Søg
Close this search box.

Elektriker Hillerød

Autoriseret Elektriker Hillerød døgnvagt som dækker Hillrød kommune og omegn.

Norh Elektriker Hillrød med elektriker døgnvagt Hillerød, ser frem til at hjælpe dig med enhver opgave som du må have indenfor el faget. Vi udfører autoriseret el-arbejde efter dine ønsker og til dit behov. Vi findes sammen en løsning på din opgave som passer dig bedst både med hensyn til budget, dine mål og sikkerhed. Ring Norh Elektriker døgnvagt Hillerød for at bestille en akut elektriker. 

Elektriker Hillrød priser

Det er altid gratis og uforpligtigende at få tilbud hos Norh Elektriker Hillerød

Vores elektriker Hillrød ved at prisen er en afgørende faktor for halvdelen af vores kunder, derfor går vi op i at have gennemskuelige elektrikers priser Hillerød. Dvs. Alle elektriker priser inkluderer moms. kvalitetssikring, service bil osv. Alt efter hvor du bor kan selvfølgelig kørsel og parkering komme oveni prisen. Vi anbefaler at du henter en elektriker pris i vores formular, så kan du på denne måde nemmest føre budget overfor opgaven 

Søger du autoriseret el-installatør og elektriker Hillerød? Norh elektriker Hillerød tilbyder alt af el udført med høj kvalitet af erfarne elektrikere

Norh Elektriker Hillerød tilbyder alt af el-service 

Norh er et erfaret elektrikerfirma som byder på de meste af el, både store og sm opgaver til både privat og erhverv. Vores kerne kompetence er el-renoveringer og fejlsøgning. Vi tør vade på at vi er den bedste døgnvagt elektriker Hillrød. Som de fleste el firmaer tilbyder vi selvfølgelig også almindelige el ydelser, heriblandt;

Norh elektriker Hillerød er et familieejet elektrikerfirma i Hillerød

Norh elektriker Hillerød er et familieejet elektrikerfirma i Hillrød. Norh startede, da tre venner par fra Jylland flyttede til Sjælland. Her opdagede de masser af muligheder og nye kunder. Norh er nu vokset og er blevet en virksomhed, der leverer alt inden for byg og sikringsentreprise. Norh elektriker & elinstallatør Hillerød kan derfor tilbyde alt fra låsesmed, maler, tømrer og elektriker. Søger du et hurtigt uforpligtende nemt tilbud fra et firma, der kan klare det hele, så kan du få det her hos Norh. 

Norh elektriker Frederiksberg er et familieejet elektrikerfirma på Frederiksberg

Områder vores elektriker Hillrød dækker og kender

Elektriker Lillerød

Norh Elektriker Lillerød, kører tit forbi Lillerød og arbejder med forskellige el opgaver, nyt el i huse er bestemt en populær ydelse hos Norh Elektriker i Lillerød som ligger i Nordsjælland og er hovedbyen i Allerød Kommune. Byen har 16.762 indbyggere.

Elektriker Sørup døgnvagt

I Sørup tilbyder vores elektriker Hillrød døgnvagt, det betyder at du er velkommen til at ringe til os og bestille en akut elektriker når du har behov for hjælp af en, 24 timer i døgnet.

Elektriker Skævinge og Tulstrup

Skævinge er en lille stationsby nær Hillerød, brug for elektriker døgnvagt Skævinge? Ring til os. Tulstrup er en anden by som også ligger tæt på, du kan også ringe til os hvis du har behov af en elektriker Tulstrup.

Elektriker Hillerød Døgnvagt

Selvfølgelig dækker vi også Hillerød og alle andre små byer rundt omkring, som f.eks. Gadevang, Ullerød, Alsønderup, Freerslev og Nødebo, Ring til Norh Elektriker Hillerød hvis du har brug for hjælp akut eller med en el opgave. 

Sådan bestiller du nemt og hurtigt vores elektriker Hillerød 

Hvis du har brug for en akut elektriker døgnvagt Hillerød, så er det bare at ringe til os, så kører en af vores elektriker ud med dig med det samme. Hvis du er heldig så har vi en elinstallatør på plads i Hillerød som kan hjælpe, så sparer du på både timepris og kørsel.

Ring os og hør om vi har en akut lokal elektriker Hillerød, eller bestil akut elektriker døgnvagt fra en af vores andre bydele. 

Vi har altid en som kan hjælpe. 

Sådan bestiller du nemt og hurtigt vores elektriker Hillerød  til reparation af el og andre lignende ydelser

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder Norh elektriker Hillerød døgnservice, også om helligdage?

Ja, Norh elektriker Hillerød kører også på lørdage, søndage og helligdage, for at hjælpe kunder med en akut problem med el. 

Hvornår hurtigt kan i komme ud i hverdagene?

I perioder er vi fuldt bookede, men hvis du skal bruge en elektriker Hillerød akut så tilbyder vi at køre ud alligevel og det betyder at vi smider alt hvad vi har i hænderne eller ringer ind  en elektrikere på deres ledige tid.

Hvad er en autorisation?

En autoriseret elinstallatør/elektriker er en person eller virksomhed som opfylder betingelserne i loven om autoriseret arbejde. (installatørloven).

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Norh elektriker Hillerød modtager bankoverførsel, kontakt betaling samt faktura betaling. 

Hvilke ydelser tilbyder Norh ellers?

I princippet alt inden for elektrikernes fag f.eks. el-renovering, nye el installationer, fejlsøgning, belysning og meget mere. Vi tilbyder også låsesmed på Nordsjælland hvor vi samarbejder med Låsesmed.

Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen – Ring Norh Elektriker Hillerød for hurtig service

Søndre Jernbanevej, 3400 Hillerød Nordsjælland

Tel: 22 22 28 68 

Mail: info@norh.eu

5/5 – 22 anmeldelser 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.