Søg
Close this search box.

Elektriker til industri, byggerier og byggepladser

Norh Entreprise elektriker København tilbyder også elektriker til industri og byggerier. Vi kan f.eks. rykke ud som en form for vikar i mangler på fast personale eller så kan vi etablere byggestrøm. Vi kan også hjælpe hurtig og effektiv ved behov af en akut døgnvagt elektriker København og Nordsjælland. Har du brug for en elektriker til industri eller en elektriker til byggeri, send og en mail eller ring. 

Elektriker til industri, byggerier og byggepladser
Hurtig hjælp af elektriker til industri og byggerier
Elektriker industri og elektriker byggeri med akut elektriker døgnvagt til industri - specialister i byggestrøm og fejlsøgning - Lav pris serviceaftaler

Akut elektriker industri døgnvagt

Vi hjælper både med vedligeholdelse og service, Norh entreprise er dig mest kendt for den fleksible elektriker døgnvagt til industri, gem vores nummer så er du sikret hvis der sker noget

Hurtig hjælp af elektriker til industri og byggerier

Hvis du står som ansvarlig for et byggeri eller leder for en industri så kan du med fordel gemme vores telefonnummer. Vi hjælper ikke kun private personer i Københavns. Vores elektriker står nemlig klar til at hjælpe alle industrier og byggepladser i hele Region hovedstaden.

Vi har bred erfaring vedrørende elinstallationer og ikke mindst byggestrøm og middeltidlig el. 

Hvis en byggestrømtavle er gået i stykker på en byggeplads har vi ekstra til rådighed som i er velkommen til alt leje. Lad ikke byggeriet gå i “stand by” fordi at der er problemer med strømmen på et byggeri.

Kontakt os og bestil en elektriker industri eller en elektriker byggeri – så hjælper vi dig. 

Indhent Tilbud elektriker byggeri og industri

Hvis du er ved at planere et byggeprojekt, så er det en god idé at indhente tilbud på elektriker til industri og byggeri allarede nu. Så får du en pris som er konkurrencedygtig. Norh Entreprise og vores industri elektriker vil gerne give dig en fast pris på din opgave i København og på Nordsjælland! Gælder selvfølgelig både byggerier og industrier.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.