Menu

Elektriker Hvidovre

Autoriseret El-installatør & elektriker, døgnservice & El-installation

Norh elektriker Hvidovre er en effektiv & kvalitets bevist elektriker i Hvidovre kommune. Vi har konkurrencedygtige priser og tilbyder vores kunder alt indenfor elektrikernes fag. Skal du bruge en elektriker akut? Vi har døgnåbent, Ring;

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Den findes hundredevis af elektrikerfirmaer i København og omegn. Hvis du vil ønsker at få kontakt med en engageret, autoriseret og effektiv elektriker Hvidovre. Så udfører Norh elektriker Hvidovre opgaver til er fair pris.
Vi har en autoriseret elinstallatør i Hvidovre. Indhent tilbud og få et u forpligtigende tilbud på elektriker eller el installatør arbejde nu.

Norh anmeldelser

Vi får meget ofte ind reviews fra vores tidligere kunder. Og det er af den gode karaktær. Vi på Norh elektriker Hvidovre er meget taknemlige og stolte. Vi vil gerne vise dem frem. Se her fra Facebook! 

Julie

Installation af lampe Rigtigt god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik installeret en PH lampe i stuen. Det hele gik hurtigt og efter bogen. Jeg fik også et rigtigt god tilbud. Anbefales

Anne

Fik en mail om at anmelde Norh Entreprise APS. Det vil jeg meget gerne gøre. Jeg har brugt Norh til alarm og har været tilfreds. God behandling og service.

Et Udvalg af Norh elektriker Hvidovre Ydelser

Få alt et sted

Norh elektriker Hvidovre er et autoriseret elektrikerfirma, vi udføre opgaver som kræver autorisation.  Norh elektriker Hvidovre har dog også både tømrer og malere på teamet og derfor er Norh elektriker Hvidovre meget effektiv i forhold til at få afsluttet opgaver og at følge de til dørs 100 procent. Det tager ikke uger for os at at få hullet lappet igen efter man lagt kabler. Malerarbejdet sker kort derefter, da vi ikke skal vente på at malere fra andet selskab skal få ledig tid..

Døgnvagt elektriker Hvidovre

Døgnservice, så du hurtigt kan få dit problem løst. Og hvis det af nogen anledningen skulle ske noget med en af vores (eller nogen andens) installationer. Så er Norh elektriker Hvidovre en døgnåben elektriker. Vi har åbent 24/7,  vi rykker ud med desamme om du skal bruge en elektriker akut. . Norh elektriker Hvidovre er en autoriseret elinstallatør & elektrikerfirma, og vi udføre alle opgaver som kræver autorisation.

Boliginstallationer

Installation af hårde hvidevarer. Hos Norh el service & elektriker Hvidovre kan vi hjælpe med alt lige fra levering til montering og tilslutning af hvidevarer af alle den slags. Vi er der også om du skal bruge en elektriker akut til en reparation. Norh elektriker Hvidovre har døgnservice og vi har også konkurrencedygtige priser.  Vi har også en del af Norh. Dvs. hvis du skal ha lavet meget så får du fordelagtige priser hos Norh sikring Aps.

Norh elektriker Hvidovre udfører El-tjek

Når du køber en ejendom, om det er hus, lejlighed eller erhvervslokaler er det vigtigt at du får et overblik over dine elinstallationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom, hvor der kan være dårlige installationer.
Selvom du får lavet et el tjek så kan der godt være skjulte installationer som ikke er gode nok. Det kan være gamle installationer der ikke lever op til de standarder som vi har i dag.

Når du køber et hus, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek. Norhs dygtige elektriker, vil kunne klare dette for dig hurtigt. Da vi også har døgnvagt, derfor vil vi ofte kunne rykke ud samme dag eller dagen efter når du har brug for et el tjek.
Når du køber etageejendom, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el -tjek. Da det ikke stilles samme krav som fx i et huskøb.

 

Hvad er et el-tjek?

Når du kontakter os så aftaler vi et tidspunkt. Og udarbejder et prisoverslag per telefon eller skrift hvis så ønskes. Derefter vil en af vores elektriker møde på den aftalte adresse, der det skal laves et el tjek og gå igennem alle lokalerne. Vi starter med at danne os et overblik, og vil der opdage eventuelle farer, siden går vi mere ind på detaljerne. Godt at vide er at hvis elinstallationerne ikke er lovlige så dækker forsikringen ikke hvis der sker skader i forhold til el.

Prisen for et el tjek afhænger af hvor omfattende opgaven er. Når vi er færdige med at lave et el tjek så får du en rapport over de installationer som vi har gennemgået, oftest gennemgår vi;

  • El tavlen og dets HFI/HPFI relæ.
  • Elafbryder stikkontakter lampeudtag.
  • Lavvoltsinstallationer som spots fra loftet.
  • Brugsgenstande.
  • Elinstallationer i vådrum.

 

El ilnstallationer i hjemmet

ELOPGAVER I HJEMMET
Norh elektriker Hvidovre er eksperter inden for boliginstallationer. Som privat kunde får du altid professionel hjælp til alle opgaver i din bolig.

Er du i tvivl eller har nogle spørgesmål omkrong installationer i hjemmet eller har du brug for rådgivning til forskellige el opgaver, så kontakt Norh elektriker Hvidovre. Vi er autoriserede elektrikere og har altid en elektriker i nærheden. Hvis du har brug for nyt el, en reparationer eller eventuelt vedligeholdelse.

Norh elektriker Hvidovre har altid en dygtig elektriker i nærheden af dig.

Lad os hjælpe dig med følgende:

Smarte løsninger, så du sparer på el og varme og opnå sundere klima
Installation af solceller
Service og syn og renovering af eksisterende el-installationer i din bolig
Installationer til ny- og tilbygninger
El-tavle med automatsikringer samt HPFI-afbryder
Sikring af dine lokaler og dit hjem og med installation af brandalarmer
Installation af netværk, binder computere, tv og højtalere sammen

Vil du have et tilbud fra os

Norh elektriker Hvidovre

Vi vil at det skal være nemt for vores kunder at tage stilling til en opgave. Det er derfor altid gratis at få et tilbud fra os. Vores tilbud er altid 100 procent u forpligtigende. Du bestemmer selv om du vil have opgaven udført eller ikke. Nemmeste måden at få et tilbud fra os er at ringe os på 22 22 28 68 eller at give en besked og udfyld formularen her på siden. Indhent tilbud. 

elektriker Hvidovre