Låsesmed Rødovre og Vanløse

Kørende låsesmed Vanløse og Rødovre

Velkommen til Norh låsesmed Rødovre og Vanløse, Vi tilbyder Alle former for låseservice i Rødovre og Vanløse og omegn Norh låsesmed Rødovre og Vanløse er faglært låsesmed der har døgnåbent og kører i Vanløse og Rødovre og omegn. Norh har en fast låsesmed tilknyttet til området, som udfører alle former for låseservice og sikring for private og virksomheder.
Låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse udfører alt af låseservice i områderne.

20 minutter

Norh låsesmed Rødovre og Vanløse kan oftest være fremme ved dig indenfor meget kort tid, ca. 20 minutter.

Bedste Kvalitet

Vi går op i at leverer produkter af den bedste kvalitet alt låsesmed Vanløse og Rødovre

Elektriker oveni

Vi er autoriserede elektriker og kan derfor tilbyde masser af muligheder indenfor sikring der har med el at gøre

Dette siger tidlige kundern
Hos låsesmed Rødovre

674 stk. gennemsnit 4.9

5/5

Vi  på Norh låsesmed Vanløse og Rødovre er meget glade for anmeldelser vi får og vores gennemsnit som er på 4.9. Vi går for at forsætte på denne positive bølge. 

Døgnservice hos Norh

Norh låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse kører 24/7

Norh låsesmed Vanløse og Rødovre udfører også udskiftning af lås, montering af nye låse og opsætning af f.eks. låsesystem akut

Norh låsesmed Rødovre kender dit lokalområde, og vi ved hvordan, du sikrer dit hjem bedst mod indbrud og tyveri – uanset om du bor i et huse eller i en lejlighed. Norh låsesmed Vanløse og Rødovre har hovedsæde på Vesterbro, men bor i Rødovre. Vi har derfor stor erfaring i alle former for låsesmed i Rødovre og Vanløse med omegn. Norh kan derfor hjælpe dig med enhver lås og tilbyder vores kunder kvalitets produkter fra Daloc, Ruko og Hikvision. Alle vores produkter er af højeste kvalitet sikkerheds klasse. Vi vil gerne leverer de bedste produktet til gode priser. Norh låsesmed Vanløse og Rødovre ønsker også at kunne levere bredt, vi har også autoriserede elektriker i firmaet og kan derfor tilbyde vores kunder;

  • Elektronisk adgangskontrol
  • Alarmsystemer
  • Overvågningskamera
  • Smart home
  • Diverse sikkerheds løsninger der en elektriker skal ind oveni

Norh er din lokale låsesmed Vanløse og Rødovre

Er du uheldig og har kommet til at smække dig selv ude af din bil eller bolig? Er måske nøglen knækket i låsen? Vi kan hjælpe dig, også hurtigt, vi ved, hvor ubelejlig sådan en situation kan være og derfor er vores døgnservice låsesmed Rødovre på arbejde alle ugens dage. Og vi skynder os, det er sjælden vores kunder behøver vente mere end 20 minutter på os i Storkøbenhavn. Særligt i Rødovre og Vanløse er bor låsesmeden lige i nærheden, kan vi ofte være fremme på meget kort tid ca. 15 minutter.

Der er ikke den eneste låse, som vi ikke kan klare – om det så er på hoveddørlåsen, postkasselåsen, låsen til bilen eller din port. Vi har også en autolåsesmed Vanløse. Autolåsesmeden i Vanløse og Rødovre kan åbne bilen uden skader. Der er en bil ud af 100 (oftest varevogne) der nemt åbnes op af vores mekaniker låsesmed. Sammen finder vi den bedst løsning på låseservice og biloplukning Vanløse og omegn.

Låsesmedens værktøjkasse

Låsesmed Vanløse og låsesmed Rødovre til dit hjem eller til din virksomheds lokaler

Danmarks Statistik 2018 viser, at der er et stigende antal indbrud i danske hjem. Indbruddene gælder alt fra lejligheder, skurer, villaer og værelser. Danskere går heldigvis og føler os trygge i DK, men derfor er det stadig en god idé, at du får gennemgået din sikkerheds og dine låse.

Norh låsesmed Rødovre og Vanløse kører også for politiet, det sker tit at vi bliver kaldt ud til indbrud hos erhverv og private kunder i området. Vi ved derfor hvad tyverne oftest gør, og har derfor stor ekspertise i sikring af din bolig. Norh låsesmed Rødovre er er når du skal have professionel vejledning og assistance fra en låsesmed Vanløse og omegn. Uanset om det er i forebyggende mening eller om det er efter en uheldig opstået situation med et indbrud.

Undgå indbrud – sikre dit hjem mod indbrudstyve

Forekomsten af indbrud er, i forhold til andre kriminalitets former, høj. Vi kan hjælpe dig så at indbrudtyven ikke vælger dit hjem som et godt og nemt “offer”. Vores låsesmed Rødovre og Vanløse deler og gerne gratis med af vores råd og giver ufopligtigened tilbud på øget sikring ved os,

Norh låsesmed Vanløse kommer mere en gerne ud til en gratis sikkerheds tjek , hvor vores låsesmede vurderer din sikkerhed og behov for forbedringer.

Vi anbefaler for eksempel en omkodning af din låsecylinder, hvis du lige har købt bolig eller har fået stjålet dine nøgler, du har tabt dem.. Det er vigtigt, at du ved præcis hvem, der har nøglen til dine lokaler eller dit hjem, så du undgår indbrud fra en der eventuelt  har en nøgle. Hvis det ikke er tegn på indbrud dækker ikke din forsikring.

Norh låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse her en låsesmed der kun udfører låseservice i områderne

Denne låsesmed hved hvilke låse, der typisk er opsat hvor, og derfor kan han meget hurtigt og professionelt hjælpe dig. alle Norhs låsesmede er uddannede låsesmede, og nogle af dem er videreudadnede i niche som autolåsesmed eller pengeskabelåsesmed. Alle vores låsesmede er lidt nørden i faget og holder sig løbende opdateret på nye produkter samt certificeringer.

Norh låsesmed Vanløse og Rødovre er ofte ude til omkodning eller udskiftning af låse, reparation af gamle låse og opsætning af låsesystemer

Hvis du ska skifte din låse ud, så er der nogle mål og informationer om din gamle låse, som vi har brug for at kende så at vi nemt og smertefrit kan løse opgaven. Oftest kan låsesmeden få den nødvendige informationer gennem telefon og mail, og andre gange bliver vi nød til at køre uf og tage mål selve. I de fleste tilfælde bestræber låsesmedene sig på, at udskifte låsen med det samme.

Selve døren og låsens mål og placering i døren har størst betydning for valget af ny låse. Der er nemlig forskel på låse i forhold til, om din dør er en højre eller venstre vendt dør. Og om den er indadgående eller udadgående osv. Du skal også kende målene fra døren til yderste punkt på låsecylinderen, fra låsekassens midt til indvendige side og til udvendige side.

Autolåsesmed Vanløse og Rødovre.

Autolåsesmed Hos Norh

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->