Søg
Close this search box.

Elektriker Fredericia

Allisdig elektriker i Fredericia

Norh elinstallatør & elektriker Fredericia er en landsdækkende elektriker som tilbyder alle Fredericias indbyggere samme gode service indenfor sikkerhed og el installation som i resten af landet, til både private og erhvervs kunder. Hos Norh elektriker Fredericia har vi døgnservice og vi vil mange ganger kunne hjælpe dig indenfor en 1 times tid, hvis du er uheldig med din el, måske er det strømmen som er gået.

NORH elinstallatør & elektriker Fredericia

Kvalitetsbevidst pålidelig autoriseret elinstallatør Fredericia og omegn.

Hos Norh elektriker Fredericia leverer vi elektrikerydelser i Fredericia med omegn. Vi har altid en dygtig elektriker ved telefonen hvis uheldet er ude f.eks. at strømmen er gået Norh elektriker Fredericia tilbyder akut elektriker service altid. Norhs elfirma i Fredericia har en elektrikere eller en el-installatør der glædeligt vil tage sig af din opgave, uanset hvad det drejer sig om. Måske er strømmen gået eller måske skal planlægges til ny el-installation i et hjem, garage, eller kontor. Norh elektriker Fredericia tager sig af alle størrelser og opgaver, store som små til private & erhvervs -kunder. Norh elektriker Fredericia har kun erfarne og dygtige elektriker ansatte, så at du kan regne med høj og sikker kvalitet. Vi udfører blandt andet disse opgaver;
ny elinstallation hos norh elektriker Fredericia

Ydelser i Fredericia

Norh elektriker Fredericia

Installation af overvågning. Når du vil kunne holde øje med dit hjem imens du f.eks. er på ferie eller på arbejde. Vores elektriker Fredericia har TVO-eksamen.

Almindelige bolig- installationer
Norh elektriker Fredericia udføre almindelige boliginstallationen som f.eks. installation av opvaskemaskine, lys kilder og nye stikkontakter.

Renovering af gammelt el
Stofledninger fra 1960 er mange gange en brandfare og skal derfor enligt lov skiftes ud. Vi udfører denne opgave.

Monering af lys. Norh el firma Fredericia installerer og monterer alle varianter af lys kilder. Alt fra spot til lamper det skal monteres i loftet.

Autoriseret elektriker Fredericia, elinstallatør
El-installatør er en meget højt uddannet elektriker.Det må derfor udføre mere arbejde end en almindelig elektriker med 5 år på skole.

Adgangskontrol til alle. Adgangskontrol er i dag muligt for alle også huse. Kontakt os om du vil høre om dine muligheder. Vi installerer adgangskontrol til både private hjem og erhvervslokaler.

Elektriker Fredericia Fejlfinding
Hvis du har et problem med din el på den ene eller anden måde, så skal det først bruges tid på at finde fejlen. Før den kan rettes os. Vi Laver fejlsøgninger akut.

Nybyggeri elektriker Fredericia
Vi hjælper til når det skal bygges nyt, både til privat og erhverv. Vores dygtige elinstallatør hjælper gerne til med planering af nyt el.

Alarmsystemer
Undersøgelser typer på at dit hjem bliver helt op til 70% mere sikkert hvis du installerer et alarm. Derfor anbefaler vi at få et alarm installeret.

Ring eller send mail til Norh elektriker Fredericia og bliv vejledt frem til den bedste elektriker løsning

Tilbud er altid gratis via mail og telefon

Det er 100 % ufopligtigened at ringe til os når du blot vil høre dig omkring og undesøge elektriker priser. Et du privat kunder er elektriker prisen altid inklusive moms. og erhverv eksklusive. Et mundtligt aftalt pris er lige så bindende som et på skrift. Men vi sender derne mail med skriftligt udarbejdede tilbud. Hvis vi skal ud og kigge på din opgave og dele os af vores bedste råd på dit problem koster det normal elektriker pris.

Vi kommer ud til dig, når det passer dig bedst

Hvis du bestiller en elektriker Fredericia så kan du forvente fleksibilitet fra vores side. Og vi kommer selvfølgelig altid som aftalt. Vi på Norh mener at det er vigtigt at vores kunder føler sig trygge og tilpas i vores selskab. Derfor går vi meget op i sundt fornuft i vores kommunikation.

Vi udfører enligt lov altid kvalitetskontroller på vores opgaver.

Så i kan forvente en lang og holdbar løsning når i får lavet el af os. På mange af vores ydelser har vi helt op til seks år garanti. Du er derfor i mange mange år sikret. 

Norh elektriker Fredericia laver alt i el arbejde

Er du usikker på hvad du selv må lave af el? Det er bedst at ringe os spørge en elektriker Fredericia
Hvis du ikke ved om du selv lovligt må udføre en el opgaven. Tag ikke chancen det kan koste dig liv. Elektricitet er farligere end hvad man tror og det er en stor brand risiko. Læs nederst på denne side eller ring mere inden du går igang med ulovligt el arbejde. Elektriker København

HVAD MÅ DU LAVE AF EL
Tag mig til indeholdfortegnelse

Norh elektriker Fredericia godkendt både af kunder og af sikkerhedstyrelsen

Se vores anmelder og autorisation her
Gennem at klikke her kan du se vores autorisation hos Sikkerhedstyrelsen
Bare for at informere så er det i dag ulovligt at udføre el arbejde som kræver autorisation uden autorisation. Dette for at arbejde med el kan være meget farligt og skade både mennesker og dyr. I Danmark har en stor del af el arbejde autorisations krav for at forebygge fare.

Vi har mange gode anmeldelser på nettet, både på Facebook og Google
Det er dejligt bekræftende for en håndværkere uanset fag at få en positiv bedømmelse på nettet. Efterhånden har Norh fået ind over 500 gode anmeldelser fra tilfredse kunder i hele Danmark. Du kan læse nogle af dem her eller give os en anmelde gennem at klikke på knappen.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.