Menu

Hvad kan man forvente i pris? Elinstallatør & elektriker priser i København

Det er mange faktorer, der spiller ind på priserne for en elektriker, blandt andet kørsel, tidsforbrug og erfaring. En autoriseret elektriker har gennemgået 4 – 4,5 års uddannelse med et skoleforløb på en erhvervsskole og været i virksomhedspraktik. En elinstallatør har gennemgået ca. 1,5 år mere end en elektriker. Se vores priser nederst eller kontakt os nu;

Elektriker priserne "billigere med " Håndværkerfradrag inden for sikring og alarm

Danmark vil gøre det billigere for folk at skabe tryghed. Du har derfor mulighed for at få fradrag for dine installationer af alarmsystemer/tyverialarm. Så kan du sikre dit hjem mod uvelkomne gæster og ikke mindst holde øje med, at alt er, som det skal være derhjemme. Der findes mange forskellige løsninger på markedet, store som små. Alle har de tilfælles, at de kan hjælpe dig med at give tryghed holde tyven på afstand. Du kan dog ikke få fradag for selve alarmerne, det er kun vores tid til udførelsen af arbejdet, som du kan søge fradrag for. Vi vil anbefale at købe alarm fra Ajax systems. Du kan også læse mere om vores alarmløsninger her. 

Priser

Autorisation og KLS -system

I dagens Danmark er de fleste elektrikerydelser ulovlige at udføre uden autorisation. Det vil sige, at al elinstallatørarbejde kræver autorisation. En autorisation koster en del om året for en elektriker, og arbejdet med at udføre de nødvendige kontroller udgør en udgift. En autorisation er derfor også med til at påvirke priserne for en elektriker. Vær 100% sikker på at dit elarbejde udføres korrekt og sikkert, hvilket i sidste ende er din garanti for veludført arbejde. Det er meget nemt at lave et tjek på Sikkerhedsstyrelsen autorisationsregister.

Elektriker priser ved Norh

Priserne hos Norh entreprise elektriker ligger i midten på de generelle elektriker priser. Vi førsøger at holde vores priser nede, men vi går ikke på kompromis med kvalitet og service. Hvis der skal laves meget inden for de forskellige fag, udarbejder vi gerne et samlet tilbud og giver en fordelagtig mængderabat.  Standard elektriker priser hos NORH;

fra 640 kr. + moms i timen (+ kørsel 3.60 kr. pr. km.) Weekend og aften, samt akut udkald yderligere tillæg og vi fakturerer for minimum to hele timer ved første besøg.

Vagtudkald tillæg i dagstimerne i hverdage 2.800.-

Vagtudkald tillæg i aften timerne og weekenden 3.800.-

 

Garantiordning og forsikringr

Det er flere forskellige faktorer, som påvirker prisen på en elektriker. Hvis en elektriker er meget billig, så vil vi anbefale dig at tage dig tid til at undersøge hvorfor. De fleste elektrikere er medlem af en brancheforening med en tilhørende garantiordning, hvilket er din sikkerhed, hvis der er fejl og mangler ved det udførte arbejde, uheld kan jo ske. Er den meget billige elektriker ikke med i nogen garantiordning, så er du sandsynligvis ikke sikret, hvis arbejdet ikke er blevet udført korrekt. Udover at vi er medlem af Tekniq på er vi forsikrede hos ADIS installatøreforsikring, med en rådgiverforsikring der dækker op til 10 millioner op til 10 år efter opgaven blevet udført af os.

Lønningsorgenterende fagmænd

Vidste du, at du kan få tilskud på energibesparede løsninger?

For at nedbringe CO2-udledningen i Danmark, kan du søge tilskud fra staten til energioptimering i din bolig. Du kan læse mere om energioptimering her. 

Du kan blandt andet få tilskud på;

  • Mange varianter af isolering
  • Udskiftning af varmekilde f.eks elvarme udskiftes til fjernvarme.
  • Gå fra ældre vinduer til nye energivinduer
  • Opsætning af varmepumpe
  • Vejledning i forbindelse med energirenovering

FÅ ET PRIS PÅ DIN OPGAVE