Elektriker Ballerup

Elektriker Ballerup døgnvagt, brug for akut el-service ring nu

Norh Elektriker Ballerup er et komplet elfirma i Ballerup kommune som går op i at levere el-ydelser af høj kvalitet samt service i topklasse. Du kan bruge for hjælp til både store såvel som til små opgaver og vi er altid ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring til vores elektriker Ballerup døgnvagt 24/7.

Elektriker Ballerup, lokal el-installatør

Elektriker firma til privat og erhverv

Hvis du søger efter elektriker Ballerup så er du kommet det rette stede, vi betjener både private kunder og erhvervskunder i Ballerup kommune. Hos os får du alt af el-service, dvs. vi er et komplet elektrikerfirma i Ballerup. Oveni så har vi døgnvagt, det betyder at du kan ringe til 24 timer om døgnet og stille spørgsmål eller bestille en akut elektriker Ballerup, hvis du f.eks. oplever problemer med strømmen

Elektriker Ballerup døgnvagt, elektriker akut Tel:

El-ydelser hos vores Elektriker Ballerup

Her sætter vi dig ind lidt kort i hvad vi tilbyder af elinstallatør og autoriserede el ydelser hos vores elektriker Ballerup, som du med stor fordel kan benytte sig af hvis du er en af mange beboer i Ballerup kommune

Udskiftning og montering af el-tavle, har du en gammel umodern eltavle derhjemme så er de måske tid til at udskifte den til en ny mere sikker eltavle, det kan Norh Elektriker Ballerup klare på en arbejdsdag.

Ekstra gruppe eller opgradering af eltavle, nogle gange er det tillstrækkeligt at opgradere den eksisterende eltavle

Montering af DUKA ventilation, vores elektriker Ballerup samarbejder med et dygtigt diamantborer selskab, derfor kan vi sørge for en komplet montering af Duka One til en lav pris i hele København og i Ballerup.

Nyt el og el-renoveringer eller reparationer, har du ødelagte dele i dit el-system, så kan vores elektriker Ballerup reparere dem, er dit el-system slidt og sårbart, så kan vi udskifte det, vi tilbyder komplet nyt el.

El oplader til elbil hjemme, dette er en ny ydelse hos Norh, ny monterer vi også eloplader til el bile hjemme. 

Udskiftning og montering af både indendørs og udendørs stikkontakter, vi kan hjælpe med alt hvad der vedrører stikkontakter og afbrydere, du kan f.eks. læse mere om flytning af stikkontakter her

Industri Elektriker, står du som ansvarlig for en industri så er det en smart beslutning at have en fast elektriker med døgnvagt tilknyttet, Norh elektriker Ballerup kan tilbyde at stå til rådighed 24/7. 

Byggestrøm og byggestrømtavle, vores elektriker Ballerup kan hjælpe dig at komme godt i gang med dit byggeprojekt og etablering af byggestrøm.

Ovenstående liste er ikke en udtømmende liste på hvad vi kan tilbyde dig af el-service i Ballerup. Norh Entreprise tilbyder komplette elinstallationer og sammen med vores underleverandører kan vi også hjælpe med byggeentrepriser som hoved entreprenør. 

El-installatør og elektriker Ballerup inklusive komplette løsninger indenfor byg.
El-installatør og elektriker Ballerup inklusive komplette løsninger indenfor byg.

Vores mål og vision

Norh Elektriker Ballerups vision og målsætning er at være det bedste valg af elektriker i Ballerup. Vi vil være vores kunders trygge sparringspartner og tilbyde en pålidelig og lokal el-service, hvor kunder aldrig er i tvivl om at de er i trygge hænder hos os. 

Vi går også op i at passe på vores ansatte og vores samfund, vi er medlem af Tekniq og giver også tilskud kontinuerligt til Dalo fonden. Vi gør vores bedste for at tilbyde et bredt vifte af el ydelser, så at vi kan løse alle dine behov af elektriker. For at udvikle os, sørger vi for at efteruddanne vores medarbejdere og elektrikere. 

Akut døgnvagt elektriker Ballerup 

Fleksibel el-service 24 timer i døgnet hos vores elektriker Ballerup. Hvis du er i tvivl om du har brug for en akut elektriker Ballrup eller om det er tale om en hastesag så er du altid velkommen at ringe til vores vagttelefon. Her er nogle situationer som er almindelige akutte problemer.

 • Boret ind i kabel, hvis nogen har boret ind i et kabel så skal den repareres akut af en autoriseret elektriker.
 • Problemer med strømmen, hvis du oplever problemer med strømmen, så vil de fleste have hjælp for at få antigen strømmen tilbage eller at få problemerne til at stoppe.
 • Sikring bliver ved med at springe, fejlsøgning og løsning på problemet.
 • Gravet et kabel over, hvis du eller nogen anden har gravet et kabel over, er der hjælp at hende hos Norh elektriker Ballerup. Vi reparerer din kabel akut. 
 • HPFI-relæ slår fra hele tiden, hvis dit HPFI-relæ slår fra hele tiden eller igen og igen, skyldes det nok et fejl i dit elektriske system, lad vores dygtige elektriker Ballerup fejlsøge og reparere fejlen. Eller alternativt montere et nyt HPFI-relæ
 

Hvis du er i tvivl om du selv må lave reparere en akut fejl, så gør du ret i at ringe og høre med os før du gør noget som kan være farligt. Stød og el, kan have alvorlige konsekvenser, så det gælder at være forsigtig når man arbejder eller roder med elinstallationer. En autoriseret elektriker er trænet i at håndtere strøm og har de rette beskyttelse udstyr med. 

Vores el-installatører er udlærte på teknisk højskole

Kontakt for pris og bestilling hos Norh elektriker Ballerup

Kontakt os nu for tilbud eller priser på elektriker Ballerup. Du kan vælge om du vil skrive eller ringe til os. Den nemmeste måde for os at give dig et elektriker tilbud Ballerup er at vedhæfte nogle billeder og forklare hvad præcis du ønsker af have udført. 

Når du gjort det, så vil vi eller en af vores underleverandører kontakte dig med pris eller for mere info.

Norh samarbejder kun med dygtige selskaber i København og på Nordsjælland, selskaber som vi selve har erfaringer med, at de tilbyder kvalitetsmæssigt tilfredstillende arbejde og god service overfor både kunder, andre samarbejdspartnere og samfund. 

Du kan trygt kontakt os og så sikker hjælp fra os af. Vi glæder os til at høre fra dig og din opgave. I perioder har vi dog travl, vi gør selvfølgelig altid vores bedste for at svare på alle henvendelser hurtigst muligt, som regel samme dag.

Kunde udtalelser Trustpilot

Kasper – tidligere kunde

“Hurtigt og god service! Effektiv
Stod i en besværlig situation lørdag aften og kom i kontakt med Norh Entreprise, som hurtigt var på min adresse og udskiftede mit HPFI-relæ, flink elektriker og prisen: fair, jeg vil absolut ringe til dem igen næste gang hvis jeg har brug for en akut elektriker. Tak!

Hans – tidligere kunde

“God kommunikation og fantastisk hurtigt…
God kommunikation og fantastisk hurtigt svar på diverse spørgsmål på sms. Elektrikker Anders kom til aftalt tid, var venlig og udførte ikke mindst et sublimt stykke arbejde.

Eva – tidligere kunde

Fornuftig pris og venlig service
Fornuftig pris og venlig service. Jeg brugte Norh ved et akut problem med min el, efterfølgende blev det fulgt op på arbejdet. Meget professionelt og jeg er tilfreds.

Sascha – tidligere kunder

Da hele bygningen manglede støm var Norh den eneste elektriker som havde tid til at hjælpe indenfor kort varsel. Elektrikern var på plads indenfor 30 minutter (på Nørrebro) og løste problemet hurtigt. Venlig og rar service.

Ser din eltavle ud som på billeder så er de måske tid til at udskifte eltavlen, Norh elektriker Ballerup kan hjælpe!
Ser din eltavle ud som på billeder så er de måske tid til at udskifte eltavlen, Norh elektriker Ballerup kan hjælpe!

Norh elektriker Ballerups anmeldelser på nettet

I dag er det svært at drive en virksomhed uden at have tilfredse kunder. Internettet gør det lettilgængeligt at skrive anmeldelser, bedømmelser og dele sine oplevelser & erfaringer, gode som dårlige. Vi på Norh entreprise ApS og elektriker sætter ære i at yde god service og rådgivning. Og vi har mange kunder inden for privat, erhverv og den offentlige sektor.  Hvis du vil læse om, hvad vores tidligere kunder siger om os, så kan du læse mere om det på vores sociale medier nederst.

Vores certifikater og licenser

En komplet entreprise, elektriker, elinstallatør og sikkerhedsløsning er blandt andet baseret på korrekt brug af de rigtige kompetencer i samtlige faser. Vores installatører og montører har dokumenterede kompetencer til at opfylde de fleste krav inden for hvert sit område.

Når du vælger NORH som leverandør, låsesmed eller elektriker, får du en tryg partner, der følger etablerede kvalitets- og miljøstyringssystemer. Vores certificeringer og licenser sikrer professionelle leverancer, stærke og rigtige resultater. Vi på NORH er stolte over vores kontinuerlige arbejde mod udvikling inden for alle områder af vores virksomhed.

Herunder ses vores certificeringer og licenser:

 • Autoriseret låsesmed og elinstallatør ved Sikkerhedsstyrelsen EFUL-14443
 • Rullebukke + stillads-certifikat
 • TVO, AIA, ADK-modulbevis
 • Certificeret førstehjælp & Røde dykker
 • Epoxy-bevis
 • Svejser-certificering
 • Licenser til at arbejde med samtlige større låse og elektriker fabrikanter
Norh elektriker Lyngby hjælper dig. Elektriker Taastrup, Lyngby og andre forstæder
Spørgsmål?

Vi Svarer 24/7

Norh Entreprise elektriker Ballrup, er her for at hjælpe dig i enhver situation f.eks. hvis du har problemer med strømmen. 

Ja det gør vi, vi kører ud med desamme. 

Hvis din bolig er over 50 år gammel og det aldrig har blevet lavet ny el. Så burde det overvejes. 

Det kan tage lidt tid at lave el, og ikke mindst at lappe igen alle hullerne. Vi kan god hjælpe med hele projektet.