Søg
Close this search box.

Elektriker København

Professionel & pålidelig elektriker København med døgnvagt skadeservice

Norh elektriker København er en professionel & erfaren elektriker København og omegn med konkurrencedygtige priser. Norh elektriker København er et alsidigt elektrikerfirma med el døgnvagt som kører ud til hele Storkøbenhavn, og når vi ikke har mulighed for at hjælpe, så finder vi en som kan. 

Vi udfører både små og store el-opgaver for private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, forsikrings- og boligselskaber. Norh er et elfirma, som har elektriker priser, der er til at forstå, og vi giver altid tilbud uden gebyrer til alle kunder via mail og telefon. Kontakt os nu for at bestille en elektriker København eller for at få et gratis tilbud. Vi har også døgnåbent.
Nicolai elektriker og elinstallatør København
Nicolai
Elektriker

Norh elektriker København

Leverer el-service i hele Storkøbenhavn og omegn. Vi har døgnåbent og er altid ved telefonen

Norh elektriker København tilbyder øjeblikkelig elservice døgnet rundt, alle dage i ugen, 365 dage om året. Norhs elfirma København har montører og elinstallatører, der vil glæde sig til at tage sig af din opgave, uanset om strømmen er gået, eller om det skal planlægges en ny elinstallation. 

Norh elfirma København tager sig af både større projekter og små elopgaver i hele Storkøbenhavn og omegn for både private & erhvervskunder. Norh elektriker København bruger kun erfarne og dygtige elektrikere, herunder en elinstallatør med 35 års erfaring inden for elektrikerbranchen.

Elektriker København udfører elarbejde på et el-skab i en større bygning

Søger du en elektriker København? Vi tilbyder det meste indenfor el-arbejde heriblandt;

Elektriker døgnservice København

Når strømmen er gået, forstår vi, at det gerne skal gå hurtigt. Ingen vil have sine madvarer i køleren ødelagt eller være uden strøm i huset en længere tid. Vi prioriterer akutte ærinder. Forvent at en elektriker kommer ud til dig indenfor en time tid i Storkøbenhavn, og hjælper dig med at klare din opgave evt. laver en plan med hvad der skal ske.

Lokale- og boliginstallationer

Norh elektriker København laver alle typer af elinstallationer. i boligen. Skal du have nyt komfur installeret eller nye spots i din entré, så kan vi klare hele opgaven for dig fra start til slut. Alle vores elinstallatører og montører har stor erfaring, og vi udarbejder altid KLS.

Renovering og el renoveringer

Gammelt el som f.eks. gamle stofledninger kan være en brandfare og kan have dødbringende konsekvenser. I visse tilfælde er det en nødvendighed at få dem skiftet ud til nye kabler på grund af lov krav, hvilket vi naturligvis kan hjælpe med. 

Opsætning af diverse lyskilder og belysning

Norh elektriker København tilbyder opsætning af alt fra almindelige loftlamper til halogenspots. Hvis der f.eks. skal bores huller til nye spots, kan vi klare det. Vi udfører også diamantboring/hulboring.

El-installatør København services

En elinstallatør er en højt videre uddannet elektriker, som udfører mere komplicerede opgaver som f.eks. planlægning af nyt el. NORH el firma København har ansat en elinstallatør med 35 års erfaring.

Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol til døre er en ny moderne måde at lukke op og komme ind og ud fra sine lokaler med. Du kan med moderne metoder i dag også få elektronisk adgangskontrol til din lejlighed eller villa. Vi hos Norh elektriker monterer elektronisk adgangskontrol Kbh til alle private og til erhvervskunder i Storkøbenhavn.

Elektriker København Fejlsøgning

Hvis strømmen går, hvis du får kan få stød gennem måske dit vand, eller hvis du har andre elektriske fejlinstallationer, så laver man som regel altid først en så kaldet fejlfinding/fejlsøgning. Når fejlen som været er blevet fundet, kan man derfra gå videre i arbejds processen og rette op på det der var galt med installationen.

El og elektriker til nybyggeri

Det findes ikke noget bygge eller el projekt, der er for stort eller for lille til Norh elektriker København. Elinstallatøren hos Norh elfirma København har lang erfaring med planlægning af nye el installationer i nye boligkomplekser.

El-eftersyn og el-tjek

Vidste du, at det i dag er lovkrav at lave regelmæssig el-eftersyn på alle de lokaler, som kan rumme flere end 150 mennesker? Og at det er et lovkrav at lave eltjek i forbindelse med salg af villaer? Læs mere om el-eftersyn her.

Elektriker København til nyt el og el-renovering, her monterer Nicolai en stikkontakt

Norh elektriker København installerer også overvågning og alarm, eksperter i TVO og AIA

Måske har du eller din nabo været uheldige og er blevet ramt af et indbrud, og du/I mangler den samme tryghedfølelse som tidligere. Måske har I fået flere værdigenstande, som I fremover ønsker at beskytte mod uvelkomne indbrudstyve. Uanset andledning så kan Norh elektriker København hjælpe dig. Vores elfirma København har en dygtig uddannet TVO og AIA-ekspert på teamet.

Kontakt vores elektriker København, bliv viderestillet til den rette elektriker  – Ingen ventetid, ingen kø

Akut elektrikerservice, ingen ventetid på Sjælland

Vi prioriterer akutte ærinder. Vores elektriker København kører rundt ved kunder til dagligt omkring alle “brokvarterer” i Storkøbenhavn og omegn. Nogle gange bliver vi ringet op af kunder, som er blevet ramt af en akut elfejl. Det er sjældent, at vi ikke kan tage en “pause” fra vores faste arbejdssted og løse en akut opgave for en kunde. I perioder har vi dog travlt og vil ikke kunne planere en nyt elarbejde.

Du kan få et hurtigt gratis elektriker tilbud København

Nogle gange har man brug for at undersøge prisen på en given elopgave, for at se, om man har økonomi til at få opgaven løst. På telefon eller på vores “indhent tilbud”-side kan man spørge eller “ansøge” om et uforpligtigende og gratis tilbud. Vil du selv sætte dig ind i vores priser så kan du læse mere om dem her. Norh elektriker København priser haver mellempriser på elektriker arbejde. Men hvis du bestiller os så kan du forvente korrekt og sikkert arbejde. Med udført KLS system.

Alt samlet et sted, uanset hvad du skal have lavet

En fordel ved at bestille en håndværker ved Norh elektriker København er, at du kan få alt samlet et sted. Vi kan altså løse hele opgaven uden at du skal finde andre håndværkere. Det vil fx sige, at når vi har udført en el-service ydelse, så har vi tømrere og malere på teamet til rådighed for alt lappe eventuelle huller efter selve elarbejdet. Kontakt os for at høre mere. Her laver Norh el firma København et elventreprisearbejde på HC Andersens BLVD

Norh elektriker Københavns værdigrundlag og ligestilling

Mangfoldighed, ligestilling og ligebehandling er principper som vi går meget op i hos Norh. Vi lægger meget vægt på anerkendelse og accept, og vi regner med at alle medarbejdere og samarbejdspartner omgås med hinanden også med respekt, uanset køn, etnicitet, alder, seksuel orientering, kultur, uddannelse, eventuelle funktionsnedsætelse og andre eventuelle forskelligheder. Norh elektriker Københavns ligestillings politik omfatter såvel ledere og medarbejder. Fokus er rettet mod inklusion af alle i Norhs elektriker firma København. Det vil sige, at alle oplever, at deres indsats bliver værdsat.

Norh elektriker Københavns mission er at udvikle og levere løsninger, som er holdbare både internt og eksternt.

For at opnå dette arbejder vi målrettet med;

Et højt fagligt niveau ved Norh Elektriker København

Vi går meget op i, at vores medarbejdere både udvikler sig og er glade over at have Norh elektriker København som arbejdsplads. Norhs ledelse tror på, at tilfredse og uddannede medarbejdere vil lede til sikkert og kvalitetsmæssigt udført arbejde samt glade kunder. Vi hos Norh elfirma København efteruddanner årligt vores montører og elinstallatører, og vi tager de seneste kurser, der findes på markedet.

Miljø og optimering af miljøbesparende ressourcer

Norh elektriker København er en elektriker virksomhed, der tager ansvar i forhold til miljøet og de ressourcer vi har. Derfor arbejder vi på Norh elektriker København med at genbruge, styre, overvåge og dagligt formindske vores væsentlige påvirkninger på miljøet.
Norh vil skabe forbedringer af virksomhedens miljø og altid gå efter at undlade unødvendigt spild af naturens ressourcer. Dagligt føres det en åben dialog om miljøet, og vi har et absolut minimalt forbrug af materialer.

Sofia en kvindelig elektriker i København

Norh elektriker København er et elfirma i København, som har fokus på din tryghed & tydelig kommunikation

Når du bestiller el service ved Norh elektriker København, og hvis du ønsker det, så vil vi involvere og informere dig gennem hele arbejdsprocessen. Vi vil give dig flere forskellige løsninger i forskellige prisniveauer. På den måde har du selv mulighed for at tage stilling til den løsning, der er bedst for dig. 

Vores elektriker i København er dog også parat til selvstændigt at udføre hele arbejdet og føre hele processen, hvis du ønsker, at det skal være nemt. Det er dig, der bestemmer, og det er dine ønsker, der er vores fokus. Du kan nemt få et gratis tilbud af os via telefon eller i vores “indhent tilbud” formular. Vi er også klar på at komme ud til dig og se nærmere på dine muligheder.

Er du usikker på, om du selv kan klare opgaven, eller om du skal bruge en autoriseret elinstallatør? Vi giver dig nogle gratis tips. Du kan også læse mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Der finder du al info om, hvad du selv må lave af el, og hvad der er lovpligtig at have en autoriseret elinstallatør eller elektriker til at udføre.

Hvad må du selv lave af el- installationer? Må man f.eks. montere sit solcelleanlæg selv?

Kan man montere et solcelleanlæg selv? Man kan godt montere sit solcelleanlæg selv. Især montagen på tag er relativ enkel. Der findes gode montagevejledninger til montagen. Tilslutning af solcellerne til elinstallationen skal dog altid udføres af en autoriseret elektriker København. Det kan vi hos Norh elektriker København klare.

Norh elektriker København, det her må du selv lave af el og uden autorisation;

Skifte en afbryder

Både private personer samt virksomheder uden autorisation må skifte en afbryder. Dog kun ved en i allerede eksisterende installation. Hvis der skal monteres ny, kræver det autorisation. Og vi kan hjælpe dig med det.

Vandbaseret gulvvarme

Dog kun ved vandbaseret gulvvarme. Er gulvvarmen lavet ved el, kræves det, at en autoriseret elinstallatør udfører arbejdet. Norh elektriker København har en autoriseret elinstallatør. Kontakt os hvis du skal bruge hjælp til elektrisk gulvvarme.

Trække kabler

Både uautoriserede virksomheder og privatpersoner må trække ledninger uden autorisation. Dog er det ikke tilladt at tilslutte kablerne, det er elektrikerens arbejdsopgave.

Opsætning af lampe

Du må som privatperson gerne opsætte og udskifte lamper med simple udtag i alle værelser. Norh elektriker København vil stadig være behjælpelige, hvis du ønsker en hjælpende hånd.

Tilslutte køleskab

Virksomheder, der ikke har autorisation, samt private forbrugere må gerne tilslutte et køleskab med en simpel stikkontakt. Installation af nyt stik kræver autorisation.

Tilslutte ovn og emhætte

Hvid det kun skal tilsluttes med stikprop og det kan gøres uden værktøj, må både virksomheder uden autorisation samt private personer tilslutte ovne, komfurer og emhætter.

Skifte ventilator

Både virksomheder uden autorisation samt privatpersoner må gerne skifte en ventilator med stikprop. Nyt stik monteres af autoriseret elinstallatør.

Installere vaskemaskine og tørretumbler

Som privatperson eller som virksomhed uden autorisation må man gerne lovligt installere vaskemaskine og tørretumbler med simpel stikprop, hvis der findes et stik i forvejen. Opsætning af nyt stik kræver autorisation.

Skifte en stikkontakt

Hvis det er en stikkontakt i forvejen, må både virksomheder og private udskifte en stikontakt. Skal et nyt sættes op, så skal du bruge en autoriseret elektriker

Vi hjælper også til med uautoriseret el-arbejde 

Norh elektriker København laver selvfølgelig alle former for el-arbejde, der kræver autorisation. Men hvis du blot ønsker en hjælpende hånd, eller hvis du synes, det er svært, så vil vi stadig gerne hjælpe til og udføre opgaver, som ikke kræver autorisation. Norh udfører også andre ydelser end el. 

Vi har et team af håndværkere, der arbejder på kryds og tværs. Derfor ville vi også kunne være behjælpelige, hvis du har et større projekt og ønsker en enkelt kontaktperson i firmaet. Dette vil gøre din byggeproces meget mere overskuelig, og du behøver ikke koordinere de forskellige varianter af håndværkere. Norh sørger så at de fagmænd der skal bruges til opgaven er der på det helt rigtige tidspunkt. Så at du kan spare dig selv både energi, tid og penge, og din byggeperiode bliver overskuelig og nem.

Norh elektriker København er et autoriseret elinstallatør virksomhed med flere forskellige specialer

Det er ulovligt at udføre autoriseret arbejde uden autorisation. For at undgå brandskader eller andre skader forårsaget af el, laves det årlige kontrol af håndværkerarbejde. Vi vil anbefale alle at tage et kig på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, når du skal rekruttere håndværkere til et arbejde der kræver autorisation.

Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til el-firmaer og elektriker i København

Det er Sikkerhedsstyrelsen, som udsteder autorisationer i Danmark. Norh er en elektriker og i samarbejde med elinstallatør fra andet selskab, betyder, at vi lovligt må udføre det meste inden for el-branchen. Norh elektriker København må udføre alt fra renovation af gammel el til planlægning opsætning af el i nybyggeri. Derudover har vi mange certificeringer. AIA, TVO og ADK modulbevis.

Norh elektriker Københavns tidligere kunder er vores bedste referencer

I dag kan man ikke drive virksomhed uden at have sine kunder med sig. Det er i hvert fald sværere end før. Man kan åbent og nemt dele sine erfaringer og oplevelser eller læse andres meninger på forskellige portaler online. Norh el-firma København går meget op i kundetilfredshed, og derfor er online anmeldelser til vores fordel. Oftest får vi bedømmelser af positiv karakter. Dem er vi stolte af, og du kan læse nogle af dem her. Vi er også at finde på facebook, Houzz, håndværker.dk og trustpilot. Hvis du ønsker at give os en anmeldelse, er du mere end velkommen til at gøre det.

Kontakt os – Norh elektriker København, kører ud fra centrum i Kbh

Du finder Norh elektriker København mange steder rundt om i Storkøbenhavn. Vi har f.eks. afdelinger På Amager, Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og i Valby. Det er derfor sjælden at hjælpen er lang væk fra dig når det f.eks. skal bruges en elektrikere akut. Ved akutte ærende bestræber vi at være ude hos kunder indenfor 30 minutter.

Sune en elektriker København installerer overvågning i Valby.
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Hvor i København kører Norh elektriker ud på udkald?

Norh kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn og omegn, også om søndage og helligdage.

Tilbyder i også vagtservice i dagstimerne?

Ja, Norh tilbyder vagtudkald på hele døgnet, her smider vi alt hvad vi har i hænderne eller får ekstra elektriker på vagt. Så at du kan få løst dit problem med f.eks. strømsvigt hurtigst muligt.

Hvad er en autoriseret elektriker?

I Danmark skal elektriker selskaber, ved lov, have en autoriseret installatør på holdet, for at kunne udføre almindeligt el-arbejde.

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Norh tager både Mobile Pay, kontant betaling, bankoverførsel samt betaling af faktura.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.