Menu

EL-TAVLE OG RCD/HFI/HPFI RELÆ KØBENHAVN

El-tavlen er nøglen til alt el i dit hjem og hjerter for hele dit elektriske system, derfor er det meget vigtigt at den fungerer hundrede procent som den skal. Både for dit el forbrug samt din sikkerheds skyld. Hvis du oplever problemer med dit RCD/HFI/HPFI RELÆ eller el-tavle Kbh. Udfyld dit nummer så kontakter vi dig.

Norh elektriker Østerbro, en elinstallatør i København og på Østerbro. Han arbejder på billedet.

Hvofor er det så vigtigt med et fungedende RCD/HFI/HPFI relæ?

RCD, HFI/HPFI-relæet er din bedste forsikring ved fejlstrøm, uregelmæssighed i din el og andre elektriske problemer, og den skal fungere upåklageligt for at sikre en rettidig afbrydning. Hvis den ikke virker som den skal kan du risekere både brand og livsfarlig stød og fejlstrøm. Slår fejlstrømafbryderen ikke fra indenfor denne tid, skal man overveje at udskifte afbryderen. Oplever du nogle fejler eller misstænker du problemer med din el-tavle eller dit RCD, HFI/HPFI relæ, kommer vi på Norh gerne hjem til dig og tester relæet og din el-tavle. Hvis vi finder et problem, kan vi give dig en løsning og godt tilbud på det.

Vi udskiftning el-tavle København gammel model til en ny modern og sikker. Norh elinstallatør og elektriker er autoriserede installatører, og udskiftning af el-tavle er en av vores almindeligste ydelser. Alle el-tavler København er godkendte og opfylder alle tidens krav til sikkerhed. I ældre bygninger findes tit el-tavler, som det er nødvendigt at udskifte for at overholde lovens krav.

Op til 30% rabat på udskiftning fra gammel til ny el-tavle i København

Nu kan du få op til 30 % rabat på udskiftning af el-tavle København
Vi har konkurrencedygtige på udskiftning af el-tavle København. Dette kan vi tilbyde vores fordi at det har lykkes os at forhandle ind nogle gode rabatter hos de største leverandører bland andet Solar.dk  af el-tavle Kbh. Prisen på en ny el-tavle varierer dog efter størrelsen på selve el-tavlen og i forhold til monterings tiden.