Menu

Elektriker Hellerup

Norh er en autoriseret og erfaren elektriker Hellerup som har fokus på dig og dit behov af en elektriker

Norh elektrikerfirma Hellerup har altid fokus på dig som kunde og på at det el arbejde Norh el firma Hellerup udfører er ud af bedste kvalitet. Er dit elektriker ærende akut ring. Eller hvis du ønsker at blive ringet op af en elektriker i Hellerup udfyld formularer nederst.

Hvad kan Norh elektriker Hellerup gøre for dig?

Mange ville sige at Hellerup er Københavns svar på Berverly Hills. Husene er store og flotte, og alle veje fører lige ned til vandet. I Hellerup finder du både Den kendte Strandvejen, Hellerup Strand og Tuborg Havn med shopping, cafeér og resturanter. Norh elektriker Hellerup er en døgnåben elektriker som kører rundt i Hellerup og omegn. Hvis du har brug for en elektriker eller el firma akut i Hellerup så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. Norh elektriker Hellerup har både kontor og værksted i området. Og vil derfor hurtig kunne være på plads ved dig hvis strømmen er gået eller at noget andet uheld har sket. Udover elektriker døgnvagt i Hellerup, tager vores elektriker Hellerup også til sig større opgaver i samarbejde med Norh sikring.

Sikring lavet af elektriker Hellerup

Det mange flotte og store huse i Hellerup kan være fristende for en indbrudstyv.  I feb 2019 var det “maraton” i indbrud i Gentofte kommune.  Enligt lokal avisen i Gentofte. Du kan læse om det sk. maraton her.

Vi på Norh el firma Hellerup synes at tryghed er en vigtigt ting. Vi har en elektriker på teamet i el firma Hellerup som er specialist i sikkerhed og har eksamen i TVO og AIA og ADK. Du kan derfor føle dig sikker og tryg efter at vi har været på besøg hos jer og fundet frem til en optimal løsning i forebyggelse af indbrud.

elektriker hellerup har tvo eksamen

Norh Elektriker Hellerup det siger vores kunder

Ønsker du at lære os at kende lidt bedre?Norh el firma Hellerup er på de sociale medier. Du skal bare klikke på facebook ikonen for at læse mere om Norh elektriker Hellerup.

Martin

Udskiftning af stikkonktakt Max med stjerner til Norh elektriker og deres medarbejdere. Ku ikke forvente mere af en elektriker I København. De er jo også fra Jylland af.

Julie

installation af lampe Rigtigt god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik installeret en PH lampe i stuen. Det hele gik hurtigt og efter bogen. Jeg fik også et rigtigt god tilbud. Anbefales.

Fuld entreprise, er en mulighed

Nor er Løsningsorienteret fagmænd!

Når du beder Norh Elektrikerfirma Hellerup eller Norh entreprise ApS om at varetage dine opgaver, kan du hvis du ønsker, nøjes med ét firma/ el firma til at løse alle projekterne. Dette vil sandsyndelightvis gøre din byggeproces nemmere og langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper. Fx så at de møder op på det rigtige tidspunkt. Norh elektrikerfirma Hellerup sørger for, at de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i branchen som total entreprise og 35 år som elektriker, er vi rutineret i de fleste typer af opgaver i mange størrelses ordener og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.

Hos Norh Entreprise ApS kan vi bl.a. varetage:

Renovering og montering af døre og vinduer
Køkkenmontage
Gulvlægning, gulvafslibninger og gulvbehandlinger
Kalkning
Isolering
Taglægning
Legepladser
Altaner og balkoner
Garager og carporte
Renovering og sanering
Fototapet og mønstret tapet
Malerarbejde inde og ude
Eltjek og eftersyn
Varmepumper og genindvindingsanlæg
Alarmer og sikringer
Data og TV
Låsesmedopgaver

Norh elektriker Hellerup, vores almindeligste ydelser;

  • Tyverialarmer og sikkerheds tjek, når du skal stå sikkert mod indbrudstyve.
  • Overvågning, hvis du ønsker holde øje med dine børn, dyr eller sikre dig mod banditer.
  • El -installationer, når du skal bruge en hjælp til at hænge dine lamper i loftet eller køkkeninstallationer.
  • Erhvervinstallationnår du behøver være  100 procent sikker på at alt er forsikrings godkendt.
  • Dørtelefoni, installation af porttelefon eller hvis de gamle skal renoveres.
  • Installation af diverse sikkerhedsudstyr f.x. brandalarm
  • Service aftale. Fast døgnsvagt 24/7 til en fast billig pris