Søg
Close this search box.

Flytning af stikkontakt – flytte stikkontakt regler og pris

Flytning af stikkontakt og afbryder, læs her om af flytte stikkontakt regler og lovgivning eller bestil autoriseret elektriker →

Flytte stikkontakter på eksisterende væg

Før du går igang med projekt “flytning af stikkontakt” så er det en god idé at du sætter dig lidt ind i lovgivning og regler. Det meste er nemlig forbudt at gøre selv, når det kommer til el-installationer i hjemmet. 

Du må gerne skifte en stikkontakt, men kun hvis det handler om at skifte en ikke -jordet stikkontakt til en anden, der er jordet, eller en jordet til en anden jordet. Det er derfor ikke tilladt at udskifte en ujordet stikkontakt til ensom en jordet, selvom at det umiddelbart lyder som en god ting at lave.

Hvis du skal ændre og eller flytte noget i din faste el-installation så skal du ansætte en autoriseret elektriker. Årsagen er, at der for at skifte til jordet skal skal der tilføjes, jordede ledninger fra el-tavlen til den nye stikkontakten.

Må man flytte stikkontakt selv?

Du må ikke flytte placering på en stikkontakt, eller koble fra og tilslutte igen. Denne form for el-arbejde kræver autorisation. 

Hvor meget strøm er der i en stikkontakt?

I Danmark bruger vi 230 volt og to-benede stik med runde ben, både antal volt og typer af stikkontakter og afbrydere kan variere i forskellige lande. 

Har du brug for hjælp til flytning af stikkontakt?

Vores elektrikere oplever tit at stikkontakter kan have en mærkelig eller en dårlig placering og derfor ønsker vores kunder at den skal flyttes. Det er nogle lovkrav om hvor mange stikkontakter der skal være på x antal kvadratmeter. Vi ved alt om dem hos Norh Entreprise.

Har du brug for hjælp af en autoriseret elektriker til at flytte stikkontakt i København eller på Sjælland? Kontakt os, vi kan hjælpe dig 24 timer om døgnet. Hvis du sender os en besked eller et mail, så kan du får en fast pris på at flytte stikkontakt samme dag. 

Hvad koster det at flytte en stikkontakt?

Hvad præcis det koster at flytte en stikkontakt i dit tilfælde er svært at sige på forhånd, de afhænger hundrede forskellige faktorer. Vi tilbyder flytning af stikkontakt pris fra 1.800kr i København. 

Afspil video om Flytte stikkontakt og afbryder

3 reaktioner

 1. Vi har lige kontaktet jer via mail angående flytning af stikkontakt i et hus i Hvidovre. Vi ser frem til at høre fra jer!

  Venligst Anne

  1. Hej Anne,

   Tak for din besked.
   Din mail er modtaget og du vil blive kontaktet på telefon indenfor kort tid af en elektriker.

   Dbh Nicolai, Norh

  2. Hej Anne
   Sent svar på kommentar, vi har heldigvis været i kontakt med hinanden via mail. Og fået løst opgaven.
   I kontakter bare os igen, hvis der skulle opstå nogle problemer i fremtiden!

   Dbh Nicolai, elektriker Norh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller hjælp med at flytte stikkontakt og afbryder København og Nordsjælland. 

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.