Søg
Close this search box.

Elektriker Nordsjælland

Elektriker Nordsjælland døgnvagt akut, få alt af el-service hos os

I denne artikel kan du læse om Norh Elektriker Nordsjælland, du får blandt andet svar på hvor meget en elektriker i Nordsjælland koster og om du virkelig har brug for en døgnvagt elektriker. Hvis du er i tvivl om dit behov af akut elektriker Nordsjælland, så rådgiver vi dig gratis på telefon.

Elektriker Nordsjælland hos Norh

Autoriseret anerkendt elektriker Nordsjælland

Norh Elektriker Nordsjælland er et udmærket valg af leverandør af el-service. Vi er et familie drevet elektrikerfirma med højeste kundetilfreds i hele Region hovedstaden. Vores dygtige til har fælles en mangfoldig viden, f.eks. har vi en elektriker Nordsjælland som er ekspert i lampeopsætning og en elinstallatør Nordsjælland hvor har stor erfaring med nyt el og el-renoveringer primært i Nordsjælland. 

Nicolai elektriker Nordsjælland, månedens håndværker hos håndværker.dk

Søger du efter en elektriker Nordsjælland eller er du i tvivl?

Mange kunder til Norh elektriker Nordsjælland er i tvivl om de virkelig har brug for en elektriker i Nordsjælland eller om du kan klare el-arbejdet selv.

Her er en liste på el du må lave selv, dvs. som ikke kræver autorisation:

 • Du må udskifte en afbryder. Både virksomheder uden autorisation og forbrugere må gerne udskifte en afbryder i en eksisterende installation.
 • Trække ledninger (uden at tilslutte dem).
 • Tilslutte et fryser eller køleskab. 
 • Tilslutte komfur, ovn og emhætte. (gælder ej gaskomfur)
 • Opsætning af lampe
 • Udskifte en opvaskemaskine.
 • Udskifte en stikkontakt (ikke montere en ny)
 • Skifte en stikprop (i eksisterende installation) 
 • Installere tørretumbler og vaskemaskine
 • Montere og udskifte ventilator 
 

Hvis du er det mindste i tvivl om du selv må udføre opgaven, ring til din autoriserede elektriker Nordsjælland og spørg, tag ikke nogle chancer. 

sikkerhedsstyrelsens hjemmeside finder du mere info om hvad du må lave af el selv: Læs mere på sik.dk

årets elektriker Nordsjælland er Norh Entreprise

Ydelser hos Norh elektriker døgnvagt og el-installatør Nordsjælland

Norh er ikke kun en almindelig elektriker Nordsjælland som tilbyder alt af elservice, der er nemlig mange andre ydelser som du også kan få hos nok som kræver andre former for viden og erfaringer. Nu kan nemlig også få låsesmed, diamantboring og andre håndværkerydelser hos os. 

Så det er sagt går vi her ind lidt dybere på hvad du kan få af el-service hos Norh Eklektiker Nordsjælland. Vores almindeligste ydelser indenfor el, nord på København er;

Montering af ekstra stikkontakt – Vi både monterer udendørs og indendørs stikkontakter til lave priser på hele Nordsjælland. Når du hyrer til at installerer en ny stikkontakt, så kan du være sikker på at alle love og regler overholdes og at den ny stikkontakt vil fungere fejlfrit i mange år fremmover. 

El-renovering – Vi er eksperter i at udskifte gammelt el til nyt el, både i lejligheder, huse og for industri. At udskifte el et et omfattende projekt og det er vigtigt at du får en god samarbejdspartner fra starten af. Vi besøger gerne dit huse for at udvikle gratis tilbud på nyt el til dig i København og Nordsjælland.

Montering af eltavle – Bygningernes hjerte eltavlen kan vi udskifte og montere ny, på kun en dag. Nogle gange så skal kabler også udskiftes, det klarer vi også. Nogle gange er det også tilstrækkeligt at montere en ekstra gruppe i eltavlen.

Akut døgnvagt elektriker Nordsjælland – Uanset om det haster med at få ophængt en lampe til en fest eller om du har problemer med strømmen så kommer vores akutte elektriker Nordsjælland og hjælper dig! Vi har altid åbent og du kan trygt ringe til 24 timer om døgnet og høre hvad din opgave krævetr- 

Montering af Duka One – Populær ydelse hos Norh elektriker Nordsjælland, vores indendørs klima bliver mere og mere prioriteret og det synes vi er en god ting! Vores elektriker Nordsjælland monterer Duka One, så at du slipper fri fra skimmelsvamp og sårlig luft. 

Byggestrøm – Etablering af Byggestrøm og byggepladsbelysning klarer vores elektriker Nordsjælland på hele Sjælland, vi har 15 års erfaring med byggestrøm og du kan med fordel leje vores byggestrømtavle.

Kunne du ikke finde det du søger hjælp til? Intet problem, kontakt os, vi løser alle el-opgaver og alle former for elinstallationer i Nordsjælland, selvom at de ikke står med på vores liste!

Vi er eksperter i elinstallationer på Nordsjælland 

Norh elektriker Nordsjælland dækker hele området nord på København som består af både nye huse og ældre lejlighedskomplekser, samt industri.

Du kan f.eks. læse mere her om vores elektriker i Hillerød og vores elektriker i Farum, hvis du bor i et af disse områder. Andre områder som vores elektriker Nordsjælland kører i er;

 • Tisvildeleje
 • Helsingør døgnvagt elektriker 
 • Humlebæk
 • Hornbæk
 • Fredensborg
 • Nivå
 • Græsted
 • Elektriker Helsinge døgnvagt
 • Elektriker Gilleje døgnvagt
 • Frederiksværk
 • Frederikssund

Kan du ikke finde din bydel?

Så kør vores elektriker Nordsjælland til dig alligevel, vi dækker hele Sjælland, primært nordpå og København. Kontakt og nu for bestilling af akut elektriker Nordsjælland eller indhent en pris i vores kontaktformular her

Elektriker Nordsjælland akut priser og elektriker priser Nordsjælland

Ca. halvdelen af alle vores kunder er interesserede i af have en pris før vi går i gang med at udføre arbejdet. For at gøre det bedste for vores kunder tilbyder vi derfor altid gratis elektriker tilbud, som naturligvis er uforpligtigende.  

Elektriker Nordsjælland fra priser

Norh elektriker Nordsjælland priser for en mindre serviceopgave 1.800kr inkl. moms. servicebil, kvalitetssikring og fuld udlært effektiv elektrikersvend 

Bestilling af akut elektriker Nordsjælland koster 3.800kr i opstart, aften, weekend og helligdage. Tilbud kan nogle gange udarbejdes ring og hør med vagthavende elinstallatør og få et tilbud via telefon. 

Flere priser kan du læse om her på vores hjemmeside, du kan f.eks. læse mere om nyt HPFI relæ pris her..

Elektriker Nordsjælland akut | Alt el-service med døgnvagt

Ofte stillide spørgsmål til elektrikeren i Nordsjælland

Jag har brug for en akut elektriker Nordsjælland, når kan i hjælpe?

Som regel kan vi komme indenfor en time ved bestilling af akut elektriker Nordsjælland. Når du ringer til vores vagttelefon kommer du hvis nødvendigt få nogle råd på hvad du skal foretage dig imens du venter på vores hjælp, f.eks. slukke for strømmen i el tavlen.

Hvor meget koster en elektriker? 

Vores timepris er 640kr eksklusive moms. Men vi er også fleksible og udarbejder tilbud som kan matche dit budget, gælder specielt mere omfattende projekter. 

Hvad betyder autorisation?

En autoriseret elinstallatør/elektriker er en person eller virksomhed som opfylder betingelserne i loven om autoriseret arbejde. (installatørloven). Autorisationen er et slags bevis på at man må udføre autoriseret el-arbejde. 

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Norh elektriker Nordsjælland modtager bankoverførsel, kontakt betaling samt faktura betaling. Faktura er den mest almindelige betalingsmetode. 

Hvilke ydelser tilbyder Norh ellers?

Vi er en El entreprise som også tilbyder tjenesters og service indenfor andre håndværkerfag, f-eks. tømrerarbejde, Låsesmed, maler og murer. Vi har også rengøringsfolk og en dygtig arbejdsmand tillknyttet vores virksomhed. Kontakt os for en pris på dit næste byggeprojekt, indenfor alle faggrupper, en pris som dækker alt gør dit byggeprojekt meget mere overskueligt. Vi taler på veje af tidligere kunders erfaring med dos. 

Elektriker Nordsjælland til reparation

Vedligeholdelse af elinstallationer til din bolig i Nordsjælland

For mange husejere og lejlighedsejere er det nødvendigt at lære at foretage små el-reparationer. Når noget er galt, kan du ikke altid ringe til en akut døgnvagt elektriker Nordsjælland for at løse problemet, så her er nogle råd vedrørende vedligeholdelse af et til dit hjem i Nordsjælland, der hjælper dig med at klare nogle ting selv.

Sørg for at have stikkontakt med jord

Vores elektriker Nordsjælland vil gerne understryge hvor vigtigt det er at have stikkontakt med jord. Et jordet stikkontakter beskytter delvis mod elektrisk stød fra vand, og er også et lovkrav i visse områder i din bolig, heriblandt;

 • Køkkener
 • Garager
 • Badeværelser
 • Udenfor
 • Vaskestue

Få monteret overspændingsbeskyttelse, det anbefales af vores elektriker Nordsjælland

Det eneste, der skal til, er en strømstød for at tage dine værdifulde el-apparater til at slå ud, så at vide, hvornår og hvordan du bruger en overspændingsbeskytter, er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at passe på din bolig og dine elinstallationer. Du bør få en montering af overspændingsbeskyttere sammen med computere, tv’er og andre dyre elektroniske enheder. Få en overspændingsbeskytter med en indikator for at se om den virker, da en stor nok overspænding også kan brænde den ud. En anden måde at sikre el-sikkerhed mod overspændinger er at få overspændingsbeskyttelse, som dækker hele dit hjem.

Sikre dine pærer

Det næste punkt på Norh Elektriker Nordsjællands liste over el tips og viden, er sikring af pærer og røgdetektorer. Det er nemt at undgå løse pærer ved at skrue dem helt i, men nogle gange er det en løs fatning, der forårsager problemet. Du skal muligvis få hjælp til at reparere lysfatninger, hvis nye pærer flimrer.

Sikre dine røgdetektorer

Røgdetektorer skal også sikres for at øge din sikkerhed i dit hjem. Hvis dine røgdetektor bipper eller afgiver en nonstop alarm, selv efter udskiftning af batterierne, skal du slukke for strømmen el-tavlen og købe et nyt,

Få hjælp til løse elinstallationer af din elektriker Nordsjælland

Løse dæksler til stikkontakter og afbrydere kan du måske selv skrue til, hvis det ikke lykkes, kontakt Norh Elektriker Nordsjælland, så hjælper vi dig.
Det bedste tip, vi ellers kan give dig, er at ringe til en elektriker Nordsjælland, hvis du er utilpas med at løse et problem, eller hvis det er en umiddelbar sikkerhedsrisiko. Når det handler om er er det dumt at tage et risici, elinstallationer kan nemlig være ekstremt farlige. 

Du er varmt velkommen at skrive eller at ringe til os på telefon: 22 22 28 68 hvis du kun har spørgsmål, vi er en elektriker døgnvagt Nordsjælland med akut el-service 24 timer i døgnet. Så du ringer bare til vores elektriker Nordsjælland når det passer dig. 

Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen – Ring Norh for hurtig service akut såvel som på tidsbestilling 

Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum Nordsjælland

Tel: 22 22 28 68 

Mail: info@norh.eu

5/5 – 22 anmeldelser gennemsnit 5

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.