Søg
Close this search box.

Maler København

Malerentreprise i København

Sammen klarer vi det du ønsker af maling for dig. Vi arbejder hurtigt & selvstændigt på dine villekor. Vi kommer med forslag på dine muligheder og arbejder selvstændigt for at opnå resultater begrundet på din vision. Vi laver altid tilbud gratis og u forpligtigende via telefon og mail.

Maling Til

Den mindste lilledetalje

Malerfirma København, arbejde af højeste kvalitet til tiden med konkurrencedygtige priser Norh malere København er en malere ud kørende fra Amager. Norh Maler København dit maler projekt. Udføre alle former for maler arbejde og intet job er hverken for stort eller for småt til os. Dine ønsker er vores fokus. Udfyld formularen nederst. Norh malere Amager & København vil kontakter dig ved første givende lejlighed. Vi udarbejder gerne tilbud på telefon på mindre opgaver. Et tilbud fra Norh er altid inklusive moms. hvis det er privat og et mundtligt tilbud er lige så bindende som et skriftligt.
Norh malerfirma København maler hus.

Ja, alle Norhs medarbejder og malere har svendebreve 

Norh bruger sig som regel af danske Malere der fået sin uddannelse efter dansk standard.

Jo, det har vi, hvis du vil have meget lavet hos os, får du mængderabat

Vi plejer have tid indenfor 2 uger, ring og spørg så kan vi aftale nærmere

Har du nogle Spørgsmål?

Support 24/7

Vores Maler København er her for at hjælpe dig

Norh malerfirma København renoverer vinduer.

En Alsidig maler

Norh maler København udfører følgende;traditionelt maler og vedligeholdelses arbejde. Hus, Nybyggeri,renoverings projekt, maling af lejligheder, maling af lokaler indvendigt og udvendigt, fraflyttelejligheder, maling af vinduer og døre, farveplanlægning, tapetsering & væv.
marlerfirma Kbh

En Maler København

Malerarbejde indendørs i huse, lejligheder og erhvervslokaler etc. Norh Maler København udfører alle indendørs maleropgaver, kun fantasien sætter grænser i hvad der kan tænkes at laves i for arbejde. Norh maler Amager & København står for grundigt og kvalitetsbevidst malerarbejde og vi går meget op i god kundeservice. Norh maler København lægger stor vægt på at opfylde dine idéer & ønsker. Vi rådgiver dog gerne i forhold til farve- og materialevalg. Men det er din smag der bestemmer til sidst. Og
Vælg gul farve hvis du vil, hos Norh maler København.

Indendørs og udendørs

Malerarbejde udendørs af Norh. Norh Maler København & Amager tager sig grundigt af alle udendørs maleropgaver og sørger for at de bliver rigtigt udført med det rette materialer. Af høj kvalitet og ikke mindst god service. Vores malermester har over 10 års erfaring som faglært maler og ved præcist. Hvad der skal til og hvonår for at bevare og beskytte din boligs indre og ydre facader bedst muligt mod vejr og vind. Det gælder alt malning, både maling af nybyggeri og renovering samt sæsonbehandling af forskellige materialer. Med god beskyttelse kan holde sig smukke og solide i mange mage år.
Maling hos norh maler kbh

Maler København og omegn

Til både virksomheder og private

Norh maler København maler alt, hvad du vil have malet. Gulve, lofter, vægge, døre, træværk. Det gælder både ved nybyggeri og ved renoverings opgaver. Herunder istandsættelse af flyttelejligheder, renovering efter brand- eller vandskader. Vi tages ansvar og sørger for at det bliver rigtigt udført. Udover at male med favre og pensel. Så sætter vi filt, glasvæv og tapet op, og fuldspartler vægge og lofter etc. etc. Når det drejer sig om vådrum og renovering, tilbyder vi forskellige in bydende og funktionelle malerløsninger til vægge, gulve og lofter. Norh maler København, giver også gulve farve eller trægulvet en god lakering, som passer til anvendelsen.

Norh maler København

Kunderne elsker vores malerarbejde

Vores kunder er altafgørende i Norh malere Københavns virksomhed. Uden jer så var vi ingenting.
Norh maler København har aldrig mere travlt en at vi kan tage et snak med dig hvis du mangler vejledning eller andet. Vi rådgiver jer i farver og materialer samt forklarer jer hvor tit det skal fornyes for at holde i så lang tid som muligt.

Norh maler København, vores samarbejdspartner

For altid at sikre et kvalitetsmæssigt og godt resultat vælger vi selvfølgelig vores forskellige partnere i de forskellige branche med omhu. Læs på forsiden og se vores forskellige services. Norh har også et samarbejde med låsesmed & tømrer. Se; Norh Sikring. Norh maler København foretrækker at male med flugger. Vi har også store rabatter her, og vil kunne give vores kunder fordelagtige maler priser.

Udfører grundigt forarbejde hos Norh maler København
Norh maler København totalafrenser den gamle maling og sørger for at fladen er perfekt. Inden vi giver dine vinduer og døre en frisk omgang maling.
Vi gør forarbejdet grundigt og beskytter dine flader og træværk med plastic, akryl rustbeskyttelse eller olie.

Norh Maler København
Vi står for i øjnefallened facaderenovering

Også med silikatmaling m.fl. Også udendørs gulve, til
altaner og terrasser. Her giver vi en særlig slidstærk behandling med vejrbestandig maling.

Gode tip til malning indendørs

Her får du 5 gode tip på hvad du skal tage stilling til før og når du skal male indendørs. Vil du vil prøve at male selv.
Malerarbejde indendørs i huse, lejligheder og erhvervslokaler etc.

  1. Det er vigtigt at du bruger rigeligt med tid til forarbejdet alt fra spartling, slibning, afrensning/vaskning og afdækning. Er med til at afgøre til slutresultater. Og hvor godt slutresultatet bliver til sidst. Forarbejdet tager lag tid ca. 70 procent af tiden. Spar tid med at dække alle flader til, så bliver det nemmere. Brug pap, tæpper til gulve. Det vil suge spildt maling op i modsætning til plastik. Plastik vil kunne spille maling over det hele. Fjern alle møbler eller eventuelt stil dem dækket over midt i rummet. Dæk dem godt ind.
  2. Brug malertape rigeligt. Dæk alt der skal have en kant, lister etc. hvis du ikke skal male dem. Fjern alt tape, når malingen er som man siger i malerbranchen overfladetør. Det kan ‘brænde sig fast’ hvis det tørrer for meget og går for lang tid. Malertape kan købes i mange kvaliteter. Det kan absolut godt betale sig at købe noget af det bedre mærke af malertape. Også selvom at det koster dobbelt så meget.
  3. Spartle og slibe alle skader, huller og revner grunde-ligt, før du begynder at male. Fuldspartle en hel, ujævn væg med det der kaldes for sandspartel. Spartle alle de mindre huller med egnet spartelmasse med en spartel. Slibe alt der er blevet spartler. Når det er tørret fuldt, det kan godt tage lidt tid. Ved det der kaldes savsmuld -tapet kan du røre med fingeren på den våde masse så der kommer struktur på.
  4. Vigtigt, vask paneler og andet træværk med opvaskmiddel eller grundrens. Igen spartle og slibe de revner eller huller i paneler med spartelmasse beregnet til det rigtige materialer eller træværk. Tørre siden over med en fugtig klud, mens spartlen stadig er en smule våd, hvis der er mindre hul. Så undgår du på den måde at slibe alt for meget. Lav træet mat træværket før du maler. Så vil farvenmalingen hæfte bedre.
  5. Male alle kanter og i hjørner med en klassisk pensel. Før du bruger en malerrulle på vægge og loft. Male så langt ud som du overhovedet kan til kanterne med malerrullen for at få en jævn struktur på hele loftet/væggen. Bliv ikke nervøs over de runde bobler. Der kan dukke op, når du maler direkte på en tapet. De går væk når farven er tør igen. Aflange bobler kan skyldes, at tapet/væv ikke sidder tilstrækkeligt godt fast til væggen. De må skæres op og påføres mere tapetklister.

Vores kunder anbefaler Norh maler København til andre

Vi på Norh maler København tør godt garantere tilfredshed. Vi leverer altid arbejde af højeste kvalitet også tiden. Hver gang. Vi sørger for god kommunikation og lever på vores kunders gode referencer. Hos os er det utrolig vigtigt at du som kunde altid får en god oplevelse når du har hyret os. Intet job er hverken for stort eller for småt til os. Vi udføre malerarbejde i København til både privat & erhverv. Vi tages os af både små, mellemstore og store projekter. Norh malere København kører ud fra Amager ud til hele stor København. For den helt rigtige opgave kører vores malere på hele Sjælland. Er du tidligere kunde ved os må du gerne give os en anmeldelse på Google eller Håndværker.dk. Det bliver vi glade for.

Vi er løsning orienterede fag mænd

Norh malerfirma København, kontakte os her. Norh maler Amager (København) har stor respekt for at det er dit hjem, dit erhverv vi møder op til og det selvfølgelig skal behandles godt og med respekt. Derfor har vi på Norh Malerfirma København kun faglært arbejdskraft. Dette er den eneste måden vi kan kunne garantere høj kvalitet hver gang. Alle vores maler København har også mere end 10 års erfaring.

Norh malerfirma København benytter os kun af malerfagets bedste materialer som tidligere nævnt fra bla. Flügger

Som vores primære leverandører. Vi er dog også parate at disskutere andre typer af farver og mærker. Dog skal i vide at med billigere farve vil maler priser København blive højere da de oftest skal bruges flere lager med farve. Norh maler Amager bestræber os på at levere et resultat som De kan få glæde af i mange år fremover, dette kræver ordentlige materialer. Det er også derfor vi, så vidt opgaven kræver det, altid maler med acryl maling. Norh maler Amager er altid parat til at komme ud og få en uforpligtende snak om netop jeres projekt i hele Stor København. Udfyldt vores kontakt formular så kontakter vi dig eller ring til os.

Vi har døgnvagt ved telefonen så du kan ringe os lige præcist når det passer dig.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.