Søg
Close this search box.

Elektriker Hvidovre

Elektriker Hvidovre - Døgnvagt elektrikerfirma - Lave priser

Autoriseret El-installatør og elektriker Hvidovre med akut døgnvagt og el-installation 24 timer i døgnet. Norh elektriker Hvidovre er en effektiv og kvalitetsbevidst elektriker i Hvidovre kommune. Vi har konkurrencedygtige priser og tilbyder vores kunder alt indenfor elektrikernes fag. Skal du bruge en elektriker Hvidovre akut? Ring nu, vi har døgnvagt 365 dage om året.

Om os; Norh elektriker Hvidovre

Der findes hundredvis af elektrikerfirmaer i København og omegn. Hvis du vil ønsker at få kontakt med en engageret, autoriseret og effektiv elektriker Hvidovre. Så udfører Norh elektriker Hvidovre el-opgaver til høj kvalutet og med fair priser.

Vi er en autoriseret elinstallatør Hvidovre som udfører KLS (kvalitetssikring på alt vores arbejde). Indhent tilbud nu og få et uforpligtende tilbud på el-service eller el-installatør arbejde nu.

Norh elektriker Søborg og elektriker Hvidovre, autoriseret elinstallatør.

Elektrikerfirma Hvidovre og med El-service 24 timerom døgnet hos Norh elektriker Hvidovre

Vores stærke lokale tilstedeværelse og tekniske viden inden for el-installationer, belysning, nyt el i køkken, montering af ladebokse, data, energioptimering og fejlsøgning, gør det muligt for os at tilbyde opsætning af el i bygninger, el-renoveringer, el-service og vedligeholdelse for både privatpersoner, bygherrer og virksomheder. Og meget af dette på døgnservice med 24 timers service. 

Baseret på vores lokale kunders ønsker og behov tilbyder vi tekniske el-installationer og løsninger, der følger gældende regler til en konkurrencedygtig pris i Hvidovre kommune.

Norh elektriker Hvidovre og vores tekniker og elektrikere arbejder tæt sammen med forskellige opgaver i Storkøbenhavn. Vi bruger aktivt  vores håndværk og kommer hurtigt med optimale løsninger og råd til alle vores kunder.

Norh elektriker Hvidovre og vores tekniske viden

Vores tekniske viden indenfor elektriker faget, samt belysning betyder, at vi kan tilbyde elektriske installationer til nye bygninger og renoveringer til privatpersoner, bygherrer og virksomheder.

Vi udfører blandt andet installation af solceller, varmepumper, intelligente bygning installationer, døgnservice og vedligeholdelse af offentlige faciliteter samt industrier. Vi er stolte over at være fleksible og vi vil gerne hjælpe når det brænder på, derfor kan du altid tage kontakt til os, hvis du har brug for akut el-service, også om lørdage, søndage og helligdage. 

Spar energi med energioptimering – lad os vise dig hvordan

At reducere energiforbruget og spare på miljøet bliver stadig vigtigere, det ved vi hos Norh. Vi har bare en klode og den skal vi passe godt på. Flere og flere bliver mere bevidste om dette og tager handling for at mindske både co2 udslip og minimere naturens ressourcer.

I dag er der mange belysnings systemer der begynder at være 15-20 år gamle, gammel belysning med et højt energiforbrug. 

Gammel belysning med lysstofrør, kan føre til trætte øjne og hovedpine.

Øget opmærksomhed kræver nye innovative produkter.
I dag finder det simple tiltag som du kan tage, der giver dig besparelser, for eksempel:

 • IBI intelligent belysning
 • Moderne belysning, nye mere effektive lyskilder.
 • Mest muligt brug af naturligt dagslys
El-installation udført af Norh elektriker hvidovre

Tilfredse kunder hos Norh Elektriker Hvidovre

Vi hos Norh elektriker Hvidovre får meget ofte ind positive anmeldelser fra vores tidligere kunder. Og det er af den gode karaktær. Vi på Norh Elektriker Hvidovre er meget taknemlige og stolte. Vi vil gerne vise dem frem. Se her, to fra Facebook!

Joan

Montering af lampe Meget god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik sat op en PH lampe i stuen. Det hele gik meget hurtigt og lige efter bogen. Jeg fik også en god pris. Anbefales

Anne

Fik en mail om at anmelde Norh Entreprise ApS. Det vil jeg meget gerne gøre. Jeg har brugt Norh til alarm og har været tilfreds. God behandling og service.

Et udvalg af Norh Elektriker Hvidovre ydelser, få alt samlet et sted

Norh elektriker Hvidovre er et autoriseret elektrikerfirma, vi udføre opgaver som kræver autorisation. Norh elektriker Hvidovre har dog også både tømrer og malere på teamet og derfor er Norh elektriker Hvidovre meget effektiv i forhold til at få afsluttet opgaver og at følge de til dørs 100 procent. Det tager ikke uger for os at at få hullet lappet igen efter man lagt kabler. Malerarbejdet sker kort derefter, da vi ikke skal vente på at malere fra andet selskab skal få ledig tid.

Døgnvagt elektriker Hvidovre

Døgnservice, så du hurtigt kan få dit problem løst. Og hvis det af nogen anledningen skulle ske noget med en af vores (eller nogen andens) installationer. Så er Norh elektriker Hvidovre en døgnåben elektriker. Vi har åbent 24/7, vi rykker ud med detsamme om du skal bruge en elektriker akut. Norh Elektriker Hvidovre er en autoriseret elinstallatør & elektrikerfirma, og vi udføre alle opgaver som kræver autorisation.

Bolig elinstallationer

Installation af hårde hvidevarer. Hos Norh el service & elektriker Hvidovre kan vi hjælpe med alt lige fra levering til montering og tilslutning af hvidevarer af alle den slags. Vi er der også om du skal bruge en elektriker akut til en reparation. Norh elektriker Hvidovre har døgnservice og vi har også konkurrencedygtige priser. Vi har også en del af Norh. Dvs. hvis du skal ha lavet meget så får du fordelagtige priser hos Norh Sikring.

El-installationer og serviceaftaler til erhverv 

Norh Elektriker Hvidovre hjælper selvfølgelig ikke kun private kunder, vi er også eksperter i erhvervsinstallationer, primært adgangskontrol og belysning. Du kan med fordel bruge vores elfirma til opsætning af både belysning, nye el-installationer og oprette en serviceaftale hos os. En service aftale er nemlig en rigtigt god ting hvis du er usikker på dine elinstallationer. Nogen som koster mange penge er nemlig at bestille en elektriker Hvidovre akut. Dvs. at hyre en installatør på overtid. Gennem at tegne et serviceaftale med os, så kan du være mere sikker på at der ikke sker noget med dine elinstallationer akut.

Industrier og farbrikker samt større butikker kan have ekstra stor gavn af at tilknytte sig en fast elektriker i Hvidovre, også etageejendomme og udlejning virksomheder. Er du nysgerrig på hvad vi kan gøre for jer og hvad vi tilbyder? Kontakt vores elektriker Hvidovre, det er hundrede procent uforpligtigende og vi glæder os til at høre fra dig!

Byggestrøm og byg el

Hvis du skal bygge til eller i bygge nyt så har du måske hørt om byggestrøm. Hos Norh Elektriker Hvidovre kan du få både etablering af byggestrøm samt leje en af vores mange byggestrøm tavler. Når du bruger vores hjælp til byggestrøm i Hvidovre, så er du sikret sikker strøm i hele byggeperioden. Vi stiller nemlig garanti til at det bare fungerer som det skal, ellers kommer vi ud gratis og hjælpe, også akut, hvis fejlen skyldes os.  

Norh elektriker Hvidovre udfører El-tjek

Når du køber en ejendom, om det er hus, lejlighed eller erhvervslokaler er det vigtigt at du får et overblik over dine elinstallationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom, hvor der kan være dårlige installationer.

Selvom du får lavet et el tjek så kan der godt være skjulte installationer som ikke er gode nok. Det kan være gamle installationer der ikke lever op til de standarder som vi har i dag.

Når du køber et hus, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek. Norhs dygtige elektriker Hvidovre, vil kunne klare dette for dig hurtigt. Da vi også har døgnvagt, derfor vil vi ofte kunne rykke ud samme dag eller dagen efter når du har brug for et el tjek. Når du køber etageejendom, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el -tjek. Da det ikke stilles samme krav som fx i et huskøb.

Hvad er et el-tjek?

Når du kontakter os så aftaler vi et tidspunkt. Og udarbejder et prisoverslag per telefon eller skrift hvis så ønskes. Derefter vil en af vores elektriker møde på den aftalte adresse, der det skal laves et el tjek og gå igennem alle lokalerne. Vi starter med at danne os et overblik, og vil der opdage eventuelle farer, siden går vi mere ind på detaljerne. Godt at vide er at hvis elinstallationerne ikke er lovlige så dækker forsikringen ikke hvis der sker skader i forhold til el.

Prisen for et el-tjek afhænger af hvor omfattende opgaven er

Når vi er færdige med at lave et el tjek så får du en rapport over de installationer som vi har gennemgået, oftest gennemgår vi;

 • El tavlen og dets HFI/HPFI relæ.
 • Elafbryder stikkontakter lampeudtag.
 • Lavvoltsinstallationer som spots fra loftet.
 • Brugsgenstande.
 • Elinstallationer i vådrum.
Ingen strøm i Hvidovre, Ingen strøm på Amager i jeres bygning eller huse, kontakt Norh Elektriker Hvidovre
Er strømmen gået i bygningen eller i er der ingen strøm kun på jeres gade/vej, alternativt er der ingen strøm i huset? Amager, København, Nørrebro, Hvidovre.

Elektriker Hvidovre - el opgaver i hjemmet

Elinstallationer i hjemmet

Norh elektriker Hvidovre er eksperter inden for boliginstallationer. Som privat kunde får du altid professionel hjælp til alle opgaver i din bolig.
Er du i tvivl eller har nogle spørgsmål omkring installationer i hjemmet eller har du brug for rådgivning til forskellige el opgaver, så kontakt Norh elektriker Hvidovre. Vi er autoriserede elektrikere og har altid en elektriker i nærheden. Hvis du har brug for nyt el, en reparationer eller eventuelt vedligeholdelse.
Norh elektriker Hvidovre har altid en dygtig elektriker i nærheden af dig.
Lad os hjælpe dig med følgende:

Brug for et tilbud på el, skriv til Norh elektriker Hvidovre

Vi vil at det skal være nemt for vores kunder at tage stilling til en opgave. Det er derfor altid gratis at få et tilbud fra os. Vores tilbud er altid 100 procent u forpligtigende. Du bestemmer selv om du vil have opgaven udført eller ikke. Nemmeste måden at få et tilbud fra os er at ringe os på 22 22 28 68 eller at give en besked og udfyld formularen her på siden. Indhent tilbud.

 

2 reaktioner

 1. Hej,
  Vi har brug for nyt el i vores villa i Hvidovre. Vi undrer derfor om i har tid og mulighed for at give et tilbud.
  Har sendt jeres elektriker i Hvidovre en mail.

  Ser frem til at høre fra jer.

  Venligst Ole

  1. Hej Ole, tak for din mail, vi ser frem til at udarbejde et tilbud til dig!

   Mvh Nicolai, elektriker Hvidovre (Norh)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Norh elektriker Kastrup kører i hele byen.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe – ring til vores lokale elektriker Hvidovre nu hvis det er tale om en akut opgave, 

Montering af HPFI relæ

Hvis du bestiller os til anden opgave og vi opdager at der mangler et lovpligtigt HPFI-relæ, så monterer vi et til dig, Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ og at installationen kan udføres på lovligt vis.

Produkt valuta: kr

Produkt pris: 1500

Produkt på lager: InStock

Redaktørens bedømmelse:
5
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.