Elektriker Nordsjælland

Har du brug for en elektriker Nordsjælland døgnvagt eller til andet el-service læs mere her

I denne artikel kan du læse om Norh Elektriker Nordsjælland, du får blandt andet svar på hvor meget en elektriker i Nordsjælland koster og om du virkelig har brug for en døgnvagt elektriker. Hvis du er i tvivl om dit behov af akut elektriker Nordsjælland, så rådgiver vi dig gratis på telefon.

Elektriker Nordsjælland hos Norh

Autoriseret anerkendt elektriker Nordsjælland

Norh Elektriker Nordsjælland er et udmærket valg af leverandør af el-service. Vi er et familie drevet elektrikerfirma med højeste kundetilfreds i hele Region hovedstaden. Vores dygtige til har fælles en mangfoldig viden, f.eks. har vi en elektriker Nordsjælland som er ekspert i lampeopsætning og en elinstallatør Nordsjælland hvor har stor erfaring med nyt el og el-renoveringer primært i Nordsjælland. 

Nicolai elektriker Nordsjælland, månedens håndværker hos håndværker.dk

Søger du efter en elektriker Nordsjælland eller er du i tvivl?

Mange kunder til Norh elektriker Nordsjælland er i tvivl om de virkelig har brug for en elektriker i Nordsjælland eller om du kan klare el-arbejdet selv.

Her er en liste på el du må lave selv, dvs. som ikke kræver autorisation:

 • Du må udskifte en afbryder. Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne udskifte en afbryder i en eksisterende installation.
 • Trække ledninger (uden at tilslutte dem).
 • Tilslutte et fryser eller køleskab. 
 • Tilslutte komfur, ovn og emhætte. (gælder ej gaskomfur)
 • Opsætning af lampe
 • Udskifte en opvaskemaskine.
 • Udskifte en stikkontakt (ikke montere en ny)
 • Skifte en stikprop (i eksisterende installation) 
 • Installere tørretumbler og vaskemaskine
 • Montere og udskifte ventilator 
 

Hvis du er det mindste i tvivl om du selv må udføre opgaven, ring til din autoriserede elektriker Nordsjælland og spørg, tag ikke nogle chancer. 

sikkerhedsstyrelsens hjemmeside finder du mere info om hvad du må lave af el selv: Læs mere på sik.dk

årets elektriker Nordsjælland er Norh Entreprise

Vi er eksperter i elinstallationer på Nordsjælland 

Norh elektriker Nordsjælland dækker hele området nord på København som består af både nye huse og ældre lejlighedskomplekser, samt industri.

Du kan f.eks. læse mere her om vores elektriker i Hillerød og vores elektriker i Farum, hvis du bor i et af disse områder. Andre områder som vores elektriker Nordsjælland kører i er;

 • Tisvildeleje
 • Helsingør døgnvagt elektriker 
 • Humlebæk
 • Hornbæk
 • Fredensborg
 • Nivå
 • Græsted
 • Elektriker Helsinge døgnvagt
 • Elektriker Gilleje døgnvagt
 • Frederiksværk
 • Frederikssund

Kunne du ikke finde din bydel?

Så kør vores elektriker Nordsjælland til dig alligevel, vi dækker hele Sjælland, primært nordpå og København. Kontakt og nu for bestilling af akut elektriker Nordsjælland eller indhent en pris i vores kontaktformular her

Elektriker Nordsjælland akut priser og elektriker priser Nordsjælland

Ca. halvdelen af alle vores kunder er interesserede i af have en pris før vi går i gang med at udføre arbejdet. For at gøre det bedste for vores kunder tilbyder vi derfor altid gratis elektriker tilbud, som naturligvis er uforpligtigende.  

Elektriker Nordsjælland fra priser

Norh elektriker Nordsjælland priser for en mindre serviceopgave 1.800kr inkl. moms. servicebil, kvalitetssikring og fuld udlært effektiv elektrikersvend 

Bestilling af akut elektriker Nordsjælland koster 3.800kr i opstart, aften, weekend og helligdage. Tilbud kan nogle gange udarbejdes ring og hør med vagthavende elinstallatør og få et tilbud via telefon. 

Flere priser kan du læse om her på vores hjemmeside, du kan f.eks. læse mere om nyt HPFI relæ pris her..

Elektriker Nordsjælland akut | Alt el-service med døgnvagt

Ofte stillide spørgsmål til elektrikeren i Nordsjælland

Jag har brug for en akut elektriker Nordsjælland, når kan i hjælpe?

Som regel kan vi komme indenfor en time ved bestilling af akut elektriker Nordsjælland. Når du ringer til vores vagttelefon kommer du hvis nødvendigt få nogle råd på hvad du skal foretage dig imens du venter på vores hjælp, f.eks. slukke for strømmen i el tavlen.

Hvor meget koster en elektriker? 

Vores timepris er 640kr eksklusive moms. Men vi er også fleksible og udarbejder tilbud som kan matche dit budget, gælder specielt mere omfattende projekter. 

Hvad betyder autorisation?

En autoriseret elinstallatør/elektriker er en person eller virksomhed som opfylder betingelserne i loven om autoriseret arbejde. (installatørloven). Autorisationen er et slags bevis på at man må udføre autoriseret el-arbejde. 

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Norh elektriker Nordsjælland modtager bankoverførsel, kontakt betaling samt faktura betaling. Faktura er den mest almindelige betalingsmetode. 

Hvilke ydelser tilbyder Norh ellers?

Vi er en El entreprise som også tilbyder tjenesters og service indenfor andre håndværkerfag, f-eks. tømrerarbejde, Låsesmed, maler og murer. Vi har også rengøringsfolk og en dygtig arbejdsmand tillknyttet vores virksomhed. Kontakt os for en pris på dit næste byggeprojekt, indenfor alle faggrupper, en pris som dækker alt gør dit byggeprojekt meget mere overskueligt. Vi taler på veje af tidligere kunders erfaring med dos. 

Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen – Ring Norh for hurtig service akut såvel som på tidsbestilling 

Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum Nordsjælland

Tel: 22 22 28 68 

Mail: info@norh.eu

5/5 – 22 anmeldelser gennemsnit 5