Søg
Close this search box.

El eftersyn København

Den Lovpligtige kontrol

Eleftersyn København Ønsker du at få et tilbud af os på el eftersyn eller vil du oprette et billigt service aftale ved os, så at du i fremtiden er fra fra at huske på at bestille et nyt eleftersyn? Ring på 22 22 28 68 eller Udfyld dit telefon nummer nederst så vender vi tilbage hurtigst mulig.
El-eftersyn København. Skal du bruge en elektriker København til en fejlsøgning eller ny el-installation så kan vi hjælpe

Lokaler +150 personer

El-eftersyn hver andet år

Elektriske installationer i forsamlingslokaler til over 150 personer skal tjekkes hvert andet år. Vidste du, at elektriske installationer i f.eks. diskoteker, resturanter, biografer mm. til over 150 mennesker skal have et lovpligtigt tjek hvert andet år af en autoriseret elinstallatørvirksomhed? Vi på Norh hjælper dig med at få styr på lovgivningen. Norh elektriker København har en erfaren elinstallatør på teamet til at lave eleftersyn i København.

El-eftersyn København

Udføres af autoriseret elinstallatør

Hvorfor laves denne kontrol? Sikkerhedstyrelsen findes for at skabe tryghed og sikkerhed til forbrugere og virksomheder. Kontrollen af el og eleftersyn drejer sig om sikring. Et “syn” af de elektriske installationer skal frem for alt sikre følgende;At alle elinstallationer er forsvarlige, så der ikke opstår skader og brande og eventuelle elulykker. Derudover at nød- og panikbelysningen fungerer, så tragiske ulykker med dødeligt udfald kan undgås.

Ved et eleftersyn af installationerne skal der lægges vægt på installationsforholdene i lokalerne, som kan medføre brand eller risiko for elektriske stød og dermed være til fare for mennesker eller dyr. Læs mere på SIkkerhedstyrelsens hjemmeside. Vi på Norh er en el installatørvirksomhed, der hjælper dig med denne type af ydelser.

Norh el-eftersyn København

Har du brug for det lovpligtige eleftersyn hver andet år?
Ja, hvis du er ansvarlig for følgende type af lokale, og det er til over 150 personer;

  • biograf
  • restaurant
  • diskotek
  • teater
  • selskabslokale
  • mødelokale
  • koncertsal
  • udstillings lokale
  • idrætshal

Norh elektriker København har mulighed for at give dig en tid indennfor en uge, hvis der er tale om et el-eftersyn København og omegn. Hvis du søger rådgivning eller vejledning indenfor el-eftersyn. Så hjælper vi dig gerne. Kontakt os her;

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.