Byggeentreprise København

få alt du skal bruge et sted

Byggeentreprise København – Norh total og byg entreprise København. Vi Aktriketer, Låsesmede, Elektriker, Byggeentreprenør, Tømrere, Malere, Gulvmænd og Murere til rådighed. Vi kan der af klare næsten alt ud af håndværk.

Planlægning til

mindste detailje

Vi på Norh er byg totalentreprenør og arbejder med virksomheder, privatpersoner og foreninger. Norh udfører fuldt byggeentreprise København og omegn. Udarbejder kontrakter, hvor vi bærer hovedansvaret og samarbejder med vores egne håndværkere det vi kompletterer med underleverandører med den højeste kompetence. Norh byggeentreprise Københavns underleverandører dækker alle arbejdsgrupper som malere, VVS-installatører, elektrikere, tømrer flise lægger, murere, ventilering osv.

Renovation

Vedligeholdelse

Døgnservice

Diamantboring

Malerarbejde

Autolåsesmed

Låsesmed

Medier

El installationer

El-tjek

Tømrer

Elektriker 

Rengøring Service

Elinstallatør

Nedrivning

Entreprise

Sponsorer

Byggeentreprise København hor Norh bygentreprise Kbh.

Byggeentreprise

Byggeentreprise København med fuldt service, projektstyring og ansvar Vidste du, at elektriske installationer i f.eks. diskoteker, resturanter, biografer mm. til over 150 mennesker skal have et lovpligtigt tjek hvert andet år af en autoriseret elinstallatørvirksomhed? Vi hos Norh byggeentreprise hjælper dig med at få styr på lovgivningen. Norh elektriker København har en erfaren elinstallatør på teamet til at lave eleftersyn i København.
elektriker københavn arbejds udstyr

Fuldt service

Byg hovedentreprenør og byggeentreprise København og fuldt bygentreprise tilbydes kunder i Storkøbenhavn, til både privat og erhverv
Norh er et rent byggefirma København med værkstedslokaler og base på Vesterbro i København. Vi hjælper privatpersoner og virksomheder med alt inden for tømrerarbejde, møblering, elektriker flisebelægning og entreprenørarbejde i Storkøbenhavn.

 

ENERGIOPTIMERING KØBENHAVN.

Samlet tilbud

Norh bygentreprise København ejes af entreprenøren Nicolai E. Silver, der startede forretningen for 10 år siden. Norh byg entreprise København er vokset støt gennem årene ved hjælp af fornyet kundetillid og gennem bland andet anbefaling privat og online. Virksomheden har i øjeblikket en række beskæftigede tømrere, elektriker, låsesmed og maler og samarbejder tæt med andre faggrupper så

Norh Byggeentreprise København. Tømrer bygger i københavn et huse.

Hjælp til Byggeherrer

Alt i byggeentreprise København

Byggeentreprise København – intet opgave er for stor eller lille, kontakt os så finder vi sammen en løsning på dit byggeprojekt Intet job er for lille eller stort for Norh bygentreprise København, og vi påtager os hele byggekontrakter med omfattende renoverings- og forlængelsesarbejder som bygge totalentreprenør, hvor Norg byggefirma håndterer koordinering og projektstyring for enkel og klar kommunikation til vores kunder, private såvel som erhverv. Norh bygentreprise København har lang brancheerfaring med elektricitet og fuld renovering af gamle huse, lokaler og lejligheder. Virksomheden er med i Tekniq,, garanterer veludført byg entreprise arbejde og bruger kvalitetsmateriale fra de førende leverandører til langsigtede løsninger.

Byggentreprise, ombygning og renovering

Byggefirma med elentreprise

Vi mestrer alle former at elektriker og byggeri

Byggeentreprise er vores speciale. Vi er et mindre firma, der kan udføre alle former for byg, altid med kvaliteten og kunden i fokus. Vi udfører alle job såvel store som små for både enkeltpersoner og virksomheder.

Vi bygger huse, renoverer køkkener og badeværelser, bygger altaner og balkoner, udskifter el, skifter vinduer, udfører tilbygninger og lofter og meget mere

Vi har vores egne biler og et komplet sæt værktøjer og samarbejder med kompetente håndværkere inden for gulv, VVS og flisebelægning.

Leder du efter en kompetent byggefirma eller byggeentreprise i København, der kan renovere dit hus? Kontakt os, vi kan gennemføre fuldt byggeentreprise med gode resultater, hurtigt og effektivt og med stor nøjagtighed. Vi kan renovere dit hus eller din lejlighed i sin helhed, eller vi vil renovere dele af køkkenet eller badeværelset. Vi har medarbejdere med alle de nødvendige kvalifikationer og autorisationer – vi gør altid vores bedste, uanset om det er et stort eller lille job.

Norh byggeentreprise København med bred ekspertise

Er du lige flyttet til et nyt hjem, der har behov for renovering? Vil du sætte eget præg på dit nye hjem med en renovering eller blot kun en omgang maling? Er badeværelset eller køkkenet slidt og har brug for er kærlig hånd?

Når vi går igang og renoverer et badeværelse og køkken, ønsker vi, at kunden skal have deres drøm opfyldt. Der af går vi meget op i en god forventings afstemning fra starten af. Et badeværelse er det vigtigt at opfylde alle de krav, der kan findes i et vådrum – vores kunder bør ikke lide af fugtskader nogensinde. Vi gør det nemt at holde badeværelset rent, mens miljøet skal være roligt og afslappende. Grundlæggende arbejde er altid vigtigst, når man renoverer – ellers er der en stor risiko for at lide under fugtskader det kan opstå. Vores håndværkere er meget erfarne med at renovere badværelse og har erfaring med mange badeværelses renoveringer gennem årene.

Byggefirma klarer ombygning og renovering

Selv når man renoverer et køkken, er det grundlæggende arbejde meget vigtigt (som med alt byggeri), selvom det ikke er så udsat for fugt lige som badeværelset. Vi har al den viden, der kræves til renovering af køkkener – ikke mindst de vigtige elektriske installationer, der kræves til apparaterne.

Omhyggelighed er nøgleordet hos Norh byggeentreprise


Hvordan kan man tænke på at omdanne det indre interiør af et gammelt hus? planlægning og omhyggelighed er også nogle af de nøgleord som vi arbejder efter.

Inden du starter en udvidelse, skal du altid kontakte kommunen for at finde ud af, hvilke byggeregler der gælder for det pågældende område. Hvilke byggetilladelser er det så der kræves, det kan man spørge sig selv? Det kan vi på Norh byggefirma København og byggeentreprise hjælpe dig med at få overblik over.

Byggefirma København – Overvejer du at udvide din bolig?

Vil du have, at dine sommergæster skal have et sted at sove uden at komme for tæt på? Eller har du bare brug for en ekstra lagerplads til alle de ting, du akkumulerer gennem årene? 

Før du går igang med en ombygning, renovering eller byggeentreprise. Tænk over, hvad der er vigtigst – hvad har du virkelig brug for?
I mange tilfælde kan det endda være bedre med et mindre hus, for eksempel hvis du ikke har brug for mere. Kontakt os hvis du gerne vil vide mere om os, eller gerne vil at vi skal hjælpe dig. Vi kører i hele Storkøbenhavn og i bydele som bland andet Østerbro, Frederiksberg, Amager, Nørrebro, Hellerup, Vesterbro, Valby osv.

Og vi har også samarbejde med både maler og tømrer.