Søg
Close this search box.

Låsesmed Kbh

Norh låseservice og Låsesmed Kbh

NORH låsesmed Kbh er en professionel & pålidelig låsesmed i Kbh og omegn med fordelagtige priser. Norh låsesmed Kbh, er en lokal låsesmed i Storkøbenhavn – vi kører på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Valby, Vesterbro med mere. Kigger du efter et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nederst på siden, og vi ringer dig op ved den første givende lejlighed. Er behovet af låsesmed i Kbh akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er i Storkøbenhavn måske allerede indenfor 30 minutter

Låsesmed Rødovre og låsesmed Vanløse udfører alt af låseservice i områderne.

Vi er Nær dig

Norh låsesmed Kbh vil oftest kunne ankomme hos dig indenfor 20 minutter afhængig på trafikken

Kvalitets produkter

Vi fører kvalitets produkter fra de bedste skandinaviske leverandører. Som Ruko, Assa og Daloc.

Elydelser

Norh låsesmed Kbh er autoriserede ved sikkerhedstyrelsen. Vi kan derfor også lave el arbejde fuld ud lovligt.

674 anmeldelser og 4.9

5/5

Det er fedt at være låsesmed når man får ros af kunder. Vi går meget op i at leverer god service, altid! Vi taget gerne mod feedback hvis vi kan gøre noget endnu bedre i fremtiden. 

"Godt firma

Et firma, jeg ved at de passer godt på sine kunder. Du er I trygge hænder hos Norh

Martin Hansen

"Super!

Jeg må eddermane sige  at det var lækkert arbejde og dejlig med så glade gutter. Det giver bare noget ekstra energi i hverdagen.  Tusind tak Norh fordi at i er så positive og har så meget energi. 

Mads Berg

Låsesmed Kbh nær dig

din låsesmed Kbh
-Vi Kører i Kbh V, Kbh k, kbh s og kbh v

Vores låsesmed Kbh, vejleder alle vores kunder. Hos vores låseservice Kbh oplever vi at det kommer mange forskellige spørgsmål fra vores kunder i Storkøbenhavn. Vi forstår at det kan være svært at finde rundt i alle informationer i en stor by.

Med mange udbyder indenfor låseservice faget

Det er også forståeligt når det har med sikkerhed at gøre. Det sker ca. 30.000 indbrud hvert år i Danmark. Lær mere om baggrundsviden omkring indbrudt på det kriminalpræventive råd. At opleve et indbrud er for de fleste Kbh en traumatisk oplevelse. Vores låsesmed Kbh vil vi gøre vores bedste for at sikre dig og dit hjem. Og sørge for at du har fuldkomment styr på din sikkerhed. Vi vil sætte dig ind i hvilke låse som er sikre og hvilke varianter der er forsikring godkende i forhold til den klassiske indboforsikring.

Hvis du en dag bliver en del af den uheldige statistik – Vores låsesmed Kbh glæder os til hjælpe

Vi hjælper dig så at det skal blive så nemt og smertefrit for dig som muligt i en uheldig situation. Som det mange ganger drejer som om når behovet for låsesmed Kbh trænger sig på.

låsesmed Kbh oplukning

Vi laver oplukninger af næsten alt dvs. hoveddøre sikkerhedsdøre, pengeskabe, værdiskabe med mere. Akut og ikke akut. Er det er akut ærinde så bestræber vi at være ude ved dig indenfor 30 minutter.

Omkodning af låse
Låsesmed kbh

Omkoder dine låse. Så at du kun får nøgle til det hele. Eller hvis du vil forsikre dig om at nogen anden ikke har en nøgle til dig og på den måden kan komme ind. Vi anbefaler at altid omkode sine låse når man flytter ind et nyt sted.

Udskiftning af låse

Vores Låsesmed Kbh udskifter også dine låse. Det kan vi både akut og når det ikke er akut. Låsesmeden Kbh skifter låse til private og virksomheder.
Elektriker

Vores låseservice og låsesmed Kbh har elektrikere til at installere overvågning & tyverialarmer.

Sikring, overvågning og alarm

Vi installerer både overvågningskamera og alarmsystemer. TIl både private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn til konkurrencedygtige priser. Tilbud på alarm og overvågning er altid gratis gennem mail og telefon.

Tyverisikring

Vi kigger alle dine skal igennem og kommer med forslag på forkellige typer af løsninger. Efter en tyverisikring, kan du føle dig mere tryg og sikker på at sandsynligt at du bliver ramt af et indbrud, en meget mindre

låsesmed i kbh dirker op låse

Låsesmed Kbh, 3 i 1 løsning. Behovet af låsesmed er bredt og vi er klare på at hjælpe i alle situationer. Vores låseservice og låsesmed Kbh og vores afdelinger i rundt omkring har prøvet det meste indenfor låsesmedens verden. Alt fra at fiske op nøgler i kloakkerne til at fremtidssikre butikker på strøget. 

I Kbh så de står klar og stærkt imod indbrud. Vores låseservice Kbh har erfaringer er mange og det får man specielt ud af erfaringer som låsesmed Kbh.
I Kbh K pulsen er på var dag hele året rundt. 

Det findes ingen opgave mærkelig eller svær nok for os, vi vil i hvert fald altid gøre et ærligt forsøg hvis det har gået helt galt. Vores låsesmed Kbh står alle klar. Og kæmper med oprejst pande for at hjælpe dig med hvad end nu dit behov skulle være. En anden fordel med at vælge os som din låsesmed Kbh er at vi har et og samme vagtnummer. Til alle vores afdelinger, det vil sige elektriker, overvågning, vagt og låsesmed med mere på et og samme nummer. Det synes vi er god service, då det gør det lidt nemmere for alle vores kunder.

INDHENT TILBUD

Kontakt låsesmeden Kbh og find ud af hvad din låsesmeds opgave vil koste dig. læs om Låsesmed Kbh priser, hvad koster det?
Det behøver ikke altid være en dyr historie at ringe til en låsesmed i Kbh. Mange låsesmede mener at det nyeste og dyreste er det bedste og sikreste. Sådan behøver det ikke altid være. Nogle ganger er det rigeligt med fx en omkodning. En omkodning af lås er ikke nogen tidkrævende opgave når man kender rutinen. Det er dog en meget finmekanisk opgave når en omkodning skal ske og kan derfor kun laves af fagligt uddannede låsesmede.

Gratis med tilbud hos vores låsesmed Kbh

Ellers er noget som kan klares på mindre end en dag, eller nogle timer hvis det er akut. Hos Entreprises låseservice & låsesmed Kbh udarbejder vi altid tilbud uden at det behøver koste dig noget. Vi bestræber altid for at gøre det så billigt og så godt som mulig for vores kunder. Har du spørgsmål omkring priser.Vil vores låsesmed Kbh give tilbud på diverse opgaver og hjælpe med at svare på spørgsmål. Alt omkring låsesmeds arbejde i Kbh området.

Har du spørgsmål til en låsesmed Kbh?

Hvis du vil bruge en erfaren låsesmed Kbh syn på dit hjem og hvor sikret du er i forhold til dine nabo.
Og om du ønsker at vi skal gøre nogle tiltag for at øge din sikkerhed så vi er altid til at snakke med. Og vi går lige så meget op i at fortælle hvad der skal ske som fx en tandlæge gør. Du skal vide og føle at du er godt med på hvad der sker. Og hvad det koster og hvad du får ud af de kroner du investerer i, når det kommer til din sikkerhed. 

Vi vejleder også omkring hvilke produkter det findes på markedet. Vi bruger os bland andet af Ruko/Assa abloy som er Danmarks største leverandør indenfør låse. Vi køber vores el tilbehør er på AO. Hikvision overvågningskamera har vi god erfaring med. Salto & Ajax alarm for at holde tyverne væk effektivt.Hvis du har spørgsmål til os eller vores låsesmede, er du velkommen at kontakte en af os.

Alt hvad du skal bruge i låsesmed kbh 

København er en stor by med adskillige hushold og virksomheder, lige meget hvorhenne i Kbh du bor. Eller hvorhenne din virksomhed i Kbh holder til og i hvilket omfang dit behov er af en dygtig låsesmed. Så vil vores låsesmed Kbh praktisk talt kunne tilgodese dit behov. Det plejer sjælden at tage længere tid end 20-30 minutter før vores låsesmed Kbh er fremme der hvor du er.

Vi vil nogle gange også hurtigt kunne prismatche eventuelle tilbud fra konkurenter. Som du har fået fra andre låsesmede i Kbh område. Vi pris matcher ikke altid, så husk og spørg. Vi svarer på spørgsmål og tager i mod samtaler og laver tilbud hele døgnet på 22 22 28 68. Du kan også skrive et mail til info@norh.eu En af vores låsesmede Kbh vil vende tilbage til dig så snart som overhovedet muligt.

6 års garanti

For at forsikre os at du er tilfreds. Og forbliver det så har vi også op 6 års garanti. På vores anmeldlige låseservice tjenester og produkter. Det er heldigvis meget sjælden at det sker noget. Uanset hvad kan i altid kontakte os igen og igen. Hvis det skulle opstå noget. Vores låsesmede vil selvfølgelig løse eventuelle problem. Og belaste vores kunden mindst muligt, vi vil derfor møde op hos jer, når det passer jer bedst.

Vores låsesmed Kbh, bedste råd;

Hvad du selv kan gøre for at førebygge indbudt?
Når du skal på ferie fra din bolig. Er det en god idé at lade den gode nabo, familie eller venner holde øje. Naboer kan for eksempel sørge så at reklamer bliver tømt, slukke og tænde for lyse. Eller flytte rundt på ting i haven, parkere en bil i din indkørsel med mere alt for at få din have at se levende ud.

Installere et tyverialarm

Det findes forskning på at tyverialarmer vil kunne afskrække indbrudstyve op til 70 %. Og hvis det alligevel skulle ske et førsøg på indbrud. Ville nok de larmende lys afskrække de fleste tyver til at forsætte og afslutte det pågående indbrud. Vores låsesmed Kbh installerer tyverialarmer.

Tænk over hvad du giver for informationer omkring din ferie, offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med potentielle ofre og deres ferie opdateringer og laver planer der efter. Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner, det kan være med til at bespare dig selv et indbrud.

Opdatere gamle låse. Som bare er lige til at åbne med en banknøgle. Serie 500, er en type af låse der stadigt er installerede i mange københavneres døre. For den dygtige indbrudstyv er den type af låse næsten lige så nem at åbne som at bruge nøglen til døren. Vores låsesmed Kbh anbefaler altid at have en serie 600 og op installeret.

Skaffe dig et overblik på din bolig eller bestil et gratis sikkerheds tjek hos Entreprises låsesmed Kbh

Prøv at se på din bolig med en tyvs øjne, hvor er de svageste steder, er der et hegn eller en hæk. Så tyven kan arbejde i fred for naboer og forbipasserende? Og hvor lang og synlig er den vej. Tyven skal tilbagelægge fra huset ned til sin bil med favnen fuld af smykker og designmøbler.

Bankenøgle åbner dør låsesmed Østerbro og låsesmed Kbh hjælper.

Entreprise Låsesmed Kbh

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.