Søg
Close this search box.

Låsesmed Frederiksberg

Døgnåben låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg – Vi er en lokal låsesmed på Frederiksberg med konkurrencedygtige priser og med hurtig akut service. Har du smækket dig ude og skal bruge låseservice akut? Så har du kommet det rigtige sted, hjælpen sjælden mere end 20 minutter væk fra dig, alt efter trafikken hvis du ringer til os. Vores låsesmed Frederiksberg er en døgnåben låsesmedsfirma og vi taget telefonen 24/7 365 dage om året. Vi står derfor altid til rådighed hvis du er på Frederiksberg og er uheldig med at smække dig selv ude eller har mistet din nøgle.

Låsesmed Frederiksberg hos Norh entreprise

Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg er også udlærte elektriker derfor kan vi også udføre akutte ærinde i el- og låseservice.

Kvalitets produkter

Frederiksberg låsesmed bruger sig kun af de førende leverandører indenforlåsesmed og installerer kvalitets låse fra bland andet Ruko.

15 minutter

Låsesmed Frederiksberg - Vil ofte kunne være fremme ved dig indenfor 15 minutter. Alt efter trafikken.

låsesmed Frederiksberg

674 bedømmelser 4.9

5/5

Vores låsesmede Frederiksberg arbejder altid med feedback og kunde fremmede  arbejde. Vi går meget op i at lever den bedste service! Altid!

"WAUW !!!

Super godt arbejde. Kom kort tid efter jeg låste mig selv ude. Hurtig og effektivt. Jeg noteret ham til når det sker igen!”

Kasper knudsen

"Fino!

Har et meget godt samarbejde. Og jeg er sikker på at vi har mange gode år fremover.”

Martin Hansen

Døgnåben 24/7 også om søndagen

Entreprise låsesmed Frederiksberg
-Lokal låsesmed Frb kommune

Hvorfor er det en god idé at få lavet et sikkerheds tjek af en låsesmed Frederiksberg
Hvad sker der på Frederiksberg i forhold til indbrud og sikring. Det er altid gratis at få et sikkerhedstjek af os.

Norh Entreprise Låsesmed Frederiksberg, hurtig låsesmed med døgnvagt

Låsesmed Frederiksberg informerer omkring indbrud Danmark, Storkøbenhavn og på Frederiksberg
I alt har 800 boliger og erhvervslokaler blevet ramt af indbrud. Det er mange synes vores låseservice & låsesmed Frederiksberg! Spørgsmålet er hvad man kan gøre. For at hjælpe beboer og erhvervsdrivende på Frederiksberg og for at forebygge fremtidens problemer.

Startede Frederiksbergs kommune i samarbejde med København kommune en kampagne i området for at give instinkt til befolkningen i området. Kampagnen gik ud på at København politi og det præventive råd gik ud til alle borgere og skiltende med et meget effektive råd. Som vil kunne hjælpe indbyggerne på Frederiksberg. Til at sikre deres hjem og lokaler, så de ikke holder “åbent hus” for indbrudstyvene. Specielt under de mere indbrudtramte perioder så som jul og sommerferie.

Vi hos Entreprise låseservice & låsesmed Frederiksberg ser meget positivt på denne type af arbejde

Dog selvom der sker mange indbrud både i Storkøbenhavn og i resten af landet. Har Københavns Politi som den eneste politikreds formået at reducere antallet markant de seneste år.

Kampagne mod indbrud i København og Frederiksbergs kommune

Antallet af indbrud i København og på Frederiksberg. Har formindsket sig meget de sidste par år men i forhold til resten af europa er det alt for mange hjem per indbygger. Der udsættes for indbrud. Sammen med Frederiksberg og København kommune vil kampagnen skabe et fokus på indbrud og gennem en fælles indsats nedbringe antallet af indbrudt. Neden kan i læse om hvad kampagnen bland andet går ud på det vil sige hvilke råd der blev delt.

Kampagnens tre gode råd;
 1. Forstærk dine døre, vinduer og låse.
 2. Tænd lys inde og ude – brug sensorer og tænd/sluk ure.
 3. Nabohjælp virker – hold øje med hinandens hjem. Vores låseservice Frederiksberg hjælper dig så hurtig som muligt, uanset og det brug for en akut låsesmed eller ikke. Kontakt om på 22 22 28 68 så sender vi ud en låsesmed til dig. Eller send os en mail.
 

Kampanger mod indbrud i København og Frederiksbergs kommune

Situationen i forhold til indbrud i europa

Antallet af indbrud i København og på Frederiksberg. Har formindsket sig meget de sidste par år men i forhold til resten af europa er det alt for mange hjem per indbygger. Der udsættes for indbrud. Sammen med Frederiksberg og København kommune vil kampagnen skabe et fokus på indbrud og gennem en fælles indsats nedbringe antallet af indbrudt. Neden kan i læse om hvad kampagnen bland andet går ud på det vil sige hvilke råd der blev delt.

Norh låsesmed Frederiksberg har arbejdet med sikring i over 10 år i Storkøbenhavn

Denne lokale Frb låsesmed har også tæt samarbejde med andre håndværkere og har derfor en specialist indenfor alle de forskellige fag der findes. F.ek.s vi har en ekspert i AIA og TVO det vil sige en der er højt uddannet indenfor overvågning og alarmsystemer. Vi har derfor de certificeringer til at få lov til at gøre sikring til større virksomheder.

Vores låsesmed Frb begrænser sig dog ikke der. Vi sikrer alle der skal bruge ekstra hjælp til at holde tyverne væk. For os er det lige meget hvis du er en privat person eller en bygherre på en stor byggeplads. Vores låsesmed Frb passer godt på alle vores kunder. Vi samarbejder med de bedste leverandører og andre låsesmede, for eksempel låsesmed.dk

Om vores låsesmed Frederiksberg

Vi udfører alt indenfor låsesmed og adgangskontrol. Og vi har den erfaring der skal til for at gøre et kvalitetsmæssig, professionelt og modern arbejde til tiden.

Vi du have et gratis tilbud så kan du altid få det på telefon gennem at ringe til os på 22 22 28 68. Vi har altid en låsesmed Frb ved telefonen. Hvis du har nogle billeder og vil have et skriftligt tilbud af os så kan du få det gennem at udfylde vores formular her på hjemme siden. Klik here indhent tilbud.

Vores ydelser og services i Frb og omegn;

 • Elektronisk adgangskontrol
 • Nøglekopi
 • Låsesystemer
 • Værdiskabe
 • Alarmer
 • Alarmer til erhverv
 • Døgnservice
 • Autolåsesmed
 • Sikkerhedsdøre &
 • Gitre

  Du skal stole på din låsesmed

  Vores låsesmed Frederiksberg er en låsesmed på Frb som du kan stole på, altid! – Vi kører aldrig før dit hjem eller dine lokaler er sikret 100 %, og at kraven ikke mindst opfylder de behov din forsikring har.

  En oplukning tager nemlig ofte kun få små minutter og det tager det også for en en indbrudstyv, det kan være en god tanke at skifte ud låsen til en som skal mindst skal bores os for at kunne åbnes. En omkodning af en lås taget dog lidt mere tid og det er et arbejde kun en låsesmed kan– skal du have omkodet mere end en låse, f.eks du vil have samme nøgle til din postkasse som til din hoveddør, eller at det skal laves systemer, kan det tage tid. Vores låsesmed kører dog ikke, før dit hjem er sikkert, hvis det ikke er det du beder om os, i forhold til dit budget. Vi informerer dog altid om priser hvis det spørges om det og udarbejder altid tilbud gratis via telefon og mail.

Vores låsesmed Frederiksberg udskifter også dine gamle ikke fungerede låse ligemeget hvilken der sidder i forvejen

Og vi installerer alt fra billigere strandardlåse der klarer jobbet til sikringlåse med den højeste sikkerheds klasse. Vi vejleder dog altid gennem hele processen til den helt rigtige løsning for dig.

Autoriseret elektriker med låsesmed døgnvagt, en låsesmed på Frederiksberg som klarer det hele indenfor sikring og autolåsesmed

Det findes ikke noget autorisations register indenfor låsesmedens fag, det er ikke er lovkrav at være autoriseret som låsesmed.

Vores låsesmed Frederiksberg er et seriøst låsefirma med mange års erfaring og vi er et autoriseret elinstallatør virksomhed oveni

Vi passer meget godt på vores rygte og kunder. Du kan derfor være sikker på at du er i gode hænder når du skal bruger en låsesmed på Frederiksberg. Vores låsesmed døgnvagt Frederiksberg kører i hele Frb og omegn. Og som tidligere nævnt har vi døgnåbent alle årets 365 dage. Overlad din sikring til os, så garanterer vi dig kvalitet og de bedste løsninger efter dit behov.

Vores låsesmed Frederiksberg, de services og ydelser som vi udfører

Vi tilbyder vores kunder på Frb alt i låsesmeds arbejde og sikring. i bokserne nede kan du læse mere specifikt om hvad det findes for forskellige ting indenfor sikringbranchen. Vores låsesmed Frederiksberg har mange års erfaring ud af arbejde til både store og små virksomheden samt kommuner i følgade ydelser;

Døgnåben låsesmed Frederiksberg
Hvis du er uheldig og har smækket dig ude så kommer vi ud til dig, der du er med desamme, ingen unødig vente. Vi spiller aldrig vores kunders tid Når du bestiller et udkald hos os. Kan du derfor forvente øjnebilikkelig hurtig service, og en låsesmed på Frederiksberg som er hos dig indenfor 20 minutter i Storkøbenhavn,, alt efter trafikken.

Autolåsesmed, låsesmed til bil

Frederiksberg
Vores autolåsesmed Frederiksberg kører altid rundt med værktøj til biloplukning. Derfor kan vi nemt åbne biler også, hvis du smækket din bilnøgle inde. model og årgang. Alle vores låsesmed bil og autolåsesmede Frederiksberg tager de seneste kurser og uddannelse. De har derfor altid har den nyeste viden om bedre muligheder til at åbne op lige præcist din bil. uden at lave ridser på hverken bilen eller låsene.

Elektronisk adgangskontrol

Vi anbefaler og installerer Saltos elektroniske adgangs låse som fungerer fint for både private og erhverv. Deres elektroniske låse er kompatible med eksisterende låse der findes og design dørgreb. Vores låsesmed Frederiksberg kan montere Salto adgangskontrol uden kabler og derfor undgå dyre omkostninger. Elektronisk adgangskontrol fra Salto findes som ekstra hærværk sikret, da det er monteret indvendigt.
Udskifting af låse
Vi udskifter alle varianter af låseprofiler hos dig til faste priser altid. Prisen på at få udskiftet din låse varierer efter; alt efter hvilken lås, eller låsecylinder. Eller om det er en kasselås som skal monteres. Hvis du vil have udskifte mange låse samtidig. Giver vi oftestmængderabat på låsesmed prisen.

Sikkerhedsdøre på Frederiksberg

Vores seneste projekt er 12 døre i en trappeopgang på Frederikssundvej. Her har vi installeret døre af stål og døre som består af en stålkerne. Som gør det næste umuligt at bryde sig ind i. Det giver tryghed. Og at du roligt kan tage på ferie etc.

Nøglekopiering

Vi laver nøglekopier for dig og alle vores til faste priser. Vi laver kopiering mod en udkørsel pris, eller så kan du møde op til et af vores værksteder, her fra laver vi ekstra nøgle/kopiering af din nøgle. Det er dog mere almindeligt at vi laver kopiering til store virksomheder, der det f.eks. skal laves 100 kopier. Her har vi stor mængderabat. Læs om Norh Sikrings låsesmed på Frederiksberg her. 

Sikkerhedetjek

Mange hjem har stadig de ikke forsikrings godkendte serie 500 låse som er låse med 5-stift, der nemt kan åbnes med en bankenøgle eller låsepistol. Vores låsesmed Frederiksberg anbefal at du du får et tjek på disse låse og skifter den ud, eller at du fået sat en ekstra låse på. At få et sikkerheds tjek hos os er altid gratis.

Montering af ekstra låse

Vi fører kun kvalitets produkter fra Ruko, af højeste kvalitet til markedets bedste priser. Vi anbefaler at du får rådgivning ved en fagmand. Inden du beslutter dig for hvilke tiltag der skal til. Entreprises låsesmed Frederiksberg vejleder dig gerne frem til den bedste løsning for din ejendom, dit hjem eller dine lokaler. Vi sætter gerne op en ekstra lås hvis det er det du ønsker. En ekstra låse er en et godt ekstra tiltag for at holde tyverne væk.

Låsesmed til byggerier

Entreprise låsesmed Frederiksberg tilbyder rådgivning til byggerier, og dem der ansvar i projekterne haver. F.eks. byggeherre og arkitekter. Vi hjælper med planlægning og implementering af sikkerheds løsninger på ny-byggerier. Det er allerede i selveplanlægningen af byggeri eller renoveringen man sikrer en optimal, funktion og sikkerhed i dag og i mange år fremmad i tiden.

Skal du på ferie? Vores låsesmed Frederiksberg har nogle gode tip

De fleste er gratis.
Skal du på ferie eller arbejds rejse? Disse ting burde du tage stilling til før du tager afsted.

Entreprise låsesmed Frederiksberg har lavet en enkelt to do liste som du kan benytte denne for at gøre dig nemt klar og sikre dig til arbejds rejser eller ferie. At du har tænkt over din sikkerhed og sikret dit hjem eller mod indbruds tyver, inden du tager afsted på ferie, vil kunne gøre dig mere tryg i mens du er afsted eller bespare dig for eventuelt uheld i at få et indbrud.

 1. Fjerne liggende værktøj , som f.eks en kofod, som tyven kan bruge til at komme ind med gennem at bryde sig indenfor med, er rigtigt låst indenfor f.eks i et skur.
 2. At dine vinduer og alle dine låse samt døre er rigtigt låst og lukket, dobbelt tjek inden du tager afsted.
 3. Sørg så at værdigenstande er godt gemt gerne så man slet ikke kan se dem eller ane luksus udefra.
 4. Få et gratis sikkerhedstjek ved en låsesmed. Så får du et ærligt billed over dine lokaler og den rigtige rådgivning, til eventuelle tiltag.
 5. Orientere og fortæl dine naboer om, at de gerne må holde ekstra øje.
 6. Undgå at skrive på de sociale medier, at i skal afsted, eller sørg for at det kun er de nærmeste det kan se, så at ingen indbrudstyv for vide at du eller i skal tage afsted.
Tag billeder i forhold til dækning af forsikring

Det er smart at tage billeder i forhold til forsikring, af dine værdier, i skuffer og skabe. Det er godt at nemt kunne fremvise og at have hvis du alligevel er meget uheldig og bliver ramt af et indbrud. Med billeder bliver nemmere at hurtig danne sig overblik og beviser på, hvad der mangler, og dokumentere tab til forsikringsselskabet.

Kontakt Os- Og Få Et Hurtigt Til Bud, Altid Gratis Via Mail Og Telefon

Vil du vide prisen på din låsesmeds opgave? Vi gir dig hurtigt et besked, og det er gratis. Også 100 % u forpligtigende. Vi på Entreprises låsesmed Frederiksberg har et tæt samarbejde med vores leverandører og kan derfor give rigtigt gode rabatter på låse, sikkerhedsdøre og alarmer. Du kan vælge at ringe til os eller at nemt indhent tilbud her. Vi udlejer også låsesmede til andre erhverv. Et du interesseret af at finde mere info om vores udlejning af håndværkere så kan du gøre det her.

Sankt Knuds Vej 2 Frederiksberg
+45 22 22 28 68
Info@norh.e

Vores låsesmed og låseservice Frederiksberg arbejder.

Dan- Norh Entreprise låsesmed Frederiksberg

Søg

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.