Elektriker Hvidovre

Hurtig døgnåben elektriker

Autoriseret El-installatør & elektriker, døgnservice & El-installation
Norh elektriker Hvidovre er en effektiv & kvalitetsbevidst elektriker i Hvidovre kommune. Vi har konkurrencedygtige priser og tilbyder vores kunder alt indenfor elektrikernes fag. Skal du bruge en elektriker akut? Vi har døgnåbent, Ring;

Hvad han vi hjælpe dig med?

Om os; Norh elektriker Hvidovre

Der findes hundredvis af elektrikerfirmaer i København og omegn. Hvis du vil ønsker at få kontakt med en engageret, autoriseret og effektiv elektriker Hvidovre. Så udfører Norh elektriker Hvidovre opgaver til er fair pris.

Vi har en autoriseret elinstallatør i Hvidovre. Indhent tilbud og få et uforpligtende tilbud på elektriker eller el installatør arbejde nu.

Norh elektriker Søborg og elektriker Hvidovre, autoriseret elinstallatør.

Elektriker firma og med El-service 24 h, 7 dage i ugen, Norh elektriker Hvidovre

Vores stærke lokale tilstedeværelse og tekniske viden inden for el-installationer, belysning, data, energioptimering og fejlsøgning, gør det muligt for os at tilbyde opsætning af el i bygninger, el-renoveringer, el-service og vedligeholdelse for både privatpersoner, bygherrer og virksomheder. Og meget af dette på døgnservice med 24h service. 

Baseret på vores kunders ønsker og behov tilbyder vi tekniske el-installationer og løsninger, der følger gældende regler til en konkurrencedygtig pris.

Norh elektriker Hvidovre og vores tekniker og elektrikere arbejder tæt sammen med forskellige opgaver i Storkøbenhavn. Vi bruger aktivt  vores håndværk og kommer hurtigt med optimale løsninger og råd til alle vores kunder.

Norh elektriker Hvidovre og vores tekniske viden

Vores tekniske viden inden for elektriker fager og belysning betyder, at vi kan tilbyde elektriske installationer til nye bygninger og renoveringer til privatpersoner, bygherrer og virksomheder.

Vi udfører blandt andet installation af solceller, varmepumper, intelligente bygninginstallationer, døgnservice og vedligeholdelse af offentlige faciliteter samt industrier.

Spar energi med energioptimering

At reducere energiforbruget og spare på miljøet bliver stadig vigtigere. Vi har bare en klode og den skal vi passe godt på. Flere og flere bliver mere bevidste om dette og tager handling for at mindske både co2 udslip og minimere naturens ressourcer.

I dag er der mange belysnings systemer der begynder at være 15-20 år gamle, gammel belysning med et højt energiforbrug. 

Gammel belysning med lysstofrør, kan føre til trætte øjne og hovedpine.

Øget opmærksomhed kræver nye innovative produkter.
Idag finder det simple  tiltag som du kan tage,  der giver dig besparelser, for eksempel:

  • IBI intelligent belysning
  • Moderne belysning, nye mere effektive lyskilder.
  • Mest muligt brug af naturligt dagslys
El-installation udført af Norh elektriker hvidovre

Tilfredse kunder hos Norh elektriker Hvidovre

Vi hos Norh elektriker Hvidovre får meget ofte ind reviews fra vores tidligere kunder. Og det er af den gode karaktær. Vi på Norh elektriker Hvidovre er meget taknemlige og stolte. Vi vil gerne vise dem frem. Se her fra Facebook!

Joan

Montering af lampe Meget god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik sat op en PH lampe i stuen. Det hele gik meget hurtigt og lige efter bogen. Jeg fik også en god pris. Anbefales

Anne

Fik en mail om at anmelde Norh Entreprise ApS. Det vil jeg meget gerne gøre. Jeg har brugt Norh til alarm og har været tilfreds. God behandling og service.

Et Udvalg af Norh elektriker Hvidovre Ydelser, Få alt et sted

Norh elektriker Hvidovre er et autoriseret elektrikerfirma, vi udføre opgaver som kræver autorisation. Norh elektriker Hvidovre har dog også både tømrer og malere på teamet og derfor er Norh elektriker Hvidovre meget effektiv i forhold til at få afsluttet opgaver og at følge de til dørs 100 procent. Det tager ikke uger for os at at få hullet lappet igen efter man lagt kabler. Malerarbejdet sker kort derefter, da vi ikke skal vente på at malere fra andet selskab skal få ledig tid.

Døgnvagt elektriker Hvidovre

Døgnservice, så du hurtigt kan få dit problem løst. Og hvis det af nogen anledningen skulle ske noget med en af vores (eller nogen andens) installationer. Så er Norh elektriker Hvidovre en døgnåben elektriker. Vi har åbent 24/7, vi rykker ud med desamme om du skal bruge en elektriker akut. . Norh elektriker Hvidovre er en autoriseret elinstallatør & elektrikerfirma, og vi udføre alle opgaver som kræver autorisation.

Boliginstallationer


Installation af hårde hvidevarer. Hos Norh el service & elektriker Hvidovre kan vi hjælpe med alt lige fra levering til montering og tilslutning af hvidevarer af alle den slags. Vi er der også om du skal bruge en elektriker akut til en reparation. Norh elektriker Hvidovre har døgnservice og vi har også konkurrencedygtige priser. Vi har også en del af Norh. Dvs. hvis du skal ha lavet meget så får du fordelagtige priser hos Norh sikring Aps.

Norh elektriker Hvidovre udfører El-tjek

Når du køber en ejendom, om det er hus, lejlighed eller erhvervslokaler er det vigtigt at du får et overblik over dine elinstallationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom, hvor der kan være dårlige installationer.
Selvom du får lavet et el tjek så kan der godt være skjulte installationer som ikke er gode nok. Det kan være gamle installationer der ikke lever op til de standarder som vi har i dag.


Når du køber et hus, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek. Norhs dygtige elektriker, vil kunne klare dette for dig hurtigt. Da vi også har døgnvagt, derfor vil vi ofte kunne rykke ud samme dag eller dagen efter når du har brug for et el tjek. Når du køber etageejendom, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el -tjek. Da det ikke stilles samme krav som fx i et huskøb.

Hvad er et el-tjek?

Når du kontakter os så aftaler vi et tidspunkt. Og udarbejder et prisoverslag per telefon eller skrift hvis så ønskes. Derefter vil en af vores elektriker møde på den aftalte adresse, der det skal laves et el tjek og gå igennem alle lokalerne. Vi starter med at danne os et overblik, og vil der opdage eventuelle farer, siden går vi mere ind på detaljerne. Godt at vide er at hvis elinstallationerne ikke er lovlige så dækker forsikringen ikke hvis der sker skader i forhold til el.

Prisen for et el tjek afhænger af hvor omfattende opgaven er

Når vi er færdige med at lave et el tjek så får du en rapport over de installationer som vi har gennemgået, oftest gennemgår vi;
El tavlen og dets HFI/HPFI relæ.
Elafbryder stikkontakter lampeudtag.
Lavvoltsinstallationer som spots fra loftet.
Brugsgenstande.
Elinstallationer i vådrum.

Elektriker Hvidovre - el opgaver i hjemmet

El installationer i hjemmet.
Norh elektriker Hvidovre er eksperter inden for boliginstallationer. Som privat kunde får du altid professionel hjælp til alle opgaver i din bolig.
Er du i tvivl eller har nogle spørgsmål omkring installationer i hjemmet eller har du brug for rådgivning til forskellige el opgaver, så kontakt Norh elektriker Hvidovre. Vi er autoriserede elektrikere og har altid en elektriker i nærheden. Hvis du har brug for nyt el, en reparationer eller eventuelt vedligeholdelse.
Norh elektriker Hvidovre har altid en dygtig elektriker i nærheden af dig.
Lad os hjælpe dig med følgende:

Vil du have et tilbud fra os hos
Norh elektriker Hvidovre


Vi vil at det skal være nemt for vores kunder at tage stilling til en opgave. Det er derfor altid gratis at få et tilbud fra os. Vores tilbud er altid 100 procent u forpligtigende. Du bestemmer selv om du vil have opgaven udført eller ikke. Nemmeste måden at få et tilbud fra os er at ringe os på 22 22 28 68 eller at give en besked og udfyld formularen her på siden. Indhent tilbud.
Norh elektriker Hvidovre
Vi vil at det skal være nemt for vores kunder at tage stilling til en opgave. Det er derfor altid gratis at få et tilbud fra os. Vores tilbud er altid 100 procent u forpligtigende. Du bestemmer selv om du vil have opgaven udført eller ikke. Nemmeste måden at få et tilbud fra os er at ringe os på 22 22 28 68 eller at give en besked og udfyld formularen her på siden. Indhent tilbud.

Når du skal bruge et el tjek Norh elektriker Frederiksberg udfører denne ydelse.
Norh elektriker Kastrup kører i hele byen.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe