Søg
Close this search box.

Hovedentreprenør København

Få al den hjælp og rådgivning som du har brug for

Måske står du og skal bygge nyt eller bygge om, eller så overvejer du måske en komplet renovering. Hvis det så er tilfældet så er du kommet det rette sted. Norh Entreprise er en hovedentreprenør København som tilbyder den service og hjælp som du har brug for,  vi  hjælper dig hele vejen igennem fra A til Ø i dit næste byggeprojekt. 

Hovedentreprenør København

Er Planering ind i mindste detalje

De fleste som tager kontakt til vores hovedentreprenør København er personer som ikke arbejder med byg til dagligt. Som nybagt bygherre kan det være en udfordring at orientere sig mellem de forskellige faggrupper. Det er her du kan bruge os, vi kan internt hjælpe med store poster som f.eks. el og tømrerarbejde. Hvis du hyrer os som hovedentreprenør i København eller på Sjælland, så kan vi også styre de andre håndværker grupper for dig. Så at du kan fokusere på din familie og arbejde. 

Hovedentreprenør København

Vedligeholdelse

Døgnservice

Diamantboring

Malerarbejde

Autolåsesmed

Låsesmed

Medier

El installationer

El-tjek

Tømrer

Elektriker 

Rengøring 

Elinstallatør

Nedrivning

Entreprise

Murer

Hovedentreprenør på Sjælland i København til byggeri og renovering

El renovering

Norhs Hovedentreprenør København er et  elektriker firma, som hjælpe dig med en komplet elrenovering, inkls. rillefræsning og åter stilling af vægge osv. 

Når du kontakter vores Hovedentreprenør København så behøver du ikke gøre meget, vi styrer alle håndværkere for dig, oveni så har vi eller vores underleverandører alle værktøjer som behøves til diverse projekter. 

elektriker københavn arbejds udstyr

Vi tager ansvar

Når du hyrer os til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør Sjælland, så vil du hurtigt komme til at mærke at vi står til rådighed 24/7 og at vi altid er der, når du har brug for sparring eller når du har spørgsmål ind til projektet. 

Det er dit behov der er vores fokus og vi hos Norh Hovedentreprenør København gør altid vores bedste for at du skal få den service du fortjener og for at du skal føre dig tryg hos os og glad for projektet. 

Hovedentreprenør på Sjælland i København til byggeri og renovering

Samlet tilbud

Fordelen med at vælge en Hovedentreprenør København er mange, den største fordel er at budgettet bliver mere overskueligt, din regning vil typisk ligge er og samme sted og du kan nemt få et overblik over økonomien når du hyrer en Hovedentreprenør København.

 

Hovedentreprenør på Sjælland i København

Din kontaktperson

En kontaktperson under hele projektet

Norh Entreprise ejers af Nicolai Silverbeerg og det er oftest Nicolai, der bliver din kontaktperson under hele forløbet, når du hyrer Norh som Hovedentreprenør København. 

Nicolai har et været leder i bland andet håndværker- og teknikkerbranchen i mere end et årrække og har stor erfaring med fremforalt renoveringer og istandsættelse af ældre bygninger i København. 

Gennem at hyre vores Hovedentreprenør København så sparer du dig selv for at ende i nogle typiske faldgruber som kan komme til ved en renovering eller i et byggeprojekt.  

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.