Søg
Close this search box.

Elektriker Frederiksberg

Kvalitetsbevidst døgnåben elektriker Frederiksberg, komplet autoriseret elinstallatørvirksomhed

Norh Elektriker Frederiksberg er en kvalitetsbevidst døgnåben, autoriseret elinstallatørvirksomhed på Frederiksberg. Norh elektriker Frederiksberg tilbyder elektriker ydelser med konkurrencedygtige priser i hele Storkøbenhavn. Søger du en elektriker på Frederiksberg? Vi er dit lokale autoriserede elfirma på Frederiksberg. Norh elektriker og elinstallatør Frederiksberg leverer kvalitets el løsninger i hele Storkøbenhavn til både privat og erhverv. Bestil en elektriker Frederiksberg eller en håndværker af os og forvent en hurtig udrykning ved akutte ærinder.

Gratis tilbud hos vores elektriker Frederiksberg

Norh Elektriker Frederiksberg udarbejder gratis tilbud og har konkurrencedygtige priser

Hvis du har fået en pris af en konkurrerende elektriker på Frederiksberg, så er du mere end velkommen til at ringe til os for at høre, om vi kan give et endnu billigere tilbud. Norh elektriker Frederiksberg passer godt på vores kunder og vi gerne, give dig den bedste pris om vi kan. Husk at spørge om pris hvis det er vigtigt for dig at vide prisen på forhånd. Vi får ofte ros på de sociale medier og har mange gode anmeldelser på mange online steder og portaler som blandt andet Trustpilot, Houzz, Yelp. Norh har oveni også været månedens håndværker på Håndværker.dk på grund af kundeanmeldelser, og det gør os både stolte og glade!

elektriker Frederiksberg laver el-arbejde ved bygning.

Kort ankomsttid ved bestilling af døgnvagt elektriker Frederiksberg 

På Frederiksberg er vores elektriker sjældent mere end 30 minutter væk. Norh elektriker Frederiksberg har ofte travlt, men sjældent så travlt at vi ikke kan nå et akut ærinde. Norh elektriker Frederiksberg døgnvagt, er et døgnåbent elektrikerfirma, og vi hjælper dig, når lyset er gået eller ved et andet akut opstået situation. Det sker ofte, at vi får opgaver, der er opstået ved f.eks. strømsvigt, brand eller stød.

Alle vores elektriker Frederiksberg er uddannede som svende eller elinstallatører. Dermed kan du være sikker på, at de monterer det seneste inden for elinstallationer. Medarbejdernes uddannelser er også din sikkerhed til korrekt udført el-arbejde også i forhold til miljøet. Vi går nemlig op i at værne om de naturlige ressourcer, der findes ved at genbruge så meget som muligt i vores arbejde. Vi har en tydelig miljøpolitik i firmaet. 

En elektriker Frederiksberg som er et familieejet elektrikerfirma på Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg er et familieejet elektrikerfirma på Frederiksberg. Norh startede, da tre vennerpar fra Jylland flyttede til København. Her opdagede de masser af muligheder og nye kunder. Norh er nu vokset og er blevet en virksomhed, der leverer alt inden for byg og sikringsentreprise. Norh elektriker & elinstallatør Frederiksberg kan derfor tilbyde alt fra låsesmed, maler, tømrer og elektriker. Søger du et hurtigt uforpligtende nemt tilbud fra et firma, der kan klare det hele, så kan du få det her hos Norh. 

Vores elektriker Frederiksberg og elinstallatør på Frederiksberg tilbyder også komplet entreprise løsning

Vi kan også hjælpe dig som hovedentreprenør på Frederiksberg. Det gør din byggeproces meget mere overskuelig. Hvis du bruger Norh elektriker Frederiksberg, så vil det ikke tage lang tid at få hele el opgaven lavet. Norh elektriker Frederiksberg har nemlig både en ansat tømrer og en maler, så vores kunder ikke behøver hive fat i andre selskaber for at få sin opgave klaret. Mange gange når der skal lægges el om og trækkes kabler, så vælger man at pakke det ind i væggen, dvs. man fræser et hul, hvor man placerer kablerne. 

I og med at vi har en ansat, der kun arbejder med at gøre det pænt igen, behøver du ikke få fat i et andet firma til at afslutte opgaven. Det synes vores elinstallatør og service elektriker Frederiberg. er god kundeservice. Vi ved, at det ikke er sjovt at have et åbent hul i væggen i sit hjem i en længere periode.

Privat & erhverv – serviceaftaler

Da der er meget, som kan gå galt, når en installatør arbejder med el, så er der også mange påbud og regler, som skal overholdes, og det gælder især, når vi snakker erhvervsopgaver. Her er der flere påkrav, og det kræver yderligere uddannelse for at vores elektrikere kan arbejde på opgaverne. Det er ikke noget problem for Norh. Det varierer i priser fra privat til erhverv. Læs mere.

Til erhverv og boligforeninger tilbyder vi også en service, hvor vi laver månedlig eller årlig gennemgang og service af elinstallationerne. Det kan ofte betale sig, fordi priserne for et akut besøg bliver mindre for dig som kunde, da akut besøg er med i en service aftale.

Hos Norh elektriker Frederiksberg arbejder vi døgnet rundt alle dage i året. Det betyder, som ved resten af vores afdelinger, at du trygt kan ringe til os juleaften, hvis du skulle få brug for det. Hvis det er akut at få en elektriker ud og se på problemet og få det midlertidigt ordnet, kan det nogle gange være billigere, at vi kommer den efterfølgende dag og laver opgaven færdig. Det kan hjælpe en lille smule på priserne.

Nogle gange kan det være nødvendigt at vente til næste dag med at afslutte opgaven for at få adgang til de rigtige materialer hos vores grossist.

Vores elektriker Frederiksberg udskifter eltavle for kunde på Frederiksberg

Norh Elektriker Frederiksberg, din lokale elektrikerfirma på Frb

Norh elektriker Frederiksberg udfører de fleste elinstallationer. Vi laver installationer på både nybyggeri, ombygning og tilbygning samt renovering og vedligeholdelse for alle kunder, heriblandt offentlige institutioner, virksomheder og private hjem.

Norhs veluddannede team
Alle vores elektrikere Frederiksberg er højt uddannede inden for elfaget og med uddannelse i forskellige retninger inden for el. Derfor består Norh elektrikerfirma Frederiksberg af et professionelt og dygtigt team, som kompletterer hinanden.

ADK, AIA og TVO eksamen
Det findes hundredevis forskellige specialer, man kan kan tage inden for faget. Nogle af de mere almindelige retningerne er ADK, som står for Adgangskontrol Anlæg, AIA som står for Automatisk Indbruds Alarmanlæg, samt TVO som TV Overvågning. Norh elektriker Frederiksberg har alle disse kursus beviser.

Installation af butiksbelysning af elektriker Frederiksberg

Vores elektriker Frederiksberg bedste tip, lav et el-tjek ved køb af bolig og lokaler

Når det kommer til el er det nærmest umuligt at sikre sig 100%. Det kan mange ganger være rigtigt svært at opdage skjulte fejl og mangler. Dog er det smart at få tjekket installationerne igennem i forbindelse med køb og salg. For at sikre både dig som køber eller sælger. Hvis man får lavet en El- tjek vil man opdage de fleste fejl og mangler. Et el-tjek skal altid udføres af en autoriseret elinstallatør.

Sørg så at papirerne er i orden inden i skriver under, også som sælger. Som sælger af en ejendom ønsker at sikre sig. Mod fremtidige erstatningskrav i forbindelse med bygningens el installationer. Kan man lave en ansvars fraskrivelse for skjulte mangler i købsaftalen. Hvis køber vil acceptere. Hvis du ønsker en gennemgang af din nye bolig.

Eller en gennemgang inden. Et salg kontakt Norh elektriker Frederiksberg, så vi vil kunne være behjælpelige. Gamle installationer er dog ikke altid ulovlige. Trods at el installationerne er ulovlige efter nutidens krav. Derfor kan ikke køber rette krav mod sælger på grund av “ulovlige” installationer. Så er tilfældet, når der er tale om gamle el installationer, som var lovlige den gang de blev lavet. Men som efter nutidens krav faktisk er ulovlige. Spørg vores elektriker Frederiksberg hvis du ønsker at vide mere omkring de her regler.

Elektriker Frederiksberg priser

Der er ikke nogen elektriker opgaver der er ens. Derfor er det rigtigt svært at give nøjagtige elektriker priser Frederiksberg på forhånd.
Vi hos Norh Elektriker Frederiksberg vil meget gerne kunne give dig nogle konkrete priser. Hvor hverken vi som elektrikere, eller du som kunde bliver sat i en situation hvor opgaven viser sig større end beregnet. Så derfor vil vi meget gerne komme ud for et rådgivning samtale og se opgaven inden vi giver en pris. Så at vi kan orientere os bredt og måske få øje på nogle basale ting som du som kunde har overset eller måske ikke har tænkt over.

Hvad koster det og hvordan udarbejder vi elektriker tilbud på Frederiksberg?

At komme ud og for et kig på opgaven giver en langt bedre proces i arbejdet. Og vi kan nå at hente de materialer hjem som skal bruges til opgaven inden vi begynder. I stille periode er det gratis at få os ud på et kig. 

Når vi er ude hos kunder for at se på opgaver kigger vi efter de materialer som lokalerne er bygget af. Det har betydning for opgavens omfang. Der kan være mange timers forskel for vores elektriker. Om han skal fræse i en oppustet mur eller han skal bore ind med et diamantbor. Og der med er det stor variation i priserne.

Der kan være opgaver hvor elektrikeren skal have lidt tungere maskiner ind til opgaven for at kunne udføre arbejdet. Det er ikke alle maskiner vi har i firmaet og skal måske lejes ind udefra. Det kan også give lidt varierende priser. Det er naturligvis noget vi oplyser om i tilbuddene som vi laver til dig. Som kunde. Ved lidt mindre opgaver så kan det være nok at tage et par billeder af opgaven. Og sende dem til en af vores elektrikere. Og de kan give et cirka svar på priser med og uden materialer.

Norh elektriker Frederiksberg, de ydelser vi tilbyder til kunder i Storkøbenhavn

Fejlfinding af elinstallatør med 15 års erfaring på Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg har meget erfaring med fejlfinding og fejlsøgning. Af forskellige installationer af el i alle typer af bygninger. Har du brug for en fejlfinding til dine lokaler eller til det hjem. Så er vi behjælpelige. 

El fejlsøgning udføres efter et udkørsel gebyr og den tid vi bruger på opgaven. Hvis fejlen er svær at finde og ikke er fundet inde for en nogenlunde kort tid. ca. 1-3 timer. Skal der tages stilling til hvad der så videre skal gøres. El fejl kan nogle gange være noget værre og iblandt skal det en nye autoriserede montører som har en anden erfaring på sagen. En fejlfinding er oftest det man går i gang som det første når det har opstået noget akut fejl med el.

Elektronisk adgangskontrol

Norh el service & elektriker Frederiksberg installerer elektronisk adgangskontrol til dit hjem. Eller f.eks. til din butiks lokaler så at du kan sikre dig et godt overblik over hvem der har adgang. For private hjem kan adgangskontrol nemlig også være en god mulighed. Her bruger vi mindre systemer som er ”plug and play”. Du få så et en chip udleveret, som så er sætter en klassik nøgle. Du bestiller bare selv så mange chip du har brug for og vi kan nemt lave flere fremover hvis det ønskes. Læs mere om elektronisk adgangskontrol her.

Alarmsystemer Frederiksberg

Det findes undersøgelser der viser sig at ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud hvis du har et alarmsystem koblet til dit hjem. Hvis du bestiller et tyverialarm hos os på Norh elektriker Frederiksberg vi skræddersyr en løsning. Der du vil have det installeret. Det gør vi så at vi er helt sikre på at du får den rigtige løsning til den billigste pris.

Det findes ingen lokale i Danmark som er ens og vi ved at tyvene kommer ind på en ny måde, hver gang. Norh elektriker Frederiksberg tager et kig på helheden ude hos dig. så vi kan give dig den bedste vejledning og alternative løsning til en god pris. Siden 2018 har Danmark for at hjælpe danskerne til at have råd at forbedre sin sikkerhed. Nemlig udarbejdet et tilskud. nemlig ny kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på hele installationen af alarm systemet. Vi bruger os ellers af Ajax Systems alarmsystemer.

Overvågningskamera, af TVO- specialist

Norhs elinstallatør Frederiksberg installerer overvågning til privat og erhverv. Har du eller din forretning et interesse over overvågning. Og at forbedre sikkerheden i boligen eller i virksomhedens lokaler og arealer? Måske har du selv været uheldig og prøvet et nederen indbrud. Eller har måske din nabo været ramt? Uanset hvad grunden er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar overvågningskamera løsning.

Og Norh elektriker Frederiksberg og elinstallatør Frederiksberg gør det til en konkurrencedygtig pris. Vi udarbejder altid tilbud gratis til både privat og erhverv. Priserne på overvågnings systemer varierer oftest meget. Og det er sjældent at prisen på overvågningskamera og kvalitet ikke hænger sammen. Det er op til dig at vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din sikkerhed & budget.

Om Norh el-service og elektriker Frederiksberg, El-installatør services

Norh elektriker Frederiksberg har meget erfaring med fejlfinding og fejlsøgning. Af forskellige installationer af el i alle typer af bygninger. Har du brug for en fejlfinding til dine lokaler eller til det hjem. Så er vi behjælpelige. El fejlsøgning udføres efter et udkørsel gebyr og den tid vi bruger på opgaven. Hvis fejlen er svær at finde og ikke er fundet inde for en nogenlunde kort tid. ca. 1-3 timer. Skal der tages stilling til hvad der så videre skal gøres.

El fejl kan nogle gange være noget værre og iblandt skal det en nye montører som har en anden erfaring på sagen. En fejlfinding er oftest det man går i gang som det første når det har opstået noget akut fejl med el.

Så at vi er sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris. Ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang.

Vi taget et kig på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste vejledning og løsning til en billig pris. Siden 2018 kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer. Norhs elinstallatør Frederiksberg laver også energioptimering. Læs om energioptimering her.

Samarbejde men forskellige fagmands og deres uddannede niveauer
En el installatør er en elektriker med en større og længere uddannelse. Det vil sige at en el installatør er en videre uddannet elektriker det må gøre flere ting. Norh el service & elektriker Frederiksberg leverer ikke kun service til tiden. Men også kvalitet til tiden, det gør også vores el installatør.

 I travle perioder er dog vores kontakt til el installatør helt fuldt booket. Det vil derfor ikke altid være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder samme dag eller uge. men med et par dage eller op til en uges varsel vil vi oftest kunne klare. Det er en god idé at du kontakter os i så god tid som muligt. Kontakt os og hør om vores el installatør har tid.

Boliginstallationer

Norh el-service og elektriker Frederiksberg installerer dine hårde hvidevarer. Det bliver udført af en professionel elektriker. Derfor er du garanteret at den er udført efter gældende regler. Samtidigt er du sikker på at din forsikringen dækker. Hvis uheldet er ude. Vi har en autoriseret elinstallatør på Frederiksberg til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Overvejer du nyt el læs her. Når du køber en andel eller en ejerlejlighed, så er det ikke lovkrav på at der bliver lavet et el tjek. Vil vil trods det anbefale at få el gået igennem til enhver tid i køb af ejendom. Norh elektriker Frederiksberg monterer alt i lyskilder. Ingen opgave er for lille eller stor eller for kompliceret til os. Du kan få et hurtigt tilbud af os her “Indhent tilbud”. Tilbud via mail og telefon er altid gratis hos Norh,

Ny el tavle på Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg har et tæt samarbejde med en el installatør fra et andet elektrikerfirma Frederiksberg. Så hvis det skal laves helt om på el f.eks. det skal skiftes gamle stofledninger ud en el tavle ud. Samma gælder hvis du har brug for et nyt HPFI-relæ. Så er det en opgave vi også sørger før at det bliver lavet fra start til slut med vores samarbejdspartner. Norh elektriker Frederiksberg udfører i princippet alt indenfor el og elektriske boliginstallationer.

Kontakt vores elektriker Frederiksberg

Vi på Norh har åbent hele døgnet også på helligdage og selve juleaften. Det sjældent problemer med strømmen kommer passende og i almindelige arbejdstid. Vi imødekommer kunders ønske om døgnvagt.  Norh elektriker Frederiksberg hjælper og rykker ud til alle som ringer til os efter akut elektriker.

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder Norh døgnservice, også om helligdage?

Ja, Norh elektriker Frederiksberg kører også på søndage og helligdage, for at hjælpe kunder med en akutte el-fejl.

Hvornår hurtigt kan i komme ud i hverdagene?

Periodevis er vi fuldt bookede, men hvis du skal bruge en elektriker akut så tilbyder vi at rykke ud alligevel. Det betyder at vi smider alt hvad vi har i hænderne eller ringer ind  en elektrikere på deres ledige tid.

Hvad er en autorisation?

En autoriseret elinstallatør/elektriker er en person eller virksomhed som opfylder betingelserne i loven om autoriseret arbejde. (installatørloven).

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Norh elektriker på Frederiksberg modtager Moblie Pay, bankoverførsel, kontakt betaling samt faktura betaling. 

Hvilke ydelser tilbyder Norh?

I princippet alt inden for elektrikernes fag f.eks. el-renovering, nye el installationer, fejlsøgning, belysning og meget mere.

 

 

 

Norh elektriker Frederiksberg kører på Frederiksberg hver dag!
Har du spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Norh Elektriker Frederiksberg, tidligere kunders anmeldelser

Du er velkommen at blive ven med os på vores sociale medier. Og hvis du er en gammel kunde så smid gerne en anmeldelse. 

Hos Norh elektriker Frederiksberg går vores ansatte elektriker meget op i kundetilfredshed. Og vi fører derfor tætte dialoger med vores kunder. 

Hvilket er stærkt medvirkende til, at vi kan levere resultater som gør vores kunder tilfreds. Norh elektrikerfirma Frederiksberg indleder alle vores opgaves med en samtale. Som har til formål at finde ud jeres ønsker og forventninger, samt klarlægge jeres særlige behov. Således kan vi finde den helt rigtige løsning for jer og udføre er stykke arbejde i vil være tilfreds og glade for.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.