsstyrelsen, og du kan derfor roligt bruge os. Vi har også de certifikater, som skal bruges, når det kommer til at installere alarmer og overvågning hos erhverv. Det er vigtigt, at de bliver korrekt udført, ellers dækker ikke forsikringerne sjældent. Udover at vi er forsikrede igennem Teqnik så har vi en forsikring ved ADIS som er tilpasset til elinstallatør og el arbejde.

TVO og AIA eksamensbeviser

Svende med TVO-eksamen kan selvstændigt montere, igangsætte, fejlfinde og reparere anlæg for tv-overvågning, som indeholder kameraer samt videoskiftere og billedlagringsenheder. En elektriker med TVO-eksamen kender også lovgivning og regelsæt omkring tv-overvågning samt de tre overvågningsniveauer, der findes. En elektriker med AIA-eksamen kan selvstændigt montere, fejlsøge, vejlede og udføre service på AIA-anlæg samt udfærdige dokumentation i henhold til de gældende regler. Se mere her.

Vores elektriker Amager har gode anmeldelser – vores kunder kan godt lide os, det er vi meget glade for

Anmeldelser er i dag en afgørende faktor for, hvordan man som håndværkerfirma får nye kunder i hus. I dag kan alle åbent og nemt dele deres oplevelser og give bedømmelser. Man kan også nemt finde og læse andres meninger om en bestemt virksomhed. Norh el-firma Amager arbejder kontinuerligt for tilfredse kunder, hvilket har givet os gode resultater i form at masser af tilfredse kunder i hele Danmark og gode anmeldelser nettet over. Hvis du ønsker at have nogle flere referencer på os, så kan vi stolt vise dem frem. Se vores facebook-anmeldelser her.

Norh el service & elektriker Amager
4.8
Baseret på 17 anmeldelser
Google anmeldelser
4.8
Baseret på 17 anmeldelser
js_loader
Elektriker Amager på arbejde i Købehavn S og Amagerbro

Har Du Spørgsmål?

Elektriker døgnvagt Amager

Vi er her for at hjælpe

Ofte stillede spørgsmål hos Norh Elektriker Amager


Jeg skal bruge en el-service akut, hvor hurtigt kan Norh elektriker på Amager være her?

9 ud af 10 gange så kan vi være på plads, til af afhjælpe dig med dit problem indenfor 20 minutter.

Har i også åbent om søndag?

Ja, Norh elektriker Amager tilbyder vagtservice også om søndage og helligdage, året rundt.

Hvilke ydelser tilbyder i indenfor el?

Fejlsøgning, el-renovering, nye el-installationer, IBI, reparation af el, belysning og døgnservice, er et lille udvalg af vores ydelser.

Har i autorisation?

Ja, Norh er autoriserede hos Sikkerhedstyrelsen og må derfor fuldt lovligt udføre det meste inden for el-arbejde.

Hvad er Tekniq?

Tekniq er en branche- og arbejdsgiverforening indenfor installationbranchen. Kunder der benytter sig af en elektriker der er medlem af Tekniq er omfattet, så kaldet Tekniq garanti op til 150 000 kroner.

Kontakt os – Norh elektriker Amager kører ud fra Amager Strand


Du finder Norh mange steder fordelt over hele Danmark. Vi har f.eks. afdelinger på Sjælland og i Jylland. Det er derfor sjældent, at hjælpen er langt væk fra dig, når du skal bruge os akut. Vi bestræber at være hos vores kunder inden for 30 minutter i Storkøbenhavn. På Amager findes vi også i Dragør og i Kastrup.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.