Menu

Elektriker Dragør

Professionel & Pålidelig Autoriseret el-installatør, El firma I Dragør Med Konkurrencedygtige Priser

Norh elektriker Dragør er et alsidigt elektrikerfirma. Vi udfører både små og store el-opgaver for private, erhvervskunder, offentlige institutioner, forsikrings- og boligselskaber over hele Storkøbenhavn. Vi har elektriker priser der er til at forstå.

Hvordan kan Norh elektriker Dragør hjælpe dig?

Norh elektriker Dragørs elektrikere har forskellige speciale og indretninger indenfor elektrikerens fag.  Vi har derfor altid den rette elektriker til ethvert projekt. Vi er en autoriseret elinstallatør & elektriker i Dragør. Tilbud på elektriker priser er altid gratis.

Autoriserede El-installatør & Elektriker Dragør, ydelser

Vi tilbyder øjeblikkelig service døgnet rundt,
syv dage om ugen. Og er glade for at tage sig af din opgave,uanset om den er af akut karaktær eller ikke. Vi tager os af både store og små elektriker opgaver på hele Amager og omegn.

Elektriker dragør installerer overvågningskamera

Overvågning & alarm

Alarmer og overvågning er effektive midler til at undgå indbrud. De stresser indbrudstyven, vækker beboeren og påkalder naboens opmærksomhed. Vi skræddersyr og laver den bedste løsning efter dit behov.

Køkkeninstallation Dragør, elektriker amager

Opsætning af lyskilder

Norh elektriker Dragør tilbyder opsætning af alt fra loftlamper til halogenspots. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vil du have en elektriker pris på din opgave. Få et hurtigt tilbud af os her “Indhent tilbud”.

Lysinstallation københavn

El-installationer

Har du brug for nye boliginstallationer? Vi udfører installation af vaskemaskine, opvaskemaskine, installation af ledninger, udtag og meget mere. Norh elektriker Dragør et et autoriseret elektrikerfirma Dragør.

Vil du blive ringet op af Norh elektriker Dragør?

Hvem er Norh elektriker Dragør?

Norh el & el-installatør Dragør er en familie ejet virksomhed der startedes op når  tre venner-par fra Jylland flyttede til København. Norh er nu blevet større og udvidet sig til et selskab der leverer alt inden fra bygge verden. Norh tilbyder alt fra låsesmed til tømrer og elektriker. Vil du have et u forpligtigende nemt tilbud kan du få det her;

Kom i kontakt med os -få elektriker priser i Dragør

Norh elektriker Dragør har åbent 24/7. Vi er altid ved telefonen uanset om du har spørgsmål eller har behov af en elektriker akut. Vi har hovedkontor på Vesterbro. Og vores biler kører rundt i hele Stor København.

Norh elektriker Dragør anmeldelser

Vores kunder synes vi gør et godt stykke arbejde. Det kommer meget tit ind anmeldelser af den gode slags på alle vores sociale medier. Det er vi meget stolte over. Bliv gerne ven med os eller  læse mere på vores facebook &  sociale medier. Er du tidligere kunde. Smid gerne en anmeldelse. 

Norh elektriker Dagør

Boliginstallationer af Norh elektriker Dragør

Vi er en autoriseret elinstallatør Dragør, vi udføre opgaver som kræver autorisation. Med de erfarenheder som vi på Norh elektriker Dragør har i bagagen arbejder vi hurtigt og effektiv med al type af el -installationer i lokaler. Så som fx at placere lamper, installere køkkenmaskiner, lave lys installationer samt trække el gennem og udenpå vægge. Vi har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Fejlsøgning af en dygtig elektriker Dragør

Når strømmen er gået så kan det bero på hundrede forskellige anledninger. Her starter processen i at lave en fejlsøgning. I 9 ud af 10 tilfælde klarer vores elektrikere Dragør at finde fejlen og rette op på den. Vi har en autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Nyt elanlæg af elinstallatør i Dragør

Haver din bolig eller dine lokaler gamle og ulovlige el -installationer. Så kan Norh elektriker Dragør sørge for at få styr på hele situationen. Vi på Norh har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.Det er dog et større projekt. Kontakt os for et u forpligtigende snak så skal vi prøve at vejlede jer til den helt rigtige beslutning. Norh en en autoriseret elektriker, & udføre opgaver som kræver autorisation. Legrand er en af vores producenter. af el tavler.

Hvad Norh elektriker Dragør går op i

Skal du bruge en elektriker i Dragør? Norh elektriker Dragør,
vi er en elektriker som kommer som aftalt og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde.
Vi går bland andet meget op i;

Fleksibilitet

Vi er altid til at snakke med. Vi på Norh elektriker Dragør går meget op i fleksibilitet overfor både kunder og personale.

tilgængelighed

Døgnservice. Norh elektriker Dragør har åben 24/7. Kontakt os hvis strømmen er gået.

Fair priser

Elektriker Dragør priser. Norh Elektrikere Dragør laver tilbud både på skrift og per telefon .

Uddannelse

Vores elektrikere er uddannede på Kea & TEC. Med forskellige specialer indenfor elektrikernes fag.

Din tid

Vi vil ikke at du skal vente. Norh elektriker Dragør stræber efter at være ved ved dig indenfor 30 minutter når det er akut.

Vores klode

Vi er engageret i at handle miljøansvarligt. Norh elektriker Dragør har en klar miljøprofil i virksomheden.

Norh el-installatør & elektriker Dragør kan også tilbyde dig

Norh elektriker Dragør leverer mange forskellige løsninger indenfor elektrikers fag.
Og vi bruger os af de bedste leverandører på markedet.
Vi køber ind vores reservdele og målinstrument fra bland andet Fluke, Solar, AO og Lergrand.

Overvågningskamera

Har du eller din virksomhed et interesse over at forbedre sikkerheden i hjemmet. Eller i virksomhedens lokaler? Måske har du været uheldig og prøvet et indbrud. Uanset hvad grunden til din interesse er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar løsning.

Vi øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Priserne på overvågnings systemer varierer meget. Og det oftest så sjældent at prisen på ovenvågringkameran og kvalitet på den hænger sammen. Det er op til dig og vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din budget. Vi vil gerne anbefale overvågning fra Hikvision.

Elektriker Dragør el service

Når du køber en villa, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek ved køb. Nogle gange skal det bare gå hurtigt at få en el tjek oversået og vil kunne klare dette for dig hurtigt. Norh elektriker Dragør har døgnvagt.

Vil vi ofte kunne rykke ud dagen efter eller hvis du kontakter os på førmiddagen, samme dag. Når du køber en lejlighed, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el tjek. Det kan dog alligevel være vigtigt at du får en elektriker til at hjælpe dig med et overblik over dine el installationer.

Især hvis det er lidt ældre ejendom for at spare dig mange kroner i fremtiden. da de kan være dårlige installationer, som behøves at skiftes ud, og det er ofte ikke en billig historie.

Alarmsystemer

Alarmsystemer. Denne sikkerheds løsning er perfekt for både privat og erhvervs brug. Et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, enligt undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud.

Vi skræddersyr en løsning til hver eneste kunde og lokaler. Så er vi sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris. Ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi bruger os af bland andet Ajax system som du kan læse mere om der. Siden 2018 kan du som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer.

Ønsker du bedre kontrol. Over hvem der har adgang til dit hjem eller til dine virksomheds lokaler. Så er elektronisk adgangskontrol en god løsning. Med elektronisk adgangskontrol til dine erhvervslokaler kan du sikre dig et komplet overblik.

Over hvem der har adgang til bygningen. For private hjem kan adgangskontrol også være en mulighed, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Hvor du f.eks. får udleveret en chip som er sætter en klassik nøgle, og du kan lave lige præcist så mange du ønsker.

El installatør Dragør services

En el installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse. Kort sagt en el installatør er en videre uddannet elektriker. Norh elektriker Dragør el installatør leverer ikke kun service til tiden, men også kvalitet til tiden. Vi har autoriseret elinstallatørb, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

I travle perioder er vores el installatør fuldt booket. Det vil derfor kun være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder med et par dage eller op til en uges varsel. Så kontakte os gerne i god tid, hvis du har brug for en el installatør. Vores elektriker klarer opgaver som er mere akutte som fx når strømmen er gået.

Når strømmen går

Det kan være adskille grunder til hvorfor et problem med el eller strøm er opstået. Fx. sikringen bliver simpelthen bliver ved med at springe efter i har hængt de nyindkøbte lamper op. Det kan være hvad som helst. I de fleste tilfælde kan en akut opgave løses af en elektriker på få minutter efter en fejlsøgning. Norh el service & elektriker Dragør. Yde vores bedste for at hjælpe dig i en kris situation og for at tilfredsstille dine ønsk ninger. Omkring dit seneste el projekt. Uanset om du er usikker på din el sikkerhed. Eller ønsker nye stikkontakter eller nye el installationer. Så vil vores elektriker Dragør altid være behjælpelige. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

El-installation og elektriker Dragør til erhverv

Norh elektriker Dragør laver installationer for mindre, mellemstore og større virksomheder. Vi optimerer jeres el og tilføjelse. Foretager nye installationer af el og maskiner samt udarbejder energioptimering. Vi har en autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.Ikke mindst installerer alt hvad vi er specialiserede i . Og det er overvågningskameraer og alarmsystemer. Her kan du få en skræddersyet løsning til dig. Præcist efter dit behov. Norh elektriker Dragør udarbejder u forpligtigende tilbud gratis.

Efter dit budget

Til alle vores erhvervskunder, og det er dit budget og dine ønsker der afgør omfang og kvalitet. Hos Norh elektriker Dragør kan du få det hele indenfor sikring af dine lokaler et og samme sted. Og vi tilbyder også dig et vagtnummer. Det vil sige at vi har en vagttelefon som er åben 24/7. Plus vi kan tilbyde el -service, låseservice samt vagtservice i et og samme nummer. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Kontakt os så hjælper vi dig med at hurtigt finde den bedste løsning. Vi på Norh elektriker Dragør vil gøre vores bedste for at vejlede dig & svare på alle dine eventuelle dine spørgsmål.

Elektriker Dragør, vi vejleder dig

Udover at bruge en elektriker på en installation af f.eks.
hårde hvidevarer eller til at hænge op din nye designerlampe. Som en sikkerhed.
Findes det adskillige andre ting du selv kan gøre og tage stilling til i forhold til el sikkerhed i dit hjem.
Norh elektriker Dragør har nogle gode råd. Som vi gerne vi dele med os af. Hvis du ønsker en snak med os vil vi også gerne hjælpe dig personligt.

Norh Elektrikere i Dragørs råd til et sikkert hjem.

Du kan også få mere god info på sikkerhedstyrelsens hjemmeside.
Eller hvis du vil tage en snak omkring hvad vi eventuelt kan gøre ved sikkerheden i dit hjem. Ring +45 22 22 28 68 Vi har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Bærbare computere kan udgøre en brandrisiko hvis du du bruger den forkert f.eks. bør du derfor ikke sidde med en tændt computer i skødet, du skal nemlig en undgå at blokere ventilations åbningerne. Brug kun computeren på en hård, plan overflade. Efterlad den f.eks ikke tændt i sofaen eller et andet sted der ventilationen bliver blokeret. Og sørg også for at luftstrømmen ikke bliver blokeret. Af en anden hård overflade, for eksempel en printer, eller af puder eller papir.

Husk at tjekke dine el apparater jævnligt, så begyndende skader og fejl som f.eks. en sprække i nærheden af el stikket ikke bliver alvorlige og giver risiko for en brand. Elapaparater som bliver slidte og kan udgøre en risiko for brand og brandskader.

Det er vigtigt, at du læser brugsvejledningen

og følger anvisninger som står. Tit bliver brugsvejledningen glemt efter installation. Eller første gang man bruger det nye produkt. Men vejledningen er mange ganger vigtig og indeholder de sikkerhedsmæssige råd, som du bør følge for at være sikker. En brugsvejledning omkring sikkerhed bør være på dansk.

Det findes også nogle andre ting som du burde være opmærksom i forbindelse i brug af elektriske apparater. Så som at ledningen skal være hel og ubeskadiget, og stikproppen skal passe i stikkontakten. Strømforsyningen til produktet skal kunne komme af med sin varme. Der skal være installeret en type af fejlstrømsafbryder i din installation. Nogle producenter kræver at husets fejlstrøm afbryder skal være en “RCD” type A. Det er den seneste teknologi inden for fejlstrøms afbrydere. Hvis du er usikker. Bør du kontakte den lokale el installatør for at få et eftersyn af din installation. Det hjælper vi på Norh elektriker København K gerne med.

Brug ikke for mange watt på en og samme stikkontakt, hvis det er en meget gammel model. Der er nemlig rigtig mange el-forbrugende apparater i boligen i dag. Og intet tyder på, at den tendens vender. Men sådan har det ikke altid været. Det er derfor mange ældre boliger ikke duer til dagens behov. Det er et problem som ofte løses med “flerstik” dåser. Det kan fungere. Blot må og bør der ikke tilsluttes el apparater med et forbrug i alt på mere end 2.300 watt til samme stikkontakt. Din sikkerhed kan komme i spil hvis forbruget er højere. Overbelaster du stikkontakten med kortslutningsrisiko og brandfare til følge.

Du kan altid regne med Norh elektriker Dragør!

Kontakt os så hjælper vi dig med at hurtigt finde den bedste løsning til dig og dit behov. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine  eventuelle spørgsmål. 
Uanset om du – som selvstændig bygge herre eller ansat  som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri projekt eller en hvilken som helst opgave kan Norh elektriker Dragør hjælpe dig med arbejdet omkring elektrikernes fag.

Vi arbejder både på store og små opgaver, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter. Hvor vi indgår som entreprenør på byggepladser med adskillige af håndværkere.

Norh elektriker Dragør har erfaring af alle varianter og faser lige fra projektering, over etablering af nyt el til vedligeholdelse af gamle bygninger.

 

Norh elektriker Dragør er en autoriseret elinstallatør virksomhed

Vi har ansat en el installatør med 35 år erfaring, til vores kunder fordet. Norh elektriker Dragør K udfører derfor opgaver der kræver autorisation. Hvis du vil have et El-tjek, nyt el etc. Så klarer vi det på en sikker og god måde. Blot til info så er det ulovligt at udføre arbejde som kræver autorisation, hvis man ikke er autoriseret. Læs om vores autorisation her.