Søg
Close this search box.

Montering af udendørsbelysning samt havebelysning montering København og Nordsjælland

Elektriker til opsætning og montering udendørsbelysning og havebelysning København og Nordsjælland, vores specialist i udendørsbelysning og belysning til have, har lang erfaring med montering udendørsbelysning til både privat og erhvervs samt institutioner og kommuner. På denne side kan du læse om hvordan vores elektriker med speciale i udendørsbelysning og havebelysning arbejder med dette inkl. tips til planlægning af havebelysning. 

Montering af udendørsbelysning samt havebelysning montering
Montering af udendørsbelysning samt havebelysning montering
Montering af udendørsbelysning samt havebelysning montering

Havebelysning

Skal vi hjælpe dig med belysning udenfor, have belysning med mere? Skriv til os eller ring, for mere info.

Opsætning af udendørsbelysning og havebelysning

Vores elinstallatør som er specialist i montering af udendørsbelysning samt design af havebelysning, hjælper dig med at skabe ekstra liv i din have uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Du kan nemt tage kontakt til os via telefon eller indhente er gratis uforpligtende tilbud via vores indhent tilbud formular her på hjemmesiden. 

Få en spændende have med korrekt montering af udendørsbelysning 

Din have kan blive en lige så vigtig del af dit hjem, ligesom dit køkken, badeværelse eller stue. Med ret belysning og møblering af din have så kan du få et ekstra rum til børnene og selvfølgelig også til de voksne. Vores elinstallatør med speciale i havebelysning og udendørsbelysning kommer gerne ud til dig ufopligtigende og drøfter idéer på hvad der kan laves i lige præcis din have mht. til belysning. Du kan f.eks. købe en havetrampolin og få monterer belysning under denne eller ved siden af, så at den kan bruges i længere tid om året. Du kan se lidt forskellige former for havetrampoliner ved at klikke på linket. 

Belysning under eller rundt omkring havemøbler eller op ad træer og busk, kan også give et hyggeligt og spændende spil i din have. 

Er du landskabsgartner eller arkitekt?

Vi er glade for samarbejde og arbejder gerne sammen med både arkitekter og landskabsgartnere, for at hjælpe dem med at realisere deres kunders visioner. Hvis du allerede har en færdig plan, så kan vi derfor tilbyde dig en pris, der passer til dit budget. Du skal blot sende os dine tegneringer med belysningspunkter placeret, eller lade vores elinstallatør med speciale i udendørsbelysning og havebelysning placere belysningen for dig.

3 gode tips til montering af udendørsbelysning og havebelysning 

For at skabe den rette atmosfære med hjælp af udendørsbelysning, handler det bland andet om at vælge den rigtige type af spotlights, pærer eller lamper. Vores elinstallatør med speciale i udendørsbelysning og havebelysning er selvfølgelig her for at hjælpe dig, med at finde ud af hvad for type af udendørsbelysning der vil kunne fungere de forskellige steder i din have. Vi kommer gerne med idéer om hvor man kan placere inventar, hvordan man f.eks. beregner, hvor meget belysning du har brug for, og meget mere. Brug vores elinstallatørs tips, og du vil være i stand til at nyde de sjove og sene sommer- og forårsnætter endnu mere.

1. Før du går ud og shopper belysning til haven

Før du køber lamper og spotlights, skal du finde ud af præcis, hvor meget belysning du har brug for. For at bestemme, hvor meget lys et område kræver, kan du prøve denne hurtige beregning: multiplicere de kvadratmeter af det område, du ønsker at belyse med 1,5 for at få et nogenlunde skøn over den samlede effekt, der kræves, for eksempel ville 100 kvadratmeter plads kræve 150 watt.

2. Brug LED’er og vælg en behaglig belysning til haven

Dine middagsgæster vil ikke have et skarpt lys fokuseret i deres ansigt imens de nyder sin udendørs måltid, så hold dig til belysning, der giver en blød glød. Udendørs lanterner, belysning under møbler og LED som er retter mod f.eks. en væg eller op at er træt, er ofte til at foretrække, hvis det skal være hyggeligt.  LED’er er også til at foretrække  da de bruger langt mindre energi end halogen- eller glødepærer oveni så er de næsten vedligeholdelsesfrie, så du behøver ikke at skifte pærer så ofte som ved f.eks. en glødepære.

3. Tag et kig inde fra dit hjem, få overblik over udendørsbelysning

Dette kan hjælpe dig med at beslutte dig for hvad for belysning du har brug for og hvor den skal placeres. Undersøg hvordan din have ser ud gennem dine vinduer.

4. Husk sikkerheden vedrørende montering af udendørsbelysning

Udendørs belysning og havebelysning giver ikke kun en hyggelig atmosfære, din udendørs belysning kan også gøre dit hjem mere sikkert, ved at sørge for, at alle indgangssteder i hjemmet er godt oplyst, undgår du uheld som at f.eks. falde over et trappetrin eller lignende.  At montere belysning lige udenfor garagen er også en god idé, så kan du se f.eks. se om naboens kat er på vej at krydse din ud fart, når du er på vej ud. Vedrørende sikkerhed så er er det også vigtigt at det er en autoriseret elinstallatør og elektriker der monterer din belysning, så at den bliver monteret korrekt så at de ikke går ild i tingene eller at nogen for stød.  Norh Entreprise og vores elektriker København og Nordsjælland giver dig gerne tilbud på montering af udendørsbelysning. 

Indhent Tilbud

Du kan altid nemt indhente et tilbud hos Norh i vores tilbuds formular. Vare sig du er en privatperson, byggeherre eller erhvervsdrivende. Hvis du udfylder formularen på vores indhent tilbud side, så vender vi tilbage med et tilbud til dig indenfor nogle få hverdage. Vi glæder os til at høre om din opgave!

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.