Søg
Close this search box.

Service elektriker København

Serviceopgaver

Vores service elektrikere har lang erfaring med at både udføre døgnservice (fejlsøgning og akut reparation) samt serviceopgaver (også kald spjældopgaver) i København og de omkringliggende områder og kan med kort varsel udføre selv de mindste job.

Alle vores service elektrikere har lang erfaring med serviceopgaver og påtager sig  alle typer af opgaver.  Har du brug for en tilbud på din mindre el-opgave, kontakt os på vores formulat her på siden eller ring;

Ud kørende elektriker ring til Norh elektriker

Altid høj kvalitet og service

Hvad er en serviceopgave?

Vores elektriker udfører altid elektrikerarbejder i topkvalitet – uanset opgave. Elektriker København  har en døgnservice telefon og er derfor tilgængelige 24/7.  En service opgave kan for være;

 • Skifte stikkontakter eller sætte op ny
 • Udendørs belysning
 • Fejlfinding for jordfejl
 • Data og internettet
 • Modernisering af stikkontakter
 • Lampeopsætning
 • Fejlsøgning og reparation af belysning
 • Hvidevareinstallationen
 

Service opgaver er opgaver med begrænset omfang, som ikke kræver en fast pris fra os og udføres på timebasis. Der er opgaver, der vurderes og løses på stedet uden behov for forudgående planlægning af arbejdet. Oftest er der job, hvor elektrikeren har alt det materiale, der er tilgængeligt i sin servicebil. 

Hvem udfører service opgaver?

Dygtige og erfarne service elektrikere

Hvem udfører vi serviceopgaver til og hvilke udfører service opgaver?

Vi udfører serviceopgaver i Storkøbenhavn for de fleste for eksemel:

 • Boligkomplekser og medejere
 • Privatpersoner
 • Det offentlige – statlige enheder og kommune, skoler, børnehaver, lægekontorer, plejehjem osv.
 • Virksomheder for eksempel butikker, resturanter og kontorer
 

Nogle bygninger og kunder har regelmæssigt behov for en elektriker, for eksempel i en forretningsmæssig sammenhæng, steder hvor der er behov for regelmæssig vedligeholdelse året rundt. Vi leverer vi serviceaftaler, der giver dig nedsatte priser og kortere responstid, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp. Derudover har du en permanent elektriker til at beskæftige sig med hvem der er bekendt med anlægget og det område, hvor vedligeholdelse skal udføres.

Vores serviceelektriker er alle udlærte elektriker eller i slutningen af sin uddannelse som elektriker. 

Elektriker til alle mulige opgaver

Kontakt Norh elektriker København

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt klimaanlæg eller opsætning af Duka One, Duka One Pro. Det er altid gratis og uforpligtende at få tilbud via mail og telefon hos Norh elektriker.

Hvad koster en serviceopgave?

Timepris og opstartsgebyr

I de fleste tilfælde faktureres alle vores serviceopgaver for et opstartgebyr og den tid der bliver brugt samt det anvendte materiale. Hvis du gerne vil have en fast pris for det arbejde, der skal udføres, så må vi beregne risikoen og forskellige forbehold, hvis arbejdet skulle vise sig at være mere omfattende end oprindeligt forventet. Til vores serviceopgaver inkluderer altid efterfølgende KLS dokumentation. 

Service elektriker i Kbh

El-installation til køkken eller badeværelse?

Norh elektriker København og omegn. hjælper dig med de gode løsninger!
Planlægger du at renovere dit køkken eller dit badeværelse, eller en tilbygning? Kan du tænke dig  igennem de forskellige løsninger til det elektriske? Norh Entreprise og vores elektrikere kommer hjælper dig med gode tips, inden du begynder på  dit projekt.

Hvad skal du have i mente i forhold til el til køkken eller badeværelse?

At komme i gang med værelser så som køkkener og badeværelser kan være en udfordrende omgang. Det er vigtigt at du tænker over de elektriske installationer og  hvordan disse rum skal bruges i hverdagen. Gode ​​løsninger fra en elektriker med god erfaring kan være guld værd i en sådan situation, når det kommer til elektricitet. Nedenfor har vi sammensat et par ting som du burde tage stilling til;

 • Placering af stikkontakter: Tænk for eksempel på hvor du skal blande din pizzadej, eller hvor du planlægger at placere din el-kedel.
 • Tænk gennem fremtidige planer: Hvad hvis du planlægger at udvide senere?
 • Brug for et ekstra rum på lang sigt eller skal udskifte ovnen eller en ny kaffemaskine?
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.