Elektriker Frederiksberg

Kvalitets bevist Autoriseret Elektrikerfirma på Frederiksberg, Elektriker Frederiksberg Med Konkurrencedygtige Priser

Søger du en elektriker på Frederiksberg? Norh elektriker Frederiksberg er din lokale autoriserede elfirma på Frederiksberg. Norh elektriker Frederiksberg leverer kvalitets el løsninger i hele Stor København. Bestil en elektrikere eller håndværker på Frederiksberg nu, hurtig udrykning 24/7

services på Norh elektriker Frederiksberg

Søger du en efter en lokal elektrikerfirma Frederiksberg? Det findes mange elektriker rundt omkring København. Hvis du vil have en dygtig, pålidelig, kvalitetsmæssig og effektiv service på el arbejde.
Så udfører Norh elektriker Frederiksberg opgaver til er fair pris på Frederiksberg. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden elektrikerfirma Frederiksberg, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

elektronisk adgangskontrol ved elektriker amager

Adgangskontrol

Mangler du en god overblik. Og kontrol over hvem der har adgang til din bolig eller til dine virksomheders lokaler. Så er elektronisk adgangskontrol en rigtigt god løsning!
elektriker frederiksberg installerer alt

Lyskilder

Norh elektriker Frederiksberg monterer alt i lyskilder. Ingen opgave er for lille eller stor eller for kompliceret til os.  Du kan få et hurtigt tilbud af os her “Indhent tilbud”.

lamp-1769220_640

"Almindelige" el installationer

Norh el service & elektriker Frederiksberg installerer og monterer dit hjem hårde hvidevarer. Det bliver udført af en professionel og dygtig elektriker

Skal en elektriker Frederiksberg ringe dig op?

Vi er et Familie ejet elektrikerfirma, elektriker Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg er et familie ejet  elektrikerfirma på Frederiksberg der startedes når  tre venner-par fra Jylland flyttede til København. Her opdagede det masser af kunder og nu er Norh vokset og udvidet sig til en virksomhed der leverer alt inden fra byg og sikring entreprise. Norh tilbyder derfor alt fra låsesmed til elektriker. Søger du  et hurtigt u forpligtigende nemt tilbud kan du få det her;

Kontakt os

Norh elektriker Frederiksberg har åbent hele døgnet også på helligdage og selve juleaften. Det sjældent problemer med strømmen kommer passende og i almindelige arbejds dagtimer. Vi i mødekommer kunders ønske om døgnvagt.  Norh elektriker Frederiksberg hjælper og rykker ud til alle som ringer til os efter akut elektriker.

Norh Elektriker Frederiksberg, tidligere kunders anmeldelser

Bliv gerne ven med os på vores sociale medier.
Og hvis du er en gammel kunde så smid gerne en anmeldelse. Hos Norh elektriker Frederiksberg går vores ansatte elektriker meget op i kundetilfredshed. Og vi fører derfor tætte dialoger med vores kunder. Hvilket er stærkt medvirkende til, at vi kan levere resultater som gør vores kunder tilfreds. Norh elektrikerfirma Frederiksberg indleder alle vores opgaves med en samtale. Som har til formål at finde ud jeres ønsker og forventninger, samt klarlægge jeres særlige behov. Således kan vi finde den helt rigtige løsning for jer og udføre er stykke arbejde i vil være tilfreds og glade for.

Sonya
Sonya
Læs mere
Har benyttet Norh til flere opgaver. Både privat og igennem min virksomhed. Norh har et professionelt team som alle yder super service! Tak!!! Jeg kan varmt anbefale Norh uanset om du skal bygge om derhjemme eller hvis det er større projekter. Fornuftige priser. Holder altid det de lover og god kvalitet !
Poul
Læs mere
Kan kun anbefale dette firma, opgaverne bliver lavet til tiden med kvalitet, god service og opfølgning. Meget professionelt og vi er glade for godt samarbejde.
Tannaz
Tannaz
Læs mere
kontakte Norh gennem google. Montøren, som kom ud til os ringede præcist som aftalt til os og montere de mine lamper til tiden. Han var ikke kun hurtig, men han gav os også en sød service. Efter vi er flyttet, har vi efterhånden fået en del el-virksomheder på besøg. Og ingen har ydet så god en service som Norh elektriker Amager. Derfor bliver dette vores foretrukne elektrikere fremover altid!
Tidligere
Næste
Christina Varde
Christina Varde
20:48 29 Jan 19
Godt pålideligt firma. Jeg vil varmt anbefale at ringe til Norh uanset om du skal bruge en låsesmed eller en elektriker eller anden håndværkere. De finder en løsning til dig du vil være meget tilfreds med! !☺😊
Martin Hansen
Martin Hansen
20:46 29 Jan 19
Har et meget godt samarbejde med Norh. Og jeg er sikker på at vi har mange gode år fremover. 😊
Sonya Høyer
Sonya Høyer
16:12 19 Dec 18
Fik bedst tilbud herfra, Godt udført arbejde 😊
Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
14:56 19 Dec 18
Hade brug for en elektriker til installation af vaskemaskine og tørtumler. Jeg først tænkt at førsøge selv, men tænkte nok det var bedst at bruge en elektriker alligevel, så ringde Norh elektriker København og samme dag kunne de komme. Hurtigt hjælp, fair pris og sød service, mange taak!
Haakon Sigurðsson
Haakon Sigurðsson
14:30 19 Dec 18
Jeg bruger altid Norh og vil gerne anbefale denne virksomhed videre. God hjælp og service sjælden set i håndværkerbranchen! Rigtigt gode priser

Hvad Norh elektriker Frederiksberg leverer bland andet;

Hvis du bruger Norh elektriker Frederiksberg så vil de ikke tage langt at få opgaven lavet fra start til slut. Norh elektriker Frederiksberg har nemlig en ansat tømrer og en maler på teamet. Kun for at gøre den sidste finish perfekt. Efter en af vores elektrikere været ude. Mange gange når det skal lægges om el og trækkes kabler så vælger man at pakke de ind i væggen. Man fræser et hul der man siden placerer kablerne. I og med at vi har en ansat der kun arbejder med af gøre det pænt igen efter et el arbejde. Så behøver du ikke vente på at et andet firma skal få tid øver til at afslutte vores opgave. Det synes vi på Norh elektriker Frederiksberg er god kundeservice. Det er oftest ikke nogen der har lyst til at have f.eks et åbent hul i væggen en længere stykke tid derhjemme. Vi har en autoriseret elinstallatør  på vores elektriker Frederiksberg til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Fleksibilitet

På Frederiksberg er vores elektrikere sjælden mere end 30 minutter væk hvis strømmen går.

tilgængelighed

Norh elektriker Frederiksberg har altid åben. Vi hjælper dig når lyset er gået.

Fair priser

Norh Elektriker Frederiksberg udarbejder tilbud og har konkurrencedygtige priser.

Uddannelse

Så at vores kunder kan være sikker på at de får det seneste indenfor el installationer.

Gode anmeldelser

Vi passer godt på vores kunder. Vi bryder som meget om ros fra dem.

Vores klode

Vi værner om miljøet gennem at genbruge så meget som muligt. Vi har også en tydelig miljø politik i firmaet.

Nogle af Norh elektriker Frederiksbergs Services

Boliginstallationer

Norh el service & elektriker Frederiksberg installerer dine hårde hvidevarer. Det bliver udført af en professionel elektriker. Derfor er du garanteret at den er udført efter gældende regler. Samtidigt er du sikker på at din forsikringen dækker. Hvis uheldet er ude. Vi har en autoriseret elinstallatør på Frederiksberg til at udføre opgaver som kræver autorisation. Overvejer du nyt el læs her.

Elektriker Frederiksberg udskifter el-tavle

Norh elektriker Frederiksberg har  et tæt samarbejde med en el installatør fra et andet elektrikerfirma Frederiksberg. Så hvis det skal laves helt om på el f.eks. det skal skiftes gamle stof ledninger ud en el tavle ud. Så er det en opgave vi også sørger før at det bliver lavet fra start til slut med vores samarbejdspartner. Norh elektriker Frederiksberg udfører i princippet alt indenfor el og elektriske boliginstallationer.

Alarmsystemer

Norh elektriker Frederiksberg er i grund og bund et sikkerheds selskab. Norh elektriker Frederiksberg er specialiserede indenfor overvågning og alarmsystemer. Hvis i bruger Norh elektriker Frederiksberg indenfor sikring og installation. Af diverse overvågning og alarmer så vil i kunne forvente en meget præcist, hurtig og effektiv service.

Kontakt Norh elektriker Frederiksberg så vil du kunne få et meget præcist tilbud

Hvis du kontakter os på telefon vil du kunne stille os alle dine spørgsmål. Vil lover at gøre vores bedste for at svare på dem. Og finde frem til den helt rigtige løsning for dig som kunde. Lige så meget som vi går op i kvaliteten på vores arbejde går vi op i vores producenters kvalitet.Vi Køber bland andet ind fra Solar, AO, Hikvision og Ajax systems. 

Norh elektriker Frederiksberg, nogle af vores ydelser

Fejlfindning af el-installatør Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg har meget erfaring med fejlfinding og fejlsøgning. Af forskellige installationer af el i alle typer af bygninger. Har du brug for en fejlfinding til dine lokaler eller til det hjem. Så er vi behjælpelige. El fejlsøgning udføres efter et udkørselgebyr og den tid vi bruger på opgaven. Hvis fejlen er svær at finde og ikke er fundet inde for en nogenlunde kort tid. ca. 1-3 timer. Skal der tages stilling til hvad der så videre skal gøres. El fejl kan nogle gange være noget værre og iblandt skal det en nye autoriserede montører som har en anden erfaring på sagen. En fejlfinding er oftest det man går igang som det første når det har opstået noget akut fejl med el.

Elektronisk adgangskontrol

Norh el service & elektriker Frederiksberg installerer elektronisk adgangskontrol til dit hjem. Eller f.eks. til din butiks lokaler så at du kan sikre dig et godt overblik over hvem der har adgang. For private hjem kan adgangskontrol nemlig også være en god mulighed. Her bruger vi mindre systemer som er ”plug and play”. Du få så et en chip udleveret, som så er sætter en klassik nøgle. Du bestiller bare selv så mange chip du har brug for og vi kan nemt lave flere fremover hvis det ønskes. Læs mere om elektronisk adgangskontrol her. 

Tyverialarmer, elektriker Frederiksberg rådgiver

Norh elektriker Frederiksberg vil gerne anbefale denne sikkerheds løsning. Då den er rigtigt god for både privat og erhvervs brug. Et alarmsystem er ofte en effektiv løsning når det kommer til at holde indbruds tyverne væk.

Det findes undersøgelser der viser sig at ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud hvis du har et alarmsystem koplet til dit hjem. Hvis du bestiller et tyverialarm hos os på Norh elektriker Frederiksberg vi skræddersyr en løsning.

Der du vil have det installeret. Det gør vi så at vi er helt sikre på at du får den rigtige løsning til den billigste pris. Det findes ingen lokale i Danmark som er ens og vi ved at tyvene kommer ind på en ny måde, hver gang. Norh elektriker Frederiksberg tager et kig på helheden ude hos dig. så vi kan give dig den bedste vejledning og alternative løsning til en god pris. Siden 2018 har Danmark for at hjælpe danskerne til at have råd at forebedre sin sikkerhed. Nemlig udarbejdet et tilskud. nemlig ny kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på hele installationen af alarmsystemet. Vi bruger os ellers af Ajax Systems alarmsystemer.

Overvågningskamera, af TVO- specialist

Norh elektriker Frederiksberg installerer overvågning til privat & erhverv. Har du eller din forretning et interesse over overvågning. Og at forbedre sikkerheden i boligen eller i virksomhedens lokaler og arealer? Måske har du selv været uheldig og prøvet et nederen indbrud. Eller har måske din nabo været ramt? Uanset hvad grunden er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar overvågningskamera løsning. Og Norh elektriker Frederiksberg gør det til en konkurrencedygtig pris. Vi udarbejder altid tilbud gratis til både privat og erhverv. Priserne på overvågnings systemer varierer oftest meget. Og det er sjældent at prisen på ovenvågringkameran og kvalitet ikke hænger sammen. Det er op til dig at vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din sikkerhed & budget.

Om Norh el-service & elektriker Frederiksberg El-installatør servicers

Norh elektriker Frederiksberg har meget erfaring med fejlfinding og fejlsøgning. Af forskellige installationer af el i alle typer af bygninger. Har du brug for en fejlfinding til dine lokaler eller til det hjem.

Så er vi behjælpelige. El fejlsøgning udføres efter et udkørselgebyr og den tid vi bruger på opgaven.

Hvis fejlen er svær at finde og ikke er fundet inde for en nogenlunde kort tid. ca. 1-3 timer. Skal der tages stilling til hvad der så videre skal gøres. El fejl kan nogle gange være noget værre og iblandt skal det en nye montører som har en anden erfaring på sagen. En fejlfinding er oftest det man går igang som det første når det har opstået noget akut fejl med el.
Så at vi er sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris. Ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi taget et kig på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste vejledning og løsning til en billig pris. Siden 2018 kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer. Norh´s elinstallatør Frederiksberg laver også energioptimering. Læs om energioptimering her.

Samarbejde men forskellige fagmands og deres uddanelde niveauer

En el installatør er en elektriker med en større og længere uddannelse. Det vil sige at en el installatør er en videre uddannet elektriker det må gøre flere ting. Norh el service & elektriker Frederiksberg leverer ikke kun service til tiden. Men også kvalitet til tiden, det gør også vores el installatør. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation. I travle perioder er dog vores kontakt til el installatør helt fuldt booket. Det vil derfor ikke altid være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder samme dag eller uge. men med et par dage eller op til en uges varsel vil vi oftest kunne klare. Det er en god idé at du kontakter os i så god tid som muligt. Kontakt os og hør om vores el installatør har tid.

Norh elektriker Frederiksberg, din lokale elektrikerfirma på Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg udfører de fleste el-installationer på markedet. Norh elektriker Frederiksberg lave installationer på både nybyggeri. Ombygning og tilbygning samt renovering og vedligeholdelse for alle typer af kunder. Heriblandt offentlige institutioner, virksomheder og private hjem. Her bruger vi en autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Vores elektriker Frederiksberg team

Alle elektriker Frederiksberg er højt uddannede indenfor faget. Og med uddannelse i forskellige retningen indenfor el. Det er derfor Norh elektrikerfirma Frederiksberg består af et professionelt. Og dygtigt team som kompletterer hinanden bredt og meget godt.

Norh elektriker Frederiksberg bedste Sikkerheds tips

Når det kommer til el er det nærmest umuligt at sikre sig 100%. Det kan mange ganger være rigtigt svært at opdage skjulte fejl og mangler. Dog er det smart at få tjekket installationerne igennem i forbindelse med køb og salg. For at sikre både dig som køber eller sælger. Hvis man får lavet en El- tjek vil man opdage de fleste fejl og mangler.

 

Hvad er fejlen?

Som sælger af en ejendom ønsker at sikre sig. Mod fremtidige erstatningskrav i forbindelse med bygningens el installationer. Kan man lave en ansvars fraskrivelse for skjulte mangler i købsaftalen. Hvis køber vil acceptere.
Hvis du ønsker en gennemgang af din nye bolig. Eller en gennemgang inden. Et salg kontakt vores elektriker Frederiksberg, så vil vi være behjælpelige. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab. Til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Er gamle installationer ulovlige? Norh elektriker Frederiksberg giver dig svar

Gamle installationer er dog ikke altid ulovlige. Trods at el installationerne er ulovlige efter nutidens krav. Derfor kan ikke køber rette krav mod sælger på grund av “ulovlige” installationer. Så er tilfældet, når der er tale om gamle el installationer, som var lovlige den gang de blev lavet. Men som efter nutidens krav faktisk er ulovlige. Spørg vores elektriker Frederiksberg hvis du ønsker at vide mere omkring de her regler.

Norh Elektriker Frederiksberg info om priser

Elektriker tilbud

Der er ikke nogen elektriker opgaver der er ens. Derfor er det rigtigt svært at give nøjagtige elektriker priser.
Vi vil meget gerne kunne give nogle priser. Hvor hverken vi som elektrikere. Eller du som kunde bliver sat i en situation hvor opgaven viser sig større end først tænkt. Så derfor vil vi meget gerne komme ud og se opgaven inden vi giver en pris. Så kan vi orientere os bredt og måske få øje på nogle basale ting som du som kunde har overset eller måske ikke har tænkt over.

Det giver en langt bedre proces i arbejdet. Og vi kan nå at hente de materialer hjem som skal bruges til opgaven inden vi begynder. Når vi er ude hos kunden for at se på opgaven kigger vi efter de materialer som lokalerne er bygget af. Det har betydning for opgavens omfang. Der kan være mange timers forskel for vores elektriker. Om han skal fræse i en oppustet mur eller han skal bore ind med et diamantbor. Og der med stor variation i priserne.

Der kan være opgaver hvor elektrikeren skal have lidt tungere maskiner ind til opgaven for at kunne udføre arbejdet. Det er ikke alle maskiner vi har i firmaet og skal måske lejes ind udefra. Det kan også give lidt varierende priser. Det er naturligvis noget vi oplyser om i tilbuddene som vi laver til dig. Som kunde. Ved lidt mindre opgaver så kan det være nok at tage et par billeder af opgaven. Og sende til en af vores elektrikere. Og de kan give et cirka svar på priser med og uden materialer.

Vi laver B2C & B2B service aftaler

hvor vi laver månedlig eller årligt gennemgang og service. Det kan ofte betale sig da priserne for et akut besøg bliver mindre for dig som kunde da akut besøg er med i en service aftale.
Hos Norh elektriker arbejder vi døgnet rundt, alle dage på året. Det betyder, som ved resten af vores afdelinger. At du trygt kan ringe til os juleaften hvis du skulle få brug for det. Hvis det er akut at få en elektriker ud og se på problemet og få det midlertidigt ordnet. Så kan det nogle gange være billigere at vi kommer den efterfølgende dag og laver opgaven færdigt. Det kan hjælpe på priserne.
Og nogle gange kan det være nødvendigt at vente til næste dag. Med at afslutte opgaven for at få materialer hos vores grossist. For at vide mere kontakt os på telefon 22 22 28 68, vi er til at nå hele døgnet, alle dage i ugen.

Då der er meget som kan gå galt når elektrikeren arbejder med el. Så er der også mange påbud og regler som skal overholdes og det gælder især når vi snakker erhvervs opgaver. Her er der flere påkrav og det kræver yderlige uddannelse for at vores elektrikere kan arbejde på opgaverne. Det er ikke noget problem for Norh. Men det varierer i priser fra privat til erhverv.

Indhent tilbud af Norh

Kontakt os og få et 100 % uforpligtende tilbud på elektriker eller andet håndværkerarbejde. Vi vender tilbage til dig ved første givende lejlighed. 

Få et nemt & hurtigt u forpligtigende tilbud

information om cookies

Vi elsker cookies. Dem der smager, også dem der giver dig en bedre oplevelse her på siden. Læs mere om vores cookies & privatliv-politik. Eller acceptere cookies.