Søg
Close this search box.

Termografering af el-tavle pris og info

Norh Elektriker tilbyder termografering af eltavle i København og i Nordsjælland. Men vores specialværktøjer så kan vi ved et i forvejen planlagt besøg tilbyde en termografering af din el-tavle til en fast lav pris på 990kr. På denne side får du også nogle svar på nogle af de almindeligste spørgsmål og svar vedrørende termografering af el-tavle samt pris.  

Termografering af eltavle pris og info
Termografering af eltavle hvad er det og hvorfor?

Tilbud termografisk undersøgelse hus og el-tavle

Hvis du hyrer og til en elektriker opgave i København, hvor flere ting skal udføres, kan vi tilbyde en tomografisk undersøgelse af din el-tavle til en special pris på 990kr eksklusive moms.

Hvis du lider af høje elregninger og varmeregninger, kan vi også udføre en termografisk undersøgelse af dine varmekilder på tilbud. Indhent tilbud via linker her;  

Hvordan bruges en termograficamera på en el-tavle? 

Termografi af el-tavler og elektriske installationer  hjælper med opdage og lokalisere mulige fejl, før de bliver værre.

Termografi cameraen bruges til at måle temperaturforskelle i for eksempel elektriske installationer. Defekte eller overbelastede elektriske installationer kan forårsage overophedning eller kortslutninger, der kan føre til brand og udfald. Løs kontakt (overgangsmodstand) er den hyppigste årsag. Hvis sådanne fejl opdages tidligt, kan det redde både ejendomsværdi og menneskeliv.

Moderne termografiudstyr er et værktøj til at detektere og eliminere varme områder i elektrisk udstyr og kredsløb. Derfor er det nødvendigt, at udstyret bruges af kvalificeret personale, som har den nødvendige uddannelse og erfaring til at udføre termografi.

Standarden indeholder krav til personer (termografer), der udfører termografi af elektriske installationer for at opdage og lokalisere mulige fejl. Kompetencekravene er udformet således, at termografien udføres på en professionel måde. Norh elektriker København har elektrikere med speciale i termogravering af eltavler. 

Hvorfor er en termografisk undersøgelse af el-tavle en god idé?

Gennem at få udført en termografisk undersøgelse på din el-tavle, så sikrer du at der ikke er noget lækage af strøm. Lækage af strøm kan lede til varme som i sin tur kan starte en ild i din el-tavle.

Med hjælp af termograf og vores termografi kamera, kan vi opdage, hvor der forekommer fejl som leder til varmeudslip i din el-tavle. Ved at måle på din el-tavle og udføre termografi undersøgelse på din el-tavle er det muligt at opdage problem, hvor det er og få taget hånd om dem før de sker noget yderlige. En termografisk undersøgelse af el-tavle er så at sige en forebyggende undersøgelse det gør, at du kan spare både tid og penge, på et fremtidig vagtudkald af akut elektriker, 

Hvad koster en termografisk undersøgelse af el tavle i København?

Vi vil henvise til vores side om elektriker priser. Værktøjet og den kamera som vi bruger for at udføre en termografisk undersøgelse er ikke billig. Vi bliver derfor nødt til at fakturere mere, hvis i ønsker at få en termografisk undersøgelse på plads. Dette gælder også ved en fejlsøgning ved akut bestilling af et vagtudkald og akut elektriker. 

De færreste elektriker ejer termografisk udstyr, på grund af den høje pris på dette højt teknologiske målerudstyr. 

Sådan udføres termografi af el-tavle

Sådan udføres termografi af el-tavle, her forklarer vi kort hvordan termografi af el-tavle fungerer og hvad det er vi endelig laver trin for trin når vi udfører termografering af eltavler. Obs. denne termografering af el-tavle og elinstallation oplysning er skrevet med fokus på erhverv og industri. Termografering af el-tavle i de private er ikke lige så omfattende. 

1. Vores elektriker identificerer opgaven

Vi lister alt det udstyr, vi vil kontrollere, oftest er det kun et billede og termografering af el-tavlen som vi foretager. I mange virksomheder er der dog en liste, det eneste vi skal gøre så er at slette det udstyr, der ikke er egnet til et termografieftersyn. Næste skridt er at prioritere listen. 

De fleste virksomheder er enige vedligeholdelses- og produktionsregistre. Disse registre vil vis hvilket udstyr der har mest tendens til at gå i stykker og hvilket bør derfor inspiceres mest grundigt. Overvej også hvilke viden en fejl kan få; livsvigtigt udstyr skal kontrolleres oftere og mere grundigt end udstyr, der kan gå i stykker for en stund uden at få alvorlige konsekvenser for hele processen.

Baseret på nævnte oplysninger kan vi begynde at opsætte en tidsplan til termografieftersynet og termografering af el-tavle. Men vi er ikke helt færdig endnu. Det der er et meget vigtigt skridt tilbage at tage.

Termografering af eltavle pris og info

2. Vi foretag en inspektion af udgangspositionen, ved termografering af el-tavle

Før vi for alvor kan begynde at diagnosticere problemer i din el-tavle eller elinstallationer, kan vi bruge et reference materiale at sammenligne med. Vi
kan derfor anbefale at vi tager termobilleder af alt udstyr som vi har til hensigt at undersøge. Dette bør gøres under normalen. Vi skal muligvis tage flere termiske billeder af et udstyr,
især i tilfælde, hvor det er en nøglekomponent i systemet eller en komponent, der har tendens til at gå i stykker. Termografi af el-tavle er en vigtigt komponent af dit hjem og dine elinstallationer. 

Disse billeder vil tjene som reference materiale. Det er derfor vigtigt, at vi dokumenterer det første eftersyn rigtig meget godt. Tag højde for alle faktorer så at vi får en pålidelig temperaturmåling.  

Så snart vi har en database med termiske billeder over dine komponenter i funktionsdygtig stand, så vi kan bestemme hvilke temperaturer godkendt for hver del af udstyret og indstille en tærskelværdi for temperaturalarmen. 

Det tillader kameraet afgiver en alarm, hvis en del af det termiske billede er for varmt som vil hjælpe dig med at spare tid på fremtidige inspektioner. Gemme temperaturalarmen til fremtidig brug.
Alle disse oplysninger vil hjælpe dig med at afgøre, om der er noget galt med dit udstyr ved senere inspektioner.

3. Termografien af el-tavle og elinstallationer begynder

Så snart alle udgangsinspektioner er færdige, er det godt dokumenteret, kan vi begynde at efterse dit udstyr. Vi skulle have en liste over dele af udstyret, der skal kontrolleres og en ordning, der tager højde for, hvor meget komponenten plejer at gå i stykker, og hvor meget en fejl påvirker hele processen. 

Når det er tid til at en komponent skal inspiceres, skal vi bare oplade korrekt temperaturalarm i kameraet og begynder din inspektion. Hvis alarmen lyder, indikerer det, at udstyret skal efterses yderligere. De termografi udstyr som vores elektriker har med på vagtudkald hvor vi udfører termografering af el-tavle har ikke altid denne for for alarm.

4. Analyse og rapport efter at termograferingen af el-tavlen er udført

Når alt udstyret er blevet undersøgt inkl. termografi af el tavlen, er det tid til at analysere billederne og sammenfatte resultaterne i en rapport. Men det slutter ikke her. Oplysninger hjælper os med at forudsige, hvornår din udstyr skal vedligeholdes, hvilket giver os mulighed for at planlægge arbejdet i på forhånd.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.