Søg
Close this search box.

Elektriker Rødovre

Autoriseret elinstallatør og elektriker Rødovre kommune

Norh elektriker Rødovre er en autoriseret elinstallatørvirksomhed i Rødovre. Du finder Norhs elektrikere kørendes i hele Storkøbenhavn på både små og store opgaver. Rødovre er en travl og spændende bydel for vores elektriker firma i Rødovre.  På denne side så kan du bland andet læse om hvad vi tilbyder dig i Rødovre og omegn. 

Til dig der bor i Rødovre kommune kan du bruge vores el-service til både små service opgaver og større opgaver som f.eks. el-renoveringer og nye elinstallationer, i nye bygninger. Vi er glade for variationen i vores arbejde som elektriker Rødovre. Har du spørgsmål, ring, vi er altid ved telefonen.
Nicolai elektriker og elinstallatør København
Nicolai
Elektriker

Elektriker Rødovre og omegn.

Høj kundetilfredshed i Rødovre kommune

NORHS kunder er glade kunder, vi tager altid mod både ros og ris konstruktivt for at blive bedre. Vi går ikke på kompromis med kvalteten på det arbejde vi laver. 

Sikkerhed er en vigtigt faktor for os hos Norh elektriker Rødovre. El er nemlig farligt hvis man ikke installerer det korrekt og følger gældende love. 

Norh elektriker Rødovre målet i et el-skab i Rødovre kommune.

Familiært el firma og elektriker i Rødovre

Norh startede da tre venner par flyttede til København for at starte firma op. Vi her på tidspunktet en elinstallatør som står som ansvarligt for kvalitet på arbejder som vores elektriker leverer. 

I dag er vi et team på 3 elektriker Rødovre bydel som kender hinanden meget godt og kan hjælpe dig med det meste af el-installation. Vores kunde stiller høje krav på kvalitet og sikkerhed. Vi er derfor vane til at leverer el-service af absolut højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet på det el-arbejde som vi udfører.

Autorisation er noget vi prioriterer, autorisation skal man i Danmark fortjene. Som elektriker Rødovre arbejder vi derfor med kvalitetssikring, på alle opgaver som er autorisationskrævende.  

Elektriker Rødovre ydelser

Som tidligere skrevet tilbyder vi de fleste el-services som finder på ydelseslisten hos et dansk elektrikerfirma heriblandt:

 • Ny eltavle
 • Døgnvagt elektriker Rødovre
 • Nye elinstallationer
 • El i køkken
 • Nyt el i badværelse
 • Nyt el
 • El-renovering
 • El-tjek
 • Lampeopsætning
 • Byggestrøm
 • Klima og montering af Duka One
 • Fejlsøgning
 

Kunne du ikke finde den ydelse som du søger hjælp til? Ring os og hør, ovenstående liste er ikke en udtømmende liste på hvad vi tilbyder. Vi udfører, indkøber og installerer det meste at elinstallation og elservice. Alt fra ventilation montering til komplet el, samt så rykker vi ud på service opdrag i hele København og i Rødovre. 

Brug vores døgnvagt elektriker service – ring når du har brug for os

Vi har åbent 24 timer om døgnet, så ring os når det passer dig eller når du har brug for en akut elektriker Rødovre. Du kan f.eks. ringe os om du har brug for et tilbud på en elinstallation, også om aftenen. Eller om det har sket noget akut og du har brug for at spøge en professionel autoriseret elinstallatør Rødovre om hvordan du skal forholde dig til problematikken.

Norh Elektriker Rødovre er parat ved telefon til at modtage dit samtale på telefon 22 22 28 68.

Vi har flere specialister indenfor fejlsøgning, termografering af el-tavler og akut reparation på teamet. 

Nogle gange kan opgaven løses via telefon, vi tilbyder altid gratis rådgivning via telefon. Når du ringer til vores døgnvagt elektriker Rødovre, så vil vi typisk først stille nogle spørgsmål omkring opgaven og her fra vurderer vi om det er behov af at vi møder op på din adresse akut. 

Sofia en kvindelig elektriker i København

Skriv i vores tilbud formular og få fast tilbud af Norh Elektriker Rødovre  

Det er altid nemmere for os at udarbejde et fast tilbud hvis vi har nogle billeder som vi kan kigge på og forholde os til, derfor anbefaler vi at du skriver i vores indhent tilbud formular og på samtid vedhæfter nogle billeder som viser situationen på tidspunktet. Her fra så vil du blive kontaktet af os eller en av vores samarbejdspartneres (i travle perioder). 

Norh samarbejder med flere virksomheder indenfor elinstallatør Rødovre, dette for at kunne tilbyde dig hjælp døgnet rundt. I vores selskab hos Norh, tilbyder vi døgnvagt elektriker Rødovre. Men så når de er sagt, er elbranchen stor og der findes mange specialer, som en elektriker Rødovre kan tage. Sammen med vores samarbejdspartners, så kan vi derfor også tilbyde.  

– Montering af varmepumpe
– Termografering af huse
– VVS installationer 
– Ventilationsanlæg

Kontakt os for mere info, eller hvis du ønsker tilbud på alt af elinstallation af en dygtig elektriker Rødovre. Vi hade tilfredse kunder og er stolte af at leverer ydelser indenfor el-branchen af høj kvalitet. Vi er et pålideligt valg. 

Høje elpriser leder til et større interesse af energioptimering

På grund af bland andet krigen i Ukraine og energikriser, så har prisen på el steget. Vores elektriker Rødovre, har i relation til dette oplevet en større efterspørgsel på energioptimering. Hos Norh Elektriker Rødovre kan vi hjælpe dig med energioptimering i form af nye elinstallationer og diverse tiltag, her er nogle af de mest populære;

Smarte elinstallationer 

Med hjælp af smarte elinstallationer så kan du minimere elforbruget på den måde at vi installerer f.eks. udstyr hvor der skal til en mindre effekt for at gi samme resultat. Andre ting som f.eks. lys med sensorer osv. kan også hjælpe med at begrænse dit  elforbrug derhjemme.

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre hjemme hos dig, kontakt os for mere info. 

El målere og bi målere montering hos elektriker Rødovre

Med elmålere og bimålere er det nemmere at se hvor du bruger ekstra meget strøm. At installere en bi måler kan leder til øget bevidsthed og deraf et mindre strømforbrug. En elmåler og bimåler er også en god idé at installere hvis du lejer en del af din bolig ud. Så er det nemmere at se hvad lejer skylder af elforbrug. Kontakt Norh Elektriker Rødovre for mere viden og info omkring elmålere og bimålere. 

På arbejde hos Norh elektriker Rødovre roder det lidt iblandt.
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.