Elektriker Priser

På denne side finder du info om vores prissætning – Hos Norh Entreprise går vi op i god ærlig service og veludført sikkert arbejde med stort fokus på kvalitetssikring, for holdbare moderne løsninger 

Læs her om el service priser København hos Norh

Tilbud elektriker

Altid - uforpligtende

Hvad kan man forvente i pris? Elinstallatør & elektriker priser i København
Det er flere forskellige faktorer, der spiller ind på priserne for en elektriker, blandt andet kørsel, udarbejdelse af lovpligtig KLS, tidsforbrug og erfaring. En autoriseret elektriker har gennemgået 4 – 4,5 års uddannelse med et skoleforløb på en erhvervsskole og været i virksomhedspraktik. En elinstallatør har gennemgået ca. 1,5 år mere end en elektriker. Se vores priser nederst eller kontakt os her hvis du vil førhøre dig om et muligt tilbud og vores priser før du bestiller en elektriker 

Indhent Tilbud

Udfyld formularen nederst - Beskriv din opgave.
og vi vender tilbage til dig med et tilbud.

Har du Spørgsmål?

Service 24/7

Vi er en døgnåben virksomhed og er derfor altid ved telefonen for at svare på dine spørgsmål.

Det er flere forskellige faktorer, som påvirker prisen på en elektriker. Hvis en elektriker er meget billig, så vil vi anbefale dig at tage dig tid til at undersøge hvorfor. De fleste elektrikere er medlem af en brancheforening med en tilhørende garantiordning, hvilket er din sikkerhed, hvis der er fejl og mangler ved det udførte arbejde, uheld kan jo ske. Er den meget billige elektriker ikke med i nogen garantiordning, så er du sandsynligvis ikke sikret, hvis arbejdet ikke er blevet udført korrekt. Udover at vi er medlem af Tekniq så er vi forsikrede hos ADIS installatøreforsikring, med en rådgiverforsikring der dækker op til 10 millioner op til 10 år efter opgaven blevet udført af os.

I dagens Danmark er de fleste elektrikerydelser ulovlige at udføre uden autorisation. Det vil sige, at al elinstallatørarbejde kræver autorisation. En autorisation koster en del om året for en elektriker virksomhed, og arbejdet med at udføre de nødvendige kontroller udgør en stor udgift både til årligt og til dagligt i og med at man skal bruge tid efterfølgende for at dokumentere alt udført el.-arbejde der kræver autorisation. En autorisation er derfor også med til at påvirke priserne for en elektriker. Vær 100% sikker på at dit elarbejde udføres korrekt og sikkert, hvilket i sidste ende er din garanti for veludført arbejde. Det er meget nemt at lave et tjek på Sikkerhedsstyrelsen autorisationsregister.

Danmark vil gøre det billigere for folk at skabe tryghed. Du har derfor mulighed for at få fradrag for dine installationer af alarmsystemer/tyverialarm. Så kan du sikre dit hjem mod uvelkomne gæster og ikke mindst holde øje med, at alt er, som det skal være derhjemme. Der findes mange forskellige løsninger på markedet, store som små. Alle har de tilfælles, at de kan hjælpe dig med at give tryghed holde tyven på afstand. Du kan dog ikke få fradag for selve alarmerne, det er kun vores tid til udførelsen af arbejdet, som du kan søge fradrag for. Vi vil anbefale at købe alarm fra Ajax systems. Du kan også læse mere om vores alarmløsninger her. 

For at nedbringe CO2-udledningen i Danmark, kan du søge tilskud fra staten til energioptimering i din bolig. Du kan læse mere om energioptimering her. 

Du kan blandt andet få tilskud på;

  • Mange varianter af isolering
  • Udskiftning af varmekilde f.eks elvarme udskiftes til fjernvarme.
  • Gå fra ældre vinduer til nye energivinduer
  • Opsætning af varmepumpe
  • Vejledning i forbindelse med energirenovering
Hurtig biloplukning København, låsesmed bil på oplåsning af bil Kbh.

Vagtudkald

(ikke tilbuds relateret)

Vagtudkald tillæg (udover normal timepris) i arbejdstimerne i hverdage 2.800.-
Vagtudkald tillæg (udover weekend timepris) udenfor normal arbejdstid og i weekenden 3.800.- inkls. moms. 

Der faktureres for minimus 2 timers arbejde ved hvert vagtudkald.

Der er tillæg efter kl 15. 

Yderligere tillæg efter kl 18.

Derudover så vil der altid skulle betales for kørsel og parkering.

Ved afbestilling af vagtudkald inden for 15 min. opkræves 1.000,-Ved afbestilling af vagtudkald efter 15 min. opkræves fuld beløb.

Vi tilbyder vagtudkald hele døgnet mod gebyr, da vi smider alt vi har i hænderne eller ringer ind  en elektrikere på deres ledige tid.  Ved vagtudkald skal det betales ved besøg. 

Service

Sikkerhed,
uddannelse Og Kvalitet

I stille perioder eller hvis din opgave kan vente så kan vi udarbejde fordelagtige tilbud til dig.

Priserne hos Norh entreprise elektriker er som regel ikke de laveste ved akutte ærinder og hasteopgaver, i de perioder vi har meget travlt.

Vi førsøger at holde vores priser nede, men vi går ikke på kompromis med, gældende lovkrav,  arbejdsgiverforening, forsikringer, uddannelse, kvalitet og service.

Hvis der skal laves meget inden for forskellige fag, udarbejder vi gerne et samlet tilbud og giver en fordelagtig mængderabat.   

elektriker København, elinstallatør nybyggeri

Hos Norh

(Ikke tilbuds relateret)

Fra 640 kr. + moms i timen (+ kørsel 3.60 kr. pr. km.) Weekend og aften, samt akut udkald yderligere tillæg. Vi tager et opstart gebyr på 1600 kroner for mindre opgaver, ikke vagtudkald relateret.

Der faktureres for minimus 2 timers arbejde ved hvert besøg.

Der er tillæg efter kl 15. 

Yderligere tillæg efter kl 18.

Vores priser en 100 % gennemsigtige og i en elektriker time indgår servicevogn samt miljøtillæg. Parkering efter gældende parkeringzoner kommer oveni.