Elektriker Hellerup

Norh er en autoriseret og erfaren elektriker Hellerup som har fokus på dig og dit behov af en elektriker

Norh elektrikerfirma Hellerup har altid fokus på dig som kunde og på at det el arbejde Norh el firma Hellerup udfører er ud af bedste kvalitet. Er dit elektriker ærende akut ring. Eller hvis du ønsker at blive ringet op af en elektriker i Hellerup udfyld formularer nederst.

Hvad kan Norh elektriker Hellerup gøre for dig?

Mange ville sige at Hellerup er Københavns svar på Berverly Hills. Husene er store og flotte, og alle veje fører lige ned til vandet. I Hellerup finder du både Den kendte Strandvejen, Hellerup Strand og Tuborg Havn med shopping, cafeér og resturanter. Norh elektriker Hellerup er en døgnåben elektriker som kører rundt i Hellerup og omegn. Hvis du har brug for en elektriker eller el firma akut i Hellerup så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. Norh elektriker Hellerup har både kontor og værksted i området. Og vil derfor hurtig kunne være på plads ved dig hvis strømmen er gået eller at noget andet uheld har sket. Udover elektriker døgnvagt i Hellerup, tager vores elektriker Hellerup også til sig større opgaver i samarbejde med Norh sikring.

Sikring lavet af elektriker Hellerup

Det mange flotte og store huse i Hellerup kan være fristende for en indbrudstyv.  I feb 2019 var det “maraton” i indbrud i Gentofte kommune.  Enligt lokal avisen i Gentofte. Du kan læse om det sk. maraton her.

Vi på Norh el firma Hellerup synes at tryghed er en vigtigt ting. Vi har en elektriker på teamet i el firma Hellerup som er specialist i sikkerhed og har eksamen i TVO og AIA og ADK. Du kan derfor føle dig sikker og tryg efter at vi har været på besøg hos jer og fundet frem til en optimal løsning i forebyggelse af indbrud.

elektriker hellerup har tvo eksamen

Norh Elektriker Hellerup det siger vores kunder

Copenhagen Plaza Hotel
Social anmeldelser
4.9
Baseret på 230 anmeldelser
Facebook anmeldelser
4.9
Baseret på 230 anmeldelser