Søg
Close this search box.

Elektriker Priser

På denne side finder du alt info om vores prissætning – Hos Norh Entreprise går vi op i god ærlig service og veludført sikkert arbejde med stort fokus på kvalitetssikring, vi står også for holdbare moderne løsninger og at vores medarbejdere for en retvis løn efter kvalifikationer, ferie og pension. 

Tilbud el-arbejde

Altid - uforpligtende

Hvad kan man forvente i pris? Elinstallatør & elektriker priser i København
Det er flere forskellige faktorer, der spiller ind på priserne for en elektriker, blandt andet kørsel, udarbejdelse af lovpligtig KLS, tidsforbrug og erfaring. En autoriseret elektriker har gennemgået 4 – 4,5 års uddannelse med et skoleforløb på en erhvervsskole og været i virksomhedspraktik. En elinstallatør har gennemgået ca. 2,5 år mere end en elektriker. Se vores priser her på siden eller kontakt os her hvis du vil forhøre dig om et muligt tilbud og vores priser før du bestiller en elektriker. 

Indhent Tilbud

Udfyld formularen nederst - Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et tilbud.

Har du Spørgsmål?

Service 24/7

Vi er en døgnåben virksomhed og er derfor altid ved telefonen for at svare på dine spørgsmål.

Det er flere forskellige faktorer, som påvirker prisen på en elektriker. Hvis en elektriker er meget billig, så vil vi anbefale dig at tage dig tid til at undersøge hvorfor. De fleste elektrikere er medlem af en brancheforening med en tilhørende garantiordning, hvilket er din sikkerhed, hvis der er fejl og mangler ved det udførte arbejde, uheld kan jo ske. 

Er den meget billige elektriker ikke med i nogen garantiordning, så er du sandsynligvis ikke sikret, hvis arbejdet ikke er blevet udført korrekt. Vi er forsikrede hos ADIS installatørforsikring, med en rådgiverforsikring der dækker op til 10 millioner op til 10 år efter opgaven blevet udført af os.

I Danmark er de fleste elektrikerydelser ulovlige at udføre uden autorisation. Det vil sige, at al elinstallatørarbejde kræver autorisation. En autorisation koster en del om året for en elektriker virksomhed, og arbejdet med at udføre de nødvendige kontroller udgør en stor udgift både til årligt og til dagligt i og med at man skal bruge tid efterfølgende for at dokumentere alt udført el.-arbejde der kræver autorisation. En autorisation er derfor også med til at påvirke priserne for en elektriker. 

Vær 100% sikker på at dit elarbejde udføres korrekt og sikkert, hvilket i sidste ende er din garanti for veludført arbejde. Det er meget nemt at lave et tjek på Sikkerhedsstyrelsen autorisationsregister.

Norh Entreprise har 1 fagligt ansvarlig hvad hovedopgave i selskabet er kvalitetssikring. 

I vores servicebiler og servicevogne medbringer vi materialer og værktøj til løsning af de fleste små standardopgaver. Vores elektriker kan ikke garantere at vi har alt i bilen.
Derfor jo mere du informerer os om opgaven vores elektriker skal løse, jo bedre er vi forberedt når vi træder ind ad døren, hvilket typisk giver sig udslag i en lavere pris for dig. 

På tidspunktet er der stor variation i priser på materialer hos vores grossister på grund stigende priser, på grund af “krise”. 

Hurtig biloplukning København, låsesmed bil på oplåsning af bil Kbh.

Vagtudkald

(ikke tilbuds relateret ved akut udrykning)

Vagtudkald tillæg (udover normal timepris frem til 15:00 her efter timepris weekend) kl. 07:00-15:00 i hverdagene, 2.800.- inkl. moms. Vagtudkald tillæg (udover timepris weekend) weekend og helligdage samt 15:00-07:00 i hverdagene 3.800.- inkl. moms. Der faktureres for minimum 2 timers arbejde (se under timepriser) og vagtudkald tillæg ved hvert bestilt vagtudkald. Derudover så vil der altid skulle betales for kørsel og parkering. Tiden på opgaven bliver beregnet fra teknikkeres eller elektrikerens adresse, og ikke fra virksomhedes adresse. Ved afbestilling af vagtudkald inden for 15 min. opkræves ikke noget. Ved afbestilling af vagtudkald efter 15 min. opkræves fuld beløb. Husk at på 15 minutter så kan vi have nået at omstrukturere opgaverne, dagen og kunderne, samt komme afsted og have kørt i ca. 10 minutter, vi rykker oftest ud med det samme. Vi tilbyder vagtudkald hele døgnet mod gebyr, fordi at vi smider alt vi har i hænderne, betaler personale for at stå til rådighed 24/7 (rådighedsvagt) enligt elektriker overenskomsten, eller ringer ind en elektriker på deres ledige tid.  Ved vagtudkald skal der som regel betales ved besøg. Vagtudkaldstillægget dækker primært omkostninger som følger med i og med at tilbyde  vagtservice 24/7, 365 dage om året. KLS (Kvalitets ledelsessystem) faktureres som regel altid ved el-vagtudkald. (se pris længere ned)

Service + Tilbud

Info og viden om vores prissætning

I stille perioder eller hvis din opgave kan vente så kan vi udarbejde fordelagtige tilbud til dig.

Vi forsøger at holde vores priser nede, men vi går ikke på kompromis med, gældende lovkrav omkring KLS, arbejdsgiverforening, forsikringer, uddannelse, kvalitet og service. 

Priserne hos Norh Entreprise elektriker er som regel ikke de laveste ved akutte ærinder og hasteopgaver, specielt i perioder hvor vi har meget travlt og de dage hvor det er svært for os at stille elektrikere/personale til rådighed, f.eks. ved jul og nytår.

Prissætningen er udviklet sådan at den rummer en stor fleksibilitet. Vi mener at vores ansatte elektrikere fortjener en ordentlig og fair løn, når de står til rådighed, eller har rådighedsvagt også om natten, og rykker ud i alle vind og vejr for at hjælpe andre i en akut nødsituation vedrørende el. 

Hvis du er i tvivl om hvad en service koster, husk altid at spørge om det er vigtigt for dig at kende prisen på forhånd. Vores elektriker forsøger altid at give god service og få prisen oplyst eller i hvert fald henvise til hvor du kan få vores priser og andet relevant info at vide f.eks. et link til vores hjemmeside, i travle situationer hvor der måske er mange spørgsmål omkring f.eks. en opgave og autorisation osv. er det ikke vores elektrikeres ansvar at oplyse om det hele inkl. priser, selvom at vi er overbeviste om at de gør sit bedste med at få det mest relevante info på plads. 

Tænk på at det er forskelligt hvad der er vigtigt for kunde til kunde, nogle mener at prisen er vigtigst imens andre går op i hurtig service og sikkerhed. 

Hvis der skal laves meget inden for forskellige fag, udarbejder vi meget gerne et samlet tilbud og giver en fordelagtig og konkurrencedygtig mængderabat.   

Nogle gange giver vi også “good will” rabat (typisk 20-30%), f.eks. hvis opgaven viser sig være meget hurtigt overstået, eller meget mindre end forventet.

Timepris hos Norh

(Ikke tilbuds relateret)

Timepris  kl. 07.00-15.00, 640,- ekskl. moms (+ kørsel 4 kr. pr. km. ekskl. moms.) Parkering efter gældende parkering zoner

Timepris planlagt efter arbejdstiden kl. 15:00-18.00, 960,- ekskl. moms.  (+ kørsel 4  kr. pr. km eksklusive moms.) Parkering efter gældende parkering zoner

Timepris weekend efter kl. 18:00 og så til kl. 07:00, samt weekend og helligdage 1280,- ekskl. moms. (+ kørsel 4 kr. pr. km eksklusive moms) Parkering efter gældende parkering zoner

Bestilling af akut vagtudkald yderligere udrykning tillæg (læs under vagtudkald her på siden).

Vi tager et opstart gebyr på 1600,- for små serviceopgaver, ikke vagtudkald relateret, oveni kommer timepris hvor der faktureres for minimum 2 timers arbejde for hvert besøg. Hvor den første time dækker kørsel, dvs. tiden vores elektriker bruger på at køre til og fra opgaven. 

Vi runder altid op til hele timer.

Vores priser en 100 % gennemsigtige og i en elektriker time indgår servicevogn samt miljøtillæg. Hvis prisen er en afgørende faktor, husk at aftale pris med os på forhånd.

Øvrig; 

Kørsel 4  kr. pr. km ekskl. moms. gælder som regel fra firmaets adresse. ved bestilling af vagtudkald så tælles kørsel fra der hvor elektrikeren befinder sig, ved bestilling. Husk at spørge elektrikeren, hvis du har brug for mere info.

Minimim pris for små materialer 50kr. 

Vi fakturerer samme timepris for elektrikerlærlinge, elinstallatører og elektrikersvende. 

KLS (kvalitetsledelses system) 640 eksklusive moms. 

Leje af materialer (kontakt os for fast pris)

Leje af affugter fra 200kr pr/døgn eksklusive moms.

Leje af minigraver fra 3.500kr pr/døgn eksklusive moms. 

Leje af rillfræser fra 450kr pr/døgn eksklusive moms. 

Leje af diamantboremaskine fra 1.200kr pr/døgn. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.