Elektriker Amager

NORH elektriker Amager går ikke på kompromis med kvalitet eller kundeservice. Vi er en autoriseret elektriker på Amager, som leverer kvalitetsmæssigt elektrikerarbejde til fornuftige priser

Professionelt elektrikerarbejde udføres af elinstallatør og elektriker Amager og omegn. Vores uddannede og faglærte elektrikere og autoriserede el-installatører løser alle opgaver inden for elektrikerens fag. Vi udfører blandt andet planlægning og installation ved nybyggeri og renovering af gammelt el. Norh udfører alle el-installationer og energioptimeringer til privat og erhverv samt giver alle vores kunder rådgivning og service.

Nyeste nyt; Norh elektriker Amager laver el for arkitekt på HC Andersens boulevard

I denne video så kan du se hvordan det typisk kan se ud på en byg og el arbejdsplads i København. Her laver Norh elektriker Amager fuldt el entreprise med ny el tavle og nye kabler gennem hele lokale. Gamle slidte stof ledninger bliver erstattet med nye sikre ledninger i plastik.  Se video på vores ejarbejde her.

Vi skifter også ud gamle ustabile el tavler til nye funktionelle el tavler som er nemme at vedligholde. Dette gør vi for både privat erhverv samt byggepladser. Alle vores elektriker er erfarne med denne type af opgave. 

NORH elektriker Amager leverer elektrikerydelser på hele øen, og vi er et døgnåbent elektrikerfirma på Amager, derfor har vi altid en elektriker ved telefonen

Norh elektriker Amager tilbyder vores kunder på øen øjeblikkelig elektrikerhjælp hele døgnet rundt, alle dage om året. Norh elektriker Amager er altid klar til at hjælpe kunder på den Københavnske ø, uanset om det skal planlægges til nye elinstallationer til et nybyggeri, hjemmerenovering eller om der skal bruges en elektriker akut til en fejlsøgning. Norh elektriker Amager tager sig af alle typer af elopgaver, både de store byggeprojekter og små elopgaver til private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn og omegn. Norhs elfirma og elinstallatør Amager bruger kun faglærte, erfarne og dygtige elektrikere. Hermed et lille udvalg af de ydelser, som vi tilbyder;

Udskiftning af eltavle

Vi udskifter din gamle eltavle til en ny moderne. Ifølge dansk lovgivning skal alle danske boliger og lokaler være forsynet med et testet og fungerende HPFI-relæ, som er en del af en eltavle. Relæet sikrer mod elektriske stød og brandudvikling ved en elektrisk fejl. Hvis dit HPFI ikke virker, som det skal, så kan vi hjælpe og skifte den ud til et nyt.

Kvindelig elektriker amager udskifter el tavle sammen med el installatør

Hvidevareinstallationer

Skal du bruge hjælp til at installere nye hvidevarer i dit køkken eller badværelse? Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner og andet udstyr. Norh elektriker Amager er en autoriseret elinstallatør og kan derfor lovligt montere nye stik, hvis det mangler.

Køkkeninstallation Dragør, elektriker amager

El-tjek/el-eftersyn

eftersyninfo.dk kan du læse mere om el-eftersyn og el-tjek. Det er kun autoriserede elinstallatørvirksomheder, der må lave el-eftersyn & el-tjek. Norh elektriker Amager er en autoriseret elinstallatørvirksomhed, så du kan roligt bruge os til kontrol ved hussalg med mere.

elektriker værktøj, bruges af Norh elektriker amager

Elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol er ikke kun for virksomheder, kontorer og institutioner. Det kan også være en mulighed for private hjem. Her har vi små adgangssystemer, som er ”plug and play”; en chip erstatter en klassisk nøgle, og du kan lave præcist så mange chip-nøgler, du ønsker. Hvis du mister en chip, kan det gamle fjernes i systemet og nemt erstattes med en ny.

elektriker Amager installerer adgangskontrol

Energioptimering

NORH elektriker Amager arbejder med energioptimering hos både private og erhvervskunder. Vi analyserer energiforbrug, opsætter mål for energibesparelser og udfører optimering. Der er flere områder, der med fordel kan arbejdes med. Læs mere om energioptimering hos Norh her.

Hvad er elektriker priserne på Amager? Hvad bestemmer prisen på en elektriker, og hvad kan du forvente?

Akut elektriker Amager, ingen ventetid, lidt højere priser

24/7 om natten og i aftentimerne har vi en elektriker klar på stand by, som skal have løn for at tage telefonen og være klar til udrykning. Derfor koster det lidt mere at få bestilt en elektriker akut. Men mange gange vil det kunne svare sig at få problemet løst hurtigt, specielt hvis det er et farligt problem, som blandt andet brand i et elskab eller livsfarlig stød gennem vandet i hanen. Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis man ikke tager action og gør noget hurtigt ved problemet. 

Hvad bestemmer prisen på en elektriker ydelse?

Det er ikke kun en enkel faktor, som afgør elektriker priser Amager. Den største betydning for prisen på en elektriker er kørsel, uddannelse, erfaring og tid. Hvis det er et elektrisk problem, som er opstået, skal der først bruges tid på at lave en såkaldt fejlsøgning. Her kan det være svært at vide på forhånd, hvor lang tid fejlsøgningen kommer til at vare fra start til slut. Det er derfor ikke muligt for os at udarbejde et tilbud på forhånd, når det kommer til fejlsøgning af elfejl.

Mængderabat

Skal du i gang med et støre projekt med megen planlægning, kan vi udarbejde et fast tilbud til dig. Således ved du på forhånd, hvad du skal regne med i pris, og du kan lave et budget. Hvis du også skal bruge f.eks. en maler eller en tømrer oveni, så kan vi også bidrage med det. Jo mere du får lavet ved os, jo mere rabat vil vi kunne give dig. 

NORH elektriker Amager - KOMPROMISLØS KVALITET OG PÅLIDELIG SERVICE

Norh elektriker Amager er en elektriker, som altid kommer til aftalt tid og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde. 
Hvis du bestiller en elektriker af os, kan du forvente et samarbejde, der ikke går på kompromis med kvalitet. For at nå derhen arbejder vi med at evaluere tidligere kunders erfaringer med vores udførte arbejde. Hvis du er tidligere kunde hos os, vil vi blive meget glade for, hvis du vil bruge et par minutter på at give vores elinstallatør amager feedback. 

NORH elektriker Amager - el fimra på Amager med internt stærke serviceprincipper, ingen kunde skal få en dårlig oplevelse hos Norh

NORH elektriker Amager fokuserer på fleksibilitet, høj kvalitet, hurtige tilbud og tidsbestilling

Fleksibilitet, hurtige tilbud, høj kvalitet på udført arbejde og ingen unødig ventetid. Det er den service, vi på Norh elektriker Amager ønsker at give til vores kunder.  Vi ved, at når uheld og problemer som f.eks. en elfejl dukker op i hverdagen, så vil man bare gerne hurtigt få problemerne løst, så man kan komme videre med alt det sjove. 

Vi er friske og energiske elektrikere og elinstallatører Amager som motiverer hinanden

Norh elektriker Amager består af tre elektrikere, der har kendt hinanden og arbejdet sammen i mange år. Vi holder motiverende møde og evaluerer hver dag, hvad vi kan gøre for at løse vores kunders opgaver bedst muligt. Her finder vi frem til, hvem der er mest kvalificeret for præcist din opgave. Vi motiverer også hinanden og holder energien kørende i dagligdagen. Vi mener, det smitter af på vores kunder og gør vores elektrikerarbejde meget effektivt. 

NORH elektriker Amager er en elinstallatørvirksomhed på den Københavnske ø med stort fokus på dine behov og din tryghed

Pris og kvalitet hænger sammen, og et godt håndværk bygger på kvalitet og tillid. Norh elektriker Amager har valgt at ligge i den mellemste prisklasse, vi går nemlig meget op i kvalitet, garanti og uddannelse. Det er vigtigt for os, at du som kunde trygt skal kunne stole på, at når du vælger os som elektriker, har du valgt den bedste elektriker, uanset størrelsen og formen af din elinstallatør- og elektriker Amager opgave. 

Norh elektriker Amager er med dig hele vejen igennem i arbejdsprocessen. Vi starter med det uforpligtende tilbud og afslutter, når installationen er klar til brug og for øjet er flot at se på. Vi går efter, at du vil anbefale os videre til dine bekendte og at bruge os igen, næste gang du skal bruge en elektriker. Vi giver dig gerne merværdi i form af gratis tips og råd på vejen. Vi arbejder også til dagligt med sikring og har et tæt samarbejde med Norh Sikring. Vi kan også rådgive dig inden for sikring af dit hjem og dine lokaler.

Tryghed - Vi arbejder med tryghedskabende indsatser i hjemmet, alt fra tyveri til brandsikring

Man kan tale om forskellige former for utryghed. I det forebyggende arbejde har vi fokus på den utryghed, der relaterer sig til indbrud og anden fysisk sikring i hjemmet. Vi installerer blandt andet overvågning og sørger for, at hjemmet er sikret bedst muligt mod brand.

NORH elektriker Amager, disse tiltag kan vi blandt andet hjælpe dig med for at gøre dit hjem mere sikkert

Sikkerhedsdør

En sikkerhedsdør gør det stort set umuligt at bryde ind for en indbrudstyv. Den kraftige konstruktion stopper ikke kun tyvene, men også brand, støj, træk og ubehagelige lugte.

Overvågningkamera

Beskyt dit hjem med et overvågningskamera. Du kan få overvågning, der kan styres fra din smartphone. Med et overvågningskamera kan du beskytte dit hjem mod blandt andet uvelkomne gæster.

Stofledninger

De gamle stofledninger som man brugte før er som sådan ikke ulovlige, men de kan blive de rene brandfælder, ligesom mørnede stofledninger kan skabe risiko for brand i hjemmet. Vi kan hjælpe dig med ny el.

Alarmsytem

Tyverialarm er en nem og effektiv løsning mod indbrud. Alarmer nedbringer risikoen for indbrud med 70 %. Vi har en uddannet AIA-ekspert på teamet til at installere alarm til private og til erhverv.

Fra gaskomfur til el

Under visse uheldige omstændigheder kan gas lække ukontrolleret. I yderst sjældne tilfælde kan der være en risiko for eksplosion. Derfor vil vi på Norh anbefale et elektrisk komfur, hvis man ønsker at være mest muligt sikker.

Låsesystemer

Låsesystemer med høj sikkerhedsgrad kan øge sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

Brandalarm

Med en røgalarm i boligen kan du reagere hurtigt og gribe ind, før røg eller varme udvikler sig til en livstruende brand. Moderne røgalarmer er væsentligt mere effektive end de gammeldags. 

Børnesikring

I de fleste baby/børnebutikker kan man finde børnesikring. Nogle gange er det bare omstændigt og svært at få tid til at gøre noget ved det. Det hjælper vi på Norh elektriker Amager også gerne med, da vi har tømrere ansat.

Gitre

Vi installerer gitre til døre og vinduer til både butikker, lager og private hjem. Gitre anbefales til kældervinduer og andre vinduer, der er lettilgængelige. 

Bliv tryg - få et gratis sikkerhedstjek af Norh elektriker Amager

Et sikkerhedstjek er en form for tryghedsskabende arbejde. Teknologien inden for sikring og dine muligheder udvikler sig hele tiden, og det stiller store faglige krav til en elektriker, der arbejder med alarm og overvågning samt en låsesmed. God rådgivning og planlægning giver større sikkerhed, men også en flot, smart og funktionel installation. Med hjælp fra en låsesmed eller en elektriker kan kriminaliteten minimeres. Undersøgelser viser, at jo længere tid det tager for tyven at bryde ind, jo hurtigere giver tyvene op og forsvinder.

Norh elektriker Amager er en autoriseret elektriker og låsesmed - Vi er medlem af Teqnik og er autoriserede hos sikkerheds styrelsen.

I dag er det ulovligt at udføre elarbejde uden autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Vi på Norh elektriker Amager er autoriserede hos Sikkerhedsstyrelsen, og du kan derfor roligt bruge os. Vi har også de certifikater, som skal bruges, når det kommer til at installere alarmer og overvågning hos erhverv. Det er vigtigt, at de bliver korrekt udført, ellers dækker ikke forsikringerne sjældent.  Udover at vi er forsikrede igennem Teqnik så  har vi en forsikring ved ADIS som er tillpasset til elinstallatør og el arbejde.

TVO og AIA eksamensbeviser

Elektriker med TVO-eksamen kan selvstændigt montere, igangsætte, fejlfinde og reparere anlæg for tv-overvågning, som indeholder kameraer samt videoskiftere og billedlagringsenheder. En elektriker med TVO-eksamen kender også lovgivning og regelsæt omkring tv-overvågning samt de tre overvågningsniveauer, der findes. En elektriker med AIA-eksamen kan selvstændigt montere, fejlsøge, vejlede og udføre service på AIA-anlæg samt udfærdige dokumentation i henhold til de gældende regler. Se mere her. 

Norh elektriker Amager har gode anmeldelser - vores kunder kan godt lide os, det er vi meget glade for

Anmeldelser er i dag en afgørende faktor for, hvordan man som håndværkerfirma får nye kunder i hus. I dag kan alle åbent og nemt dele deres  oplevelser og give bedømmelser. Man kan også nemt finde og læse andres meninger om en bestemt virksomhed. Norh elfirma Amager arbejder kontinuerligt for tilfredse kunder, hvilket har givet os gode resultater i form at masser af tilfredse kunder i hele Danmark og gode anmeldelser nettet over. Hvis du ønsker at have nogle flere referencer på os, så kan vi stolt vise dem frem. Se vores facebook-anmeldelser her

Fleksibel virksomhed der kan tilbyde flere forskellige løsninger
Ane Bjørk
Ane Bjørk
13:31 21 May 20
De er absolut IKKE til at anbefale hvis man skal få lavet noget småt. Jeg har betalt 2114kr for at få skiftet en stikkontakt som blev gjort på 5 minutter fordi de fakturer et minimum af to timer. En time, som de fleste elektriker gør kan jeg sagtens forstå, to timer er et røveri.
Carolina Diarte
Carolina Diarte
10:25 27 Mar 20
Rigtigt dygtige elektriker og håndværkere som går meget op i at gøre et godt stykke arbejde. Norh passer godt på sine kunder. Jeg kan trygt anbefale dem videre til andre jeg kender og her på google. I vil ikke blive skuffet! Jeg har haft er rigtigt godt sammarbejde med Norh. Tusind tak
Haakon Sigurðsson
Haakon Sigurðsson
05:14 12 Aug 19
Har lige haft en af jeres virkelig rare medarbejdere til at sætte op tre lamper, af radiohuset pendel, nye kabler forstærket mef stålvejer på etc. Fik arbejdet lavet 2 dage efter jeg ringet og alt gik som aftalt. Os en rigtigt fair pris!
Sara Niklasson
Sara Niklasson
05:48 11 Dec 18
De kom til tiden og holde aftalt pris som os var helt fint. Arbejdet var også korrekt udført så intet at brokke sig over her. Normalt anbefaler jeg ikke virksomheder men Norhs søde medarbejder fortjener alt ros i verden. Tak. 😊😃🤩
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
16:16 07 Dec 18
Fremdragende virksomhed, søde medarbejdere og god behaglig service og en fair pris! Anbefaler Norh til hele min familie uanset om de ska bruge en elektriker, tømrer eller låsesmed akut. Bruge Norh for første gang i 2015 i forbindelse med nyt alarmsystem.
Sara Silver
Sara Silver
16:07 07 Dec 18
Hade brug for en elektriker til installation af vaskemaskine og tørtumler. Jeg først tænkt at førsøge selv, men tænkte nok det var bedst at bruge en elektriker alligevel, så ringde Norh elektriker København og samme dag kunne de komme ud. Hurtigt hjælp, fair pris og sød service!
Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
14:34 04 Dec 18
Kontakte Norh gennem google. Montøren, som kom ud til os ringede præcist som aftalt til os og monterede mine lamper til tiden. Han var ikke kun hurtig, men han gav os også en sød service.Efter vi er flyttet, har vi efterhånden fået en del el-virksomheder på besøg, og ingen har ydet så god en service som Norh elektriker Amager- derfor bliver dette vores foretrukne el-installatør fremover altid!
Tannaz Malik
Tannaz Malik
23:01 01 Dec 18

Kontakt os - Norh elektriker Amager kører ud fra Amager Strand

Du finder Norh mange steder fordelt over hele Danmark. Vi har f.eks. afdelinger på Sjælland og i Jylland. Det er derfor sjældent, at hjælpen er langt væk fra dig, når du skal bruge os akut. Vi bestræber at være hos vores kunder inden for 30 minutter i Storkøbenhavn. På Amager findes vi også i Dragør og i Kastrup

Ofte stillede spørgsmål

Jeg skal bruge en el-service akut, hvor hurtigt kan Norh elektriker på Amager være her?

9 ud af 10 gange så kan vi være på plads, til af afhjælpe dig med dit problem indenfor 20 minutter.

Har i også åbent om søndag?

Ja, Norh elektriker Amager tilbyder vagtservice også om søndage og helligdage, året rundt. 

Hvilke ydelser tilbyder i indenfor el?

Fejlsøgning,  el-renovering, nye el-installationer, IBI, reparation af el, belysning og døgnservice, er et lille udvalg af vores ydelser. 

Har i autorisation?

Ja, Norh er autoriserede hos Sikkerhedstyrelsen og må derfor fuldt lovligt udføre det meste inden for el-arbejde. 

Hvad er Tekniq?

Tekniq er en branche- og arbejdsgiverforening indenfor installationbranchen. Kunder der benytter sig af en elektriker der er medlem af Tekniq er omfattet, så kaldet Tekniq garanti op til 150 000 kroner. 

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->