Eleftersyn København

Elektriske installationer i forsamlings -lokaler til over 150 personer skal tjekkes hvert andet år

Vidste du at Elektriske installationer  i fx diskoteker, resturanter, biografer til over 150 mennesker skal enligt lov have et tjek hvert andet år af en autoriseret elinstallatørvirksomhed. Vi hjælper dig med at få styr på lovgivningen. Norh elektriker København har en erfaren el installatør på teamet til at lave el eftersyn København.

Vil du blive ringet op af os?

Hvorfor laves denne kontrol?

SIkkerhedstyrelsen findes for at skabe tryghed og sikkerhed for forbrugere og virksomheder. Kontrollen af el og el eftersyn handler om sikring.
Et syn af de elektriske installationer skal fremforalt sikre følgende; At alle elinstallationer er forsvarlige, så der ikke opstår skader og brande og eventuelle elulykker. Også at nød- og panikbelysningen fungerer, så tragiske ulykker og med dødeligt udfald kan undgås.

Ved et eleftersyn af el installationen skal der lægges meget vægt på installationsforholden i lokalerne. Som umiddelbart eller på kort sigt kan medføre brand eller risiko for elektrisk stød. Og skade mennesker eller dyr. Står det på SIkkerhedstyrelsens hjemmeside

Vi på Norh er en el installatørvirksomhed der hjælper dig med denne type af ydelser.

Copenhagen Plaza Hotel
Social anmeldelser
4.9
Baseret på 230 anmeldelser
Facebook anmeldelser
4.9
Baseret på 230 anmeldelser