Søg
Close this search box.

Låsesmed

Døgnåben akut låsesmed København

Skal du bruge en låsesmed akut i København? Uanset om du skal bruge en låseservice til en akut oplukning fordi at du har smækket dig ude. Eller hvis du har spørgsmål til andet indenfor sikring så går det fint at ringe til Norh låsesmed København og Nordsjælland i hele døgnet. Kontakter os på telefon vil du kunne stille os alle dine spørgsmål og få svar med det samme. Vi på Norh lover at gøre vores bedste hver gang for at svare på de spørgsmål du eventuelle vil have. Er det et akut låsesmeds ærinde så rykker vi ud med det samme.

Låsesmed Østerbro udfører låsesmeds arbejde og akut oplukning af døre på Østerbro

20 minutter Låsesmed

Hurtig ankomst på 20 minutter - Norh låsesmed København spiller ikke din tid. Vi ved hvor nederen det er at blive smækket ude.

Erfaren låsesmed

Norh låsesmed i hovedstaden installerer kun låse af højeste kvalitet og funktion fra Ruko, Evva og Medeco. Samt sikkerhedsdøre fra Daloc.

Elektriker ydelser

Vi på Norh er en autoriseret elinstallatør ydelser. Hvilket betyder at vi fuldt lovligt må have med el installationer at gøre oveni at vi er låsesmede.

"Fantastisk service!

Godt pålideligt firma. Jeg vil varmt anbefale at ringe til Norh uanset om du skal bruge en låsesmed eller en elektriker eller anden håndværkere. De finder en løsning til dig du vil være meget tilfreds med!”

Christina Varde

Anmeldelser
Norh Entreprise låsesmed København

4.9 og 674

5/5

Vi er meget glade for vores anmeldelser online og vores gennemsnit på 4.9. Vi går meget op i kundeservice og feedback fra vores kunder bearbejder vi konstruktivt. 

"Gode priser!

Som student gider man godt Norhs priser! Fik en rigtigt god pris da jeg sku have meget lavet hjemme i lejligheden. 2 unge og friske drenge klarede alle opgaverne, alt gik som smurt. ”

Jenny Lundberg

Service og kvalitet

Norh Entreprise låsesmed København
-Din lokale akutte låsesmed

Norh Entreprise låsesmed København er meget glade for at vi har blevet månedens håndværker på håndværker.dk

I Juli -19 på grund af kunder gode anmeldelser på vores udførte arbejde har vi lykkes os at blive månedens håndværker. Det er vi utroligt glade for! Tusind tak alle jer der givet os en anmeldelse. Hvis du er en tidligere kunde hos os er du altid velkommen til at give os feedback eller en anmeldelse på Google eller vores sociale medier.

Norh låsesmed akut København laver en akut oplukning

Norh låsesmed Østerbro, vores servicekoncept;
Norh låseservice Østerbro er et ærligt, engageret og personligt låsevirksomhed på Østerbro. Norh låsesmed akut København og Nordsjælland går op i, at du får præcis den service og præcis de løsninger, du har brug for, hverken mere eller mindre. Uanset hvis du skal bruge os til en hurtig og billig oplukning eller gennemtænkt rådgivning for at sikre dit hjem eller dine lokaler. Vi går meget op i at du får de låsesystemer, der bedst passer til dig og dine behov – for er det ligegyldig om du skal have sikret dit private hjem, din boligforening eller en hel virksomhed. Vi har kapacitet til at klare enhver opgave. Vi er en del af Norh – vi kan derfor tilbyde det hele indenfor sikring. Og du kan være sikker på at du får den rigtige ekspert på den opgave som du vil have løst. Læs mere om Norh låse København her.

Autoriseret hos sikkerheds styrelsen

Blot til info så er Norh Entreprise ApS autoriseret elektriker/elinstallatør hos sikkerheds styrelsen. Derfor må vi gøre mere end f.eks. en almindelig låsefirma, som ikke har samme autorisation som elinstallatør. Udover at vi arbejder sammen med elektrikere så samarbejder vi med de største leverandører på markedet. Vi bruger os kun af de bedste materialer og køber bland andet ind fra Ruko, Ajax system, Hikvision og Herning pengeskab fabrik. Vi vil dog også gerne være fleksible og installerer din købte produkt, hvis det er det som du ønsker.

Garanti op til 6 år hos Norhs akutte låsesmed København

På almindeligste ydelser. Norh har op til 6 års garanti hos Norh låseservice & låsesmed København. Det har fordi at vi vil forsikre os at du er 100 % tilfreds med vores ydelse og at din løsning er holdbar for dig. Du kan derfor rolig altid ringe til os i gen, hvis det skulle komme nogle eventuelle problemer indenfor en fremtid på 6 år. Husk bare at spørge om hvor mange års garanti du har på præcist den opgave i vil have udført eller har fået udført ud af vores låsesmede. 

For at sikre os og at dig som kunder de til os for de bedste produkter så bruger vi os ud af kun høj kvalitets leverandører. Norh låseservice & låsesmed København køber bland andet ind låse og andre produkter fra Hikvision, Assa Abloy, Ajax systems og bruger værktøj fra Hilti.

Med et sikkerheds tjek udført af
sikring tekniker, kan indbrud undgås

Vi på Norh låsesmed København mener at et sikkerheds tjek er en rigtigt god idé og det er endda gratis hos os. Gennem at få udført et sikkerheds tjek vil du opdage eventuelle svagheder i din sikring. F.eks. at dørkarmen en meget svag og din sikkerheds låse derfor ikke vil have den ønskede effekt alligevel. 

Men det behøver ikke være en dyr omgang bare fordi at men finder nogle “svage” punkter i sit sikkerhedssystem. Det plejer være nemt at tage små tiltag. F.eks. installere et mindre alarm. Et alarm behøver ikke koste mere end nogle få 1000 kroner. Det er meget billigere end at blive ramt af et indbrud og forsikringen ikke dækker fordi at ens dør ikke har været “forsvarligt” låst.

Norh låsesmed i København, udfører alt indenfor låsesmeds branchen

Vi tilbyder vores kunder i hovedstaden ca. 10 forskellige ydelser og mere der til
Som tidligere nævnt er ingen opgave for stor eller lille for Norh låsesmed København. Vi kan både hjælpe dig med alt indenfor låsesmedens fag. Norh låsesmed København er også eksperter i alarmer og har særlige systemer som passer til private og erhverv – alt efter dit behov.

Vi udfører bland andet følgende;

 • Adgangskontrol, til både privat og erhvervs brug, en chip eller kode vil kunne erstatte din nøgle.
 • Dørlukkere og dørautomatik, til både butikker, kontorer, skoler og private.
 • Nøglekopier, vi laver kopier til systemer etc., er et kun en enkelt lille nøgle anbefaler vi at gå til en lokal skomager.
 • Mekaniske låse, alt fra omkodning til udskiftning samt oplukning af mekaniske klassiske låse.
 • Pengeskabe, her er vi specialister. Vi både køber ind efter dit behov og monterer dem. Mister du nøglen klarer vi også oplukning.
 • Privat alarmer, vi installerer simple trygge hjemme alarmer med kode.
 • Alarmer systemer til erhverv, vi har en elektriker med AIA modul. Derfor kan du være sikker på at dit alarm er forsikring godkendt.
 • Låseservice, hurtig akut service samt kvalitetsbevidst sikring rådgivning.
 • Autolåsesmed, en låsesmed-bil København til at åbne op din bil hvis du smækket bilnøglen inde.
 • Porttelefoner, moderne porttelefoner til nybyggeri samt mindre systemer til huse.
 • Sikkerhedsdøre & Gitre, gør det umuligt for tyver at komme indenfor. Vi installerer gitre og sikkerhedsdøre til både private og virksomheder. Samt lejligheder og huse.
  Lær mere om de forskellige ydelser her;

Kontakt os – Døgnåben døgnvagt låsesmed København

Har du smækket dig ude, eller mistet dine nøgler? Vi rykker ud med de samme, du skal ikke behøve vente synes vi. Derfor spiller vores låsesmede ikke din tid gennem at ikke agere hurtigt. Du bestiller låsesmed og vi rykker ud med de samme. Og skulle meget gerne være ved dig indenfor 30 minutter afhængig trafikken i København.

TVO og AIA

Overvågning og alarmsystemer. For at øge sikkerheden i din bolig eller i dine lokaler, især når du er lang væk, eller på ferie måske en forretningsrejse – er det en ekstra god idé at sætte alarmer og overvågningskameraer op. Så står du meget mere stærkt mod indbrudstyve. Det vil ofte give tryghed.

Autolåsesmed Københav

Vi udfører også biloplukninger på de fleste bilmærke. Vi har en uddannet autotekniker på Norh låsesmed i København og omegn, som har speciale i biloplukning. I sær tyske bilmærke er svære at åbne. Vores autolåsesmed i København vil gerne prøve at åbne din vil uanset mærke. Ring vores døgntelefon for hurtig betjening.

Sikkerhedstjek

Vi laver sikkerheds tjek til private skifter din ikke sikre låse ud til serie 1200 eller garant plus. Det er låse som ikke kan dirkes op af indbrudstyve. En serie 500 kan nemt åbnes op med en bankenøgle eller en låsepistol. Og er derfor heller ikke forsikrings godkende. Det vil sige din forsikring vil sandsynligvis ikke dække ved indbrud.

Elektriker Ydelser Norh låsesmed

København og Østerbro tilbyder også elektrikerydelser til alle kunder. Du kan derfor i samme omgang få et nyt stik installeret, hvis du f.eks ønsker et alarm eller overvågning. Det synes vi er smart service.

Alarm til erhverv

Det er oftest ekstra høje krav til erhverv som har et lager. For at du skal være forsikringen dækker så kan det være en god idé ar en mand med AIA eksamen til at udføre installationen af alarm. Blot til information, du kan også få tilskud fra staten for selve alarminstallationen.

Alt et sted hos Norh  låsesmed i København og Nordsjælland

Når du bruger dig af Norh låsesmed i Kbh, får du også muligheden at få alt et sted, og mængderabatter. Vi har nemlig også elektriker, murer, tømrer samt maler på Norh. Det er smart f.eks. hvis du skal have mere lavet. Så kan du nøjes med en enkelt kontakt og derfor ikke bruge tid på at dirigere mellem de forskellige håndværkere og fag.

Støtte til entreprenører-
Norh låsesmed  

Bistår entreprenører og andre bygningssagkyndige med etablering af f.eks. beslags lister og andre sikkerhedsløsninger i forbindelse med nybyggeri og renovering. Norh udfører og tager sig af special projekter med særlige krav til f.eks. forstærkning .

Sikkerhedsdøre hos Norh låsesmed 

Når du bestiller en sikkerheds hos Norh kan du roligt slappe af under hele processen. Vi mødes der det skal en dør eller døre op og laver en plan sammen og finder den rigtige design og pris. Vi bruger os af Daloc som leverandør og de har et meget bredt sortiment af forskellige døre. Vi er derfor sikre på at vi vil kunne finde den dør der passer jer bedst.

Norh låsesmed; Se her hvor nemt en indbrudstyv kan læse at åbne en dør op

Funderer du om det er vært at skrifte dine gamle låse serie 500 ud mod en sikrere model. I dag kan indbrudstyve nemt lære at åbne døre op. Vores tidligere kunder er vores bedste referencer
Hver gang det kommer ind en ny anmeldelse til os – bliver vi glade indeni. Ikke kun fordi at det bekræfter at vi gjort et godt stykke arbejde. Uden vi kan også bruge det som en reference her på hjemmesiden. Til forsat udvikling og rekruttering af nye kunder. Derfor vi vi gerne fremvide nogle af vores anmeldelser fra google her.

Kunne du ikke finde den ydelse du søgte?

Her kan du finde Norh låsesmed i København og alle de låsesmeds ydelser vi kan tilbyde dig. Lær mere dybt om dem her. Vi tilbyder som regel alt indenfor låsesmed og vi kan sagtens hjælpe dit behov af låsesmed i København.

Vi lukker døre op 24/7 hos Norh låsesmed Kbh

Vores mest brugte låseservice er oplukninger og vi gør oplukninger på alt som kan åbnes. Vi laver biloplukninger og det er oftest kun sværere bilmodeller der forhindrer os engang imellem. Vi vil nemlig altid foretrække en oplukning uden at gøre skade på bilen eller dørlåsen. På visse bilmærker er det simpelthen for svært at lukke op uden at gøre skade. Og når det gælder døre og hængelås med serie 600 og opad er det desværre ikke altid muligt at “bare lukke op”. Nyere og bedre låsesystemer som er dirke frie de bliver oftest nødt til at blive skiftet ud. Hvis du har en brevsprække vil de sværere låse også kunne åbnes uden at bore op.

Vi vejleder omkring forsikrings godkendelse og tager os af forsikringsager

Låsemeden kender de mange krav til boligejere og boliglejere. Når det drejer sig om forsikringen vil dække når uheldet er ude, det vil vi gerne hjælpe vores kunder igennem hvis problemet opstår. Dine døre skal mange gange være låst med et højt nok sikkerheds -niveau. Og det er vigtigt at dine vindue er låst i hasperne rigtigt for at forsikringen vil dække. 

Norhs låseservice og vores låsesmede er eksperter i dette område da det er et problem vi meget ofte løber ind i, hos både private og erhvervs kunder. Vi vil derfor anbefale at opdatere dine låse. Hvis der har været problemer med dine låse og vi er ude og kigge på dem. Der findes rigtigt mange forskellige niveauer når det handler om sikkerhed og mekaniske låse. Her vil vores låsesmed kunne vejlede jer efter de kroner og øre i har mulighed eller lyst til at invester i jeres nye låse.

Norh låsesmed områder elle almindelige låse varianter
Omkodning af lås

Ibland er det nok at lave en låseservice og en omkodning. Hvis nuværende virker fint i forvejen og er “up to date”. Dog kræver det mange gange at låsen er åben eller det mindste at det kan lade sig gøres at åbne den. At lave lave en omkodning af låse er en tidskrævende opgave og kan kun laves af uddannede låsesmede. Fordelen med at omkode låsen er at det er godt for miljøet og man sparer prisen på materialer. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder vil vi hurtigt kunne give dig besked hvis du ringer til vores låsesmed.

Vores låsesmede i København installerer tyverialarmer til både private og erhverv 

Tyverialarmer. Vores låsesmed vil kunne guide dig i gennem hvad der findes på markedet og hvad der vil være den bedste mulighed for dig. Norh låsesmed har uddannede sikkerheds -tekniker og dygtige elektriker. Der vil klare installationen af alarmer. Vi laver både store installationer af tyverialarmer til erhverv og mindre installationer til private hjem.

Vores TVO ekspert installerer overvågning

Så at du kan holde øje med dit hjem også når du ikke er hjemme. Overvågningskamera. Vores låsesmeder og sikringtekniker oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågningskameraer. Teknologien gør at priserne på overvågnings systemer falder. Samtidigt med at kvaliteten bliver bedre, det er nogle af grundene til øget popularitet. Der findes adskillige varianter af systemer når det gælder overvågning. Den jungle vil vi med glæde hjælpe dig med at få overblik i. 

Det findes også en del regler omkring overvågning, dem er vi også vel bekendte med og vil kunne vejlede dig i. Elektronisk adgangskontrol er også en god mulighed. Her kan du nemt få kontrol og overblik over hvem du ønsker skal have adgang til dine lokaler. Du vil også kunne se hvornår de tjekker ind og tjekker ud osv. adgangskontrol benyttes mest af erhverv men det kan også installeres i private hjem.

Køber ind sikkerhedsdøre med rabatter og monterer de bedste låse på markedet på

Vi samarbejder med flere forskellige sikkerhedsdøre leverandører. Og vil derfor kunne købe ind og installere en ny sikkerhedsdør til dig efter det du har tænkt dig til en konkurrencedygtig pris. Det vil tage ca. 1-2 dage at få den gamle dør fjernet og en ny sat i. Vi vil også kunne hjælpe dig med at finde ud hvilke regler som er omkring f.eks. din opgang hvis du bor eller har erhverv i en opgang. Vi har god erfaring med Dalocs sikkerhedsdøre.

Norh låseservice & låsesmed København er eksperter på Gitre

Gitter. Installerer Norh låsesmed København for typisk butikker i stueplan men også i private hjem. Vi leverer gitter som kan monteres fast eller monteres som aftagelige. Alt efter dine ønsker. Vi leverer gitter til både døre og vinduer, efter den farve og stil du har i dine tanker. Norh låseservice & låsesmed tilbyder at installere alle gitre på markedet. Og vi har rabatter hos et flertal leverandører i Danmark og i norden, vi vil undersøge dine muligheder og presenter dem for dig. Med vindue- og dør-gitter er dit hjem eller din forretning rigtigt godt sikret.

Vi kopierer nøgler med bring ud service

Nøgle kopiering med hent og bringe service. Vores låsesmed og låseservice er glade for at kunne tilbyde denne fleksible service som gør det så nemt for vores kunder. Alt du behøver at gøre er at kontakte vores låsesmed i København og Nordsjælland. Herefter beslutter vi os sammen om hvilken service du ønsker og du får en fast pris med det samme, efter antallet af nøgler og hvilken type du ønsker at få kopieret. Vi har ikke nogen grænse på hvor mange nøgler der kan bestilles. Vores erhvervs kunder er meget glade for at udnytte denne låseservice.

Åbner pengeskab og forhandler pengeskabe fra Herning pengeskab fabrik

Inkls. gode rabatter på p engeskab. Norh låsemed & låseservice København. Har en dygtig specialist i oplukning og låseservice af pengeskabe. det findes ofte mange måder at løse en opgave på. Især når det handler om pengeskabe. 

Pengeskabe er en typisk udfordrende men spændende oplukning for vores låsesmede. Då de sjælden løses på den samme måde. Nogle gange kan pengeskabet desværre ikke reddes. Hvis du ønsker at få et nyt pengeskabe har vi et tæt sammenarbejde med bla. “Herning pengeskabe fabrik” og vil kunne give dig et rigtigt godt tilbud på et nyt der vil kunne erstatte dit gamle.

Leverer tekniske nøgleskabe installeres af låsesmed i København

Nøgleskabe. For virksomheder, institutioner så som bilforhandler, boligselskaber, sygehus osv.  Her er det meget vigtigt at have styr på nøglerne og sikkerheden. Det kan også være lovpligtig at opfylde et vis sikkerhedsniveau på nøgleskabet der bruges. Norh låsesmed og låseservice København installerer alle varianter af nøgleskabe. Alt fra små til private hjem til de større institutioner. Vi har også rabatter hos vores leverandører så det ville faktisk kunne blive en billigere affære at ringe låsesmeden når det skal et nyt nøgleskabe op.

Oplåsning & oplukning af penge- og våbenskabe

Våbenskabe. Hvis du har et våben så skal du også have et våbenskab. Det er lovpligtig i Danmark at dine våben er forsvarligt låst inde så at uberettigede ikke kan komme til dine våben. Lige som med pengeskabe og andre værdiskabe. Kan det være mere problematisk når nøglen knækket eller er blevet væk. Norh låseservice & låsesmed i Kbh har ansatte som er specialister i denne type af oplukning. Så bare rolig det skal nok gå alligevel.

Biloplukning, Autolåsesmed Østerbro

Oplåsning af bil. Vi har dygtige mekaniker på Norh låsesmed København. De er specialiserede i låseservice på biler og lukker derfor de fleste varianter af biler op. Vi laver dog kun en oplukning hvis det kan lade sig gøres uden at skade bilen. Du bliver derfor nød til at kontakte en af vores låsesmede for at få et klart svar om det kan lade sig gøre, i forhold til at åbne din bil. En del biler er også på grænsen til at vi vil kunne klare en åbning. Her vil vi tilbyde dig at komme ud til din bil og prøve for en mindre udkørsel pris. I de bedste af alle verden så vil vi lykkes med at smertefrit åbne din bil.

Se video her hvor nemt det kan være at åbne en 5 stiftet lås som ikke har en høj sikkerheds klasse

Akut låsesmed København? Norh tilbyder alt af låseservice udført på den bedste måde af dygtige & erfarne låsesmede i København

Norh låsesmed Østerbro

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.