Søg
Close this search box.

Elektriker Virum

Alt ud af el-installationer i Virum

Du kan altid regne med Norh elektriker Virum. Kontakt os så hjælper vi dig med at hurtigt finde den bedste løsning til din elektriker opgave. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine alle dine eventuelle spørgsmål.

Hvem er Norh elektriker Virum

Din lokale elektriker Virum


Uanset om du – som selvstændig bygge herre eller ansat som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri projekt, eller er privatperson.  Så kan Norh elektriker Virum hjælpe dig med elektriker  arbejdet. Vi arbejder både på store og små opgaver, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter. Hvor vi indgår som entreprenør på byggepladser med adskillige af håndværkere. Norh elektriker Virum har erfaring af alle varianter og faser lige fra projektering, over etablering af nyt el til vedligeholdelse af gamle bygninger.

Norh elektriker Virum udfører el.

Elektriker Service hos Norh elektriker Virum

Norh elektriker Virum leverer mange forskellige løsninger indenfor elektrikers fag.
Og vi bruger os af de bedste leverandører på markedet.
Vi køber ind vores reservedele og målinstrument fra bland andet Fluke, Solar, AO og Lergrand.

Læs her om et udvalg af vores ydelser;

Overvågningskamera

Har du eller din virksomhed et interesse over at forbedre sikkerheden i hjemmet. Eller i virksomhedens lokaler? Måske har du været uheldig og prøvet et indbrud. Uanset hvad grunden til din interesse er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar løsning. Vi øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Priserne på overvågnings systemer varierer meget. Og det oftest så sjældent at prisen på overvågningskamera og kvalitet på den hænger sammen. Det er op til dig og vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din budget. Vi vil gerne anbefale overvågning fra Hikvision.

Norh Elektriker Virum tilbyder el-tjek

Når du køber en villa, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek ved køb. Nogle gange skal det bare gå hurtigt at få en el tjek oversået og vil kunne klare dette for dig hurtigt. Norh elektriker Virum har døgnvagt. Vi vil mange gange  kunne rykke ud dagen efter eller hvis du kontakter os på formiddagen, samme dag. Når du køber en lejlighed, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el tjek. Det kan dog alligevel være vigtigt at du får en elektriker til at hjælpe dig med et overblik over dine el installationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom for at spare dig mange kroner i fremtiden. da de kan være dårlige installationer, som behøves at skiftes ud, og det er ofte ikke en billig historie.

Alarmsystemer  hos Norh elektriker Virum til privat og erhverv

 Denne sikkerheds løsning er perfekt for både privat og erhvervs brug. Et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, enligt undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. Vi skræddersyr en løsning til hver eneste kunde og lokaler. Så er vi sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris. Ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi bruger os af bland andet Ajax system som du kan læse mere om der. Siden 2018 kan du som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer.

Elektronisk adgangskontrol udført af elektriker Virum

Ønsker du bedre kontrol. Over hvem der har adgang til dit hjem eller til dine virksomheds lokaler. Så er elektronisk adgangskontrol en god løsning. Med elektronisk adgangskontrol til dine erhvervslokaler kan du sikre dig et komplet overblik. Over hvem der har adgang til bygningen. For private hjem kan adgangskontrol også være en mulighed, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Hvor du f.eks. får udleveret en chip som er sætter en klassik nøgle, og du kan lave lige præcist så mange du ønsker.

El -installatør services hos Norh elektriker Virum

En el installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse. Kort sagt en el installatør er en videre uddannet elektriker. Norh elektriker Dragør el installatør leverer ikke kun service til tiden, men også kvalitet til tiden. Vi har autoriseret elinstallatør, til at udføre opgaver som kræver autorisation. I travle perioder er vores el installatør fuldt booket. Det vil derfor kun være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder med et par dage eller op til en uges varsel. Så kontakte os gerne i god tid, hvis du har brug for en el installatør. Vores elektriker klarer opgaver som er mere akutte som fx når strømmen er gået.

Fejlsøgning når strømmen går

Det kan være adskille grunder til hvorfor et problem med el eller strøm er opstået. Fx sikringen bliver simpelthen bliver ved med at springe efter i har hængt de nyindkøbte lamper op. Det kan være hvad som helst. I de fleste tilfælde kan en akut opgave løses af en elektriker på få minutter efter en fejlsøgning. Norh el service & elektriker Dragør. Yde vores bedste for at hjælpe dig i en kris situation og for at tilfredsstille dine ønskninger. Omkring dit seneste el projekt. Uanset om du er usikker på din el sikkerhed. Eller ønsker nye stikkontakter eller nye el installationer. Så vil vores elektriker Dragør altid være behjælpelige. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Stor omhu og forsigtighed med elektriske installationer altid

Elektriker i Virum med hele Storkøbenhavn som område. Vores autoriserede elektrikere håndterer alle typer problemer, alt fra planlægning og installation ved nybygning. Til løbende servicearbejde, fejlfinding og reparationer. Forkerte elektriske installationer er direkte dødelige. Hver uge, når vi er på arbejde, ser vi forkert installerede elektriske installationer, der er direkte dødelige, og dette gælder også apparater. Vi ser også masser af fusk fra useriøse uatoriserede virksomheder, der kan føre til katastrofale fejl såsom brande. En elektrisk komponent, der er forkert tilsluttet eller installeret forkert. Kan udgøre en direkte livsfare, og vi er derfor altid opsat på at arbejde med sikkerhed i fokus.
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.