Elektriker Østerbro

Autoriseret elektriker og elinstallatør på Østerbro

 Norh elektriker Østerbro tilbyder døgnservice med fuldt udbud af elektriker på Østerbro og omegn
Søger du en elektriker Østerbro? Norh er en effektiv, erfaren & kvalitetsbevidst elektriker på Østerbro med konkurrencedygtige priser. Vi på Norh elektriker Østerbro tilbyder private og erhvervskunder alt inden for elektrikernes fag. Norh udfører alt fra små elinstallationer til større projekter med entreprise. Er du kommet ud for et uheld og skal bruge en elektriker akut? Ring nu, så rykker vi ud med det samme. Vil du vide mere om Norh? Læs mere her.

Norh elektriker København Ø

Norh elektriker Østerbro er juli måneds håndværker på Håndværker.dk

Tak til vores kunder. I juli blev vi kåret til månedens håndværker på Håndværker.dk, på grundlag af at vi fået flest og de bedste anmeldelser i Danmark i juli måned via deres portal. Det giver energi og arbejdslyst og gør os meget stolte. Vi konkurrerer mod over 30.000 håndværkere i Danmark. Hvis du er tidligere kunde hos os, må du meget gerne finde os inde på håndværker.dk og give os en bedømmelse.

Norh elektriker Østerbro udfører alt i el i Kbh Ø

Hvad kan vi på Norh elektriker Østerbro gøre for dig?

Den findes mange elektrikerfirmaer i Storkøbenhavn. Hvis du vil have en engageret, kvalitetsmæssigt autoriseret og effektiv service, så udfører Norh elektriker Østerbro kvalitetsmæssigt elarbejde til en fair og fordelagtig pris på hele Sjælland. Vi har autoriseret elinstallatør Østerbro med 35 års erfaring hos Norh elektrikerfirma Østerbro. Indhent tilbud i dag og få et uforpligtigende prisoverslag på elektrikerarbejdet allerede i morgen.

Skal du bruge en elektriker Østerbro eller elinstallatør på Østerbro allerede i dag eller i morgen – så er du kommet det rette sted


Hvis du kontakter os på døgntelefon, vil du kunne stille alle dine spørgsmål hele døgnet rundt. Vi på Norh elektriker Østerbro tager sig altid tid til at svare på dem. Er dit ærende af akut karakter, så rykker vi ud med det samme. Vi har autoriseret elinstallatør med 35 års erfaring hos Norh elektrikerfirma Østerbro. Indhent tilbud i dag.

ALT ET STED, ELEKTRIKER ØSTERBRO MED ENTREPRISE


Vi er et autoriseret elektrikerfirma på Østerbro, som udfører alle opgaver, som kræver autorisation. Vi har også tømrere, murere og malere på holdet og blandt andet derfor er Norh elektriker Østerbro meget hurtig og effektiv i forhold til at få afsluttet en mere omfattende elopgave. Det tager f.eks. ikke flere uger at få vægge/huller lavet igen efter man lagt f.eks. kabler til. Malerarbejdet sker også hurtigt derefter.

ELEKTRIKER ØSTERBRO DØGNÅBENT MED DØGNVAGT


Døgnservice til din fordel. Hvis der mod forventning skulle ske noget med én af vores elinstallationer, så har vi døgnservice og altid åbent, det vil sige at vi rykker ud direkte, hvis der skulle ske en uheldig fejl med én af vores elinstallationer, på vores garanti. Vi har nemlig op til seks års garanti de fleste af vores udførte arbejder. Norh elektriker Østerbro er en autoriseret elinstallatørvirksomhed & elektrikerfirma Østerbro.

BOLIG OG HVIDEVARER EL-INSTALLATIONER


Installation af f.eks hårde hvidevarer. Hos Norh el service & elektriker Østerbro kan vi hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer, herunder industrihvidevarer. Vi rykker også ud, hvis du har brug for akut hjælp med en reparation af dine installationer. Vi har døgnservice og har konkurrencedygtige priser. Vi er et autoriseret elektrikerfirma Østerbro og udfører alle opgaver som kræver autorisation.

Få et nemt og hurtigt tilbud idag hos Norh elektriker Østerbro


Hvis du tager kontakt med Norh elektriker Østerbro, vil vi kunne løse flere forskellige opgaver for dig, uanset hvad du har behov for. Det bliver sandsynligvis nemmere for dig, da du kun behøver holde kontakt med én håndværker/tekniker og derudover bliver det sandsynligvis billigere, da Norh elektriker Østerbro oftest giver mængderabat. Vil du høre mere om dine muligheder, så står vi altid til rådighed ved telefonen. Vi har døgnservice, men du kan blot ringe, hvis du har spørgsmål, eller hvis vil booke et møde med os eller vores elektriker.

Selve Østerbro er en bydel, der består af mange lejligheder, huse, virksomheder og butikker. Østerbro er tæt på både hav, havn og byliv. Norh elektriker Østerbro servicerer alle private og forretninger. Der findes ingen elopgaver, som vi ikke er parate til at løse, Vores mest almindelige opgaver er fejlsøgning.

Fejlsøgning – Norh el service Østerbro arbejder ofte med fejlsøgning i alle typer bygninger. Hvis du ønsker en så fast pris som mulig, husk at spørge os på telefon. Dog er det svært på forhånd at vide, hvad jeres elektriske fejl er. Fejlsøgninger udføres typisk efter et udkørselsgebyr og er afhængig af forbrug af tid.

Kvalitetsbevidst elektriker Østerbro med lave driftsomkostninger

Vi har altid fokus på kvalitet, og vi tager altid ansvar. Vi har mange års erfaring med intelligente og tekniske løsninger samt almene elinstallationer. Vores fagligt kompetente medarbejdere yder altid deres bedste for at levere den bedste service og produkt.

NORH ELEKTRIKER ØSTERBRO ER ANBEFALET AF TIDLIGERE KUNDER OG MEDARBEJDERE

Vi er én af de bedst bedømte elektrikere på Facebook og Google. Det er gennem vores kunder, at vi sikrer, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. For at overleve som virksomhed er man i dag nødt til at have kunderne med sig. Det er også meget sjovere med ros frem for ris.

ALT ET STED – BÅDE HÅNDVÆRKERE OG ELEKTRIKERE

Hvis du har fået udført en elopgave og efterfølgende ønsker at få lavet andre ting, vil vi kunne bistå med både låsesmede, tømrere, malere etc. Vi på Norh har samarbejde med mange forskellige udbydere og har stor erfaring med entreprise. Vi har konkurrencedygtige priser, et lavt driftsbudget i firmaet, og vi bruger ikke mange kroner og ører på reklamer. Vi bestræber os på at gøre vores arbejde godt, så vores kunder anbefaler os og derfor giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau. Vores priser er en del under gennemsnittet for elektrikere i Storkøbenhavn. På denne måde undgår vi også at gå på kompromis med kvaliteten.

HVAD BESTEMMER ELEKTRIKER PRISER ØSTERBRO? FÅ MERE INDSIGT OG ET TILBUD HER

Det er mange forskellige faktorer som bestemmer priserne på en elektriker eller på fx. en låsesmeds arbejde. Vi på Norh har førsøgt at samle info om hvad der sætter prisen og hvilke faktorer som betyder noget for selve prisen. 

Hvis du vil vide mere omkring elektriker priser og låsesmed priser kan du finde info og læsning om det her. For at hurtigst få en relativt fast pris på en elektriker eller låsesmeds opgave i Østerbro. Så vil altid det nemmeste være at kontakte vores vagttelefon på 22 22 28 68. her vil du altid kunne høre dig om priser i en u forpligtigende snak med en af vores elektriker Østerbro. Vi på Norh el service og elektriker Østerbro vil yde vores bedste for at kunne svare på alle dine spørgsmål. Du kan også finde mere inforamtion her læs om elektriker priser i København og på Østerbro.

TILBUD UDEN REGNING HOS NORH ELEKTRIKER ØSTERBRO

Gratis tilbud ud over telefon eller mail, hvis du af nogen grund føler dig usikker på om dit ønskede arbejde. Burde udfører vil du altid kunne få et gratis og nemt tilbud ud af Norh. Måske vil det også være med kunne gøre dig mere sikker på din endelige beslutning.

el-tjek københavn og tilstandsrapport København

VI PÅ NORH ELEKTRIKER ØSTERBRO PASSER GODT PÅ VORES PERSONALE & KUNDER

Norh elektriker Østerbro har en aldeles særlig tankegang til dagligt. Når vi er på arbejde i værkstedet eller ude ibland kunder. Vi tænker sådan. Hvofor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt! Det motiverer os og vores elektriker at vi tænker sådan. På den måde opretholder vi vores fokus og bliver stolte. For det arbejde vi udfører hos Norh og Norh elektriker Østerbro. 

Norh elektriker Østerbro kunder befinder som oftest lokalt. Der vores ansatte elektriker befinder sig. Derfor sker det tit at elektrikerne Østerbro “støder” ind i gamle og nye kunder på vejen mellem opgaverne. Og det siger sig selv at det er dejligt at mødes når man har gode oplevelser af hinanden. Vi går efter arbejdstilsynets regler.
Hvis du ønsker at komme i kontakt med os på Norh elektriker Østerbro og eventuelt bruge en af vores dygtige elinstallatører eller elektriker Østerbro til dit seneste projekt, så er vi kun et opkald væk på 22 22 28 68. Du er også altid velkommen til at sende os et mail eller skrive i vores kontakt formular. Vi svarer oftest næste dag på dine spørgsmål omkring elektriker branchen eller en elinstallatørs arbejde.

NORH ELEKTRIKER ØSTERBRO, ELINSTALLATØRVIRKSOMHED MED ERFARNE ELEKTRIKERE

Hos Norh har vi en elinstallatør som kan klare de fleste varianter af el installationer, og omfattende opgaver. Forskellen mellem en elinstallatør og en elektriker, er at elinstallatøren har en bredere uddannelse. Det vil sige at en el installatør er en videre uddannet elektriker. 

Norh elinstallatør Østerbro leverer vi ikke blot håndværk til tiden, men også kvalitet til tiden. Norh elektriker Østerbro arbejder altid effektivt og professionelt. Så at du er sikret et grundigt udført slutresultat til den bedste pris. Vi har i gennem tiden udført mange typer opgaver som klares af en autoriseret elektriker. For både til erhverv og privat. Norh elektriker Østerbro har både kompetencerne og erfaringen til at levere el -installationer i alle størrelser.

Vores el installatør leverer og udfører bland andet, boliginstallationer af alle varianter, energioptimering, datanet til privat og erhverv, nybyggeri og reparationer, virksomheder og kontorer, Institutioner, udlejnings boliger,
lager. Alarm og overvågningskamera samt el- tekniske anlæg og
el eftersyn.

Norh elektriker Østerbro ydelser vi udfører i Storkøbenhavn

Vores elektriker og elinstallatør Østerbro leverer og udfører bland andet boliginstallationer af alle varianter, energioptimering, datanet til privat og erhverv, nybyggeri og reparationer, virksomheder og kontorer, Institutioner, udlejnings boliger, lager. Alarm og overvågningskameraer, samt el- tekniske anlæg og el eftersyn. Læs mere om dem her.

Tv overvågning installeret af elektriker Østerbro

Overvågningskamera. Norh el service & elektriker Østerbro installerer overvågningskamera. Til både privat og erhverv, samt står for vedligeholdelse. Priser på overvågning kameraer varierer meget efter hvilket behov du har og dine krav. Hvis du mangler et overblik. Er vi meget behjælpelige med info omkring hvilke produkter som findes på markedet og hvad de vil koste. Så at vi er sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris. Ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi taget et kig på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste vejledning og løsning til en billig pris. Siden 2018 kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer. Vi bruger os ofte af Hikvision & ajax system

Tyverialarmer opsat af montører hos Norh el-firma Østerbro

Alarmsystem. Norh el service & elektriker Østerbro vil oftest anbefale denne løsning då den fungerer rigtigt fint for både privat og erhvervs brug. og virker godt overfor indbrudstyve. Det findes undersøgelse som viser på at det er helt op til 70% mindre risiko. For at blive udsat for et indbrudt hvis man er ejere over et alarmsystem og har det installeret. et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, det finder undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. I 2018 kan du som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installationen af tyverialarmer. Læs mere her..

Adgangskontrol lavet at erfaren elektriker Østerbro

Alarmsystem. Norh el service & elektriker Østerbro vil oftest anbefale denne løsning då den fungerer rigtigt fint for både privat og erhvervs brug. og virker godt overfor indbrudstyve. Det findes undersøgelse som viser på at det er helt op til 70% mindre risiko. For at blive udsat for et indbrudt hvis man er ejere over et alarmsystem og har det installeret. et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, det finder undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. I 2018 kan du som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installationen af tyverialarmer. Læs mere om vores låsesmed..

Dørtelefoni og data

Installation af alle typer af dørtelefon. Norh el service & elektriker Østerbro sørger for løbende at efteruddanne vores elektriker. så vi kan følge med teknologien, indenfør dørtelefon sker det meget og der er konstant udvikling indefor området. Videreuddannelse betyder for vores kunder. At vi kan give sikre, moderne og nutidige løsninger. I forbindelse med installering og montering af dørtelefonanlæg. Vi klarer alt fra installation, vejledning & til indkøb.

El kontrol / El tjek

El tjek –Når du køber en villa, så er det lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved køb. Vi har døgnservice og vil hurtigt kunne hjælpe dig med gennemgang af el i de huse som du er indtresseret af at købe.
Når du køber en andel eller en ejerlejlighed, så er det ikke lovkrav på at der bliver lavet et el tjek. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.Vil vil trods det anbefale at få el gået igennem til enhver tid i køb af ejendom. Læs mere..

Nyt el – renovation

El tjek –Når du køber en villa, så er det lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved køb. Vi har døgnservice og vil hurtigt kunne hjælpe dig med gennemgang af el i de huse som du er indtresseret af at købe.
Når du køber en andel eller en ejerlejlighed, så er det ikke lovkrav på at der bliver lavet et el tjek. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.Vil vil trods det anbefale at få el gået igennem til enhver tid i køb af ejendom.

NORH ELEKTRIKER ØSTERBRO, VI ER ANBEFALER PÅ BÅDE FACEBOOK OG GOOGLE
Vi får ofte ind

kundeanmeldelser fra tidligere kunder hos os. Og det er til vores store glæde næsten altid af den gode slags. Vi er meget taknemlige og det gør os stolte. Vi på Norh vil selvfølgelig gerne vise dem frem. Se vores fb bedømmelser her.

Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
15:57 11 Jul 19
Meger god services, fik tid dagen efter til en pris der var bedre end konkurrenterne 💪
Haakon Sigurðsson
Haakon Sigurðsson
19:46 10 Jul 19
👍 Kun godt her fra
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
10:10 10 Mar 19
Rigtig god og fin oplevelse. God pris og helt fantastisk service - god kommunikation og alle aftaler overholdt. Resultatet blev fremragende. Hvis det været en mulighed så 100 stjerner til Norh. Nu skal de lave arbejde for min mor og jeg er sikker på at det vil gå rigtigt godt 😊
anne nielsen
anne nielsen
09:10 10 Mar 19
Pålidelig 👍
Martin Hansen
Martin Hansen
19:50 09 Mar 19
Martin Hansen
Martin Hansen
19:49 09 Mar 19
Christina Varde
Christina Varde
19:43 09 Mar 19
Tak for skøn service og god pris

Kontakt os her

Kontakt os på Norh elektriker Østerbro her, så vender vi straks tilbage
Norh elektriker Østerbro udgår fra Palægade i København K. Og tilbyder virksomheder og privat alle varianter af el- løsninger. Vi har en autoriseret el-installatør, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Norh elektriker Østerbro består af et team højt fagligt uddannede elektriker. Med forskellige indretninger og speciale. Derfor kompletterer team Norh elektriker Østerbro hinanden meget godt. Og vil klare at udføre mere komplicerede opgaver. Norh elektriker Østerbro sætter altid dig i første prioritet og tager alle opgaver seriøst, store som små.


Vores ansatte i elektrikere Østerbro har mange års erfaring. Går op i at holde alle aftaler, og respekterer din tid. Hos Norh elektriker Østerbro bestræber vi os på. At udføre arbejdet så at du vil ringe til os næste gang du har brug for en elektriker eller låsesmed på Østerbro.

Elektriker Østerbro, din lokale døgn el service
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24h

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Det findes nogle forskellige trin som du kan tage. For eksempel starte med at tjekke med din nabo og find ud af om problemer er kun hos dig eller i hele området. 

Du kan starte med at tjekke dine sikringer. Eller så kan du tage kontrakt til din lokale elektriker på Østerbro. 

Det afhænger meget på situationen og hvornår og hvor. Kontakt os gennem telefon få får du en pris.