Søg
Close this search box.

Ny el-tavle København inklusive montering af el-tavler

El-avle montør til montering af RCD afbryder, HFI relæ, HPFI relæ, samt ny el-tavle København og Nordsjælland. Din el-tavle er nøglen til alt el i dit hjem og hjerter hele dit elektriske system, derfor er det meget vigtigt at den fungerer hundrede procent som den skal. Både for dit el forbrug samt din sikkerheds skyld. Hvis du oplever problemer med dit RCD afbryder, HFI relæ, HPFI relæ eller el-tavle Kbh. 

Ny el-tavle København

100 % uforpligtigende tilbud på montering

El-tavle montering København

Hvorfor er det så vigtigt med et fungerende RCD afbryder, HFI relæ, HPFI relæ?
RCD afbryder, HFI relæ, HPFI relæ er din bedste forsikring ved fejlstrøm, uregelmæssighed i din el og andre elektriske problemer, og den skal fungere upåklageligt for at sikre en rettidig afbrydning. Hvis den ikke virker som den skal kan du risikere både brand og livsfarlig stød og fejlstrøm. Slår fejlstrømafbryderen ikke fra indenfor denne tid, skal man overveje at udskifte afbryderen.

Oplever du nogle fejler eller misstænker du problemer med din el-tavle eller dit RCD afbryder, HFI relæ, HPFI relæ , kommer vi hos Norh gerne hjem til dig og tester relæet og din el-tavle. Hvis vi finder et problem, kan vi give dig en løsning og godt tilbud på det.

God viden fra din el-tavle montør

RCD afbryder, HPFI relæ og HFI relæ funktion og montering

I din lejlighed eller i dit hus sidder det en el-tavle, der indeholder sikringer, RCD afbryder eller HFI- relæ, der beskytter elektriske systemer mod overbelastning. Skabet er som regel i gangen eller i en gaderobe, og her kan du løse og rette fejl, hvis strømmen er gået til dit hjem. Du skal dog altid kontakte Norh elektriker København. For reparation af afbrydere, stikkontakter og faste installationer.

I de fleste lejligheder er der et såkaldt RCD relæ, HFPI-relæ eller HFI-relæ, der har knapper, kært børn har mange navne. Funktionen er at der falder ned, hvis systemet bliver overbelastet. I nogle ældre lejligheder er der ældre el-tavle med såkaldte “plug-sikringer”. Der er også en jordfejlkontakt, hvor kontakten er installeret.

På din el-tavle er der monteret en gruppeliste, der viser, hvad sikring (antal) er for respektive rum, apparater osv. I Danmark er det lovpligtig at have et fungerede RCD afbryder, HPFI-relæ. Hvis du har ældre el-tavle København sat op. Hvis du bor i et ældre hus, har du muligvis et , der indeholder kun sikringer, der beskytter elektriske systemer mod overbelastning. . Der er det en lovpligtig nødvendighed at opgradere systemet. Få ny el-tavle København eller montering af el-tavle hos os, din el-tavle montør.

Ny el-tavle København, få montering af el-tavle hos montør

Montering af el-tavle af dygtig el-tavle montør

Seriøst arbejde med montering af el-tavler i København

At bygge en ny strømtavle eller at montere el-tavle er er arbejde der kræver stor præcision og koncentration. Der findes vejledninger der koncentrerer sig om hovedparten af området installation af ny el-tavle.

Definitionen af en strømtavle er; Sammenbygning indeholdende forskellige varianter af koblings udstyr, som
tilhør en eller flere elektriske kredse, som er forsynet fra en eller flere indgående elektriske kredse, sammen med klemmer for nul- og beskyttelses ledere.

Hvis en tavle med strøm ærer placering, så skal den enligt Dansk El-tavle Forenings vejledning betragtes som en ny el-tavle og skal derfor
leve op til alle de regler og standarder, der er gældende ved den nye tidspunktet ved placering på arbejdets udførelse.

Ombygning el-tavle skal være anbragt således, at betjening, servicering og vedligeholdelse er så let som muligt i fremtiden. Det kan f.eks. være en forkert beslutning at placere e-tavlen i et skab sammen med øvrige tekniske installationer.

Montering af El-tavle København hos Norh

Reparation og monetering af ny El-tavle

Montering ny el-tavle Frederiksberg, København og Nordsjælland.
Få montering af el-tavle København, gå fra gammel el-tavle til en ny sikker. Norh elinstallatør og elektriker er autoriserede installatører, og montering af el-tavle er en av vores almindeligste ydelser. Alle el-tavler København er godkendte og opfylder alle tidens krav til sikkerhed. I ældre bygninger findes tit el-tavler, som det er nødvendigt at udskifte for at overholde lovens krav. Op til 30% rabat på montering fra gammel til ny el-tavle i København tilbydes.

Nu kan du få op til 30 % rabat på montering af el-tavle København Når du bestiller flere håndværkerydelser ved os. Vi har konkurrencedygtige på montering af el-tavle København. Dette kan vi tilbyde vores fordi at det har lykkes os at forhandle ind nogle gode rabatter hos de største leverandører bland andet Solar.dk af el-tavle Kbh. Prisen på en ny el-tavle varierer dog efter størrelsen på selve el-tavlen og i forhold til monterings tiden. Vi forhandler El-tavler fra Legrand. 

Hvonår bør min el-tavle København udskiftes?

Udskifte din gamle el-tavle til ny el-tavle

Ofte er gamle el-tavler lejligheder, parcelhuse og villaer ikke med i tidens krav på sikkerhed. Når vores elektriker er ude hos kunder i København, ser vi tit el-tavler som er fra mellem 1945 til 1985. De er ikke bare gamle med også farlige Derfor vil vi anbefale at få de gamle el-tavler udskiftet til ny moderne el tavle allerede i dag.

Fejl og mangler ved de gamle el-tavler

De fejl, som vores elektriker ser ved de flere år gamle el-tavler, som vi er ude og udskifter til dagligt, er, at der er fejl på fejlstrømafbrydere også kaldt i branchen RCD afbryder og HPFI relæ. Nedenfor kan du se billede på en gammel el-tavle, som er i mange huse og lejligheder og som du bør udskifte da de er en fare for din bygning.

gammel el-tavle, bør udskifter nu
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.