Søg
Close this search box.

Elektriker weekend og helligdage samt lørdag og søndag

Elektriker weekend, lørdag, søndag, jul og nytår m.v.

Norh kører også som elektriker weekend, lørdag, søndag samt på helligdage som f.eks. juleaften, pinse, påske, annandag påske, nytårsaften og nytårsdagen m.v. Det betyder at du kan ringe til os og bestille en elektriker døgnvagt også hvis du bliver ramt af problemer med strømmen eller dine elinstallationer, de dage hvor alle andre holder fri.

Hvorfor holder ikke også jeres elektriker fri om f.eks. juleaften eller nytårsaften?

Men for at sikre at vores kunder ikke står med problemer med strømmen hvor de er som vigtigst for dem, at det fungerer som det skal med el, f.eks. når det skal laves julemad osv. Så betaler vi vores elektriker weekend ekstra for at stå til rådighed og hjælpe i disse dage og vi betaler endnu mere hvis der kommer akutte opgaver.

Det betyder også at vi ikke kan give rabatter på vores vagtudkald gebyr og timepris ved overtidsarbejde weekender og helligdage, specielt ved jul og nytår, hvor det er udfordrende at finde medarbejdere at stille sig til rådighed. Derfor er det ekstra vigtigt for dig som vores kunde at du sætter dig ind i vores priser for bestilling af elektriker weekend. Du kan læse om vores priser her på hjemmesiden.

Du kan bestille en elektriker weekend hos Norh når du har brug for akut el-service

– Elektriker nytårsaften
– Elektriker nytårsaftensdag
– Elektriker påske
– Elektriker pinse
– Elektriker juleaften, 1. juledag og 2. juledag 

Og elektriker weekend alle de dage hvor alle andre holder fri, f.eks. den store bededag m.v..

Fejl vores elektriker weekend fandt på juleaften
Fejl vores elektriker weekend fandt på juleaften

Hvordan ved jeg om jeg har brug for en elektriker weekend?

Iblandt kan det være udfordrende for vores kunder at vurdere om hvornår de har brug for en elektriker weekend eller en elektriker søndag eller f.eks. en elektriker lørdag. Nogle gange er det af personlige årsager som du ønsker at bestille en elektriker weekend og helligdage akut og andre er det på grund af sikkerhedsmæssige årsager. F.eks. hvis det ikke bliver taget hånd om problemet ASAP, så risikerer du eller i, fare som brand eller stød. Og derfor er det ikke andet en ansvarsløs at ikke bestille en elektriker weekend, lørdag, eller elektriker søndag og andre helligdage, selvom at det koster lidt mere. 

Men hvornår er det vigtigt at bestille f.eks. en elektriker lørdag, søndag eller helligdag?

Her har vi opsummeret nogle situationer hvor det er vigtigt at du ringer til en akut elektriker søndag, lørdag og andre ledige dage.

En akut elektriker weekend ved, hvordan man løser problemer vedrørende elinstallationer, hurtigt og sikkert.

HPFI relæ bliver ved med at slå fra

Medmindre der er en bestemt årsag som du kender, som f.eks. en nyt tilsluttet apparat som får HPFI relæet at slå fra, vil situationen muligvis kræve en akut elektriker weekend, for at holde dit hjem kørende på strøm og selvfølgeligt også en sikker genetablering as strøm. Årsagen til at HPFI relæet slår fra kan være en kortslutning i ledningerne i væggene eller ved en stikkontakt. Afhængigt af problemet kan det være mere end bare HPFI relæet, der skal repareres.

Brændt plastisk eller skarpe lugte af brændt el

Varmt, brændt plastik har en umiskendelig lugt, og når du lugter det, skal du straks undersøge det. Hvis det kommer fra en enkelt kilde, skal du straks tage stikket ud af apparatet eller enheden. Lugte, der kommer fra el-tavlen, kræver et opkald til en akut elektriker weekend også hvis det er lørdag, søndag eller juleaften. Sluk for alt  strøm i dit hjem gennem at slå hoved afbryderen fra os ring et firma med elektriker søndag og elektriker lørdag, eller hvad de end må være for dag på året. 

Det er kun hvis lugt af brænd plast kommer fra en opvaskemaskine, så du kan åbne lågen og se efter noget plastik på varmelegemet. Fjernelse af denne genstand bør rense luften. Ellers skal du slukke for afbryderen til opvaskemaskinen og tilkalde en elektriker weekend, lørdag, søndag og helligdage som kører akut. 

Brundt eller sort farvede stikkontakter eller afbrydere

Hvis du bemærker, at en stikkontakt eller en kontakt har sorte pletter eller røg på sig, skal du kontakte en elektriker weekend, især hvis det er en stikkontakt eller en kontakt, som du ofte bruger. Indtil den er udskiftet, bør du ikke bruge stikkontakten. Dette problem kan dog sagtens vente til efter weekenden eller helligdage, men bor hurtigt muligt udberedes og repareres. 

Flimrende belysning

Når lysene flimrer eller ændrer deres intensitet, kan du have et overbelastet el-anlæg. At køre for mange højspændingsenheder på samme anlæg vil sandsynligvis overbelaste det.  Det er ikke sikkert at det er tale om et akut problem som kræver en elektriker weekend eller en elektriker lørdag.

Uanset anledning så er du velkommen at ringe til os for rådgivning.

Ingen strøm – eller problemer med strømmen 

Hvis du er den eneste i området uden strøm, kan du ringe til vores elektriker weekend som også kører som elektriker lørdag og søndag m.v. Det er op til dig om du vil leve uden strøm for en periode indtil det bliver billigere at bestille en elektriker weekend. Husk, at de fleste indbo forsikringer dækker akut opstået problemer med strømmen og den udgift som vores elektriker weekend koster. 

Hvis du er i tvivl, ring til en elektriker weekend

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en akut elektriker weekend, uanset om det er juleaften, nytårsaften eller en almindelig lørdag, så er det bedre at være på den sikre side og ringe og spørge om råd. En forkert beslutning kan koste dig livet, hvis du er uheldig. Norh har altid en elektriker weekend ved telefonen og hvis vi selve et optaget, så finder vi en til at hjælpe dig akut, det er det vi er her for!

Norh kører også som elektriker weekend, lørdag, søndag samt på helligdage som f.eks. juleaften, pinse, påske, annandag påske, nytårsaften og nytårsdagen m.v.
Norh kører også som elektriker weekend, lørdag, søndag samt på helligdage som f.eks. juleaften, pinse, påske, annandag påske, nytårsaften og nytårsdagen m.v.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Tilbud elektriker

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp-

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.