Elektriker Rødovre

Autoriseret elinstallatør og elektriker Rødovre kommune

Norh elektriker Rødovre er en autoriseret elinstallatørvirksomhed i Rødovre. Du finder Norhs elektrikere kørendes i hele Storkøbenhavn på både små og store opgaver. Rødovre er en travl og spændende bydel for vores elektriker firma i Rødovre.  På denne side så kan du bland andet læse om hvad vi tilbyder i Rødovre og omegn. 

Til dig der bor i Rødovre kommune kan du bruge vores el-service til både små service opgaver og større opgaver som f.eks. el-renoveringer og nye elinstallationer, i nye bygninger. Vi er glade for variationen i vores arbejde som elektriker Rødovre. Har du spørgsmål, ring, vi er altid ved telefonen.
Nicolai elektriker og elinstallatør København
Nicolai
Elektriker

Elektriker Rødovre og omegn.

Høj kundetilfredshed i Rødovre kommune

NORHS kunder er glade kunder, vi tager altid mod både ros og ris konstruktivt for at blive bedre. Vi går ikke på kompromis med kvalteten på det arbejde vi laver. 

Sikkerhed er en vigtigt faktor for os hos Norh elektriker Rødovre. El er nemlig farligt hvis man ikke installerer det korrekt og følger gældende love. 

Norh elektriker Rødovre målet i et el-skab i Rødovre kommune.

Familiært el firma Rødovre

Norh startede da tre venner par flyttede til København for at starte firma op. Vi her på tidspunktet en elinstallatør som står som ansvarligt for kvalitet på arbejder som vores elektriker leverer. 

I dag er vi et team på 3 elektriker Rødovre bydel som kender hinanden meget godt og kan hjælpe dig med det meste af el-installation. 

Elektriker Rødovre ydelser

Som tidligere skrevet tilbyder vi de fleste el-services som finder på ydelseslisten hos et dansk elektrikerfirma heriblandt:

 • Ny eltavle
 • Døgnvagt elektriker Rødovre
 • Nye elinstallationer
 • El i køkken
 • Nyt el i badværelse
 • Nyt el
 • El-renovering
 • El-tjek
 • Lampeopsætning
 • Byggestrøm
 • Klima og montering af Duka One
 • Fejlsøgning
 

Kunne du ikke finde den ydelse som du søger hjælp til? Ring os og hør, ovenstående liste er ikke en udtømmende liste på hvad vi tilbyder. 

Brug vores døgnvagt elektriker service – ring når det passer dig

Vi har åbent 24 timer om døgnet, så ring os når det passer dig. Du kan f.eks. ring os om du har brug for et tilbud på en elinstallation. Eller om det har sket noget akut og du har brug for at spøge en professionel autoriseret elektriker om hvordan du skal forholde dig til problematikken.

Norh Elektriker Rødovre er parat ved telefon til at modtage dit samtale på telefon 22 22 28 68.

 

Sofia en kvindelig elektriker i København

Skriv i vores tilbud formular og få fast tilbud af Norh Elektriker Rødovre  

Det er altid nemmere for os at udarbejde et fast tilbud hvis vi har nogle billeder som vi kan kigge på og forholde os til, derfor anbefaler vi at du skriver i vores indhent tilbud formular og på samtid vedhæfter nogle billeder som viser situationen på tidspunktet. Her fra så vil du blive kontaktet af os eller en av vores samarbejdspartneres (i tavle perioder). 

På arbejde hos Norh elektriker Rødovre roder det lidt iblandt.
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen