Elektriker østerbro

Autoriseret Elinstallatør / Elektriker Østerbro, med døgnservice & El-installation på Østerbro og omegn.

Norh el service & elektriker Østerbro
Social anmeldelser
5.0
Baseret på 8 anmeldelser
Google anmeldelser
5.0
Baseret på 8 anmeldelser

Effektiv & Kvalitets Bevist Elektriker På Østerbro Med Konkurrencedygtige Priser. Vi tilbyder vores kunder alt indenfor elektrikernes fag. Skal du bruge en elektriker akut? Ring nu;

Hvad kan Norh elektriker Østerbro gøre for dig?

Den findes mange elektrikerfirmaer i København omegn. Hvis du vil have en engageret, kvalitetsmæssig autoriseret og effektiv service så udfører Norh elektriker Østerbro opgaver til er fair pris på hele Sjælland.
Vi har autoriseret elinstallatør fra anden elektrikerfirma Østerbro. Indhent tilbud og få et u forpligtigende prisoverslag på elektriker arbejde nu.

Norh elektriker Østerbro og vores anmeldelser

Vi får tit ind reviews fra kunder. Og det er af den gode slags. Vi er meget taknemlige og det gør os stolte. Vi gerne vise dem frem. Se her fra Facebook! 

Julie

Rigtigt god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik installeret en PH lampe i stuen. Det hele gik hurtigt og efter bogen. Jeg fik også et rigtigt god tilbud. Anbefales

Haakon

Meget god og fin oplevelse. God pris og helt fantastisk service – god kommunikation og alle aftaler overholdt. Resultatet blev fremragende. Hvis det været en mulighed så 100 stjerner til Norh. Nu skal de lave arbejde for min mor og jeg er sikker på at det vil gå super godt

Et Udvalg af Norh elektriker Østerbro Ydelser i Storkøbenhavn

Alt et sted el entreprise

Vi er et autoriseret elektrikerfirma på Østerbro, og udfører alle opgaver som kræver autorisation.  Vi har også tømrer og malere på holdet og derfor er Norh elektriker Østerbro meget effektiv i forhold til at få afsluttet en el opgave. Det tager f.eks. ikke flere uger at få hullet lappet igen efter man lagt kabler til. Malerarbejdet sker også kort derefter.

Elektriker Østerbro Døgnvagt

Døgnservice til din fordel. Hvis det af nogen anledningen skulle ske noget med en af vores installationer. Så har vi døgnservice 24/7, det vil sige at vi rykker ud med desamme om det skulle ske en fejl med en af vores installationer. Vi har nemlig op til 6 års garanti på rigtigt mange av vores udførte arbejde. Norh elektriker Østerbro er en autoriseret elinstallatør & elektrikerfirma Østerbro.

Boliginstallationer

Installation af hvidevarer. Hos Norh el service & elektriker Østerbro kan hjælpe med alt lige fra levering. montering og tilslutning af hvidevarer også industrihvidevarer. Eller til akut hjælp med reparation af dine installationer. Vi har døgnservice og har konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret elektrikerfirma Østerbro,  udføre alle opgaver som kræver autorisation.

Skal du bruge en elektriker Østerbro eller elinstallatør på Østerbro imorgen?

Hvis du kontakter os på telefon vil du kunne stille os alle dine spørgsmål. Vi på Norh elektriker Østerbro lover at gøre vores bedste for at svare på dem.  Er det ærendet akut rykker vi ud med det samme.

Ring os, og få et godt tilbud og elektriker priser Østerbro

Hvis du taget kontakt med Norh elektriker Østerbro. Vil vi også kunne løse flere forskellige opgaver for dig, hvis det er det du har behov for. Det blive sandsynligvis nemmere for dig. Da du kun behøver holde kontakt med en tekniker og helt sikkert billigere då Norh elektriker Østerbro oftest giver mængderabatter. Vil du høre mere om dine muligheder. Så står vi til rådighed ved telefonen på 22 22 28 68 24/7 . Vi har døgnservice men du kan blot ringe hvis du har spørgsmål eller vil booke et møde.

Selve Østerbro er en bydel der består af mange lejligheder, hjem, virksomheder og butikker. Ær nær til både hav, havn og by liv. Norh elektriker Østerbro servicer alle typer af mennesker og fornettinger. Det findes ingen el opgave som vi ikke er parat på at løse, dog er nogle af vores mest almindelige opgaver.
Fejlsøgning – Norh el service & elektriker Østerbro. Arbejder ofte med fejlsøgning i alle varianter af lokaler. Hvis du ønsker en så fast pris som muligt, husk at spørge os på telefon. Dog er det svært at på førhold vide hvad jeres elektriske fejl er. Men Fejlsøgninger udføres typisk efter et udkørselgebyr og førbrug af tid.

Derfor skal du vælge Norh elektriker Østerbro, din lokale elfirma Østerbro

Vi er;

Vi har altid fokus på kvalitet og tager ansvar. Vi har mange års erfaring med intelligente og tekniske løsninger. Samt almene el-installationer. Og vores fagligt kompetente medarbejdere yder altid sit bedste. For at leverer den bedste service og produkt,

Konkurrencedygtige priser. Et lavt driftsbudget i firmaet, vi bruger ikke mange kroner og ører på reklamer, uden vi går efter at gøre vores arbejde godt. Så at vores kunder anbefaler os og derfor giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau. Vores priser er en del under gennemsnittet for elektrikere i Stor København. På denne måde undgår vi også at gå på kompromis med kvaliteten.

Bedst bedømte på Facebook og Google. Det er gennem vores kunder, vi sikrer, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. For at overleve som virksomhed er man idag nød til at have kunderne med sig. Det er også givet meget sjovere med ros fremfor ris.

Gratis tilbud, hvis du af nogen grund føler dig usikker på om dit ønskede arbejde. Burde udfører vil du altid kunne få et gratis tilbud ud af os. Måske vil det kunne gøre dig mere sikker på din beslutning.

Enterprise. Hvis du efterfølgende eller hvis du ønsker have noget andet lavet. Så vil vi kunne bistå med både låsesmede, tømrere, mæler etc. Vi på Norh har samarbejde med mange. Forskellige udbyder og har stor erfaring med entreprise.

Vil du vide mere om elektriker priser Østerbro?

Det er mange forskellige faktorer som bestemmer priserne på en elektriker eller på fx. en låsesmeds arbejde. Vi på Norh har førsøgt at samle info om hvad der sætter prisen og hvilke faktorer som betyder noget for selve prisen. Hvis du vil vide mere omkring elektriker priser og låsesmed priser kan du finde info og læsning om det her.

For at hurtigst få en relativt fast pris på en elektriker eller låsesmeds opgave i Østerbro. Så vil altid det nemmeste være at kontakte vores vagttelefon på 22 22 28 68. her vil du altid kunne høre dig om priser i en u forpligtigende snak med en af vores elektriker Østerbro. Vi på Norh el service og elektriker Østerbro vil yde vores bedste for at kunne svare på alle dine spørgsmål. Du kan også finde mere information om elektriker priser i København og på Østerbro her.

Læs om vores forskellige services på elektriker Østerbro

Tv overvågning af elektriker Østerbro

Overvågningskamera. Norh el service & elektriker Østerbro installerer overvågningskamera. Til både privat og erhverv, samt står for vedligeholdelse. Priser på overvågning kameraer varierer meget efter hvilket behov du har og dine krav. Hvis du mangler et overblik. Er vi meget behjælpelige med info omkring hvilke produkter som findes på markedet og hvad de vil koste.
Så at vi er sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris. Ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi taget et kig på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste vejledning og løsning til en billig pris. Siden 2018 kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer. Vi bruger os ofte af Hikvision & ajax system

Tyverialarmer fra Norh el-firma Øterbro

Alarmsystem. Norh el service & elektriker Østerbro vil oftest anbefale denne løsning då den fungerer rigtigt fint for både privat og erhvervs brug. og virker godt overfor indbrudstyve. Det findes undersøgelse som viser på at det er helt op til 70% mindre risiko. For at blive udsat for et indbrudt hvis man er ejere over et alarmsystem og har det installeret. et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, det finder undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. I 2018 kan du som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installationen af tyverialarmer.

Adgangskontrol lavet at erfaren elektriker østerbro

Elektronisk adgangskontrol. Her vil du kunne få et rigtigt overblik over hvem som har adgang til dine lokaler og hvonår. Norh el service & elektriker Østerbro installerer elektronisk adgangskontrol til alle dine lokaler. Så at du kan sikre dig og se hvem der har adgang til dine lokaler. Adgangskontrol også være en mulighed til dit hjem. Spørg vores elektriker så vil vi kunne forklare for dig hvordan og hvorledes.

Dørtelefoni

Installation af alle typer af dørtelefon. Norh el service & elektriker Østerbro sørger for løbende at efteruddanne vores elektriker. så vi kan følge med teknologien, indenfør dørtelefon sker det meget og der er konstant udvikling indefor området. Videreuddannelse betyder for vores kunder. At vi kan give sikre, moderne og nutidige løsninger. I forbindelse med installering og montering af dørtelefonanlæg. Vi klarer alt fra installation, vejledning & til indkøb.

El kontrol / El tjek

El tjek –Når du køber en villa, så er det lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved køb. Vi har døgnservice og vil hurtigt kunne hjælpe dig med gennemgang af el i de huse som du er indtresseret af at købe.
Når du køber en andel eller en ejerlejlighed, så er det ikke lovkrav på at der bliver lavet et el tjek. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.Vil vil trods det anbefale at få el gået igennem til enhver tid i køb af ejendom.

Nyt el

Vi har autoriseret elinstallatør, til at udføre opgaver som kræver autorisation. El -installatør services – En el -installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse. Kort sagt en el -installatør er en højt lært elektriker. Norh el service & elektriker Østerbro, vil kunne bistå med denne service. El installationer i forbindelse med nybygge & renovering. I alle vores arbejdsopgaver. Har vi altid haft fokus på at finde kvalitets løsninger, der passer efter dit behov og dine ønsker. Vi hjælper dig som kunde med autoriserede el-installationer. I forbindelse med nybygge, opgraderinger og renoveringer. Norh el service & elektriker Østerbro indgår tværfagligt i samarbejde med andre håndværkere. Når vi arbejder med renovering eller ny byg i private og i erhverv. Vi samarbejder med både låsesmeder, tømrer og sikkerheds tekniker.

Vi passer på vores personale & kunder

Vores elektriker Østerbro team

Norh elektriker Østerbro har en aldeles særlig tankegang til dagligt. Når vi er på arbejde i værkstedet eller ude ibland kunder. Vi tænker sådan.
Hvofor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt! Det motiverer os og vores elektriker at vi tænker sådan. På den måde opretholder vi vores fokus og bliver stolte. For det arbejde vi udfører hos Norh og Norh elektriker Østerbro. Norh elektriker Østerbro kunder befinder som oftest lokalt. Der vores ansatte elektriker befinder sig. Derfor sker det tit at elektrikerne Østerbro “støder” ind i gamle og nye kunder på vejen mellem opgaverne. Og det siger sig selv at det er dejligt at mødes når man har gode oplevelser af hinanden. Vi går efter arbejdstilsynets regler.

elektriker østerbro

Norh elektriker Østerbro, her finder du os

Norh elektriker Østerbro udgår fra Palægade i København K. Og tilbyder virksomheder og privat alle varianter af el- løsninger. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Norh elektriker Østerbro består af et team højt fagligt uddannede elektriker. Med forskellige indretninger og speciale. Derfor kompletterer team Norh elektriker Østerbro hinanden meget godt. Og vil klare at udføre mere komplicerede opgaver. Norh elektriker Østerbro sætter altid dig i første prioritet og tager alle opgaver seriøst, store som små.
Vores ansatte i elektrikere Østerbro har mange års erfaring. Går op i at holde alle aftaler, og respekterer din tid. Hos Norh elektriker Østerbro bestræber vi os på. At udføre arbejdet så at du vil ringe til os næste gang du har brug for en elektriker.

Norh elektriker Østerbro, el installatør og erfarne elektrikere

Hos Norh har vi en el installatør som kan klare de fleste varianter af el installationer, og omfattende opgaver. Forskellen mellem en el-installatør og en elektriker, er at el installatøren har en bredere uddannelse. Det vil sige at en el installatør er en videre uddannet elektriker. Norh elinstallatør & elektriker Østerbro leverer vi ikke blot håndværk til tiden, men også kvalitet til tiden. Norh elektriker Østerbro arbejder altid effektivt og professionelt. Så at du er sikret et grundigt udført slutresultat til den bedste pris. Vi har i gennem tiden udført mange typer opgaver som klares af en autoriseret elektriker. For både til erhverv og privat. Norh elektriker Østerbro har både kompetencerne og erfaringen til at levere el -installationer i alle størrelser.

Vores el installatør leverer og udfører bland andet;

 • Boliginstallationer, af alle varianter
 • Energioptimering
 • Datanet, til privat og erhverv
 • Nybyggeri og reparationer
 • Virksomheder og kontorer
 • Institutioner
 • Udlejnings boliger
 • Lager
 • Alarm og overvågningskamera
 • El- tekniske anlæg
 • El eftersyn
 • Overvågning

Hvis du vil i kontakt med os på Norh elektriker Østerbro og bruge en af vores dygtige elinstallatører. så er vi kun et opkald væk på 22 22 28 68, ellers så er du velkommen til at sende os et mail eller skrive i vores kontakt formular. Vi svarer oftest næste dag på dine spørgsmål omkring en el installatørs arbejde.

Indhent tilbud af Norh

Kontakt os og få et 100 % uforpligtende tilbud på elektriker eller andet håndværkerarbejde. Vi vender tilbage til dig ved første givende lejlighed. 

Få et nemt & hurtigt u forpligtigende tilbud

information om cookies

Vi elsker cookies. Dem der smager, også dem der giver dig en bedre oplevelse her på siden. Læs mere om vores cookies & privatliv-politik. Eller acceptere cookies.