Søg
Close this search box.

Elektriker Dragør

Døgnåben elektriker på Amager

Norh elektriker Dragør er et alsidigt elektrikerfirma. Vi udfører både små og store el-opgaver for private, erhvervskunder, offentlige institutioner, forsikrings- og boligselskaber over hele Storkøbenhavn. Vi har elektriker priser der er til at forstå.

Din lokale elektriker

Norh elektriker Dragør og omegn

Hvordan kan vi på Norh elektriker Dragør hjælpe dig med din elopgave?
Norh elektriker Dragørs elektrikere har forskellige speciale og indretninger indenfor elektrikerens fag. Vi har derfor altid den rette elektriker til ethvert projekt. Vi er en autoriseret elinstallatør & elektriker i Dragør. 

Tilbud på elektriker priser er altid gratis. Autoriserede El-Installatør & Elektriker Dragør, Ydelser. Vi tilbyder øjeblikkelig service døgnet rundt, syv dage om ugen. Og er glade for at tage sig af din opgave, uanset om den er af akut karaktær eller ikke. Vi tager os af både store og små elektriker opgaver på hele  Amager og omegn.

Nogle af vores elektriker service hos Norh elektriker Kastrup

Overvågning & alarm


Alarmer og overvågning er effektive midler til at undgå indbrud. De stresser indbrudstyven, vækker beboeren og påkalder naboens opmærksomhed. Vi skræddersyr og laver den bedste løsning efter dit behov.

Hjemmeinstallationer Dragør, elektriker amager. Opsætning af lyskilder. Norh elektriker Dragør tilbyder opsætning af alt fra loftlamper til halogenspots. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vil du have en elektriker pris på din opgave. Få et hurtigt tilbud af os her “Indhent tilbud”.

Lysinstallation og  El-installationer. Har du brug for nye boliginstallationer? Vi udfører installation af vaskemaskine, opvaskemaskine, installation af ledninger, udtag og meget mere. Norh elektriker Dragør et et autoriseret elektrikerfirma Dragør.

Hvem er vi på Norh elektriker Dragør?


Norh el & el-installatør Dragør er en familie ejet virksomhed der startedes op når tre venner-par fra Jylland flyttede til København. Norh er nu blevet større og udvidet sig til et selskab der leverer alt inden fra bygge verden. Norh tilbyder alt fra låsesmed til tømrer og elektriker. Vil du have et u forpligtigende nemt tilbud kan du få det her;

Nemt at indhente tilbud hos Norh elektriker Dragør


Kontakt Os – og få Elektriker Priser I Dragør. Norh elektriker Dragør har åbent 24/7. Vi er altid ved telefonen uanset om du har spørgsmål eller har behov af en elektriker akut. Vi har hovedkontor på Vesterbro. Og vores biler kører rundt i hele Stor København.

Glade kunder og ambitiøs service hos Norh elektriker Dragør

Norh Elektriker Dragør Anmeldelser


Vores kunder synes vi gør et godt stykke arbejde. Det kommer meget tit ind anmeldelser af den gode slags på alle vores sociale medier. Det er vi meget stolte over. Bliv gerne ven med os eller læse mere på vores facebook & sociale medier. Er du tidligere kunde. Smid gerne en anmeldelse.

Norh Elektriker Dragør boliginstallationer 


Vi er en autoriseret elinstallatør Dragør, vi udføre opgaver som kræver autorisation. Med de erfarenheder som vi på Norh elektriker Dragør har i bagagen arbejder vi hurtigt og effektiv med al type af el -installationer i lokaler. Så som fx at placere lamper, installere køkkenmaskiner, lave lys installationer samt trække el gennem og udenpå vægge. Vi har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Fejlsøgning af en dygtig elektriker Dragør


Når strømmen er gået så kan det bero på hundrede forskellige anledninger. Her starter processen i at lave en fejlsøgning. I 9 ud af 10 tilfælde klarer vores elektrikere Dragør at finde fejlen og rette op på den. Vi har en autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Nyt elanlæg udført af elinstallatør i Dragør


Haver din bolig eller dine lokaler gamle og ulovlige el -installationer. Så kan Norh elektriker Dragør sørge for at få styr på hele situationen. Vi på Norh har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.Det er dog et større projekt. Kontakt os for et u forpligtigende snak så skal vi prøve at vejlede jer til den helt rigtige beslutning. Norh en en autoriseret elektriker, & udføre opgaver som kræver autorisation. Legrand er en af vores producenter. af el tavler.

Norh elektriker Dragør disse ting går vi op i


Skal du bruge en elektriker i Dragør? Norh elektriker Dragør,
vi er en elektriker som kommer som aftalt og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde.
Vi går bland andet meget op i;

FLEKSIBILITET
Vi er altid til at snakke med. Vi på Norh elektriker Dragør går meget op i fleksibilitet overfor både kunder og personale.

TILGÆNGELIGHED
Døgnservice. Norh elektriker Dragør har åben 24/7. Kontakt os hvis strømmen er gået.

FAIR PRISER
Elektriker Dragør priser. Norh Elektrikere Dragør laver tilbud både på skrift og per telefon .

UDDANNELSE
Vores elektrikere er uddannede på Kea & TEC. Med forskellige specialer indenfor elektrikernes fag.

DIN TID
Vi vil ikke at du skal vente. Norh elektriker Dragør stræber efter at være ved ved dig indenfor 30 minutter når det er akut.

VORES KLODE
Vi er engageret i at handle miljøansvarligt. Norh elektriker Dragør har en klar miljøprofil i virksomheden.

elektriker og elinstallatør Dragør ydelser hos norh entreprise kbh

Norh elektriker Dragør, vi vil gerne vejlede dig


Udover at bruge en elektriker på en installation af f.eks. hårde hvidevarer eller til at hænge op din nye designerlampe. Som en sikkerhed.Findes det adskillige andre ting du selv kan gøre og tage stilling til i forhold til el sikkerhed i dit hjem. Norh elektriker Dragør har nogle gode råd. Som vi gerne vi dele med os af. Hvis du ønsker en snak med os vil vi også gerne hjælpe dig personligt.

Norh Elektrikere i Dragørs råd til et sikkert hjem.

Du kan også få mere god info på sikkerhedstyrelsens hjemmeside.
Eller hvis du vil tage en snak omkring hvad vi eventuelt kan gøre ved sikkerheden i dit hjem. Ring +45 22 22 28 68 Vi har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Bærbare computere kan udgøre en brandrisiko hvis du du bruger den forkert f.eks. bør du derfor ikke sidde med en tændt computer i skødet, du skal nemlig en undgå at blokere ventilations åbningerne. Brug kun computeren på en hård, plan overflade. Efterlad den f.eks ikke tændt i sofaen eller et andet sted der ventilationen bliver blokeret. Og sørg også for at luftstrømmen ikke bliver blokeret. Af en anden hård overflade, for eksempel en printer, eller af puder eller papir.

Husk at tjekke dine el apparater jævnligt, så begyndende skader og fejl som f.eks. en sprække i nærheden af el stikket ikke bliver alvorlige og giver risiko for en brand. Elapaparater som bliver slidte og kan udgøre en risiko for brand og brandskader.

Det er vigtigt, at du læser brugsvejledningen

og følger anvisninger som står. Tit bliver brugsvejledningen glemt efter installation. Eller første gang man bruger det nye produkt. Men vejledningen er mange ganger vigtig og indeholder de sikkerhedsmæssige råd, som du bør følge for at være sikker. En brugsvejledning omkring sikkerhed bør være på dansk.

Det findes også nogle andre ting som du burde være opmærksom i forbindelse i brug af elektriske apparater. Så som at ledningen skal være hel og ubeskadiget, og stikproppen skal passe i stikkontakten. Strømforsyningen til produktet skal kunne komme af med sin varme. Der skal være installeret en type af fejlstrømsafbryder i din installation. Nogle producenter kræver at husets fejlstrøm afbryder skal være en “RCD” type A. Det er den seneste teknologi inden for fejlstrøms afbrydere. Hvis du er usikker. Bør du kontakte den lokale el installatør for at få et eftersyn af din installation. Det hjælper vi på Norh elektriker København K gerne med.

Brug ikke for mange watt på en og samme stikkontakt, hvis det er en meget gammel model. Der er nemlig rigtig mange el-forbrugende apparater i boligen i dag. Og intet tyder på, at den tendens vender. Men sådan har det ikke altid været. Det er derfor mange ældre boliger ikke duer til dagens behov. Det er et problem som ofte løses med “flerstik” dåser. Det kan fungere. Blot må og bør der ikke tilsluttes el apparater med et forbrug i alt på mere end 2.300 watt til samme stikkontakt. Din sikkerhed kan komme i spil hvis forbruget er højere. Overbelaster du stikkontakten med kortslutningsrisiko og brandfare til følge.

Autoriseret elinstallatør virksomhed

Norh elektriker Dragør er en autoriseret elinstallatør virksomhed Vi har ansat en el installatør med 35 år erfaring, til vores kunder fordet. Norh elektriker Dragør K udfører derfor opgaver der kræver autorisation. Hvis du vil have et El-tjek, nyt el etc. Så klarer vi det på en sikker og god måde. Blot til info så er det ulovligt at udføre arbejde som kræver autorisation, hvis man ikke er autoriseret. Læs om vores autorisation her.
Elektriker Dragør og Nicolai.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Elektriker Dragør er her for at hjælpe

Her kører vi;

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.