Søg
Close this search box.

Elektriker Brønshøj

el-service og elektriker Brønshøj

Elektriker og el-service i Brønshøj med sikkerhed i fokus.
Eliinstallationer er intet man selv som uautoriseret  bør lege med! Derfor bør du hyre os, hos Norh elektriker Brønshøj kan vi hjælpe om du har behov af en ny el-tavle, ny stikledning, opsat en ekstra stikkontakt eller anden el installation udført på en professionel måde. Vi ved, hvordan man arbejde med el i bygninger både indvendigt og udvendigt og vi går efter at være vores el-kunder i Brønshøjs selvfølgelige valg af elektriker i området. Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om vores ydelser, eller ønsker et tilbud eller noget tredje som  du spekulerer på. Vores elektriker Brønshøj er tilgængelig på telefon 24 timer om døgnet, ring nu;

Erfarne og kyndige elektriker

Døgnservice elektriker Brønshøj

Vores elektriker Brønshøj døgnvagt tilbyder døgnservice 24 timer om døgnet i Brønshøj og omegn. Vores kyndige og konstant efteruddannede elektrikere udfører alt inden for el-installationer, elektrisk automatisering,  el-service, alarmer, adgangskontrol og sikkerhed – kort sagt kan vi udføre alle de ydelser indenfor el, som du kan forestille dig at have brug for. Oveni så tilbyder vi låsesmede i Brønshøj på døgnvagt. Det kan du læse mere om her. 

Nicolai er en elektriker hos Norh elektriker Brønshøj

Professionel autoriseret elektriker Brønshøj til alt i el og el-sikkerhed

Du er altid velkommen til at kontakte os Norh elektriker Brønshøj, vores faglærte og autoriserede elektrikere er ægte fagfolk inden for el med stor passion indenfor elektriker erhvervet. Vi leverer vores el-service af højeste kvalitet til alle former for kunder – privatpersoner, byggerier, lejerforeninger, små og store virksomheder samt store industrier. Alle vores el-opgaver er dækket af diverse forsikringer, og vores elektrikere i Brønshøj er veluddannede og har den rigtige erfaring samt de rigtige kurser i bagaget.

Alt fra små serviceopgaver til el-renovering tilbyder vi hos Norh elektriker Brønshøj

Vores elektrikere har bred ekspertise og kan udføre alt fra enkle serviceopgaver til større opgaver som for eksempel el-renoveringer. Vi kan hjælpe med at installere el i nybyggeri af villaer og totalrenovere el i en lejlighed eller i et hus. Hvis et el-anlæg begynder at blive år gammelt, skal du overveje en gennemgang . Hos Norh elektriker Brønshøj tilbyder en fast pris for den samlede renovering, inklusive materialer. Vi kan også tilbyde andre håndværkere til at hjælpe med efterfølgende lapning af huller og malerarbejde da vi har mange samarbejdspartner indenfor håndværkerbranchen.

Det er en dejlig sikkerhed for dig som kunde med en fast pris på en el-renovering, så at du ved hvor meget du skal budgettere. 

Skal du bruge hjælp til en el-installation udført derhjemme?

Føler du, at din el er for dyr eller forældet og måske er du usikker på dine el-installationer er lovlige og sikre? Kontakt os, så kan vi hjælpe dig med overblik. Norh elektriker Brønshøj udfører el-installationer med stor ekspertise inden for alle typer bygninger og lokaler. Vi planerer ledninger, installerer afbrydere og monterer belysning. Vi kan installere hvidevarer så som køleskabe, komfurer og andre husholdnings apparater. Vi kan hjælpe dig med at trække strøm til ventilatorerne og installere for eksempel Duka One ventilation. Her kan du læse mere om de forskellige tjenester, vi udfører.

Norh udfører alle former for el-service i Brønshøj

Vi kan også tilbyde serviceaftaler eller el-eftersyn på alle typer faciliteter. Vi ser efter fejl, reparerer eller genopbygger hele systemet om det er nødvendigt. Er el-installationerne uoverskuelige? Vi har erfarne og kyndige rådgivende elinstallatører og elektrikere, der kan håndtere udforende el-systemer. Vores elektrikere har været involveret det meste af tiden og er sjældent overrasket over et elektriker relateret problem.

Sikkerhed er altid alfa omega når det kommer til elektriker faget. Forkert installation kan være farligt med risiko for både personskade og brand. Korrekt installation af el er en god forsikring. Vores dygtige elektrikere i Brønshøj arbejder efter de rigtige sikkerheds procedure og har viden til at give dig el sikkerhed derhjemme. Sikkerhed er den vigtigste grund til, at du ikke selv skal arbejde med el, en defekt installation kan nemlig være dødelig.

Norh elektriker Brønshøj er din ekspert i el med akut døgnvagt

Norh elektriker Brønshøj talentfulde, erfarne og veluddannede elektrikere udfører mest inden for el og el-installation. Det er ganske enkelt – hvis du vil have en rigtig god og holdbar løsning inden for elektriker fager er der ingen genveje at tage – det handler om at ansætte en autoriseret elektriker, der kan levere udstyr af højeste kvalitet. Derfor skal du henvende dig til os – vores erfarne og vel orienterede elektriker Brønshøj udfører kompetente løsninger for privatpersoner, virksomheder, byggepladser og industrier.

Naturligvis er sikkerhed altid vores fokus. Du har aldrig en chance for elektrisk teknologi, så det er vigtigt at altid bruge det bedste udstyr, som markedet har at tilbyde. Hos os som din lokale elektriker Brønshøj er du altid i sikre hænder. Men selvfølgelig holder vi altid øje med priserne, de skal altid være rimelige for vores kunder.

Her er nogle af de mange ydelser som Norh tilbyder:

 • Nye el-installationer
 • Kontrolsystemer IBI
 • Smart home
 •  Døgnservice her udfører vi el-service akut for privatpersoner, virksomheder og brancher.
 • Energioptimering – vi ved, hvordan du kan spare el effektivt.
 • Vi udfører el-tjek
 • Vi installerer og servicerer solceller.
 • Installation af computernetværk.
 • Installation af alarmsystem / adgangskontrol /overvågning
 • Vi leverer og installerer også varmepumper

  Som du nok kan se er Norh elektriker Brønshøj en elektrikervirksomhed med brede viden.. Vores pålidelighed og erfaring har hjulpet os med at få mange tilfredse kunder, og takket være vores brede viden og servicefølelse sikrer vi, at de er glade for at vende tilbage og anbefale os til andre. Elektrisk sikkerhed er en af ​​vores specialiteter, ligesom IBI, døgnservice og solceller.

 

El-sikkerhed i hjemmet er vigtigt

Norh elektriker Brønshøjs bedste tips til el-sikkerhed til hjemmet

Hvert år forekommer tusinder af brande i Skandinavien og i Danmark, og hvert år bliver tusinder af mennesker såret af elektrisk stødt. Med andre ord skyldes en stor del af alle ulykker og brand den forkerte håndtering af el. Elektricitet er farligt og ikke noget at lege med, og selvom det er noget, der findes i mange almindelige produkter, som vi bruger til dagligt, er det noget, man skal respektere. Elektricitet er strøm og er farligt, og det er utroligt vigtigt, at den håndteres omhyggeligt.

El-sikkerhed derhjemme

El-sikkerhed er et vigtigt at have med sig, når der bruges el, hvilket er en stor del af dagen. El-sikkerhed handler om at være så sikker og forsigtig som muligt ved håndtering og videreføring af el. Dette hender vi hos Norh elektriker Brønshøj rigtigt godt! 

Der er mange forskellige ting, der er inkluderet i el-sikkerhed i hjemmet, alt fra hvordan man elektrisk forsikrer hjemmet gennem at bruge en autoriseret el-firma som for eksemel os (Norh elektriker Brønshøj), til hvilket el-arbejde du kan udføre selv. Der er mange tips at hente og du skal huske på, når det gælder el-sikkerhed, og hvis du har disse rutiner i tankerne, når du håndterer og arbejder med el, reduceres risikoen for ulykker og brande meget.

Starte i hjemmet 

Først og fremmest handler el-sikkerhed om, hvordan du sikrer dit hjem. I dit hjem tilbringer du en stor del af dit liv, og i betragtning af dette plus, at der i hjemmet findes en række el-installationer og apparater, der bruges til dagligt. Med dette er det vigtigt, at du tænker over og gør nogle ting i hjemmet. Først og fremmest handler det om at have en brandalarm.

Husk brandalarm

Det er ikke muligt at understrege nok gange, hvor vigtig en brandalarm er. Ved en brandalarm falder risikoen for elektriske fejler ikke, men den reducerer risikoen for personskade meget, da du advares med en brandalarm, hvis det begynder at ryge eller brænde, og forhåbentlig kan du komme væk fra det. Der skal i det mindste være en brandalarm i hver husstand, men dette er mindst, jo mere desto bedre, afhængig på størrelse af boligen.

For at beskytte hjemmet mod el- skader skal du også installere et HPF-relæ eller også nu kald RCD relæ, da dette kan redde både liv og ejendom. Derudover skal du sørge for, at alle vægstik er beskyttede med hætte, især hvis du har børn i hjemmet, skal du udskifte alle ældre 3-fase stikkontakter til plastiske CEE-stik og kun bruge originale opladere, der er CE-mærket.

Norh elektriker Brønshøj tilbyder sikkerheds tjek i boliger 

Derudover bør man også kontrollere, at alle ledninger, stik og kontakter er intakt, og man skal kontrollere el-tavlen, så alle sikringer er hele, og hvis der er nogen sikring, der er usædvanligt varm. Dette kan vi hjælpe med.

Når man bruger en opvaskemaskine eller en vaskemaskine, skal man være hjemme for hurtigt at opdage, om der skulle ske noget. Derudover skal man passe på ikke at lægge tekstiler på elektriske produkter såsom radiatorer, da det kan forårsage brand.

Nye el farer i hjemmet

I det samfund, vi lever i i dag, er tekniske enheder en vigtig del af livet og i vores hverdag. Dette inkluderer mobiltelefoner og computere. Disse skal genoplades med regelmæssige intervaller for at blive brugt, og da disse opladere kan blive meget varme, er der en risiko for, at de forårsager brande.

Mobilopladeren er en ny brandfare, der er kommet, når brugen af mobiltelefoner er steget. Med dette skal du ikke oplade din mobiltelefon eller en computer om natten eller hvis du ikke er derhjemme, da det kan føre til ødelæggende konsekvenser. Du skal heller ikke oplade opladeren i stikkontakten, hvis du ikke oplader apparatet, og det er vigtigt, fordi en oplader genererer varme, selvom den ikke oplades, fordi den har en transformer. Derfor er det vigtigt at tage opladeren ud af stikkontakten, hvis du ikke oplader noget med opladeren. Dette er ikke kun tilfældet for mobiltelefoner og computere, men dette er noget, der gælder for alle elektriske apparater.

Opsummering af el-sikkerhed i hjemmet

Som nævnt tidligere handler elektrisk sikkerhed også om, hvad elektrisk arbejde du selv kan udføre, og hvilket arbejde kun kvalificerede elektriske installatører kan udføre som f.eks. vores elektriker Brønshøj. Faktisk er der ikke mange elektriske arbejde, du kan udføre selv, og det skyldes, at elektricitet er meget farligt, og at der kræves korrekt håndtering, for at intet alvorligt kan ske. Hvis du installerer noget forkert, kan det være livsfarligt, hvorfor en kompetent elektrisk installatør skal udføre størstedelen af arbejdet, fordi de har den rette viden.

Noget af det elektriske arbejde, du skal udføre selv, er at udskifte pærer, sikringer og lednings afbrydere, hvis kablet indeholder to ledninger. Det faktum, at disse selv kan ændres, skyldes, at det ikke er muligt at tilslutte fejl, hvis kablet består af to ledninger. Ud over disse værker kan du også udskifte det ydre kabinet til brudte vægsuttag og kontakter. Alt andet elektrisk arbejde skal udføres af en autoriseret elinstallatør og du kan altid kontakte os hos Norh elektriker Brønshøj. 

Elektriker og elinstallatører på arbejde
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24h

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Det findes forskellige trin du kan tage. Starte dog med at tjekke med din nabo, har de også strømsvigt? Hvis ikke så kigge dine sikringer i el-skabet igennem 

Ved døgnservice, så rykker vi ud med desamme. Det tager os ca. 30 minutter at komme rundt i hele Storkøbenhavn. 

Det er mange forskellige faktorer det påvirker elektriker prisen. Det bedste er at ringe til elektriker og spørge om pris. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.