Søg
Close this search box.

Byggestrøm København og Nordsjælland

Lej byggestrømstavle - etablere byggestrøm

Vi tilbyder byggestrøm, udlejning af byggestømtavle og service og etablering af byg el i København og  Nordsjælland til privat, erhverv samt til byggepladser. Når du lejer en byggestrømtavle eller bestiller installation af byg el hos os, står vi for både opsætning samt afhentning af byggestrømstavlen. Oveni så kan vi sørge for den lovpligtige tjek og rapport hver tredje måned.  Norh elektriker og vores byggestrøm el-installatør København ønsker at tilbyde vores kunder en nem, pålidelig og fleksible løsning. 

Leje af byggestrømstavle København,
Byggestrømstavle, hvad er det? Lej byggestrøm hos Norh

Byggestrøm København og Sjælland

Byggerier går oftest i stå hvis de bliver ramt af strømsvigt. Derfor kan det blive et meget dyrt problem for mange byggeherrer. Opret byggestrøm hos os,

Hvad er byggestrøm og en byggestrømstavle?

Byggestrøm er en midlertidigt løsning under en byggeperiode, og det er et strømforsyningsanlæg. Der i arbejdsperioden på byggeprojektet sikrer projektet en fast elforsyning ved hjælp af en byggepladsstavle.

På et byggeri er sikring og vedligeholdelse af byggestrøm et afgørende og meget vigtigt, da byggepladsen som mange gange vil gå fuldstændigt i stå. Hvis nu byggeriet lige pludselig bliver ramt af strømsvigt og derfor bliver uden elektricitet.

Alle byggepladsinstallationer skal enligt lovkrav opfylde de krav der findes i stærkstrøm- bekendtgørelsen. Dette for at bland andet sikre et sikkert arbejdsmiljø.

Ny oprettede el-installationer og byggestrøm skal meldes

Når det handler om byggestrøm og byggestrøms tavle så skal alle ny oprettede el installationer anmeldes til en lokal elnetleverandør. Dette skal gøres ud af en autoriseret elinstallatør, som f.eks. Norh Entreprise. Det gælder dog ikke kun ved byggestrøm og opsætning af byggepladstavle. Det gælder både permanente og middeltidlige el-installationer.

Hvis bygge projekter varer over en længere periode end tre måneder. Så skal den midlertidige el-installation på byggeriet tjekkes af en autoriseret elinstallatør. Og det er ejeren som har ansvar for byggestrømmen og byggestrømtavlen. Det er derfor også ejeren det skal sørge for at en elinstallatør får udarbejdet rapport og sikkerheds tjek. Dette kan vi hos Norh Entreprise hjælpe til med.

Fremføring og sikring af byggestrømstavle og byggestrøm

Elektriske kabler, der forsyner byggestrømtavler god og vel skal sikres mod uheld og beskadigelse.
Det er mange ting man skal tage stilling til i forhold til at bestykke byggetrøstavlerne. Man skal planere og placere forsyrningerne så at uheld kan undgås på den bedste måde. Man kan også grave ned kablerne, men så findes det nogle nye regler som man skal stalle stilling til. Vil i vide hvilke så er i velkommen at ringe til os på 22 22 28 68. En anden løsning er at hænge kabler på master osv.

Byggepladstavler på byggepladser
Alle byggestrømstavler skal have en CE-mærkning og opfylde alle krav i EN 604394. Hvis kravene ikke opfylder må de enligt lov ikke bruger. Udover dette så skal byggestrømstavlen være godt placeret og på samtid være beskyttede mod regn og vand. Pladsen foran byggestrømtavlen skal være rydder og frit fra f.eks. værkstøj.

Byggestrømstavler skal være sikret mod fald og være placeret, så de er tilgængelige og let kan betjenes. Pladsen foran tavlen skal være ryddet.

På lager har Norh alle styrker af byggestrømstavler inkl. de mest almindelige heriblandt;

  • 16 ampere ( 16 A)
  • 32 ampere (32 A)
  • 63 ampere (63 A)

Praktisk byggestrøm lej en byggestrømstavle

Norh er en elinstallatør virksomhed beliggende i København. Og vi har en stor mængde af forskellige typer af byggestrømstavler til rådighed. Vi tilbyder derfor dig der skal bygge om, bygge nyt eller står for et byggeprojekt en nem løsning. Det du blot behøver ringe til os. Hvis du f.eks. skal anvende en byggestrømstavle akut i København så giver vi slip for de vi har i hænderne og rykker ud med desamme med et ekstra gebyr.

Vi udarbejder også gratis tilbud til dig der ikke har lige stå travlt. Når du bestiller en byggestrømtavle hos os, så hører vi først efter dit behov og efterfølgende sender vi ud en elektriker til at sætte tavlen op for dig, og placerer den netop der du ønsker det.

Hvis du skal bruge en elektriker eller elinstallatør, så kan du også bruge os. Vi udfører det meste indenfor el arbejde og er vane til at hjælpe til f.eks. på byggepladser, når tiden er knap. Oveni at vi er elektriker så er vi specialiserede i sikring. Derfor kan vi lige så godt udføre et gratis sikkerheds tjek ved udlevering om så ønskes. Det kan i læse mere om her. 

Norh er altid ved telefonen, så hvis du har nogle spørgsmål til os angående byggestrømstavle København. Så glæder vi os til at høre fra dig. Morgen, Middag og aften. 

17 Københavnske bydele

På hjemmesiden kan du læse mere om vores 17 Københavnske bydele som vi kører i, Læs mere om f.eks. Elektriker Nørrebro og elektriker Amager her. Norh tilbyder selvfølgelig også udlejning af byggestrømtavle til dig der er ansvarlig for et byggeprojekt lidt udenfor København. Det eneste der er at vi vil fakturerer lidt ekstra for kørsel. 

Lej en Byggestrømtavle København. Leverering, montering, service og afhentning af byggepladstavle. Byggestrømstavler efter dit behov i København

Billig Byggepladstavle

Indhent Tilbud

Du kan altid nemt indhente et tilbud hos Norh i vores tilbuds formular. Vare sig du er en privatperson, byggeherre eller erhvervsdrivende. Hvis du udfylder formularen på vores indhent tilbud side, så vender vi tilbage med et tilbud til dig indenfor nogle få hverdage. Vi glæder os til at høre om din opgave!

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.