Søg
Close this search box.

Låsesmed Rødovre og Vanløse

Kørende låsesmed Vanløse og Rødovre

Velkommen til Norh låsesmed Rødovre og Vanløse, Vi tilbyder Alle varianter og former for låseservice i Rødovre og Vanløse og omegn

Norh låsesmed Rødovre og Vanløse er faglært låsesmed der har døgnåbent og kører i Vanløse og Rødovre og omegn. Norh har en fast ansat låsesmed som er tilknyttet til området, som udfører alt i låsesmed og låseservice og sikkerhed for det private og virksomheder.

Låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse udfører alt af låseservice i områderne.

20 minutter

Norh låsesmed Rødovre og Vanløse kan oftest være fremme ved dig indenfor meget kort tid, ca. 20 minutter.

Bedste Kvalitet

Vi går op i at leverer produkter af den bedste kvalitet alt låsesmed Vanløse og Rødovre

Elektriker oveni

Vi er autoriserede elektriker og kan derfor tilbyde masser af muligheder indenfor sikring der har med el at gøre

Dette siger tidlige kundern
Hos låsesmed Rødovre

674 stk. gennemsnit 4.9

5/5

Vi  på Norh låsesmed Vanløse og Rødovre er meget glade for anmeldelser vi får og vores gennemsnit som er på 4.9. Vi går for at forsætte på denne positive bølge. 

Døgnservice hos Norh

Norh låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse kører 24/7

Norh låsesmed Vanløse og Rødovre udfører også omstilling og udskiftning af låse, montering  og installation af låse også opsætning af f.eks. låsesystem akut

Norh låsesmed Rødovre kender dit område, og vi hos Norh ved også hvordan, du skal sikre dit hjem bedst mod indbrud  samt tyveri – hvorhenne du lever i uanset om det er i et huse eller i en lejlighed. Norh låsesmed Vanløse og Rødovre har hovedsæde på Vesterbro, men bor i Rødovre. Norh har derfor meget stor og lang erfaring i alt  låsesmed i Rødovre og Vanløse med omegn. Norh kan derfor altid hjælpe dig med alla låse til enhver kvalitet og tilbyder alle kunder kvalitets produkter fra Daloc, Ruko og Hikvision. Alle vores produkter er af højeste kvalitet sikkerheds klasse. Vi vil gerne leverer de bedste produktet til gode priser. Norh låsesmed Vanløse og Rødovre ønsker også at kunne levere bredt, vi har også autoriserede elektriker i firmaet og kan derfor tilbyde vores kunder;

  • Elektronisk adgangskontrol
  • Alarmsystemer
  • Overvågningskamera
  • Smart home
  • Diverse sikkerheds løsninger der en elektriker skal ind oveni

Norh er din lokale låsesmed Vanløse og Rødovre

Er du uheldig og har kommet til at smække dig selv ude af dit sommerhede, bil eller dit hjem? Er måske nøglen knækket inde i låsen? Vi kan hjælpe dig, også hurtigt, vi ved, hvor ubelejlig sådan en ærlig situation er og derfor kører vores døgnservice låsesmed Rødovre på arbejde alle dage i ugen. Og vi skynder os, det er sjælden vores kunder behøver vente mere end 20 minutter på os i Storkøbenhavn. Særligt i Rødovre og Vanløse er bor låsesmeden i området, kan ofte hos kunder ankomme på meget kort tid ca. 15 minutter.

Der findes ikke en svær låse eller eneste låse, som Norh ikke kan klare – om det så er på hoveddørlåsen, postkasselåsen, låsen til bilen eller din port. Vi har også en autolåsesmed Vanløse. Autolåsesmeden i Vanløse og Rødovre kan åbne op bilen uden nogle skader. Der er en bil ud af 100 (oftest varevogne) der nemt åbnes op af vores mekaniker låsesmed. Sammen så finder vi fælles den bedst løsning på låseservice og biloplukning Vanløse og omegn.

Låsesmedens værktøjkasse

Låsesmed Vanløse og låsesmed Rødovre til dit hjem eller til din virksomheds lokaler

I Danmarks Statistik 2018 kan man se at det er et stigende antal indbrud i danske hjem. Indbruddene gælder alt fra lejligheder, skurer, villaer, sommerhuse og værelser. Danskere går heldigvis og føler os meget trygge i DK, men derfor burde vi stadig have styr på vores sikkerheden og eventuel få gennemgået den og dine låse.

Norh låsesmed Rødovre og Vanløse kører også for kommuner og politiet, det sker tit at vi bliver kaldet ud til  ærlige case så som indbrud hos erhverv og private kunder i området. Vi ved derfor hvad tyverne oftest gør, og har derfor stor vides i sikring af  private hjem. Norh låsesmed Rødovre er er når du ønsker hjælp eller skal bruge en låsesmed i Vanløse og omegn. Uanset om det er i forebyggende mening eller om det er efter en uheldig opstået situation med et indbrud.

Undgå indbrud – sikre dit hjem mod indbrudstyve

Forekomsten af tyveri i hjem er i kriminalitets former, høj. Vi kan hjælpe dig så at indbrudtyven ikke vælger dit hjem som et godt og nemt “offer”. Vores låsesmed Rødovre og Vanløse deler og gerne gratis med af vores råd og giver ufopligtigened tilbud på øget sikring ved os,

Norh låsesmed Vanløse kommer mere en gerne ud til en gratis uforpligtigende sikkerheds tjek , hvor vores låsesmede vurderer og går igennem din sikkerhed dit behov for forbedringer.

Vi anbefaler for eksempel en omkodning af låse, hvis du lige har købt bolig eller har fået stjålet nøglerne, du har mistet dem.. Det er meget vigtigt, at du kender  hvem, der har adgang til nøglen til dine lokaler eller dit hjem, så at du undgår et indbrud fra en der eventuelt  har en nøgle. Hvis det ikke er tegn på indbrud dækker ikke din forsikring.

Norh låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse her en låsesmed der kun udfører låseservice i områderne

Denne låsesmed hved hvilke låse, der  er opsat og hvor, og derfor nemt kan han meget hurtigt og professionelt hjælpe dig. alle Norhs låsesmede er uddannede låsesmede, og nogle af dem er videreudadnede i niche som autolåsesmed eller pengeskabelåsesmed. Alle vores låsesmede er lidt nørden i faget og holder sig altid løbende opdateret om de nyeste produkter samt certificeringer.

Norh låsesmed Vanløse og Rødovre er ofte ude til omstilling eller ombytte af låse, reparationer af gamle låse og opsætning af låsesystemer

Hvis du ska skifte din låse ud, så er der næsten altid nogle mål og viden om din gamle låse, som Norh låse burde kende så at vi nemt og smertefrit kan løse opgaven. Oftest kan låsesmeden få den nødvendige informationer gennem telefon og mail, og andre gange bliver vi nød til at køre uf og tage mål selve. I de fleste tilfælde bestræber låsesmedene sig på, at udskifte låsen altid hurtig og effektivt

Selve døren og låsens mål og placering i døren har størst betydning for valget af ny låse. Der er nemlig forskel på låse i forhold til, om din dør er en højre eller venstre vendt dør. Og om den er indadgående eller udadgående osv. 

 

Autolåsesmed Vanløse og Rødovre.

Autolåsesmed Hos Norh Entreprise Låsesmed Rødovre

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.