Søg
Close this search box.

Lampeopsætning og opsætning af belysning/lampe ved elektriker

Lampeopsætning og ophængning af lampe

Bestil effektiv lampeopsætning og ophængning af lampe i København. Vores erfarne elektriker København tilbyder næsten alle ydelser indenfor elektrikerens fag, ophængning af lampe, lampeopsætning og opsætning af belysning er en af dem.  Vi ved at det kan være nervøst om ikke mindst kompliceret at opsætte en lampe, specielt hvis den er af et stort værdi. Kontakt vores elektriker til lampeopsætning og opsætning af belysning, vi kører på hele Sjælland og i København.

Skal vi hjælpe dig med opsætning af lampe? Kontakt os i dag for lampeopsætning i København og omegn!
Lampeopsætning og opsætning af belysning ved autoriseret elektriker

Opsætning af lampe

Lampeopsætning

Skal vi hjælpe dig med opsætning af lampe? Kontakt os i dag for lampeopsætning i København og omegn!

Opsætning af lampe og lampeopsætning

Tips og triks til hvad du skal tænke på ved lampeopsætning og opsætning af belysning

Norhs elektrikere ved at der er mange ting man skal tage stilling til i sit hjem f.eks. hvis man flyttet ind i en ny bolig eller ved en renovering. Lys og lamper betyder meget i et hjem, derfor er lampeopsætning og opsætning af belysning intet man skal tage med et gram salt. Forkert planering og opsætning af lamper/belysning kan blive en dyr historie hvis det skal laves om. Derfor kan det være godt at få hjælp i form for lampeopsætning. 

Hjælp til lampeopsætning i København

Vi tilbyder lampeopsætning i København og på Sjælland. Vi er en autoriseret elektriker det tilbyder næsten alt indenfor elektriker og elinstallatør. 

Læs mere: Tjek her om din elektriker er autoriseret. 

At have en erfaren elektriker ved din side, når du planerer din indretning og opsætning af belysning eller ophængning af lampe, i dit hjem inden en renovering kan være en god idé og spare dig både tid og penge. Du vil nemmere undgå fremtidige fejler og mangler. 

Det er derfor, vi opfordrer dig til at tage kontakt til os for planering til lampeopsætning eller ophængning af lamper og at du tager dig tid til at dine elektriske overvejelser til din renovering, så at den er i topklasse.

At finde frem til en god lampeopsætning og belysnings- og el-plan er ikke en tur i parken. Det tager nemlig en del tid da man skal sikre de bedst mulige løsninger til fremtiden. 

For at gøre en eventuelt lampeopsætning og planering af opsætning af belysning eller ophængning af lamper nemmere har vi derfor samlet nogle gode og brugbare råd.

Hvis du ønsker hjælp til lampeopsætning eller rådgivning til opsætning af lampe eller hænge lampe op så er du velkommen at ringe til os på tlf: 22 22 28 68 eller skrive til os i vores kontakt formular her. 

Gode overvejelse ved opsætning af belysning 

Undgå for skarp belysning og for meget lys. Overlysning af interiøret er en af de mest almindelige fejl, du finder i de fleste boligrenoveringer. Det er meget vigtigt at du virkelig tænker dig om hvilken funktion belysningen i de forskellige værelser skal have.  Det er altid bedst at begynde med at definere, hvordan dit værelse skal bruges. Når først det er gjort så er du klar til at købe en lampe og bestille en elektriker til lampeopsætning. 

For skarp og for meget belysning giver ikke kun unødvendig lysstyrke til dit hus, men det viser sig på sig også at være alt for dyrt. Den energi som en lampe frigiver koster nemlig penge ved dit elselskab. 

Flere forskellige belysningskilder er optimalt

Loftlampe i al ære. Selvfølgelig skal der være en loftlampe, eller i hvert fald noget i loftet. Men når du planerer opsætning af belysning, tænk også ind alle andre steder der en lampe eller en form for belysning ville være flot f.eks. en spot op ad væggen eller flere spotlights under dine skabe/køkkenskabe. 

Smart belysning med bevægelsessensorer

Bevægelsessensorlys er ekstremt populære i disse dage og selvfølgelig af gode grunde. Det er relativt billigt og ekstremt praktisk. De koster lidt mere i indkøb og ved lampeopsætning, men det har hurtigt betalt sig ved den energi som du sparer via dit elselskab. 

Opsætning af belysning eller ophængning af lamper der slår på ved bevægelse er virkelig til at anbefale udendørs, da de har en stor afskrækkende effekt på indbrudstyver. 

 

Afspil video

 

Sikkerhed ved lampeopsætning

Du bør altid prioritere sikkerhed frem for æstetik, når det kommer til husrenovering inkl. belysning og opsætning af dette.  Stikkontakter skal sidde praktiske steder og være placerede, hvor du har brug for dem. Tænk nøje over alle de steder, hvor du har brug for en strømforsyning, til bærbare computere, juletræ, mobiloplader, støvsuger, køkkenudstyr og rådfør dig med din elektriker.

Din budget når du bestiller lampeopsætning har betydning

Det er ingen hemmelighed, at renovering af hjem og lampeopsætning af en professionel autoriseret elektriker kan være dyrt. Hvis du står og skal i gang med en el-renovering så er vores bedste tips at du tidligst muligt informerer din elektriker hvordan dit budget ser ut, dette gælder selvfølgelig både ved en simpel lampeopsætning som det gælder ved en omfattende renovering. 

Vægten af at bruge en forsikret og autoriseret elektriker som Norh Entreprise

Det er afgørende for sig, at du får din opsætning af lampe og alt det elektriske arbejde udført af en autoriseret elektriker som er forsikret.  Før det første så er det lovkrav om at du skal tjekke op, om din elektriker er autoriseret ved autoriseret el-arbejde og for det andre hvis der sker noget uventet, kan du ende i en økonomisk krise der det mangler en forsikring. Hvis din elektriker til lampeopsætning eller planering af belysning ikke overholder alle regler, risikerer du at din forsikring ikke dækker ved tilfælde af skade. 

Brug for en autoriseret elektriker til lampeopsætning og opsætning af belysning?

Hvis du har behov for hjælp med en designerlampe eller anden el relateret opgave indenfor elektrikerens fag, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os hos Norh Entreprise. I perioder har vi travlt, men vi har sjælden mere travlt at vi kan viderestille sig til en god kollega i branchen!

Indhent Tilbud

Du kan altid nemt indhente et tilbud hos Norh i vores tilbuds formular. Vare sig du er en privatperson, byggeherre eller erhvervsdrivende. Hvis du udfylder formularen på vores indhent tilbud side, så vender vi tilbage med et tilbud til dig indenfor nogle få hverdage. Vi glæder os til at høre om din opgave!

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.