Søg
Close this search box.

Elektriker Hellerup

Elektriker Hellerup døgnvagt, elektrikerfirma Hellerup komplet el-service

Norh elektrikerfirma Hellerup har altid fokus på dig som kunde og på at det el arbejde Norh el firma Hellerup udfører el installationer ud af bedste kvalitet. Vi løser dit elektriker ærende akut hvis det er behov for det. Hvis du ønsker at blive ringet op af en elektriker i Hellerup udfyld formularer nederst.

Døgnvagt el hos Norh elektriker Hellerup

Mange ville sige at Hellerup er Københavns svar på Berverly Hills. Husene er store og flotte, og alle veje fører lige ned til vandet. I Hellerup finder du både Den kendte Strandvejen, Hellerup Strand og Tuborg Havn med shopping, cafeer og restauranter.

Norh elektriker Hellerup er en døgnvagt elektriker som dækker hele Hellerup og omegn. 24 timer i døgnet. Hvis du har brug for en elektriker eller el firma akut i Hellerup så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. 

Vores elektriker Hellerup har både kontor og værksted i området, og derfor kan vi hurtig kunne være på plads hos dig hvis strømmen er gået eller at noget andet uheld er sket. Udover elektriker døgnvagt Hellerup, tager vores elektriker Hellerup også sig af større opgaver i samarbejde med Norh Sikring.

Nicolai monterer ny eltavle for Norh Entreprise Elektriker Hellerup

Døgnåbent

Energioptimering

Belysning

Elinstallatør ydelser

Hvidevare service

Elektriker Hellerup el-services

Indbrud sikring udføres af vores dygtige el-installatører hos Norh elektriker Hellerup;
De mange flotte og store huse i Hellerup kan være fristende for en indbrudstyv. I februar 2019 var det “maraton” i indbrud i Gentofte kommune. Enligt lokal avisen i Gentofte. Corona har ledt til færre indbrud, men der er stadig en del problem med indbrudstyver i området omkring Hellerup.

Hos Norh el firma Hellerup synes at tryghed er en vigtigt ting. Vi har en el-installatør ansat hos vores team og el firma Hellerup som er specialist i sikkerhed og har eksamen i TVO og AIA og ADK. Du kan derfor føle dig sikker og tryg efter at når vi har været på besøg hos jer og fundet frem til en optimal løsning i forebyggelse af indbrud.

Sune er elektriker hos Norh i Hellerup, monter overvågning på billedet.

Tilbydes alt af elinstallation og fuld entreprise indenfor byggeri

Fuld entreprise, er en mulighed hos os, Norh er løsningsorienterede fagmænd og elektrikere! 

Når du beder Norh Elektrikerfirma Hellerup eller Norh ApS om at varetage dine opgaver, kan du hvis du ønsker, nøjes med ét firma/ el firma til at løse alle dine projekt. Alt fra byggestrøm til montering af stikkontakt, klarer vi. Dette vil sandsynligvis gøre din byggeproces nemmere og langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper. 

F.eks. så at alle de forskellige håndværkere møder op på det rette tidspunkt. Norh elektriker Hellerup sørger for, at alle de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i branchen som totalentreprenør og 35 år som elektriker i Hellerup, er vi rutineret i de fleste typer af opgaver i mange størrelses ordener og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.

Hos Norh Elektriker Hellerup kan vi bl.a. varetage:

 • Montering af nyt køkken og el i nyt køkken, i samarbejde med et tømrerfirma så kan vi hjælpe med en komplet køkkenrenovering.
 • Montering af nyt el badeværelse og nyt badeværelse, vores murer kan mure dig et nyt badeværelse. 
 • Montering af el-tavle, vi udskifter din gamle el-tavle til ny moderne hos Norh Elektriker Hellerup, eller så monterer en ny ved nybyggeri for dig
 • Installation af el-gulvvarme, har du kolde fødder? Las os hjælpe dig med at få dem varme igen, vi installerer el-gulvvarme
 • Opsætning af lampe og belysning, lad vores dygtige elektriker opsætte dine lamper, så er du fra fra bøvl med lampeopsætning
 • Udskiftning af gamle stikkontakter, vi udskifter de gamle til nye moderne med f.eks. USB.
 • Byggestrøm, udlejning af byggestrømtavle samt etablering af byggestrøm.
 • Byggepladsbelysning, Norh Elektriker Hellerup har stor erfaring med byggepladsbelysning, sikker byggeplads.
 • Elinstallationer, nyt el til både nye bygninger og huse samt udskiftning af gamle stofledninger til nye sikre kabler. 

En elektriker Hellerup, som også kan bistå med andet håndværker arbejde

Brug vores elektriker Hellerup til dine el-installationer, hvis du står indenfor en komplet renovering, kan vi også hjælpe med det efterfølgende maler og tømrerarbejde. Uanset om det handler om en lille opgave som udskiftning af el i el værelse eller et nybyggeri, så kan vi hjælpe. 

Nicolai vores elektriker Hellerup, har også stor erfaring som hovedentreprenør. Så hvis du ønsker at komme fra fra styring af byggeprojektet så er Nicolai den rette mand til at hjælpe. Kontakt Nicolai nemmest via mail; info@norh.eu

Vi hos Norh har kontaktpersoner og samarbejdspartnere indenfor de fleste fag, heriblandt malere, tømrere og murere. Låsesmed er også en del af Norh og du kan med stor fordel få samlet din elektroniske adgangskontrol hos os. Det bliver langt billigere da vi både kan stå for autorisation og installation som er ekspertiseområdet hos en låsesmed. Norh Elektriker Hellerup er eksperter i sikkerhed, både gældende el-sikkerhed og indbrudssikkerhed,

Elektriker Hellerup, Klampenborg og elektriker Charlottenlund hos Norh

Vores kunder er glade for vores el-arbejde - Læs Norh Elektriker Hellerup anmeldelser her

Vores Elektriker Hellerup er et anerkendt elektriker firma Hellerup!

Ønsker du at lære os at kende lidt bedre? Norh elektriker firma Hellerup er på de sociale medier. Du skal bare klik på Facebook ikonen for at læse mere om Norh elektriker Hellerup.

Martin
“Udskiftning af stikkonktakt Max med stjerner til Norh elektriker og deres medarbejdere. Ku ikke forvente mere af en elektriker I København. De er jo også fra Jylland af.”

Julie
“installation af lampe Rigtigt god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik installeret en PH lampe i stuen. Det hele gik hurtigt og efter bogen. Jeg fik også et rigtigt god tilbud. Anbefales.”

Kasper
“Stod i en besværlig situation lørdag aften og kom i kontakt med Norh Entreprise, som hurtigt var på min adresse og udskiftede mit HPFI-relæ, flink elektriker og prisen: fair, jeg vil absolut ringe til dem igen næste gang hvis jeg har brug for en akut elektriker. Tak!”

Sophie
“Opsætning af 4 Duka, jeg er tilfreds med både pris og hvordan håndværkerne løste opgaven 🙂 ville helt sikkert bruge dem igen!”

Sune monterer overvågning som Elektriker Hellerup

Almindeligste ydelser hos vores elektriker Hellerup

 • Tyverialarmer og sikkerheds tjek, når du skal stå sikkert mod indbrudstyve.
 • Overvågning, hvis du ønsker holde øje med dine børn, dyr eller sikre dig mod banditter.
 • El -installationer, når du skal bruge en hjælp til at hænge dine lamper i loftet eller køkkeninstallationer.
 • Erhverv installation når du behøver være 100 procent sikker på at alt er forsikrings godkendt.
 • Dørtelefoni, installation af porttelefon eller hvis de gamle skal renoveres.
 • Installation af diverse sikkerhedsudstyr fx. brandalarm
 • Service aftaler. Fast døgnsvagt 24/7 til en fast billig pris

Derfor skal du vælge Norh Elektriker Hellerup

Når du vælger Norh Entreprise elektriker Hellerup så kan du forvente den bedste service hver gang. Du kan også forvente el-arbejde udført af kun erfarne elektriker med autorisation. Norh Entreprise udfører kvalitetssikring på alle opgaver, hvilket betyder at vi dokumenterer det vi laver og gemme billeder og oplysninger i mange år. Dette fungerer som en form for garanti for både dig og os. 

Du kan derfor trygt vælge Norh elektriker Hellerup, når du har brug for en elektriker i Hellerup og omegn!

Vi er selvfølgelig fuldt autoriserende og tilbyder garanti på til 5 år på vores almindeligste ydelser. Udover fordelagtig garanti så sørger vi for kvalitetssikring på alt arbejde vi udfører hos!

Forsikring som beskytter dig

Det er vigtigt for os at bidrage til vores samfund og vi gør det gennem små bidrag og indsatser som det. Vi passer også godt på miljøet og sorterer affald og arbejder kontinuerligt for at minimere spild af materialer. 

Norh Elektriker Hellerup støtter samfundet 

Når du vælger os som din samarbejdspartnere og elektrikerfirma Hellerup, så vælger du et selskab som er pålideligt og går op i at gøre en god indsats. Vi er der for både vores ansatte, samarbejdspartnere og kunder. Vi er et trygt valg af elektriker Hellerup og du kan altid forvente at vi gør det yderste for at leverer trygge og sikre løsninger indenfor el-installation, som du bliver glad for i mange år fremover. 

Vores elektriker Hellerup er anerkendt i områder og tidligere kunder vælge at tage kontakt til os igen og igen, når du har brug for hjælp med en el-installation eller har brug for en akut døgnvagt elektriker Hellerup. Så hvorfor ikke gøre som så mange andre, vælge et pålideligt el firma som har fokus på dig og din behov af el-service. 

Norh elektriker Lyngby hjælper dig. Elektriker Taastrup, Lyngby og andre forstæder
Spørgsmål?

Ring vores el-installatør

Norh Entreprise elektriker Hellerup, er her for at hjælpe dig i enhver situation f.eks. hvis du har problemer med strømmen. 

Ja det gør vi, vi kører ud med desamme. 

Hvis din bolig er over 50 år gammel og det aldrig har blevet lavet ny el. Så burde det overvejes. 

Det kan tage lidt tid at lave el, og ikke mindst at lappe igen alle hullerne. Vi kan god hjælpe med hele projektet. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.