Søg
Close this search box.

Duka One S6 montering

Duka One S6 pris inkl. moms, montering og enhed fra 7995kr

Duka One S6 er særdeles velegnet til at monteres i et enkelt rum i små hus, eller andre steder, hvor det ikke er muligt at installere traditionelt ventilation eller varmepumpe anlæg. Læs mere om vores billige pris på montering her

Duka One S6 er velegnet mange steder f.eks. som til udluftning i fugtige kældre og andre værelser.

Montering af DUKA One S6 er;

  • En alt-i-en-løsning inkl. styring, 
  • Du reducerer risikoen for radon og fugt
  • Minimalistisk design
  • Frisk luft og et lavt varmetab
  • 5 års produktgaranti

Duka One S6 montering pris

Ø 160 boring samt montering

Vi samarbejder med et diamantborer selskab i København og du kan derfor så den bedste pris i København på montering Duka One S6, inkl. boring af ø 180.

Hvis dit hjem er standard og det er lige til for os at montere, dvs. det ikke er 1 sal. eller lignende, så kan vi tilbyde en fast pris på installation fra kun 7995 inkl. moms.

Hvad siger andre - produktanmeldelser

Duka One S6 anmeldelser

Det kan være en udfordring af finde produktanmeldelser på nettet på Duka One S6. Som elektriker og installatør møder vi ofte kunder og vi hør kun godt om produktet og at de levet op til vores kunders forventninger, derfor anbefaler vi montering af Duka One S6 anmeldelser som vi får fra tidligere kunder bekræfter at det er et god og holdbart produkt som leverer.

Duka One S6 test

Lige så svært det er at finde Duka One S6 anmeldelser online er det svært at finde Duka One S6 test. Det findes nogle interne test Duka One S6 som er lavet ude hos danske familier.

F.eks. hos en familie i Syddanmark viste en reduktion på 90 % af radonniveauet på kun 19 dage ved Duka One s6 test. Familien fik installeret to  S6 ventilationsløsninger i kælderen. Det blev sat tre digitale radonmålere, som hurtigt viste, at radonniveauet faldt drastisk i deres kælderen. En andet case hos en familie i Albertslund kan du læse test Duka One S6 her (kilde Duka Ventilation, OBS. der nævnes ikke hvilke enheder der er blevet monteret).

Duka One S6 Pris

Indhent Tilbud

Indhent pris Duka One S6 komplet montering, indkøb og ventilation på denne side. Vi kan tilbyde både diamantboring, autoriseret elektriker og indkøb.

Duka One S6 pris på komplet montering - Indkøb, diamantboring og montering - læs om priser Duka One S6 anmeldelser, test & garanti
Duka One S6

Duka One S6 montering standard omgivelser inklusive moms. og håndværkerfradrag

Produkt varenummer: 21

Produkt Brand: Duka one

Produkt valuta: DK

Produkt pris: 7995

Produkt på lager: https://schema.org/InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

Duka One S6, test hos familie - opsummering

En familie i Albertslund har gennem flere år bøvler med fugtproblemer i deres hjem, her er en opsummering fra caset, fra Duka ventilations hjemmeside. Værst stod det til hos familien på værelset hos familiens teenager datter som oplevede at fugten medførte skimmelsvamp på hendes værelse.
For at gøre sig af fugten og skimmelsvampen til livs, installerede familien tre Duka One S6 måske og eventuelt andre ventilationsløsninger hos dem med varmegenvinding. 

Familien i Albertslund monterede 2 af enhederne fra Duka, i deres store køkken-alrum, og den sidste blev installeret på datterens
værelset med skimmelsvamp. Og selvfølgelig blev værelset renset for skimmelsvamp inden montering af Duka One.
Det blev monteret målere for at finde frem til de rette test resultaterne, målerne blev monteret 5 m fra nærmeste Duka One ventilationsløsning.

Efter installationen of test af de tre Duka One løsninger har familien i Albertslund haft stor positiv indvirkning på deres
indeklima. Luftfugtigheden i familiens hjem er kommet langt ned i niveau. Luftfugtigheden er nu god
i 88 % af tiden, hvilket er en stor forbedring hvor det før kun var i 10 % af tiden enligt test Duka Ventilations artikel. Hvilket betyder, at på en lille uge har familien nu 131 timer
mere (5 dage og 10 timer), hvor luftfugtigheden i deres bolig er god. Herved undgår de, at skimmelsvampen
kommer retur, da grobunden herfor er forsvundet.

CO2-niveauet er også faldet meget. Niveauet er nu godt i 76 % af tiden, hvor det før kun var 14% af tiden, hvilket giver familien 104 timer (4 dage og 8 timer) mere om ugen, hvor luftkvaliteten i deres.

(Kilde: dukaventlation.dk)

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.