Søg
Close this search box.

Elektriker Søborg

Elektriker Søborg døgnvagt 24t - Lave priser el installation

Norh elektriker Søborg er et ambitiøs elektrikerfirma, der altid fokuserer på at levere et højt service niveau  – Og vi reparerer eksisterende elektriske installationer og installerer nye i hele Storkøbenhavn. Den største fordel med at vælge Norh elektriker Søborg er at vi kan ankomme hurtigt, ofte i løbet af samme dag, og udføre kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser.

Norh elektriker Søborg står for kvalitet

Søger du en elektriker i Søborg?


Norh blev blev etableret i 2013 og tæller i dag ca. seks ansatte. Mange virksomheder drømmer om at blive store, det gør vi ikke, vi hos Norh elektriker Søborg kan godt lide at arbejde som et mindre team. Fordi at vi ønsker at være en personlig elektriker Søborg med et stærkt fokus på kvalitet inden for både materiale, arbejde og kundeservice.

Da Norh elektriker Søborg er et mindre firma, er vi  mere fleksible og kan hurtigt tage handling- vore løfte til vores kunder er arbejds kvalitet og sikkerhed for dig. Vælg os og forvent;

 • Høj tilgængelighed – Vi er tilgængelige 24/7 og 365 dage om året og kommer hurtigt for at løse din problem med el.
 • Kvalitet – Vi bestræber efter høj kvalitet i alt, hvad vi gør, fra valg af materiale til kundeservice
 • Respekt – Vi har respekt for vores kunder, kolleger og leverandører
 • Stolthed – Vi skal være stolte af det arbejde, vi udfører, og det firma, vi arbejder for
Norh elektriker Søborg og elektriker Hvidovre, autoriseret elinstallatør.

Søger du døgnvagt el i Søborg? – Få hurtigt hjælp hos Norh elektriker Søborg

Hvis du har brug for en elektriker Søborg med det samme, har vi muligheden for at nå ud til dig uden for vores almindelige arbejdstid. Ikke alle elektriske fejl opstår inden for en normal arbejdsdag, for eksempel overbelastning af et ældre el-anlæg eller andre akutte problemer, som du ikke kan løse selv.

Norh elektriker Søborg tilbyder døgnvagt og vi kommer altid med det samme og sørger for at gøre dit anlæg sikkert og brugbart igen. I en absolut nødsituation fokuserer først og fremmest på at gøre anlægget sikkert og give dig din strøm tilbage. Større reparationer, så vender vi tilbage og udfører opgaven i normal arbejdstid. Det er både billigere og bedre. 

Ny El-tavle hos Norh Elektriker Søborg

Det er vigtigt, at din el-tavle i dit hjem overholder de gældende regler og opgradere til nuværende standard. Næsten 50% af alle brande stammer fra el-tavlen og det elektriske system. El-tavlen er hjertet på dine el-installationer. 

Du har to valg, når du skal opgraderer din el-tavle: Udskift hele skabet, eller opgrader dele af el-tavlen.

Undtagen når du bygger om eller renoverer,, så anbefaler vi at opgradere den eksisterende el-tavle – hvilket sparer dig både penge over alt det ekstra arbejde med at fjerne metalrammen omkring din gamle el-tavle. 

Ældre el-tavler er ikke bygget til størrelsen af antallet elektriske apparater, som vi har i vores hjem i dag, og kræver derfor ofte flere sikrings grupper med større dimensioner for at være sikre og pålidelige.

Nye sikring grupper anbefales til;

 • Ny kogeplade og ovn
 • Ny tørretumbler
 • Ny vaskemaskine
 • Nye varmepumper
 

Det er også vigtigt at have tilstrækkeligt med stikkontakter for at forhindre udbredt brug af forlængerledninger, hvilket især er relevant for din fjernsyn, dit stereoanlæg og computere. 

Vi hos Norh elektriker Søborg har lang erfaring med opgradering og udskiftning af el-tavler og gruppesikringer, og vi bruger kun materiale med lang holdbarhed og med flere års garanti. 

Nye stikkontakter eller reparation af de gamle hos Norh elektriker Søborg

Når man renoverer eller anskaffer nye elektriske apparater, er der ofte behov for ekstra stik eller en ekstra gruppe i eltavlen. Ældre hjem har en tendens til at have færre stikkontakter end vi har brug for i dag, og anlægget skal udvides.

I området bag tv er der i dag krav til seks stikkontakter for at undgå brug af forlængerledninger. På køkkenbordet er der også flere apparater end før, der skulle have deres egen stikkontakt.

Et par udendørs stikkontakter på terrassen, verandaen eller garagen er altid rart at have. I mange tilfælde skal du have en jordfejlafbryder på disse for at imødekomme dagens krav.

Fejlfinding og fejlsøgning

Desværre kan elektriske apparater, lamper og stikkontakter pludselig stoppe med at virke uden at selv finde eller kunne afhjælpe fejlen selv. Den første ting, man kontrollerer, er el-tavlen (elinstallationernes hjerte) Hvis du ikke finder fejlen her, skal du ringe til os hos Norh elektriker Søborg, vi kommer og gør en fejlfinding for at finde årsagen til din fejl og retter problemet. Dette kan vi gøre både på akut tidbestillinger eller på et fremtidelige besøg. 

Det er dog oftest vigtigt at rette sådanne fejl med det samme, fordi at elektriske fejl potentielt er brandfarlige. Især hvis det lugter af brændt, eller hvis du ser gnister i dit stik, skal du være hurtig på sagen. Ellers kan de have store konsekvenser.  

Norh elektriker Søborg kan hjælpe dig med at finde og rette jordfejl, udskifte ødelagte sikringer, reparere belysning og termostater, installere ekstra stikkontakter osv. Kontakt os i dag for at vende problemet og få et ufopligtende tilbud. Vi garanterer, at du hurtigt er tilbage!

El-renovering hos Norh elektriker Søborg

Belysning og andre lyskilder hos Norh elektriker Søborg

Spotlights og andre lyskilder

Lys skaber dejlig atmosfære i et hjem og giver os lys, som gør vores hverdag lettere. Der findes mange forskellige typer af lyskilder og materialer at vælge imellem på markedet, og nye produkter kommer løbende.

Spots er en særlig god lyskilde, som Norh elektriker Søborg har lang erfaring med både i forhold til indkøb og installation.

En vigtig opgradering for at gøre dit elektriske system mere sikkert er at skifte fra ældre typer halogen-spotlights og spots til dagens nye LED-lys – halogenpærer. De gamle når hurtigt en temperatur på 200-300 grader og er derfor en brandfare. EU arbejder meget på at forbyde halogenpærer på grund af den enorme brandfare.

Montering af lys dæmpere på din belysning er mål, der både skaber stemning og gør belysningen mere anvendelig.

Tilslutning af elektrisk garageport hos Norh elektriker Søborg

Har du installeret eller overvejer at oprette en elektrisk garageport? Dette kan vi nemlig også hjælpe med hos Norh elektriker Søborg.

Hvis du har brug for en elektriker til at oprette forbindelse med strøm. Kan vores autoriserede elinstallatør hjælpe dig med tilslutningen af garageporte og de andre elektriske produkter. 

Norh elektriker Søborg har god erfaring indenfor en lang række forskellige produkter inden for dette segment og kan derfor altid hjælpe dig. 

Kontakt os for mere info på telefon 22 22 28 68 . Hvis du gerne vil vide lidt mere om os så kan du læse mere her. 

Gode anmeldelser hos vores elektriker i Søborg

Vi har under årenes gang fået ind mange kundeudtalelser og dem er vi meget stolte for. Vi har samlet Norh kunde udtalelser fra facebook her på denne side, Se vores anmeldelser her. 

Søborg elektriker til privat og erhverv

Hvis du hyrer Norh elektriker Søborg så kan du forvente;

 • At vi ankommer til tiden
 • Udfører et arbejde af god kvalitet
 • Leverer til aftalt pris
 

Vores motto er “kvalitet i alle forbindelser”, og dette har det været fra starten af, Hvis du har brug for elektriker i Søborg  leverer vi alle typer el-installationer til både det privat og erhverv. Hvilket betyder, at vi udfører alt fra fulde opladnings løsninger til elbiler til det private og implementering af elektriske installationer på ny-byggerier. Vi tilbyder også intern kontrol af elektriske systemer og aftaler til service, vedligeholdelse og forbedringer.

Mange gode grunder til at vælge Norh elektriker Søborg

Ud over almindelige elektrikerydelser  såsom design af komplette elektriske systemer, lys- og varmestyring og el-service. Gennemfører også Norh totalentrepriser indenfor byggeri gennem rådgivning, planlægning, udbud og projektstyring. 

Norh elektriker Søborg kan udføre alle lovpligtige (el-eftersyn og el-tjek inspektioner af elektriske installationer til private, erhvervs og offentlige bygninger. For ejere af kommercielle og industrielle bygninger såvel som for offentligheden tilbyder Norh elektriker Søborg også skræddersyede  kvalitets sikrings systemer, der imødekommer både myndigheds krav og det enkelte virksomheds behov for regelmæssig vedligeholdelse og service på alle el-installationer. Norh elektriker Søborg er vane til krævende og varierede arbejdsopgaver.

Norh elektriker Søborg tilbyder også service- og rammeaftaler, der sikrer en maksimal stabilitet. Vi tilbyder derfor både udlejning og vedligeholdelse af byggestrøm og byggestrømtavler.

Alle elektriker hos Norh har en solid uddannelse inden for det el. I Danmark må kun godkendte elektrikere arbejde med elektriske installationer og bruge elektrisk udstyr – og som også er således godkendte. Sikkerhedsstyrelsen bland andet sætter specifikke krav til en autoriseret elektriker og elinstallatør – så de kan arbejde uafhængigt af al konstruktion, reparation og udførelse af service på lavspændings- og højspændings elektriske installationer. Norh elektriker Søborg og alle vores ansatte elektriker opfylder alle de nødvendige krav.

Alle disse ydelser kan Norh tilbyde dig i Søborg og omegn. 

 • Ny el-tavle
 • Varmekabler
 • Varmepumper
 • Energioptimering
 • Duka One
 • Ladingflade til el-bil
 • Solceller
 • El-eftersyn
 • Belysning

Flere sikrings-grupper

 

Hvis du gerne vil have et ufopligtende tilbud på nogen af ovenstående ydelser så kan du nemt bestille et tilbud på vores kontaktside. Som regel svarer vi samme dag. I travle perioder sender vi opgaver til vores underleverandører, som også er dygtige og autoriserede elektrikere og arbejder i København. 

Elektriker Søborg fjerner gammel eltavle, udskifter til ny
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Ofte stillede spørgsmål og svar

Passer det at i kan komme ud samme dag og hjælpe?

Ja, det kan vi, vi tilbyder at komme ud med desamme på et vagtudkald. 

Tilbuder i døgnservice?

Ja, Norh elektriker Søborg kører 24h om døgnet i Storkøbenhavn. 

Hvad koster en elektriker? 

Vi arbejder både på fast timepris og på tilbuds basis. Kontakt os så får du en pris på din opgave. 

Udfører i El-tjek?

Ja, Norh elektriker Søborg tilbyder vores kunder udførelse af el-tjek. 

Hvilke BETALINGS MULIGHEDER har jeg?

Alt efter aftale med vi tager både Mobilepay, kontakt, bankoverførsel samt faktura betaling. 

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.